- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
doğum hikayen güzel omuş baya cesartelendirici canım neva bulmuş yakışıklıya şimdiden ayarlamış valla:) kızlar fena olurKızın gönlü kimi severse canım. Emzirme odasında da gördük yani. Hemen samanligi seyran ettiler. Vay arkadaş bu folik asit bebeleri ne hızlı. Daha tutmayı öğreneli 10 gün olmadı ne ara kaptın Atanın elini.
Amin canım inşallah. Aynen ya uyuyana kadar uğraş sonra gidip seyrediyorum bazen. Çok çabuk büyüyorlar.
22. Hafta atağını ne ara geçirdiniz?
bizimde 13 ünde verem 2. doz off ya ben sevemedim 2 bacak 1 kol allah kolaylık versin sanada ateşsiz gecelerimiz olsun
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah ülkecek bu zorlu süreci atlatacağız ve her şey normale dönecek
Senin kuzun pek bir seviyor seni annesi, daha fazla zaman geçirmek istiyor uyumak istemiyor. Küvetin içini sıcak suyla doldutup zeyyinyağıyla masaj yapmayı denesene. Yattığı yerden onunla konuşarak. Hem yorulur hem mayışır uyur belki
Ben de bu ilaca baslamam canm, ferro dedigin ferromixin mi? Ben de onu buldun da internette. Olmazsa onu aliriz.
Tamam canm sagol. Evet vitaminlerde se bha bht var. bu dedigine bakayim ben de tesekkur ediyorumm.
Allah yatdimcin olsn kuzum. Gunduz yine baya yardimci oluyomus masallah. Ne yapacam canm idare edecen. Ben de cogu bakimi kendim yapiyorum. Ama banyo zor tabi onu hic tek yaptirmadim ama artik buyuyorlar yavas yavas kuvetinin icinde falan yilayabilirsin belki.
2 ay asilarinda sorun yasamadinizsa hic korkma canm. Sadece biraz huysuzluk. Ates yapmadi sukur bizde.
valla bilmiyorum işte 2. doz gene 2 bacak vee kol diye biliyorum var olmazmı aynısı 2. ay yapılanaın aynısı yapılacak canımVerem ikinci doz mu ?
Bu ay karma aşı ve pnomokok yok mu sadece?
Bizimde 12sinde
kız naptın kuzum taşındınmı erzuruma yazamadım sana
Kızın gönlü kimi severse canım. Emzirme odasında da gördük yani. Hemen samanligi seyran ettiler. Vay arkadaş bu folik asit bebeleri ne hızlı. Daha tutmayı öğreneli 10 gün olmadı ne ara kaptın Atanın elini.
Amin canım inşallah. Aynen ya uyuyana kadar uğraş sonra gidip seyrediyorum bazen. Çok çabuk büyüyorlar.
parmağınla baksan damkalrı sertleşmişmi
valla bilmiyorum işte 2. doz gene 2 bacak vee kol diye biliyorum var olmazmı aynısı 2. ay yapılanaın aynısı yapılacak canım
Baktim cnm pek anlamadim ama emerken baya acitiyor biraz sert gibi. 15inde asimiz var o zaman gostericem hemsireye
yok 2 doz canım bende sağlık ocağına sormuştum genede sor senSasirdim bak şimdi verem tek doz olmuyor muydu değişti mi acaba hemşireye bi sorayim ben de
Sasirdim bak şimdi verem tek doz olmuyor muydu değişti mi acaba hemşireye bi sorayim ben de
4. ay : Karma + Çocuk Felci + Hib aşısı + Rotavirüs ± Konjuge Pnömokok aşısıSasirdim bak şimdi verem tek doz olmuyor muydu değişti mi acaba hemşireye bi sorayim ben de
yok 2 doz canım bende sağlık ocağına sormuştum genede sor sen
Verem 2 doz canım, eskiden de öyleydi yanlış hatırlamıyorsam...
Diş uzun süruyormuş ya canım.
Dişleri kaşınıp 2-3 ay sonra da çıkarabilir.
Tabii erken de çıkarabilir belli olmaz.
Benimki emerken kavga ediyor ediyor memeyi çıkarıp ellerini sokuyor ve artık ellerini emmiyor ısırıyor.
Bizim genlerde bildiğim erken diş de yok, bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?