2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gozlerom kaydi o kadar yoruldum ki uykusuzluk falan okuyamiyorum ama
Yarin daha aktif olacam buralarda kizlar,bu cumada kontrol olscaz,allahin izniyle ek goda seruvenimizde baslicak cok heyecanliyim,bugun agzina pirzola surdum surat eksitti. Acaba mamalari sevip yedirebilecekmiyiz ilk defa olacak ya,dogum gibi birsey suanda cok esrarengiz

honeybee_34 canım hoşgeldin. Allah ananeciğine rahmet eylesin sizlere de sabır versin inşallah.

Burada mı okumuştum bilmiyorum ama terleyen bebeğimin üzerini değiştirmedim şimdi çok sağlıklı ve dirençli bir çocuk her zaman biz yanında olmayacağız böyle alışsın istedim diye bir post okumuştum. Ben de değiştirmiyorum üzerini. Gece yatarken de ince bir pijama ve yün yorganla yatırıyorum. Evim pek sıcak olmamasına ramen üşümüyor kızım. Sen de ince giydirmeyi deneyebilirsin

Çok güzel bi haber bu :) inşsllah egzersizlerle daha da iyiye gidip tamamen düzelir minnakın durumu

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah ülkecek bu zorlu süreci atlatacağız ve her şey normale dönecek

Senin kuzun pek bir seviyor seni annesi, daha fazla zaman geçirmek istiyor uyumak istemiyor. Küvetin içini sıcak suyla doldutup zeyyinyağıyla masaj yapmayı denesene. Yattığı yerden onunla konuşarak. Hem yorulur hem mayışır uyur belki

Demir icin bende arastirmadayim. Ozeldeki doktorum 6. Ay baslariz demisti saglik ocagi prabenli olabi verdi bende henuz baslamadim. Ferro parabensiz die duydum ama piyasada pek yokmus

Ben de bu ilaca baslamam canm, ferro dedigin ferromixin mi? Ben de onu buldun da internette. Olmazsa onu aliriz.

Tamam canm sagol. Evet vitaminlerde se bha bht var. bu dedigine bakayim ben de tesekkur ediyorumm.

Allah yatdimcin olsn kuzum. Gunduz yine baya yardimci oluyomus masallah. Ne yapacam canm idare edecen. Ben de cogu bakimi kendim yapiyorum. Ama banyo zor tabi onu hic tek yaptirmadim ama artik buyuyorlar yavas yavas kuvetinin icinde falan yilayabilirsin belki.

14'ünde aşımız var hayirlisi bakalim. Bu ay ne güzel aşı yoktu stres yapmamıştık :)

2 ay asilarinda sorun yasamadinizsa hic korkma canm. Sadece biraz huysuzluk. Ates yapmadi sukur bizde.

ben aldım salıncak. onda çok uyuttum :) iyice dalınca yatağına aldım. orada uyumak istediğinde bıraktım. salıncakta da çok uyudu. hatta salıncak gibi rahatsız yerde uyumasına kıyamazdım ama kendi rahat ki uyuyor diye teselli ederdim kendimi :)

La Lune nin dogum hikayesini bende okumak istiyorum. Dogumuna cok ozendim doğrusu.
Doğuma kadar zaten yürüyüş yoga yapıyordum. Gece uyandım çok az su ve kanama gelmişti. Beni yormayan minik kasılmalar da başlamıştı. Yattım uyudum bende. Sabah biraz daha yogunlasmaya başladı hiç oturmadim hep dolaştım doktor randevuma yakın da çok sıcak bir duş aldım uzun uzun. Doktora gittim ben hala rahat bir şekilde dalgaları karşılıyorum hatta sohbet ediyoruz o ınanamadi doğurduğuma. Madem gelmişsin kontrol edelim dedi hatta bir baktı ki 4 cm doğum başlamış. Hastaneye yönlendirdi ekip oda havuz vs hepsini hazirlatti. Biz de o sırada evden birkaç unuttuğumuz şeyi almak için eve geldik. Bu arada ben hala zipir zipir yürüyorum. Merdivenden çıkıp indim. 2 saat sonra hastaneye geldik. Ebe ve doula odada çok sıcak karşıladılar. Ve dogum ondan sonra çok hızlı aktı. Dalga geldikçe Gamze masaj yaptı açıklık 6 cmi geçince havuza girdim. Yarım saat sonra açıklık tamdı. Kesinlikle su çok işe yarıyor. Hatta havuz ben icinde iken doldu. Esim marulla balik sular gibi suladi beni. Biraz sohbet biraz yeme içme biraz ıkınma derken kızım odada epizyosuz epiduralsiz mudahalesiz bir dogumla dünyaya geldi. Bebeğin çıkış anında herkes sustu, ışıkları kapattık ve onu göğsüme koydular. Hiç ağlamadı. Kordon kan akışı durana kadar bekledik ve eşim kordonu kesti.

Güzel ve güçlü bir deneyimdi.

Ahahahhaha sağol kuzum.
Canim bizde kv var çok sık gelemiyorum. Onunla oturuyoruz kız uyuyunca.

Olurken huzur buldum yemin ederim :))
Bnu doğum hikayelerinde paylaştın mı tatlım cünkü vesaret alacak cok hamile vardır ve normal doğumdan korkan

Kızın gönlü kimi severse canım. Emzirme odasında da gördük yani. Hemen samanligi seyran ettiler. Vay arkadaş bu folik asit bebeleri ne hızlı. Daha tutmayı öğreneli 10 gün olmadı ne ara kaptın Atanın elini.
Amin canım inşallah. Aynen ya uyuyana kadar uğraş sonra gidip seyrediyorum bazen. Çok çabuk büyüyorlar.

ggözün aydın canım düzelmesine sevindim

parmağınla baksan damkalrı sertleşmişmi

kız aynıyız birde benimki kolmun kemiğini almaya çalışıyor yüzüstü kucağımdayken düşlikler alalh versin elinden alınca ağlıyor 4 aylık oldun biz diş erken gibi ama belkide ıkar bilemiyorum ama siniri çok fena hem dişlik hem el çok komikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…