Canim cok sagol biraz olsun icim rahatladi. Her ne kadar hamilelik sonlanacak olsa da bunun hakkimda hayirlisi oldugunu dusunmek iyi geliyor.
Canim bebegin kalbinin durmasini beklediniz kurtaj icin. Cunku hala kalp atislari var ve ben kalbi atarken boyle biseyi kabul edebilirmiyim etmelimiyim bilmiyorum.
Ve bir sorum daha olacak. Tekrar gebe kalmak icin ne kadar bekledin. Buradan okuduklarima gore sadece bir adet donemi yani 1ay sonra tekar gebelik olmasinda bir sorun yokmus sanirim.
cok gecmis olsun canim allahim yavrunu sana bagislasin insallahKızlar hastaneye aldilar düşünün bi anda oldu kanamam yoktu ama doktor aşağıdan bakınca kan geldi demire kanaman var dedi bebek allaha şükür iyi ama bunlar acil deki dotorlar baş doktor bakacak yarın sabah inşallah birsey olmaz
Arada bi geliyo canım dr kırmızı olmadıkça sorun degl dedi .Ya leke devam ediyor mu hala , ama tehlike yok dimi dr ne dio. Valla bende dayanamam sanıyordum ama yoğunluktan sanırım dayanmaya çalışıyorum :)
CRINONE vajinal jel. Düşük riskini önlemek için. Düşük riskim mi var diyorum doktoruma yok diyor. Son muayenede rahmin içinde kanama var dedi. Ama jeli dr a gittiğim ilk günden vermişti. Kasların çok sıkı demişti ve progestan 100 mg verdi. O da öyle bir uyku ve sersemlik yapıyor ki.Ne jeli ki bu ben geride bulamadim merak ettim
Ay canım allah korusun olumsuz düşünme kanama var diye düşecek değil kanamasi olan cok insan var olumlu düşün bu cok onemli allah yardimcin olsun hayırlısını versin insKızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
Ne bilim cnm karnıma kramplar giriyor birde 4 dk 5 dk bir durup dururken nerden çıktı anlamadımAy canım allah korusun olumsuz düşünme kanama var diye düşecek değil kanamasi olan cok insan var olumlu düşün bu cok onemli allah yardimcin olsun hayırlısını versin ins
Cnm çok geçmiş olsunya inş bebegin seninledirKızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
insanlar çok rahat aynı şey bizim başımızada geldi kullandı kullandı sonrada osu bozuk busu bozuk şuyu kayıptı zaten seninki iyi demiş kaybettim diye bizimki hem kaybetmiş hemde sen verdiğinde eksik ayağına yattıKızlar şuanda Canım bi sıkkın bi sinirlerim gergin anlatamam! Doğum yaptığında süt pompamı görümceme verdim. Her detayını anlatmama rağmen hastaneye gittiğimde pompanın biberon kısmının oturtulduğu ayağı da kaynatmış olduğunu gördüm ki o ince plastik olduğundan yamulmuş! Neyse keşke yapmasaydın falan dedim ama Canım sıkıldı tabi neyse bu bir şey değil. Kızı 1 yaşına girdi ve bana az evvel pompanın geri süt kaçmaması için takılan lastik contasını hastanede kaybettiğini söyledisinirden ne diyeceğimi bilemedim! Öyle fenayım ki şuanda ağzını burnunu kırasım geliyor! Yahu madem kaybettin zamanında desene bunu! Ay Allahım sen sabır ver bana!!!!
Gecmis olsun canim dinlen insallah bisey olmaz bol bol dua et ya ben 11 haftalik sonlari 12 hafta dusuk telikesi gecti biliyorum yanlis mi biliyorum simdiKızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
Kızlar hastaneye aldilar düşünün bi anda oldu kanamam yoktu ama doktor aşağıdan bakınca kan geldi demire kanaman var dedi bebek allaha şükür iyi ama bunlar acil deki dotorlar baş doktor bakacak yarın sabah inşallah birsey olmaz
Kizlar ben akilli butun herseyi cocuk arabassi yemek masasi pousset ustune ozel yamurluk aldim o zmn30€ bayildim bide yikama mazemeleri ne varsa verdim eltime dedim temiz kullan geri verirsin sonuc hepsi cop 2 ci cocukta akillandim bir jinsanlar çok rahat aynı şey bizim başımızada geldi kullandı kullandı sonrada osu bozuk busu bozuk şuyu kayıptı zaten seninki iyi demiş kaybettim diye bizimki hem kaybetmiş hemde sen verdiğinde eksik ayağına yattı
Canim cok geçmiş olsun sen gonlunu ferah tutmaya calis Allahin izniyle hiçbirşey olmucak bebisine ilk hamileligimde benimde kanamam olmustu ama.simdi oglum 21 aylik insallah seninde kanaman duracak ve bebegine hicbisey olmucak..Kızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
Gecmis olsun canim dinlen insallah bisey olmaz bol bol dua et ya ben 11 haftalik sonlari 12 hafta dusuk telikesi gecti biliyorum yanlis mi biliyorum simdi
Çok geçmiş olsun canım içini rahat tut kötü düşünme Allahın izniyle birsey yoktur
Canim cok geçmiş olsun sen gonlunu ferah tutmaya calis Allahin izniyle hiçbirşey olmucak bebisine ilk hamileligimde benimde kanamam olmustu ama.simdi oglum 21 aylik insallah seninde kanaman duracak ve bebegine hicbisey olmucak..
Canim cok sagol biraz olsun icim rahatladi. Her ne kadar hamilelik sonlanacak olsa da bunun hakkimda hayirlisi oldugunu dusunmek iyi geliyor.
Canim bebegin kalbinin durmasini beklediniz kurtaj icin. Cunku hala kalp atislari var ve ben kalbi atarken boyle biseyi kabul edebilirmiyim etmelimiyim bilmiyorum.
Ve bir sorum daha olacak. Tekrar gebe kalmak icin ne kadar bekledin. Buradan okuduklarima gore sadece bir adet donemi yani 1ay sonra tekar gebelik olmasinda bir sorun yokmus sanirim.
Kızlar hastaneye aldilar düşünün bi anda oldu kanamam yoktu ama doktor aşağıdan bakınca kan geldi demire kanaman var dedi bebek allaha şükür iyi ama bunlar acil deki dotorlar baş doktor bakacak yarın sabah inşallah birsey olmaz
Allah korusun tatlımKızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?