2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar merhaba. Bugun cok mutluyumdaha once yazmistimya bebegim kakasini yapmadi diye. Bugun yani 20. gun cok sukur yapti kakasini. Bugun muayenemiz vardi asilarimiz yapildi. Doktora kakasini yapmadigini soyledim parmagiyla poposuna bakti herhangi bisey yok sislikte yok dedi Bu yuzden herhangi bir ilacta vermedi. Birkac gune kadar yapamazsa tekrar muayene edeceklerdi yani tahlil falan... Neyseki cok sukur gerek kalmadi. Aksam yapti oglusum Cok sevindim agliycaktim yani o derece. Allahim cumlemizin bebeklerini korusun saglik sihhat versin insallah

Canım 20 gün nasıl bekledin ..Çok şükür yapmış oğlun

Ay canım çok şükür yapmış hadi ama valla yanlış anlama tatlım da bi daha yaşarsa aynı durumu ki inşallah yaşamaz mutlaka daha erken git doktora 20 gün çok uzun canım ya lavman falan yaparlar ki beklemekten daha faydalı diye düşünüyorum Allah korusun

Kızlar regl olmayalı 7 gun gectı çok korkuyorummm mm
Spiral taktırdıktan sonra 1 kere regl oldum bu ay olmadımmm stres oldum yalvarırım hamıle olmıyımmmm benım reglm gecıkmez cunkuuuu
Test yapmaya korkuyorumm spirale ragmen hamıle degılımdır degıl mııııııııı

Canım 20 gün nasıl bekledin ..Çok şükür yapmış oğlun
Canim gaz cikariyodu cok sukur sikintisida yoktu. tanidigin cocuguda 2 hafta yapmamisti olabiliyo demek diye dusundum.bu haftada kontrol oldugu icin o zaman doktora danisirim deyince baktim 20 gun olmus Bebegimin sikintisi olsaydi mizmizlansaydi coktan giderdim canim

Ya canım bilmiyorum ki ben bu spirale güvenmiyorum zaten o yüzden taktırmadım bizim alt komşu nun kardeşi spiralle hamile kalmıştı o yüzden güvenmiyorum sen yine test yaptır istersen.

Evet canim biraz acemiligimize geldi. Insallah bir daha boyle bisey olmaz olsada daha once onlem alirim artik

Ya canım bilmiyorum ki ben bu spirale güvenmiyorum zaten o yüzden taktırmadım bizim alt komşu nun kardeşi spiralle hamile kalmıştı o yüzden güvenmiyorum sen yine test yaptır istersen.
Eyvahlar olsunnnn sut korur a guvenmedım spiral taktırdım ve sanırım ovulasyon zamanı olmadı yıne de olduysa, allahım gucune gıtmesın 2 yavrum ver ısteyene ver yuce rabbımmmmm yapamıyorum test korkuyorum

Yav ben şimdi anladım biz ataktayiz ama hangi atak bu uykuya direniyor çocuk resmen bi değişik biseyler oldu. 40. haftaya göre 12+5 doğuma göre 15. haftadayiz çok uykusuzum çok

Kizlar iyi geceler herkeseee. Kiyafet önlük degismekten bi hal oldum ben yaaa cok canim sıkıldı zeynep cok kusmaya basladi usutmeden mi yoksa reflu mu var bilemedim. Bazen su gibi kusuyo hatta direk su kusuyo bazen de resmen koyu yogurt gibi kusuyo var mi bebisi cok kusan yaa napsam bilemedim bize yine doktor yolu gorundu heralde simdi de adanadayim iyi bi doktor bulmam lazim ya da denizliye gecmeyi beklicez

Bende diyorum n aynısını söyledim bunlar sütçünün değil bizim çocuklarımız mecburuz işte bazen insanın sinirleri yıpranıyor atlatacaz atlatacaz
Acep bu karmaşalı dövüş güreş günlerimizi öyleyecek miyiz? Anama sordum hemde ne çok özleyeceksiniz dedi de ben bilemedim

Ah canım benim yaa çok geçmişler olsun. Aslan da 2.keredir grip oluyor. İlkinde dr götürdüm hiç bir müdahale yapamayız. Serum fiZyolojikle burnunu aç eğimli yatır tamam dedi. Ben 2-3 çay kaşığı ıhlamur vermiştim. Alerji yapmadı benimkine. Dr sordum verebilirsin sorun olmasıysa demişti.
Büyük oğluna adaçayı ve ıhlamur içirmeni tavsiye edebilirim. Bal katarak tabi..gerçekten işe yarıyor. Büyük okulla ilk kez tanışıyorsa çokça hasta olacak maalesef

Oh oh hadi gözünüz aydın. İnşallah bir dahaki bu kadar bekletmez. Canım kakası normal kıvamda mıydı? Çünkü dr bana müdahale için kaka kıvamı önemli demişti.

Amanıııııınnnn!!!!! Hayırlısı olsun tabi de bu kadar erken zor üssü zor spirale pek güvenmiyorum ben. Bana Dr en güvenilir korunma yöntemi kondomdur demişti.
Benim oğlan da bu ara herkese kardeşim annemin karnındaydı hastaneye gittik onu bize verdiler ama şimdi annemin karnında yine Bebek var diyor ben bi fenalardayım..
Canım benim oğlan da bi ara çok kusuyordu. Kendi üstünü geçtim Benim üstümü de batırıyordu beslenme aralığını biraz daha uzattım şuanda daha iyi gibi. Bir de çok sallayınca oynayınca kusuyor.

Canom dur hemen kotu dusunme,illa usutmek demek degil kusmasinin sebebi, besleme sonrasi bebenin gazini aliyormusun en az yarim saat ve iki kerr garrrt sesi duymadan gaz alma isini birskmiyorsun. Eger gazini almazsan,oda hareket ettikce gazlar yukaridan cikarken kusturuyor. Bizimki hep bundan kusuyor,tamam kendi kendine gazini cikariyor olabilir ama yinede senin gazini cikarman gerek o zaman bizimki kusmuyor

Bugun temizlik gunumdu, evi darmaduman etmisiz, ya bencalisirken daha duzenliydim cok gicik oluyorim bu duruma, aksamda misafir vardi . Oyle boyle derken alpide uyuttum 5 dk once bedlefim insallah 5 e kadar uyanmaxda bende uyuyrum. Ataktsn dolayi kac gundurde uykusuzum, yarin annemgelecek. İyi olcak ibsallah. Sabah girusriz. Bol uykulu geceler herkese

Çok geçmiş olsun canım odasına yarım soğan koyabilirsin valla ben de burdan öğrendim ev biraz koktu ama çabucak geçti oğluşumun genşz akıntısı ve öksürüğü
Bütün odalarimizda soğan var yaklaşık 5-6 senedir. Ama kabuklu bütün halde.Kesince kokusuna dayanabilir miyim bilmiyorum. Kokular hemen başagrısı yapıyor bende

Yav ben şimdi anladım biz ataktayiz ama hangi atak bu uykuya direniyor çocuk resmen bi değişik biseyler oldu. 40. haftaya göre 12+5 doğuma göre 15. haftadayiz çok uykusuzum çok
12. Hafta atağındasin canım. Allah kolaylık versin çok zor oluyor. 1 haftayı gecik sürmüştü bende.
Canim cok dediğin mesela günde kaç kere? Biz 5 6 kere kusuyoruz en az. Kıvam da aynı dediğin gibi. İşlenmemiş sütü atıyor bebek. Doktor sana midesinde kalmasını sağlayacak bir şurup verebilir ama bence gerek yok. Demek ki midede istenmiyor çıkardığı. Bebek huzursuz değilse boşa götürme.

Canim spiral bozmuştur düzenini büyük ihtimalle. Test yap aklında kalmasın.

Canım benim sağol sorduğun için:)keyifsizim tatlım yiğit vızık vızık hiç durmuyor.devamlı ağlıyor.acile bile götürdüm kolik dedi çıktı dr.bi sünnet günü böyle ağlamıştı.bu acı acıbağlamakar da besi o zaman dedim.kan ve idrar testi istedi.damarı bulamadı aptal laborantlar oydular çocuğumun elini resmen iğneyle.bırakın ya dedik ćıktık geldik eve.Sen nasilsin bebiş nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…