2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bence al gitsin çok bunaldiysan. En önemli şey annenin rahatı ben artık öyle düşünüyorum.
Alismasin dersen, çok sıkıştığında kullanirsin sadece fazla sıkıntı olmaz.
Uyutamıyorum ki şaştım kaldım.
Geçici değilse ayvayı yedim.
O kadar bağırış çağırıştansa alışsın deme aşamasındayım.

Ay ben alpi uyutamiyorum bu bir kac gundur, anami belledi yaaa. Simdi okuyacagim gecmiis
Aynı durumdayım.
Bağırıp bağırıp memede bayılıyor en son.

Ahaha hayat felsefem :)
Aman hassas olmasın, aman bağışıklığı yüksek olsun diye diye ortaya ne çıkacak bakalım.

Ya o kadar rahat uyuyor ki ben niye uğraşıyorum salıncakta uyusa ne olacak diyorum.
Yatağa koyuyorum uyanıyor, salıncakta mışıl mışıl.
Şöyle uzun ömürlü bi şey alsam biraz büyüyünce de oyalanır.

Çok mızmızlanınca veriyorum parmağımı, ikimiz de mest oluyoruz, o dişlerini kaşıyor ben biraz dinleniyorum :)

ben 2 yaşına kadar kullandım.
baktım tehlikeli hareketler deniyor, attım :)

kız naptın kuzum taşındınmı erzuruma yazamadım sana
Yok canım taşınamıyoruz. Tayini çıkan herkes gitti 3 kişi gidemedik biz daha. Eşimin şartli tahliyesi var burada imza atıyor imza olayının kalkması için dilekçe verdiler onu bekliyoruz kalkar kalkmaz eşim gidecek ev bulacak biz de peşinden gideceğiz işte. Hakim değişiyor hep bu 3 kişide bir şey var ama anlamadım diğerlerininkisi hemen kalktı bizimkiler daha kalkmadı

Ay sesli güldüm resmen
Aynen de böyle oluyor.
Kuzenimin 5 yaşındaki çocuğu salıncakta uyuyup uyanıyor gündüzleri kendi kendine :)
Onda görünce salıncak diye tutturdum zaten.
5 yaşındaki çocuğun kendi kendine yapmadı normal. Zaman içinde tehlikeli oluyor

Ayy ayy öyle bir ataktayız ki tuvalete gideniyorum bu ne atağı kaçıncı haftadayız ben hesaplayamıyorum 25 Temmuzda doğmuştu
Ataklarla kafayı bozmayın yaa..bizim günümüz günümüze tutmuyor bebenin de öyle.. yarın güzel bir gün olacak demekte fayda var

Bende üzülüyorum bazen kocama. Zaten ağır bir işte çalışıyor..bir de uykusuz gidince ama yapacak bir şey Yok. Başkasının diil bizim çocuklarımız. Bu günler de geçecek
Bende diyorum n aynısını söyledim bunlar sütçünün değil bizim çocuklarımız mecburuz işte bazen insanın sinirleri yıpranıyor atlatacaz atlatacaz

Kızım hasta oldu Abimiz anasinifina başladı sürekli hasta Miniğime de bulaştı. Geniz akıntısı ve öksürük. Doğal bir yöntem var mı önerebileceğiniz.
Odasında özellikle gece soğuk buhar makinesi çalıştırıyoruz. Burnunu okyanus suyu ile temizliyoruz.Besiginin baş tarafını yükselttik. Hafif dik yatırıyoruz. Sık sık emziriyoRum. Başka ne yapabilirim

Çok geçmiş olsun canım odasına yarım soğan koyabilirsin valla ben de burdan öğrendim ev biraz koktu ama çabucak geçti oğluşumun genşz akıntısı ve öksürüğü

Gecmis olsun
Bir arkadasim benzer sorun yasamisti
Kizinin basucuna sogani bolup koymistu
Kizi o gece rahat uyumustu
Sogan geniz akintisina cok iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…