2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm bebegin için sakin olmaya çalış .haklısın sinirlenmek te ama
Yapacak bir şey yok diyorum artık. Olmuş bi kere... O görümcemle aram pek iyi değildir aslında. Aramızda benden yana bi sorun yaşanmadı aslında..eşimi arkadaşının kardeşiyle yakıştırıyormuş sevgiliyken beni ilk onunla tanıştırdı ilk tanışmamızda bu durumu bana söyledi ben şok şimdi ben ne yapsam ona yaranamam o ne yapsa beni incitir! Neyse.. Hayırlısı olsun. Vardır bunda da bi hayır

Bu tür şeyler hijyen bakımından cok hassas. Bu yüzden kardeşiniz bile olsa böyle şeyleri kimseye ödünc vermeyin

Canım ilk üç ay özellikle de ilk aylar ne yersen ye ne içersen iç anne depolarından kullandığı için bebek çok etkilenmiyor. yani şunu yedim gelişti bunu içtim gelişti diye birşey yok malesef bu nedenle doktor da birşey demiyor olabilir Rabbim hayırlısını nasip etsin o ne eylerse güzel eyler .Hayırlısı ise hemen gelişir sağlıkla gelir inşallah yavrun

Bende hissediyorum kendi karnimda o pit pitlari
ben otururken öne doğru eğilince göbek deliğimin 5 parmak altında kalp atışlarını hissediyorum sanki tıktıktıktık benim kalbimin iki katı
10+2 olduk biz 2 gündür hissediyorum birde orda resmen tenis topu kadar birşey var gibi dolgun
canım süt pompaları kişiye özel olmalı zaten

Kızlar çok kötü agrım var sanki nefesimi kesiyor resmen gidip geliyor 2 dk bir

Yok cnm kanamam gittiği zaman çok rahatliyorum geldiği zaman arkadan belden de vuruyor ilk kez böyle birşey oluyor tarife edemiyorum

Yok cnm kanamam gittiği zaman çok rahatliyorum geldiği zaman arkadan belden de vuruyor ilk kez böyle birşey oluyor tarife edemiyorum
Evet özellikle ayaklaırnı birazcık dahi olsa üşüttüysen gaz çok fena ağrı yapıyor.
Tansiyonu düşürüp nefes aldırtmıyor
Soğuk soğuk ter döktürüyor

Gaz sancısı değil canın onu biliyorum bende çok çektim Karnım in en alt bölümden agri başlıyor vajinal bölgeye doğru nefes kesen bi agri ve kalcam in üstünde de arkadan geliyor agri 2 3 dk bir gidip geliyor idrar yolu enfeksiyonuna baktım yanma falan yok bende

Canim cok sagol biraz olsun icim rahatladi. Her ne kadar hamilelik sonlanacak olsa da bunun hakkimda hayirlisi oldugunu dusunmek iyi geliyor.

Canim bebegin kalbinin durmasini beklediniz kurtaj icin. Cunku hala kalp atislari var ve ben kalbi atarken boyle biseyi kabul edebilirmiyim etmelimiyim bilmiyorum.

Ve bir sorum daha olacak. Tekrar gebe kalmak icin ne kadar bekledin. Buradan okuduklarima gore sadece bir adet donemi yani 1ay sonra tekar gebelik olmasinda bir sorun yokmus sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…