- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Benimki de ayni surumda canim hatta yuzustu donunce haki kolyuk her seyi yiyor. 0 yuzden battaniyeleri falan penye tuysuz seyler kullaniyorum canim. Donmeye basladigi icin de yere bi yorgan serdim oyun halisini onun uzerine koydum ki haliyi yemesin diye..Kizlar sizde de ayni durum vardir eminim. Kizim ne bulsa agzina goturuyor tamam ama yun seyleri de goturuyor battaniye falan kemirmeye calisiyor ya mutlaka ip kaciyordur cunku uyandiginda caktirmadan kemiriyo bazen ben uyaninca bakiyorm agzinda gene. Zarari olur mu bunun napicam bilemiyorm hadi battaniyeyi polara cevirdm ama yelekleri falan da varr... surekli yanindaym ama arada kaciriyoz gene de.
Benimki de ayni surumda canim hatta yuzustu donunce haki kolyuk her seyi yiyor. 0 yuzden battaniyeleri falan penye tuysuz seyler kullaniyorum canim. Donmeye basladigi icin de yere bi yorgan serdim oyun halisini onun uzerine koydum ki haliyi yemesin diye..
12. Hafta atağındasin canım. Allah kolaylık versin çok zor oluyor. 1 haftayı gecik sürmüştü bende.
Canim cok dediğin mesela günde kaç kere? Biz 5 6 kere kusuyoruz en az. Kıvam da aynı dediğin gibi. İşlenmemiş sütü atıyor bebek. Doktor sana midesinde kalmasını sağlayacak bir şurup verebilir ama bence gerek yok. Demek ki midede istenmiyor çıkardığı. Bebek huzursuz değilse boşa götürme.
Penye de az gelmiyor muu :/ kac kat yapiyosun. Ben de polar yaptm ondan da tuy gelmez sanirm ama uatune gene bi tane daha ortuyorm. Bi de yelek giydirmim mi ben kizima bilemedm ay moralim de bozuluyo aha yedi mi acaba falan diye oy oy. Yaramaz veletler
Dönmeye başladı ve bilinçli olarak nesneleri tutup agzina sokuyor canım.Cok zor az kalir canim yagece ben bende degildim artik Allah tan eşim evdeydi 12de zor uyudu sonra saat başı aglayarak kalktı. Emdi uyudu uyandi sonra bir sure uyumadi surekli boyleydik en uzun uykumuz 30dk falan oldu herhalde. Benim kiz ataktayken memeye cok düşkün oluyor kac gundur ataktayız diyordum ama böyle değildi dun gece zirveye ulasti umarim zirvede bırakır sizde ne işe yaradi bu atak neler yüklendi?
Evet bende olcturup öyle kullanmak istiyorumkelebek.hill ferromix ve ferrosanol icin parabensiz diorlar ama evin yakinindaki eczaneden bulamadim. Bide bebegin demir degerlerini bilmeden 4. Ayda baslamak ne kadar dogru bilemiorum. Biraz daha arastirmak lazim sanirim
Bizimkide ayni canim ben yun yelek giydirmiyorum evim sicak oluyor zaten. Pelus cingiragini eline verdigimde agzina goturuyor hemen sonra tadi tuhaf gelince atiyor :) bizim ki daha dönmeye başlamadı cnm ama ben oyun halisini koltuğu acip ustune koyuyorum altina bisey sermiyorum o yuzden
kelebek.hill ferromix ve ferrosanol icin parabensiz diorlar ama evin yakinindaki eczaneden bulamadim. Bide bebegin demir degerlerini bilmeden 4. Ayda baslamak ne kadar dogru bilemiorum. Biraz daha arastirmak lazim sanirim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuyaKızım hasta olduAbimiz anasinifina başladı sürekli hasta Miniğime de bulaştı. Geniz akıntısı ve öksürük. Doğal bir yöntem var mı önerebileceğiniz.
Odasında özellikle gece soğuk buhar makinesi çalıştırıyoruz. Burnunu okyanus suyu ile temizliyoruz.Besiginin baş tarafını yükselttik. Hafif dik yatırıyoruz. Sık sık emziriyoRum. Başka ne yapabilirim
Hadi gözünüz aydın geçmiş olsun annesi umarım bir daha yaşamaz annesi bu sıkıntıyıKizlar merhaba. Bugun cok mutluyumdaha once yazmistimya bebegim kakasini yapmadi diye. Bugun yani 20. gun cok sukur yapti kakasini. Bugun muayenemiz vardi asilarimiz yapildi. Doktora kakasini yapmadigini soyledim parmagiyla poposuna bakti herhangi bisey yok sislikte yok dedi Bu yuzden herhangi bir ilacta vermedi. Birkac gune kadar yapamazsa tekrar muayene edeceklerdi yani tahlil falan... Neyseki cok sukur gerek kalmadi. Aksam yapti oglusum Cok sevindim agliycaktim yani o derece. Allahim cumlemizin bebeklerini korusun saglik sihhat versin insallah
Bildiğim kadarıyla onu takınca belirli bir müddet Regl düzensizliği yaşayabiliyorsunKızlar regl olmayalı 7 gun gectı çok korkuyorummm mm
Spiral taktırdıktan sonra 1 kere regl oldum bu ay olmadımmm stres oldum yalvarırım hamıle olmıyımmmm benım reglm gecıkmez cunkuuuu
Test yapmaya korkuyorumm spirale ragmen hamıle degılımdır degıl mııııııııı
Benim oğlumda çok kusıyor ne bana ne ona kıyafet yetişmiyor reflü olabilir ama genelde bunun için ilaç vermiyorlarKizlar iyi geceler herkeseee. Kiyafet önlük degismekten bi hal oldum ben yaaa cok canim sıkıldı zeynep cok kusmaya basladi usutmeden mi yoksa reflu mu var bilemedim. Bazen su gibi kusuyo hatta direk su kusuyo bazen de resmen koyu yogurt gibi kusuyo var mi bebisi cok kusan yaa napsam bilemedim bize yine doktor yolu gorundu heralde simdi de adanadayim iyi bi doktor bulmam lazim ya da denizliye gecmeyi beklicez
Bir yaşını özlerim üç yaşını da özlerim ama iki yaşını özlemem herhaldeAcep bu karmaşalı dövüş güreş günlerimizi öyleyecek miyiz? Anama sordum hemde ne çok özleyeceksiniz dedi de ben bilemedim
Ah canım benim yaaçok geçmişler olsun. Aslan da 2.keredir grip oluyor. İlkinde dr götürdüm hiç bir müdahale yapamayız. Serum fiZyolojikle burnunu aç eğimli yatır tamam dedi. Ben 2-3 çay kaşığı ıhlamur vermiştim. Alerji yapmadı benimkine. Dr sordum verebilirsin sorun olmasıysa demişti.
Büyük oğluna adaçayı ve ıhlamur içirmeni tavsiye edebilirim. Bal katarak tabi..gerçekten işe yarıyor. Büyük okulla ilk kez tanışıyorsa çokça hasta olacak maalesef
Oh oh hadi gözünüz aydın. İnşallah bir dahaki bu kadar bekletmez. Canım kakası normal kıvamda mıydı? Çünkü dr bana müdahale için kaka kıvamı önemli demişti.
Amanıııııınnnn!!!!! Hayırlısı olsun tabi de bu kadar erken zor üssü zorspirale pek güvenmiyorum ben. Bana Dr en güvenilir korunma yöntemi kondomdur demişti.
Benim oğlan da bu ara herkese kardeşim annemin karnındaydı hastaneye gittik onu bize verdiler ama şimdi annemin karnında yine Bebek var diyorben bi fenalardayım..
Canım benim oğlan da bi ara çok kusuyordu. Kendi üstünü geçtim Benim üstümü de batırıyordubeslenme aralığını biraz daha uzattım şuanda daha iyi gibi. Bir de çok sallayınca oynayınca kusuyor.
Hadi anneciğin hayırlısıyla gelsin ..umarım Alp te güzelce uyur ve sen de azıcık dinlenirsinBugun temizlik gunumdu, evi darmaduman etmisiz, ya bencalisirken daha duzenliydim cok gicik oluyorim bu duruma, aksamda misafir vardi . Oyle boyle derken alpide uyuttum 5 dk once bedlefim insallah 5 e kadar uyanmaxda bende uyuyrum. Ataktsn dolayi kac gundurde uykusuzum, yarin annemgelecek. İyi olcak ibsallah. Sabah girusriz. Bol uykulu geceler herkese
Olacak bynlar tatlım korkma zararı Yok of of daha neler neler bulup koyacaklar ağızlarına bir bilsen tatlımKizlar sizde de ayni durum vardir eminim. Kizim ne bulsa agzina goturuyor tamam ama yun seyleri de goturuyor battaniye falan kemirmeye calisiyor ya mutlaka ip kaciyordur cunku uyandiginda caktirmadan kemiriyo bazen ben uyaninca bakiyorm agzinda gene. Zarari olur mu bunun napicam bilemiyorm hadi battaniyeyi polara cevirdm ama yelekleri falan da varr... surekli yanindaym ama arada kaciriyoz gene de.
Dönmeye başladı ve bilinçli olarak nesneleri tutup agzina sokuyor canım.
Dönmeye başladı ve bilinçli olarak nesneleri tutup agzina sokuyor canım.
Canim benim evim cok sicak bazen ustunu ortmuyorum bile ortsem de aciyor zaten. Polardan da tuy gelir ama o kadar sakinma. Ben saclara cok dikkat ediyorum. Bu aralar saclarim cok dokuluyo her an agzina girebilir diye kotkuyorum. Ama neverimi olan incr bir yorgan ya da battaniyeyi nevresime gecirsen o zaman cok fazla yuy yeme riski olmaz bence.benim kiz yuz ustu donunce yatak yorgan carsaf her seyi yiyoo o yuzden yere ve koltuga carsaf olmadan koymuyorum.Penye de az gelmiyor muu :/ kac kat yapiyosun. Ben de polar yaptm ondan da tuy gelmez sanirm ama uatune gene bi tane daha ortuyorm. Bi de yelek giydirmim mi ben kizima bilemedm ay moralim de bozuluyo aha yedi mi acaba falan diye oy oy. Yaramaz veletler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?