- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlar tam geçen sene bugün, yani 2 Aralıkta hamile olduğumu öğrendim..
Allahım ne heyecandı, gözlerime inanamıştım o çift çizgiyi görunce.. Düşününce bile yüzümde güller açıyor.
Şimdi o minik fasulyem oldu bir minik sıpa
Yanı başımda yatıyor... Her aldığı nefeste şükrediyorum Rabbim'e, ne kadar güzel bir emanet göndermiş bana diye... Evlat ne güzel birşeymis.. Allah yokluklarını acılarını hiç ama hiç göstermesin.
Şükürler olsun bizi bu kutsal göreve layık görene
Normalde Ağustos annesi olmam gerekirken bizimki acele edip Temmuz'da geliverdi, o yüzden Temmuz topiğindeyim genelde.. Yine de sizlerle yad etmek istedim geçen seneyi
Amin Can'ım. Ama şu anda biraz huysuz gözünüzü korkutmak gibi olmasın:) ateşi yükselmedi ama şu an uğraştırıyor bizi. Babasında şu an bende daha çok ağlıyor nedense. Olsun ya buna da dayanırız be ataklar geçirdik biz:)
günaydın kızlar
kaç gündür uyuşmuş gibiydim.
eşim beni iki gündür okuyor, ancak kendime geldim. karşı komşunun annesi nazar ediyor diye şüphelenir oldum. ne zaman dışarı çıkacak olsam anında kapıyı açıyor. sorgu sohbet faslı oluyor ben gidene kadar.
uyku düzenimiz hala düzensiz :)
2-3 saatte bir bebek emiyor. ondan yarım saat sonra ortanca uyanıp emiyor. büyük her gece ortamızda bizi tepiyor :)
Uyku uyutmuyo lanetValla normal dogumlusu da epıdural sezeryanı da genel anestezılısının de belı agrıyor hepımız yoruluyoruz cunkuu
canım sadece bebekleri değil kendini kocanı da oku.Amannn dogru diyosunn iyi yaptnn.. ben de tam bugun ogrenmistimm ay ne heyecanliydiiiAllah'a bin sukurr.
O kadarina raziyiz ya ayes olmasin daaa... olcak o kadr da artk :)
Amann okuyun tabi bol bol Allah esirgesin.
Sizin isiniz de kat be kat zor valla Allah yardimciniz olsun. Tabi ki dunyanin en guzel seyleri ama insan yorulur.
Aaa diş mi geliyor yoksa? Ben de bakayım bir dikkatli. Belki de dış huysuzlugudur.Ya kızlar bişey sorcam: bugün fark ettim de Ata'nın diş etlerine bakınca bazı yerlerde delik gibi sanki nasıl tarif etsem diş oyuğu mu desem minik ama diş yeri gibi delikimsibişeyler var bizde de uzun zamandır salya ve kaşınma durumu var da acaba salya ve kaşınması olan bebelerin anneleri sizinkilerde de böyle bahsettiğim gibi diş yeri gibi bişeyler var mı?
Maşallah tatlım ya bazı bebeklerin gelişimi erken oluyor seninki de onlardan işte. Doktora gidecek birşey yok.8.30 dan beri uyuma numarasi yapiyoruz,.offf bu gece noldu bizim bebeye yaaa,gorumcemler geldi,alpi uyutuyorum bahanesiyle odama cekildim,enerjimde kalmadi yiyip iciyorlar icerde,aman banane,kalicaklarmis nasilsa,yarin sabah gorusuruz cok uykum geldi,10 dk da bir ciglik aglamasiyla uykumda gidip geliyor,bilemedim ki napsam,17. Hafta atagi varya hani,ataklarin dibiymis dibi. Cocuga huzur vermedi,ama benim cocuk tek basina oturuyor desem inanmicaksiniz biliyorum ama oturuyor, bildigin donuyor,eller tek tek her biseyi kavriyor,babaya gulup ona gitmek istiyor,bana ise agmalasi kaliyor,acayip cin cin bakiyor,benim bu cocugun herseyi cok erkenden oldu,acaba anormal bisey mi var,doktora gidincr sorucam ben bu durumu,inanmassini mamayi karsidan gordumu salyalar yerlere akiyor,cirpinmalar mamayi bir tutusta agiza sokmalar,serum fizyolojiyi daha burnuna degdirmeden esksitiyor suratini,yinemi bu der gibi. Annemmm sen bi bize fazla geldin,ben mi senin hizina yetisemiyorum anlamadim valla
Ahahahhaha ay yandın sen ekibi iş başında. Her şeyin hem zorluğu hem güzelliği var. Evet su zamanları zor hele atakta ama bebek kokusu harika değil mi?Bi yürümeye başlasınlar da ben o zaman görürüm senihaha bana bak 3 çocuklu gibi ne bileyim hep öyle diyolar bunlar iyi zamanlarımmış
Biraz geniş kaz bende geliyorum.17.haftaya kadar mezarimi kazip icine gireyim bari
Yok canım karistirmadi M.ali içeride 1 hafta daha yattı ya. Bu beklenen doğum tarihine göre işliyor. Yani tam 12. Hafta atağında.Eki Görüntüle 1920286
12. Haftaymış canım atak 13. Hafta güneşli valla seninki haftaları karıştırmışbiz de 17. Haftadayız ama en kötüsü 12. Haftaydı
Canim terlemesi bir de klima üstüne esmesin birşey olmaz. Biz yazın 3 günlük bebekken klima kullandık. Kaldı ki şimdi daha büyük.Cnm bizimkide kucakta surekli oturur vaziyette iste sikinti olur mu bi yerlerine zarar verir miyim diye korkuyorum
Insallah cnm doneriz sag salim yelek giydiriyorum bu defa da terlio o daha kotu bisey bende bilemedim artik Allaha emanet :)
Ya varya çok sesli güldüm Neva uyanacak. AhahahhahaTahmini doğum tarihinden uc gün önce dogum yaptimdi. Valla öyle şeyler yazmışsınız ki, evden bi yere çikmayip atak bekliyoruz , ya dışarda bi yerde yakalanirsak diye Allah muhafaza
Bakalım belki geç gireceğizdir
Yok tatlım Free çıldırdı öyle kuru kuru. İnsan atak olunca atak geçecek falan diyor ama o neydi anlamadım. Herhalde nazara geldi kızım. Bir gün öncesi misafir olduk bir eve. Çok sevdiler kızımı sevgi nazarı da olur derler bizde. Okudum falan sonra rahatladı.Geçmiş olsun lunecim atak zamanı mı
Biz İzmir yolundayız kızlar. Herkese mutlu bebelere bol uykulu haftasonlari olsun.servey bluetweety
Evet canım hem de nasıl harika bişi ya. Hatta dün akşam görümcemin 5 yaşındaki kızı bizde kaldı. Arada kalırdı doğumdan sonra ilk kez kaldı biz çağırdık Ata geldi beni unuttular demesin :) neyse dün gece bizim evin durumu aynen şöyleydi: Ata beşikte memeye uyanıp durur arada bi ağlar o ağladıkça yer yatağındaki Nefes dayııı diye ağlar ben Ata'yı alırım o Nefes'i sabaha kadar böyleydik. Sabah eşime diyorum ki iki çocuklu olmak ta fena bişi değilmiş diye gece zordu ama şimdi geçti evet güzelmiş diyoAhahahhaha ay yandın sen ekibi iş başında. Her şeyin hem zorluğu hem güzelliği var. Evet su zamanları zor hele atakta ama bebek kokusu harika değil mi?
Gel kardisim bu mezara daha cok girip girip cikcaz :)Biraz geniş kaz bende geliyorum.
Yok canım karistirmadi M.ali içeride 1 hafta daha yattı ya. Bu beklenen doğum tarihine göre işliyor. Yani tam 12. Hafta atağında.
Canim terlemesi bir de klima üstüne esmesin birşey olmaz. Biz yazın 3 günlük bebekken klima kullandık. Kaldı ki şimdi daha büyük.
canım sadece bebekleri değil kendini kocanı da oku.
valla mutlu aile tablosu halinize bile nazar değebiliyor. inan eşime uyuz olmaya başlamıştım. kendimizi komple okuduk rahatladık :)
Merhaba ben 6 da uyuyan :) aşılardan sonra kızda ateş çıkmadı ama huysuzluğu anca bitti, şu an normale döndü galiba inş biz artık akşama kadar ana kız uyuruz
Bizim aşımız da salı günü inşallah kolayca atlatırızAmin Can'ım. Ama şu anda biraz huysuz gözünüzü korkutmak gibi olmasın:) ateşi yükselmedi ama şu an uğraştırıyor bizi. Babasında şu an bende daha çok ağlıyor nedense. Olsun ya buna da dayanırız be ataklar geçirdik biz:)
miss akşama kadar emişip emişip uyuyun inşaAllahh :)Merhaba ben 6 da uyuyan :) aşılardan sonra kızda ateş çıkmadı ama huysuzluğu anca bitti, şu an normale döndü galiba inş biz artık akşama kadar ana kız uyuruz
Bebek kokusuu miss gerçektenn ya... bazen düşünüyorum çok çok şükür bir de 4 yaşında oğlum var konuşuyor, oynuyor artık bir birey ve bir yandan da bakıyorum bebeğim var hala bana muhtaç miss kokulu attığı ilk kahkahaya, ilk oturma çabalarına, deli gibi sevinen ben... aynı duyguları, özlediğim duyguları tekrar yaşıyorumm bu gerçekten çokk çok güzellAhahahhaha ay yandın sen ekibi iş başında. Her şeyin hem zorluğu hem güzelliği var. Evet su zamanları zor hele atakta ama bebek kokusu harika değil mi?
Ovvv ıyı hadıııııBiz İzmir yolundayız kızlar. Herkese mutlu bebelere bol uykulu haftasonlari olsun.servey bluetweety
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?