2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar hastaneye aldilar düşünün bi anda oldu kanamam yoktu ama doktor aşağıdan bakınca kan geldi demire kanaman var dedi bebek allaha şükür iyi ama bunlar acil deki dotorlar baş doktor bakacak yarın sabah inşallah birsey olmaz

Merhaba canim oncelikle gecmis olsun hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insallah .
Benim durumum farkliydi ama genede anlatmak isterim belki yon verir sanada
2012 de kizimi kucagima aldim. Tam bir sene sonra 2013de kazara hamile kaldimm kizimdan tecrubeli oldugum icinde gec dr gitmr karari aldim. Ve adetim gectikten 1 ay sonra dr gitti. Muayene oldum. Ama oda ne hamileyim ama kese ve bebek yokk. Dr alttan muayene edince kesenin sezeryan dikisimiye yakin oldugunu gelismeyecegini dogmasinin mumkun olmadigi soyledi ve bebisimde ordaydi. Eve geldim. Ne yapicagimi bilmiyordum. Kafami toplamak icin bir hafta daha bekledim. Kurtaj icin dr gittim. Ve usg kalp atisini gorunce operasyondan vazgectim. Cunku kalbi atiyordu. Ve cikmadik candan umut kesilmezdi. 3 gun sonra kalbi durdu bebegimin ben o zaman kurtaja yattim. Eger oyle olmasaydi ben ondan vazgececek aklimda hep soru olarak kalacakti acabalar. Ama simdi biliyorum melegim kendi istegiyle gitti. Ve hic uzulmuyorum 2 sene sonra bana kardesini yolladi.

cok gecmis olsun canim allahim yavrunu sana bagislasin insallah

Ne jeli ki bu ben geride bulamadim merak ettim
CRINONE vajinal jel. Düşük riskini önlemek için. Düşük riskim mi var diyorum doktoruma yok diyor. Son muayenede rahmin içinde kanama var dedi. Ama jeli dr a gittiğim ilk günden vermişti. Kasların çok sıkı demişti ve progestan 100 mg verdi. O da öyle bir uyku ve sersemlik yapıyor ki.

Kızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et

Kızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
Ay canım allah korusun olumsuz düşünme kanama var diye düşecek değil kanamasi olan cok insan var olumlu düşün bu cok onemli allah yardimcin olsun hayırlısını versin ins

Ay canım allah korusun olumsuz düşünme kanama var diye düşecek değil kanamasi olan cok insan var olumlu düşün bu cok onemli allah yardimcin olsun hayırlısını versin ins
Ne bilim cnm karnıma kramplar giriyor birde 4 dk 5 dk bir durup dururken nerden çıktı anlamadım

insanlar çok rahat aynı şey bizim başımızada geldi kullandı kullandı sonrada osu bozuk busu bozuk şuyu kayıptı zaten seninki iyi demiş kaybettim diye bizimki hem kaybetmiş hemde sen verdiğinde eksik ayağına yattı

Gecmis olsun canim dinlen insallah bisey olmaz bol bol dua et ya ben 11 haftalik sonlari 12 hafta dusuk telikesi gecti biliyorum yanlis mi biliyorum simdi

Çok geçmiş olsun canım içini rahat tut kötü düşünme Allahın izniyle birsey yoktur

Kizlar ben akilli butun herseyi cocuk arabassi yemek masasi pousset ustune ozel yamurluk aldim o zmn30€ bayildim bide yikama mazemeleri ne varsa verdim eltime dedim temiz kullan geri verirsin sonuc hepsi cop 2 ci cocukta akillandim bir j
kiyafetini bile vermedim bazi insanlar para vermeyince kiymet bilmiyo o yuzden hic biseyinizi kimseye vermeyin tekrar bebek dusunen varsa

Günaydınlar anneler idrar testine açmı gidiliyor

Canim cok geçmiş olsun sen gonlunu ferah tutmaya calis Allahin izniyle hiçbirşey olmucak bebisine ilk hamileligimde benimde kanamam olmustu ama.simdi oglum 21 aylik insallah seninde kanaman duracak ve bebegine hicbisey olmucak..

Gecmis olsun canim dinlen insallah bisey olmaz bol bol dua et ya ben 11 haftalik sonlari 12 hafta dusuk telikesi gecti biliyorum yanlis mi biliyorum simdi

Çok geçmiş olsun canım içini rahat tut kötü düşünme Allahın izniyle birsey yoktur

Canim cok geçmiş olsun sen gonlunu ferah tutmaya calis Allahin izniyle hiçbirşey olmucak bebisine ilk hamileligimde benimde kanamam olmustu ama.simdi oglum 21 aylik insallah seninde kanaman duracak ve bebegine hicbisey olmucak..

İnşallah kızlarlar gece doktor bebeğin kalp atışını gösterdi ama şimdi ne durumdayız bilmiyorum herhalde 9 gibi fln doktor gelir kanama devam ediyor kalkıyorum yerimden

Canım, doktor nasıl yönlendirirse öyle davran tabiki, ama onların düşüncesine göre zaten kalbi duracak o yüzden alalım yapıyorlar,benimkinin kalbi durdu. mising abortus teşhisi yapıştırıldı hemen ve uzatmadık. İnsanın psikolojisni çok etkiliyor. Normal yolla düşürme seçilirse,hamile kalma süren uzuyo diye biliyorum. Kürtaj olursan da 3 reglin olmadan hamile kalabilirsin. Rahminin toparlanmasını tavsiye ediyorlar,ondan sonrada hemen sağlıklı bir gebelik olur inş ben operasyonu haziranda geçirdim. Doğal yöntemle anca Kasım ayında tutmuş.3 aydır istiyorduk korunmuyorduk. Kısmet canım.Kimyasal gebelik olsaydı,bebek oluşmadan kese atılsaydı o zaman bir dahaki aya hemen hamile kalabilirdin. Malesef bu biraz daha büyük. Her halukarda bekliceksin nasıl olsa. Yinede allahtan umut kesilmez. en azından 2 hafta bekle derim bende,çünkü ben 1 ay bekledim nolur nolmaz diye,sonunda kalbi durdu.

Canım çok geçmiş olsun. İnş bir an önce düzelirsin. Hiçbişey olmaz sanada bebişinide inşşşş.

C candy1907 canım geçmiş olsun, Allah ın izniyle hiçbişey olmayacak bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…