2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
Canim simdi okudum olanlari. Cok gecmis olsun. Insallah dusuk olmaz canim kalbini ferah tutmaya calis. Hamilelik doneminde kanama cok karsilasilan bir durum zaten. Bu durumla karsilasip bebegini kucagina alan cok fazla anne var.Rabbim bebegini sana bagislar insallah.

Amin kızlar inşallah daha doktor da gelemem birsey yaptıkları da yok bekliyorum

Yok cnm kanamam gittiği zaman çok rahatliyorum geldiği zaman arkadan belden de vuruyor ilk kez böyle birşey oluyor tarife edemiyorum

cnm cok gecmıs olsun bende 6+3 gunlugum hafta sonu cok kanamam oldu cok sukur kontrole gıttık kese gorundu yarın kontrolüm var bakıcak kalp atışına doktor dua et sende ıns bebıslerımz bızı bırakmıcak allah yardımcımız olsun. Dualrım bızımle.

Kızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et

Canım bişey olmaz hayırlısıyla. Kötü düşünüp stres yaparsan kanama daha çok oluyor. Beni biliyorsun ben hergün ped kullanıyorum. Doktor bebek normal hersey yolunda dedi. Artık normal karşılamaya calısıyorum. Bu inan senin için daha iyi.

İnşallah kızlarlar gece doktor bebeğin kalp atışını gösterdi ama şimdi ne durumdayız bilmiyorum herhalde 9 gibi fln doktor gelir kanama devam ediyor kalkıyorum yerimden

Canım çok geçmiş olsunnn.. Şimdi gördümm.. Merak etme inşallah toparlar bir çok arkadaşta kanama oldu şakır şakır.. Ama sağlıcakla aldılar çokcuklarını kucaklarına.. Oluyor böyle durumlar.. İnşallah hayırlı haberler verirsin bize..

Amin kızlar inşallah daha doktor da gelemem birsey yaptıkları da yok bekliyorum
Canım geçmiş olsun inşallah birşey olmayacak sen kötü düşünme asla, benim arkadaşımın da kanaması çok gelmişti ama şu an 23. Haftada çok da sağlıklı devam ediyor gebeliği. İnşallah geçecek.

Soal un kızlar evet kanama bir çoğumuz da oldu benim karnıma kramplar giriyor birde kanama için küçük bir hap verdiler türkiyede gibi değil 4 doktor geldi sadece Ped deki kana baktı o kadar uktrasona falan sokmadilar bile öyle koyun gibi bekliyoruz

türk doktorları için boşuna en iyileri demiyorlar demek ki ,inşallah biran önce iyi haberlerini duyarız ,Allah yardımcın olsun arkadaşım

bebeğinizin cinsiyeti ne olacak diye anket açmışlar,size de düştü mü? Daha cinsiyetini bilmiyoruz. Doldurmamız uygun olmaz değil mi?

Dusuk riski vardo bnde progeston verdi ama alttan koy dedi ben bikere koydum.pid ya mantara zaten kolay yakalaniom oda kasinti yapinca braktim

bebeğinizin cinsiyeti ne olacak diye anket açmışlar,size de düştü mü? Daha cinsiyetini bilmiyoruz. Doldurmamız uygun olmaz değil mi?

Bu baslikta daha belli olan yoktur ki zaten ama cinsiyet zamani yaklasiyor anket o yuzden hazirlanmistirr.. Eline saglik B Began belli oldukca doldururz canm ins hayirlisiyla en erken 12 13. Haftalarda ama daha net 16 da belli oluyormuss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…