- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ay ben alpi uyutamiyorum bu bir kac gundur, anami belledi yaaa. Simdi okuyacagim gecmiis
Çok güzel bi haber bu :) inşsllah egzersizlerle daha da iyiye gidip tamamen düzelir minnakın durumuTortikollis bebeğin başını tek tarafa çevirmesi, tek tarafa yatması hatta diğer tarafa hiç çevirememesi durumu.boyun kaslarından birinin kısa olmasına veya kasta kitle olması sebep oluyor.bazense pozisyonel oluyormuş.mesela benim gebelikte suyum azdı.çok hareket ettirememiş ve bu şekilde kalmış olabilir dedi.esnetme ve germe egzersizleri yaptık.başındaki şekil bozukluğu da buna bağlı tek tarafa yatmaktan.büyük ölçüde düzeldi.
msjıma cvp veren ve beğenen arkadaşlar saolun
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah ülkecek bu zorlu süreci atlatacağız ve her şey normale dönecekKizlar öyle bunaldim kieşimin izinleri iptal oldu gece calisiyor gündüz evde sag olsun erkenden kalkıp bakiyor elife uyutuyor falan gun icerisinde ama aksamlari benim kiz cok huysuz oldugundan yoruyor beni simdi de aksam 5den sonra damak kasinmalari başladı emzikle uyutayim diyorum emzigi tutmak istiyor tutunca da agzindan cikartiyor sil baştan basliyoruz ee bu zamanda da iyice yoruluyor basliyor aglamaya az önce kundak yaptım yine ağladı kollarini hareket ettiremedigi için. Bakalim bu akşam banyo yaptiricam tek başıma insallah becerebilirim ve insallah banyodan sonra rahatlar da guzelce uyur
Demir icin bende arastirmadayim. Ozeldeki doktorum 6. Ay baslariz demisti saglik ocagi prabenli olabi verdi bende henuz baslamadim. Ferro parabensiz die duydum ama piyasada pek yokmus
Eki Görüntüle 1921845
Bunu aldirdi. bha dedigimiz madde az miktarda kanserojen olabilir ama suan kesin birsey yok, ilerde cikarsa tehlikesi diye onlem olarak veriyorum dedi. istege bagli yani. 27 liraydi fiyati sanirim. ben doktorlarin her dedigine hemen he demem bi arastiririm. saglik ocaklarina pek guvenmiyorum ondan aldim, daha once yapilan asilarda asiri derece civa varmis mesela. cok tehlikeli bisey. asilari saklama uzun sureli olsun diyeymis, simdi civa miktari azaltildi, o yuzden saatli veriyorlar asilari.
Oylr olmasa ozelde falan yaptiracaktim asilarini
Kizlar öyle bunaldim kieşimin izinleri iptal oldu gece calisiyor gündüz evde sag olsun erkenden kalkıp bakiyor elife uyutuyor falan gun icerisinde ama aksamlari benim kiz cok huysuz oldugundan yoruyor beni simdi de aksam 5den sonra damak kasinmalari başladı emzikle uyutayim diyorum emzigi tutmak istiyor tutunca da agzindan cikartiyor sil baştan basliyoruz ee bu zamanda da iyice yoruluyor basliyor aglamaya az önce kundak yaptım yine ağladı kollarini hareket ettiremedigi için. Bakalim bu akşam banyo yaptiricam tek başıma insallah becerebilirim ve insallah banyodan sonra rahatlar da guzelce uyur
14'ünde aşımız var hayirlisi bakalim. Bu ay ne güzel aşı yoktu stres yapmamıştık :)
ben aldım salıncak. onda çok uyuttum :) iyice dalınca yatağına aldım. orada uyumak istediğinde bıraktım. salıncakta da çok uyudu. hatta salıncak gibi rahatsız yerde uyumasına kıyamazdım ama kendi rahat ki uyuyor diye teselli ederdim kendimi :)Ay ne bileyim kullananlar da büyük rahatlık diyorlar.
Uyutamıyorum ya inşallah atakla ilgilidir ama bir iki hata oldu.
Ağla ağla emerken bayılıyor da uyuyor artık.
Yeni yöntem bulayım bi şey yapayım o zaman.
Çok aradayım.
Çok rahat bir şey ya.
Bi bakayım canım sağol.
Ne tarafa çekilsem gidecek halim var şu an :)
Doğuma kadar zaten yürüyüş yoga yapıyordum. Gece uyandım çok az su ve kanama gelmişti. Beni yormayan minik kasılmalar da başlamıştı. Yattım uyudum bende. Sabah biraz daha yogunlasmaya başladı hiç oturmadim hep dolaştım doktor randevuma yakın da çok sıcak bir duş aldım uzun uzun. Doktora gittim ben hala rahat bir şekilde dalgaları karşılıyorum hatta sohbet ediyoruz o ınanamadi doğurduğuma. Madem gelmişsin kontrol edelim dedi hatta bir baktı ki 4 cm doğum başlamış. Hastaneye yönlendirdi ekip oda havuz vs hepsini hazirlatti. Biz de o sırada evden birkaç unuttuğumuz şeyi almak için eve geldik. Bu arada ben hala zipir zipir yürüyorum. Merdivenden çıkıp indim. 2 saat sonra hastaneye geldik. Ebe ve doula odada çok sıcak karşıladılar. Ve dogum ondan sonra çok hızlı aktı. Dalga geldikçe Gamze masaj yaptı açıklık 6 cmi geçince havuza girdim. Yarım saat sonra açıklık tamdı. Kesinlikle su çok işe yarıyor. Hatta havuz ben icinde iken doldu. Esim marulla balik sular gibi suladi beni. Biraz sohbet biraz yeme içme biraz ıkınma derken kızım odada epizyosuz epiduralsiz mudahalesiz bir dogumla dünyaya geldi. Bebeğin çıkış anında herkes sustu, ışıkları kapattık ve onu göğsüme koydular. Hiç ağlamadı. Kordon kan akışı durana kadar bekledik ve eşim kordonu kesti.La Lune nin dogum hikayesini bende okumak istiyorum. Dogumuna cok ozendim doğrusu.
22. Hafta atağını ne ara geçirdiniz?17. Hafta atağını atlattık biz de ama 22. Hafta atağı çok kötü geçmişti
Ahahahhaha sağol kuzum.Valla bizim kiz yarim saate uyaniyor babasi basinda bekliyor ancak oyle 1 saate tamamlıyoruz zar zorbizim kizin gece ve gunduz karakteri de farklı :) aksamlari uykuya zor dalan ve ağlayan bir bebek Ata kuzusu akıllı masallah bu arada hayırlı olsun gelin :) Neva kuzusuyla Ata pek tatliydi el ele :)
Canim bizde kv var çok sık gelemiyorum. Onunla oturuyoruz kız uyuyunca.
Olurken huzur buldum yemin ederim :))Doğuma kadar zaten yürüyüş yoga yapıyordum. Gece uyandım çok az su ve kanama gelmişti. Beni yormayan minik kasılmalar da başlamıştı. Yattım uyudum bende. Sabah biraz daha yogunlasmaya başladı hiç oturmadim hep dolaştım doktor randevuma yakın da çok sıcak bir duş aldım uzun uzun. Doktora gittim ben hala rahat bir şekilde dalgaları karşılıyorum hatta sohbet ediyoruz o ınanamadi doğurduğuma. Madem gelmişsin kontrol edelim dedi hatta bir baktı ki 4 cm doğum başlamış. Hastaneye yönlendirdi ekip oda havuz vs hepsini hazirlatti. Biz de o sırada evden birkaç unuttuğumuz şeyi almak için eve geldik. Bu arada ben hala zipir zipir yürüyorum. Merdivenden çıkıp indim. 2 saat sonra hastaneye geldik. Ebe ve doula odada çok sıcak karşıladılar. Ve dogum ondan sonra çok hızlı aktı. Dalga geldikçe Gamze masaj yaptı açıklık 6 cmi geçince havuza girdim. Yarım saat sonra açıklık tamdı. Kesinlikle su çok işe yarıyor. Hatta havuz ben icinde iken doldu. Esim marulla balik sular gibi suladi beni. Biraz sohbet biraz yeme içme biraz ıkınma derken kızım odada epizyosuz epiduralsiz mudahalesiz bir dogumla dünyaya geldi. Bebeğin çıkış anında herkes sustu, ışıkları kapattık ve onu göğsüme koydular. Hiç ağlamadı. Kordon kan akışı durana kadar bekledik ve eşim kordonu kesti.
Güzel ve güçlü bir deneyimdi.
Kızın gönlü kimi severse canım. Emzirme odasında da gördük yani. Hemen samanligi seyran ettiler. Vay arkadaş bu folik asit bebeleri ne hızlı. Daha tutmayı öğreneli 10 gün olmadı ne ara kaptın Atanın elini.Ay çok sağol tatlımçok şükür binlerce şükür Rabbim nazardan korusun valla uyku olayını çözüyoruz her geçen gün iyiye gidiyor hiiiiç bozulmaz inşallah. Bu arada evet La Lune ile dünür olucaz artık gerçi Neva hanımın talibi de çok olur ya bakalım napıcaz
Amin canım inşallah. Aynen ya uyuyana kadar uğraş sonra gidip seyrediyorum bazen. Çok çabuk büyüyorlar.Salya bizde de öyle ya masallah canim ya uyusun da büyüsün oyuncak bebeğim Ata :) Neva hanım da evet esmer güzeli saclar falan fena afet :) masallah hepsine kuzucuklarin :) hepsinin yüzleri gibi ömürleri de cok cok güzel olsun insallah... Oyy canım anladim ogrettigim seyi :) neyse unutur o zamanla sen yapmadikca :) dil cikarma komik oluyor ama kendisi dil cikariyor ama nasil kendini şekilden şekle sokuyor :) oyy ya insan uyutmak icin cabaliyor uyuyunca da özlüyor :)
Yok canım paylaşmadım. Bir ara paylaşayım ama.Olurken huzur buldum yemin ederim :))
Bnu doğum hikayelerinde paylaştın mı tatlım cünkü vesaret alacak cok hamile vardır ve normal doğumdan korkan
Canım 1 haftadır annemler bizde ondan ben de çok sık giremiyorum şu sıra :)
ggözün aydın canım düzelmesine sevindimMrb Kızlar oğlumda tortikolis şüphesi ve buna bağlı başında şekil bozukluğu vardı.buraya yazmıştım belki hatırlarsınız.merak eden haber verirsin diyen arkadaşlar vardı.fizik tedavi egzersiz vermişti.onları uyguladım ve sola yatırdım.dünde çocuk druna kontrolümüz vardı."ben öyle herkesi farklı branşlara yollamam.baya kötüydü.ama egzersizlerle çok iyi toparlamış.bu şekilde devam ederseniz 6 ayda tamamene yakındüzelir"dedi.bende düzeldiğini fark etmiştim.ama drdan duyunca daha bi mutlu oldum.
gaz bitti rahat çıkaıyor kendi ama agızdan geğirme bitmedi bizim 4 aylık olduk cnaımKiizzlaarr yokmu bebegi kolik olupta bu aylarda duzelen. Benim gazli ve kolik bi bebegim var, ekim annesiyim. Gecer 3. Ayda diolar ama hikayemi gercekmi ya
bizimde 13 ünde verem 2. doz off ya ben sevemedim 2 bacak 1 kol allah kolaylık versin sanada ateşsiz gecelerimiz olsun14'ünde aşımız var hayirlisi bakalim. Bu ay ne güzel aşı yoktu stres yapmamıştık :)
parmağınla baksan damkalrı sertleşmişmiAynen cnm kendi kendime diyorum sakin ol o bebek. Ben farkettim ki kiz uyumadikca hirslaniyorum ve bu bende sinir yapiyor artik sakin davraniyorum nasilsa uyuyacak bosver diyorum kendi kendime :) disleri kabarmis mi anlamadim nasil anliycam onu açmıyor ki ağzını kız da laf inadı var
kız aynıyız birde benimki kolmun kemiğini almaya çalışıyor yüzüstü kucağımdayken düşlikler alalh versin elinden alınca ağlıyor 4 aylık oldun biz diş erken gibi ama belkide ıkar bilemiyorum ama siniri çok fena hem dişlik hem el çok komiklerDiş uzun süruyormuş ya canım.
Dişleri kaşınıp 2-3 ay sonra da çıkarabilir.
Tabii erken de çıkarabilir belli olmaz.
Benimki emerken kavga ediyor ediyor memeyi çıkarıp ellerini sokuyor ve artık ellerini emmiyor ısırıyor.
Bizim genlerde bildiğim erken diş de yok, bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?