2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Amannn dogru diyosunn iyi yaptnn.. ben de tam bugun ogrenmistimm ay ne heyecanliydiii Allah'a bin sukurr.

O kadarina raziyiz ya ayes olmasin daaa... olcak o kadr da artk :)

Amann okuyun tabi bol bol Allah esirgesin.
Sizin isiniz de kat be kat zor valla Allah yardimciniz olsun. Tabi ki dunyanin en guzel seyleri ama insan yorulur.

canım sadece bebekleri değil kendini kocanı da oku.
valla mutlu aile tablosu halinize bile nazar değebiliyor. inan eşime uyuz olmaya başlamıştım. kendimizi komple okuduk rahatladık :)

Merhaba ben 6 da uyuyan :) aşılardan sonra kızda ateş çıkmadı ama huysuzluğu anca bitti, şu an normale döndü galiba inş biz artık akşama kadar ana kız uyuruz

Aaa diş mi geliyor yoksa? Ben de bakayım bir dikkatli. Belki de dış huysuzlugudur.
Maşallah tatlım ya bazı bebeklerin gelişimi erken oluyor seninki de onlardan işte. Doktora gidecek birşey yok.

Bi yürümeye başlasınlar da ben o zaman görürüm seni haha bana bak 3 çocuklu gibi ne bileyim hep öyle diyolar bunlar iyi zamanlarımmış
Ahahahhaha ay yandın sen ekibi iş başında. Her şeyin hem zorluğu hem güzelliği var. Evet su zamanları zor hele atakta ama bebek kokusu harika değil mi?

17.haftaya kadar mezarimi kazip icine gireyim bari
Biraz geniş kaz bende geliyorum.
Eki Görüntüle 1920286
12. Haftaymış canım atak 13. Hafta güneşli valla seninki haftaları karıştırmış biz de 17. Haftadayız ama en kötüsü 12. Haftaydı
Yok canım karistirmadi M.ali içeride 1 hafta daha yattı ya. Bu beklenen doğum tarihine göre işliyor. Yani tam 12. Hafta atağında.
Cnm bizimkide kucakta surekli oturur vaziyette iste sikinti olur mu bi yerlerine zarar verir miyim diye korkuyorum

Insallah cnm doneriz sag salim yelek giydiriyorum bu defa da terlio o daha kotu bisey bende bilemedim artik Allaha emanet :)
Canim terlemesi bir de klima üstüne esmesin birşey olmaz. Biz yazın 3 günlük bebekken klima kullandık. Kaldı ki şimdi daha büyük.

Ya varya çok sesli güldüm Neva uyanacak. Ahahahhaha

Geçmiş olsun lunecim atak zamanı mı
Yok tatlım Free çıldırdı öyle kuru kuru. İnsan atak olunca atak geçecek falan diyor ama o neydi anlamadım. Herhalde nazara geldi kızım. Bir gün öncesi misafir olduk bir eve. Çok sevdiler kızımı sevgi nazarı da olur derler bizde. Okudum falan sonra rahatladı.

Ahahahhaha ay yandın sen ekibi iş başında. Her şeyin hem zorluğu hem güzelliği var. Evet su zamanları zor hele atakta ama bebek kokusu harika değil mi?
Evet canım hem de nasıl harika bişi ya. Hatta dün akşam görümcemin 5 yaşındaki kızı bizde kaldı. Arada kalırdı doğumdan sonra ilk kez kaldı biz çağırdık Ata geldi beni unuttular demesin :) neyse dün gece bizim evin durumu aynen şöyleydi: Ata beşikte memeye uyanıp durur arada bi ağlar o ağladıkça yer yatağındaki Nefes dayııı diye ağlar ben Ata'yı alırım o Nefes'i sabaha kadar böyleydik. Sabah eşime diyorum ki iki çocuklu olmak ta fena bişi değilmiş diye gece zordu ama şimdi geçti evet güzelmiş diyo

La Lune kıııız şimdi senin hesaba göre Ata zaten 40+4te doğdu ya ben 4 gün sonra bi daha mı 17. Hafta atağı yaşayacağım ben diyorum bak dikkatini çekerim bebek değil ben daha çok yaşıyorum atağı o sadece ağlıyor huysuzlanıyor kucağıma alıyorum geziyorum oynuyorum sakinliyo sma bana gelenler geliyo

Gel kardisim bu mezara daha cok girip girip cikcaz :)

@Kaswa_ kiz alemsin yaa

Kizlar bu atak dediginiz sey suan benim basimda olan mi acaba 3 gecedir uyu 2 dk sonra uyan seklinde gece 3u ediyoruz ki normalde tas catlasin en gec 12 de uyuyan çocuktu annemgile geldik yer mi yadirgiyo dedim de sonra aklima atak geldi boyle miz miz sebepsiz aglio gibi ne yaptigini kendi de bilmio hallerinde daha once hic boyle olmamisti bi iki kez 1 e dogru uyumustu ama boyle miz miz değildi

canım sadece bebekleri değil kendini kocanı da oku.
valla mutlu aile tablosu halinize bile nazar değebiliyor. inan eşime uyuz olmaya başlamıştım. kendimizi komple okuduk rahatladık :)

Tabi dogru diyosun canm ben de komple okuyayim bi, arada ben de supheleniyorm durduk yere bi sey oluveriyor.
Allah korusun hepimiziii.

Merhaba ben 6 da uyuyan :) aşılardan sonra kızda ateş çıkmadı ama huysuzluğu anca bitti, şu an normale döndü galiba inş biz artık akşama kadar ana kız uyuruz

Abooo baya uzun surmus kizzz.. hadi uyuyun guzelce insallahh.

Bizim aşımız da salı günü inşallah kolayca atlatırız

Bebek kokusuu miss gerçektenn ya... bazen düşünüyorum çok çok şükür bir de 4 yaşında oğlum var konuşuyor, oynuyor artık bir birey ve bir yandan da bakıyorum bebeğim var hala bana muhtaç miss kokulu attığı ilk kahkahaya, ilk oturma çabalarına, deli gibi sevinen ben... aynı duyguları, özlediğim duyguları tekrar yaşıyorumm bu gerçekten çokk çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…