Yapacak bir şey yok diyorum artık. Olmuş bi kere... O görümcemle aram pek iyi değildir aslında. Aramızda benden yana bi sorun yaşanmadı aslında..eşimi arkadaşının kardeşiyle yakıştırıyormuş sevgiliyken beni ilk onunla tanıştırdı ilk tanışmamızda bu durumu bana söyledi ben şokCnm bebegin için sakin olmaya çalış .haklısın sinirlenmek te ama
Bebegin kalbidir o pit pit atanKızlar bebeğiniz hangi taraftaysa oraya parmaklrnzı koyar mısınız. Benim solumda ve pıt pıt bişey atıyor.Sizde de var mı bişey
Bende hissediyorum kendi karnimda o pit pitlariKızlar bebeğiniz hangi taraftaysa oraya parmaklrnzı koyar mısınız. Benim solumda ve pıt pıt bişey atıyor.Sizde de var mı bişey
Bu tür şeyler hijyen bakımından cok hassas. Bu yüzden kardeşiniz bile olsa böyle şeyleri kimseye ödünc vermeyinKızlar şuanda Canım bi sıkkın bi sinirlerim gergin anlatamam! Doğum yaptığında süt pompamı görümceme verdim. Her detayını anlatmama rağmen hastaneye gittiğimde pompanın biberon kısmının oturtulduğu ayağı da kaynatmış olduğunu gördüm ki o ince plastik olduğundan yamulmuş! Neyse keşke yapmasaydın falan dedim ama Canım sıkıldı tabi neyse bu bir şey değil. Kızı 1 yaşına girdi ve bana az evvel pompanın geri süt kaçmaması için takılan lastik contasını hastanede kaybettiğini söyledisinirden ne diyeceğimi bilemedim! Öyle fenayım ki şuanda ağzını burnunu kırasım geliyor! Yahu madem kaybettin zamanında desene bunu! Ay Allahım sen sabır ver bana!!!!
Canım ilk üç ay özellikle de ilk aylar ne yersen ye ne içersen iç anne depolarından kullandığı için bebek çok etkilenmiyor. yani şunu yedim gelişti bunu içtim gelişti diye birşey yok malesef bu nedenle doktor da birşey demiyor olabilirYorumun icin sagol canim. Dr zahmet edip hicbir turlu vitamin onermedi. Folic asiti de ben kendim kullaniyordum zaten hamilelikten once . Hala ona devam ediyorum.
Hatta kendini yorma, soyle beslen, sunu yap, sunu yapma filan hicbirsey soylemiyor. Haftalardir bebegin normal gelisen bir bebek olmadigi disinda bisey soylemiyor. Hatta ilk sadece keseyi gordugunde bile kese kucuk iki hafta sonra gel gelismemisse kurtaj yapcaz demisti. Hala ayni devam ediyor.
ben otururken öne doğru eğilince göbek deliğimin 5 parmak altında kalp atışlarını hissediyorum sanki tıktıktıktık benim kalbimin iki katıBende hissediyorum kendi karnimda o pit pitlari
canım süt pompaları kişiye özel olmalı zatenKızlar şuanda Canım bi sıkkın bi sinirlerim gergin anlatamam! Doğum yaptığında süt pompamı görümceme verdim. Her detayını anlatmama rağmen hastaneye gittiğimde pompanın biberon kısmının oturtulduğu ayağı da kaynatmış olduğunu gördüm ki o ince plastik olduğundan yamulmuş! Neyse keşke yapmasaydın falan dedim ama Canım sıkıldı tabi neyse bu bir şey değil. Kızı 1 yaşına girdi ve bana az evvel pompanın geri süt kaçmaması için takılan lastik contasını hastanede kaybettiğini söyledisinirden ne diyeceğimi bilemedim! Öyle fenayım ki şuanda ağzını burnunu kırasım geliyor! Yahu madem kaybettin zamanında desene bunu! Ay Allahım sen sabır ver bana!!!!
kasık ağrısı mı bağırsak ağrısı mı canımKızlar çok kötü agrım var sanki nefesimi kesiyor resmen gidip geliyor 2 dk bir
Vajinal bölgeye doğru vuruyor 2 3 dk bir gidip geliyorkasık ağrısı mı bağırsak ağrısı mı canım
Kanaman falan var mı? Eğer varsa hemen bi hastaneye gitVajinal bölgeye doğru vuruyor 2 3 dk bir gidip geliyor
Dün gece çektimbende aynısını.regl dönemiydi diye düşündüm. Ama gaz sancısıymışVajinal bölgeye doğru vuruyor 2 3 dk bir gidip geliyor
Evet özellikle ayaklaırnı birazcık dahi olsa üşüttüysen gaz çok fena ağrı yapıyor.Yok cnm kanamam gittiği zaman çok rahatliyorum geldiği zaman arkadan belden de vuruyor ilk kez böyle birşey oluyor tarife edemiyorum
Canım ya umarım kötü birşey değildirHastaneye gidiyorum dua edin
Anaaam kizz nasıl dayanıon sen valla bravo .biz iyiz canım çok şükür arada gelen lekelerim hariç .
Canim cok sagol biraz olsun icim rahatladi. Her ne kadar hamilelik sonlanacak olsa da bunun hakkimda hayirlisi oldugunu dusunmek iyi geliyor.Canım çok üzüldüm senin için. Hakkında hayırlısı olsun. Yolk sac bebekten büyükse evet o sağlıksız gebelik oluor. Aynılarını birebir yaşadım seni çok iyi Anlıyorum. Doktorda bana keseyi ilk gördüğü andan itibaren bu şekilde konuşmuştu. Gördükleri şey tecrübelerinin yansıması. Bebeğin kalbi atsa bile gelişememiş 3. Ayda Bebeğin kalbi duruyo dediler. Bu baştan sağlıksız bir gebelik olduğu için uzatmak istemiyorlar. Hherşeyin başı sağlık. Kendini hiç üzme. Çok normal bişey. Annemin tabiriyle bunun mayası tutmadı. Yeniden denersin. Yenisi oldugundada ben çok korktum yine aynı şeyler olur mu diye. Ve ben hala aynı doktoruma gidiyorum. Ve o keseyi ilk gördüğü günden beri aynı şeyleri söylüyor. Bu seferki sağlıklı gidiyor. Inşş sende sağlıklı bir gebelik yaşayıp sonuna kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?