- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
Canim simdi okudum olanlari. Cok gecmis olsun. Insallah dusuk olmaz canim kalbini ferah tutmaya calis. Hamilelik doneminde kanama cok karsilasilan bir durum zaten. Bu durumla karsilasip bebegini kucagina alan cok fazla anne var.Rabbim bebegini sana bagislar insallah.Kızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
Amin kızlar inşallah daha doktor da gelemem birsey yaptıkları da yok bekliyorum
Yok cnm kanamam gittiği zaman çok rahatliyorum geldiği zaman arkadan belden de vuruyor ilk kez böyle birşey oluyor tarife edemiyorum
Kızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
İnşallah kızlarlar gece doktor bebeğin kalp atışını gösterdi ama şimdi ne durumdayız bilmiyorum herhalde 9 gibi fln doktor gelir kanama devam ediyor kalkıyorum yerimden
Amin kızlar inşallah daha doktor da gelemem birsey yaptıkları da yok bekliyorum
Canım geçmiş olsun inşallah birşey olmayacak sen kötü düşünme asla, benim arkadaşımın da kanaması çok gelmişti ama şu an 23. Haftada çok da sağlıklı devam ediyor gebeliği. İnşallah geçecek.Amin kızlar inşallah daha doktor da gelemem birsey yaptıkları da yok bekliyorum
Soal un kızlar evet kanama bir çoğumuz da oldu benim karnıma kramplar giriyor birde kanama için küçük bir hap verdiler türkiyede gibi değil 4 doktor geldi sadece Ped deki kana baktı o kadar uktrasona falan sokmadilar bile öyle koyun gibi bekliyoruz
Turk dr bir numara gercekten islerini hakkiyla yapiyorlar ben oyle gordum aksini gormem insallahtürk doktorları için boşuna en iyileri demiyorlar demek ki ,inşallah biran önce iyi haberlerini duyarız ,Allah yardımcın olsun arkadaşım
Evet doktorda öyle tahmin etti 5+2 günlük ama geç döllenme olabilir dedi.Cnm bnm de 24 kadim sat benim 6+2gunluk seninde ogle olmasin yada gec dollenmemi acaba seninki
Dusuk riski vardo bnde progeston verdi ama alttan koy dedi ben bikere koydum.pid ya mantara zaten kolay yakalaniom oda kasinti yapinca braktimCRINONE vajinal jel. Düşük riskini önlemek için. Düşük riskim mi var diyorum doktoruma yok diyor. Son muayenede rahmin içinde kanama var dedi. Ama jeli dr a gittiğim ilk günden vermişti. Kasların çok sıkı demişti ve progestan 100 mg verdi. O da öyle bir uyku ve sersemlik yapıyor ki.
Cnm bn osmaniyedeyim.ama oglumu ortadogu hastanesinde dogurmustum.hastanede ilgi cok iyi odalar guzel.doktor birebir ilgileniyor.black_hayit cnm sen adanada oturuyomuşsun ben de oraliyim. Dogumu orda yapacam Allah izin verirse. Sen doktor bulabildin mi kime gidiyosun
bebeğinizin cinsiyeti ne olacak diye anket açmışlar,size de düştü mü? Daha cinsiyetini bilmiyoruz. Doldurmamız uygun olmaz değil mi?
Evet gordum daha ben keseyi gormedim cinsiyet daha cok ayin 26 rdv var 2 hafta sonra falan ulturasyon yaparlar kesinbebeğinizin cinsiyeti ne olacak diye anket açmışlar,size de düştü mü? Daha cinsiyetini bilmiyoruz. Doldurmamız uygun olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?