2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
4. ay : Karma + Çocuk Felci + Hib aşısı + Rotavirüs ± Konjuge Pnömokok aşısı
ben yanlşış yazmışım verem yok:)

Kız hemşireyi arattiniz beni sınırlı sinirli verem aşısı var mi ? Diyorum kadincagiza
Oğlusa eksik yaptılar sandım.

Dış jeli 6 aydan küçük bebeklerde kullanilmiyormus canim. Kasiyicilarla idare ediyoruz bakalim. Yinr cikmasi 6.ayi bulacak bence ama bakalim

bizimde 13 ünde verem 2. doz off ya ben sevemedim 2 bacak 1 kol allah kolaylık versin sanada ateşsiz gecelerimiz olsun

Verem ikinci doz mu ?
Bu ay karma aşı ve pnomokok yok mu sadece?
Bizimde 12sinde
Kizlar 4. Ay asilarindan bahsediyorsunuz degil mi biz pazartesi yaptirmistik sadece iki bacaktan yaptilar 1 er asi koldan bisey yapmadilar eksik mi yapmislar yani

Evet cnm şükür gün icerisinde yardımcı oluyor o da olmazsa yorgunluktan dayanamazdim herhalde benim kız sakin bir bebek degil maalesef. Banyo yaptırdım tek başına rahat oldu aglamadi cok şükür

Oh masallah sana. Benmki de oyle canm pek sakin bi bebek degil. Dun belim omzum boynum her yerim agriyordu. Ama biz fisher pricein piyanolu oyun halisini aldk, kizim bayildi artik az da olsa yerde duruyor da dinleniyorm. Cok sevdi valla , tavsiye ederm.

Sasirdim bak şimdi verem tek doz olmuyor muydu değişti mi acaba hemşireye bi sorayim ben de

Verem 2 doz canım, eskiden de öyleydi yanlış hatırlamıyorsam...

Kizlar 4. Ay asilarindan bahsediyorsunuz degil mi biz pazartesi yaptirmistik sadece iki bacaktan yaptilar 1 er asi koldan bisey yapmadilar eksik mi yapmislar yani

4 ay asilari iki tane bacaktan oluyor canlar. Verem 2. Yok.

hanımlar diş jeli yerine ben karanfilli zeytinyağı kullanıyorum.
1 yemek kaşığı zeytinyağının içine 2-3 damla karanfil yağı damlatıp damaklarına sürüyorum. bilirsiniz eskiler ağrıyan dişine karanfil koyarmış.

Süpermis denicem. Saol

Evet cnm şükür gün icerisinde yardımcı oluyor o da olmazsa yorgunluktan dayanamazdim herhalde benim kız sakin bir bebek degil maalesef. Banyo yaptırdım tek başına rahat oldu aglamadi cok şükür

Ay benim bebe de cok zirlak hic nefes aldirmiyo, ben de yalnizim, kendime kalan tek rahat vakit gece uykusu zamani, orda da uyuyorum:)
Donenceye bakiyo Allahtan , donence muzikli donuyo, onla konusuyo bi 15 dk. ben de biseyler yiyorum vs

Bi sabah anirdi durdu esek, kahvalti yapmadim acim, baklava vardi aksamdan kalan, baklava ile kahvalti yapmistim sonra gelsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…