2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de deniyim ya kendi eli yetmiyor benim eli kemiriyo zipa

Bilmiyorum ki.. 2016 yili icinde o aylandigi icin kullanabikirsin demisti arkadasim ama o da com emin degildi. Bugunlerde 1 gun bile onemli benim icin
Malesef 5 günün yanar

Verem 2 doz canım, eskiden de öyleydi yanlış hatırlamıyorsam...

Verem tek doz :)
Damak kasıntısı bizi mahvediyor yaaaa
Ben de aynısını yapıyorum birazcık rahatlatıyor karanfil karanfil de kokuyor oh :)

Hep böyle miydi yoksa atak zamanı mı Allah güç kuvvet versin tatlım biraz kendinide rahatlatmaya çalış sevdiğin şeyleri yap mesela yaşadığın stresi anlıyorum ama unutma yalnız değilsin

Canim neden iptal oldu izinler? Tek olmak çok zor insan nasıl vakit geçireceğini şaşırıyor bazen.

Sen rahat 9 ayı gözden cikarmistin canım ya. Çok şükür.
Allah ona şükürler olsun 6 ayı görmeden çekti gitti o lanet dönem dediğin gibi ben 9 aya kadar bekleyecektim şükür lunem Allah yüzüme baktı

Bizde de tiny love tekmele oyna var canim benim kizda duruyor az da olsa ama keyifli ani olmali yoksa koydugum anda basıyor çığlığı

Hep böyle miydi yoksa atak zamanı mı Allah güç kuvvet versin tatlım biraz kendinide rahatlatmaya çalış sevdiğin şeyleri yap mesela yaşadığın stresi anlıyorum ama unutma yalnız değilsin

Hep böyle degildi cnm 12. Hafta atagi bitmedi sanirim bakalım insallah geçecek sabir ve dua ile bekliyoruz :)

O bahsedilen meşhur yorucu lanet olası atak haftasına dün gece itibariyle bizde girdik şansıma iki oğlumun ki ilk defa aynı geceye denk geldi Allah ım nerdeyse aklımı yitirecektim koca desen uyumadan gitti işe zavallı ona da ayrı acıdım ..ama harbi anlattığınız kadar varmış bu atak Allah yardımcımız olsun

Hep böyle degildi cnm 12. Hafta atagi bitmedi sanirim bakalım insallah geçecek sabir ve dua ile bekliyoruz :)
Ben hiç hesaplamıyorum yoksa atak haftasının geleceği zaman iki katı stres yaparım dün atak gecesine girdik en fazla 5 gün sürüyor bizde ..sanada kuzuna da çok geçmişler olsun

Canım karanfil biraz yakar. Yağı yakıyor mu? Baktın mı? Gerçi yakmanın yanında uyuştururda

Canım karanfil biraz yakar. Yağı yakıyor mu? Baktın mı? Gerçi yakmanın yanında uyuştururda
çok kuvvetli olduğu için bu ölçü iyi oluyor canım. tadı fena değil. bir de güzel karanfil kokuyor :)

Bende üzülüyorum bazen kocama. Zaten ağır bir işte çalışıyor..bir de uykusuz gidince ama yapacak bir şey Yok. Başkasının diil bizim çocuklarımız. Bu günler de geçecek

Bizde de kabuklu hala. Artık zaman içinde geçecek. Bi sorun görmüyorum ben. Asm deki hemşire aşırı şişerse morarma vs olursa de göster yoksa normal demişti.
zaten aşı vakti geldi. ben de sorayım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…