- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
4. ay : Karma + Çocuk Felci + Hib aşısı + Rotavirüs ± Konjuge Pnömokok aşısı
ben yanlşış yazmışım verem yok:)
Benimki de çok huzursuz hmmmm hmmmm diye kızıp duruyor dişlerine
Emerken ısırıyor aynen acitiyo baya.
Oglumda böyle yaşamamıştık bu aylarda. Dokuz aylığa yakın çıktı ilk dişler. Sanırım erken çıkaracaklar ama bir iki ayı bulur gibime geliyor.
Diş jeli kullanan var mı?
bizimde 13 ünde verem 2. doz off ya ben sevemedim 2 bacak 1 kol allah kolaylık versin sanada ateşsiz gecelerimiz olsun
Kizlar 4. Ay asilarindan bahsediyorsunuz degil mi biz pazartesi yaptirmistik sadece iki bacaktan yaptilar 1 er asi koldan bisey yapmadilar eksik mi yapmislar yaniVerem ikinci doz mu ?
Bu ay karma aşı ve pnomokok yok mu sadece?
Bizimde 12sinde
Kizlar 4. Ay asilarindan bahsediyorsunuz degil mi biz pazartesi yaptirmistik sadece iki bacaktan yaptilar 1 er asi koldan bisey yapmadilar eksik mi yapmislar yani
Dış jeli 6 aydan küçük bebeklerde kullanilmiyormus canim. Kasiyicilarla idare ediyoruz bakalim. Yinr cikmasi 6.ayi bulacak bence ama bakalim
İnşallah fazla sürmez huzursuzluk. Tan düzene girdik derken yine bozuldu uykularimiz.
Tam anne modu...ilk çocuk: neden sürekli ağlıyor?ben kötü bir anneyim
iki çocuk:kıskanmalarını engelleyemiyorum
üç çocuk: saldım çayıra, Mevlam kayıra
Evet cnm şükür gün icerisinde yardımcı oluyor o da olmazsa yorgunluktan dayanamazdim herhalde benim kız sakin bir bebek degil maalesef. Banyo yaptırdım tek başına rahat oldu aglamadi cok şükür
Sasirdim bak şimdi verem tek doz olmuyor muydu değişti mi acaba hemşireye bi sorayim ben de
Verem 2 doz canım, eskiden de öyleydi yanlış hatırlamıyorsam...
Kizlar 4. Ay asilarindan bahsediyorsunuz degil mi biz pazartesi yaptirmistik sadece iki bacaktan yaptilar 1 er asi koldan bisey yapmadilar eksik mi yapmislar yani
hakkını helal et yanlış yazmışım senede paniklettim boşaKız hemşireyi arattiniz beni sınırlı sinirli verem aşısı var mi ? Diyorum kadincagiza
Oğlusa eksik yaptılar sandım.
di mi? :)Tam anne modu...
hanımlar diş jeli yerine ben karanfilli zeytinyağı kullanıyorum.
1 yemek kaşığı zeytinyağının içine 2-3 damla karanfil yağı damlatıp damaklarına sürüyorum. bilirsiniz eskiler ağrıyan dişine karanfil koyarmış.
rica ederim :)Süpermis denicem. Saol
hakkını helal et yanlış yazmışım senede paniklettim boşa
Evet cnm şükür gün icerisinde yardımcı oluyor o da olmazsa yorgunluktan dayanamazdim herhalde benim kız sakin bir bebek degil maalesef. Banyo yaptırdım tek başına rahat oldu aglamadi cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?