2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
doğum hikayen güzel omuş baya cesartelendirici canım neva bulmuş yakışıklıya şimdiden ayarlamış valla:) kızlar fena olur

Insallah canim şu süreç bir an önce bitip hersey normale doner umarim... Evet ya benim kuzu uykuyu pek sevmiyor gece de uyandi 2den 3bucuga kadar uyumadi. Normalde banyo yapınca emerken bile mayisip hemen uyurdu dun uyumadi napalim öyle yada böyle büyüyor kuzucuklar onlar sağlıklı olsun da biz uykusuzda kaliriz :)

Evet cnm şükür gün icerisinde yardımcı oluyor o da olmazsa yorgunluktan dayanamazdim herhalde benim kız sakin bir bebek degil maalesef. Banyo yaptırdım tek başına rahat oldu aglamadi cok şükür

Evet cok cabuk buyuyorlar dun gece doğduğu an fotolarina baktim da nasil da minnakmis :) ilk gülusler ilk bakislar Rabbime sukurler olsun iyiki varlar...

valla bilmiyorum işte 2. doz gene 2 bacak vee kol diye biliyorum var olmazmı aynısı 2. ay yapılanaın aynısı yapılacak canım

Sasirdim bak şimdi verem tek doz olmuyor muydu değişti mi acaba hemşireye bi sorayim ben de

Baktim cnm pek anlamadim ama emerken baya acitiyor biraz sert gibi. 15inde asimiz var o zaman gostericem hemsireye

Benimki de çok huzursuz hmmmm hmmmm diye kızıp duruyor dişlerine
Emerken ısırıyor aynen acitiyo baya.
Oglumda böyle yaşamamıştık bu aylarda. Dokuz aylığa yakın çıktı ilk dişler. Sanırım erken çıkaracaklar ama bir iki ayı bulur gibime geliyor.
Diş jeli kullanan var mı?

Bizimde genlerde yok cnm uzun surecek kesin kac ay cekicez bu durum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…