Ben de deniyim ya kendi eli yetmiyor benim eli kemiriyo zipahanımlar diş jeli yerine ben karanfilli zeytinyağı kullanıyorum.
1 yemek kaşığı zeytinyağının içine 2-3 damla karanfil yağı damlatıp damaklarına sürüyorum. bilirsiniz eskiler ağrıyan dişine karanfil koyarmış.
:)Ben de deniyim ya kendi eli yetmiyor benim eli kemiriyo zipa
Malesef 5 günün yanarBilmiyorum ki.. 2016 yili icinde o aylandigi icin kullanabikirsin demisti arkadasim ama o da com emin degildi. Bugunlerde 1 gun bile onemli benim icin
Verem 2 doz canım, eskiden de öyleydi yanlış hatırlamıyorsam...
Damak kasıntısı bizi mahvediyor yaaaahanımlar diş jeli yerine ben karanfilli zeytinyağı kullanıyorum.
1 yemek kaşığı zeytinyağının içine 2-3 damla karanfil yağı damlatıp damaklarına sürüyorum. bilirsiniz eskiler ağrıyan dişine karanfil koyarmış.
Hep böyle miydi yoksa atak zamanı mıKizlar öyle bunaldim kieşimin izinleri iptal oldu gece calisiyor gündüz evde sag olsun erkenden kalkıp bakiyor elife uyutuyor falan gun icerisinde ama aksamlari benim kiz cok huysuz oldugundan yoruyor beni simdi de aksam 5den sonra damak kasinmalari başladı emzikle uyutayim diyorum emzigi tutmak istiyor tutunca da agzindan cikartiyor sil baştan basliyoruz ee bu zamanda da iyice yoruluyor basliyor aglamaya az önce kundak yaptım yine ağladı kollarini hareket ettiremedigi için. Bakalim bu akşam banyo yaptiricam tek başıma insallah becerebilirim ve insallah banyodan sonra rahatlar da guzelce uyur
Allah ona şükürler olsun 6 ayı görmeden çekti gitti o lanet dönem dediğin gibi ben 9 aya kadar bekleyecektim şükür lunem Allah yüzüme baktıCanim neden iptal oldu izinler? Tek olmak çok zor insan nasıl vakit geçireceğini şaşırıyor bazen.
Sen rahat 9 ayı gözden cikarmistin canım ya. Çok şükür.
Oh masallah sana. Benmki de oyle canm pek sakin bi bebek degil. Dun belim omzum boynum her yerim agriyordu. Ama biz fisher pricein piyanolu oyun halisini aldk, kizim bayildi artik az da olsa yerde duruyor da dinleniyorm. Cok sevdi valla , tavsiye ederm.
4 ay asilari iki tane bacaktan oluyor canlar. Verem 2. Yok.
Hep böyle miydi yoksa atak zamanı mıAllah güç kuvvet versin tatlım biraz kendinide rahatlatmaya çalış sevdiğin şeyleri yap mesela yaşadığın stresi anlıyorum ama unutma yalnız değilsin
Ben hiç hesaplamıyorum yoksa atak haftasının geleceği zaman iki katı stres yaparım dün atak gecesine girdik en fazla 5 gün sürüyor bizde ..sanada kuzuna da çok geçmişler olsunHep böyle degildi cnm 12. Hafta atagi bitmedi sanirimbakalım insallah geçecek sabir ve dua ile bekliyoruz :)
inşallah kolayca çıkar dişleri :)Malesef 5 günün yanar
Verem tek doz :)
Damak kasıntısı bizi mahvediyor yaaaa
Ben de aynısını yapıyorum birazcık rahatlatıyor karanfil karanfil de kokuyor oh :)
İnşallah bütün bebeciklerimiz rahatça atlatırlarinşallah kolayca çıkar dişleri :)
Verem aşısı tek oluyor canım. Hani sağ kolunda hemen deri altına yapıldı ya..şuanda kabarcık şeklindedir büyük olasılıkla..Sasirdim bak şimdi verem tek doz olmuyor muydu değişti mi acaba hemşireye bi sorayim ben de
Demek 3. çocukta Nirvana ya varacam benilk çocuk: neden sürekli ağlıyor?ben kötü bir anneyim
iki çocuk:kıskanmalarını engelleyemiyorum
üç çocuk: saldım çayıra, Mevlam kayıra
Canım karanfil biraz yakar. Yağı yakıyor mu? Baktın mı? Gerçi yakmanın yanında uyuştururdahanımlar diş jeli yerine ben karanfilli zeytinyağı kullanıyorum.
inşallah :)))Demek 3. çocukta Nirvana ya varacam ben
çok kuvvetli olduğu için bu ölçü iyi oluyor canım. tadı fena değil. bir de güzel karanfil kokuyor :)Canım karanfil biraz yakar. Yağı yakıyor mu? Baktın mı? Gerçi yakmanın yanında uyuştururda
Bende üzülüyorum bazen kocama. Zaten ağır bir işte çalışıyor..bir de uykusuz gidinceO bahsedilen meşhur yorucu lanet olası atak haftasına dün gece itibariyle bizde girdik şansıma iki oğlumun ki ilk defa aynı geceye denk geldi Allah ım nerdeyse aklımı yitirecektim koca desen uyumadan gitti işe zavallı ona da ayrı acıdım ..ama harbi anlattığınız kadar varmış bu atak Allah yardımcımız olsun
Bizde de kabuklu hala. Artık zaman içinde geçecek. Bi sorun görmüyorum ben. Asm deki hemşire aşırı şişerse morarma vs olursa de göster yoksa normal demişti.kızlar benim kızın verem aşısı hala kabuk bağlıyor. ne zaman iyileşir?
zaten aşı vakti geldi. ben de sorayım. :)Bizde de kabuklu hala. Artık zaman içinde geçecek. Bi sorun görmüyorum ben. Asm deki hemşire aşırı şişerse morarma vs olursa de göster yoksa normal demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?