2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar sizde de ayni durum vardir eminim. Kizim ne bulsa agzina goturuyor tamam ama yun seyleri de goturuyor battaniye falan kemirmeye calisiyor ya mutlaka ip kaciyordur cunku uyandiginda caktirmadan kemiriyo bazen ben uyaninca bakiyorm agzinda gene. Zarari olur mu bunun napicam bilemiyorm hadi battaniyeyi polara cevirdm ama yelekleri falan da varr... surekli yanindaym ama arada kaciriyoz gene de.

Benimki de ayni surumda canim hatta yuzustu donunce haki kolyuk her seyi yiyor. 0 yuzden battaniyeleri falan penye tuysuz seyler kullaniyorum canim. Donmeye basladigi icin de yere bi yorgan serdim oyun halisini onun uzerine koydum ki haliyi yemesin diye..

Penye de az gelmiyor muu :/ kac kat yapiyosun. Ben de polar yaptm ondan da tuy gelmez sanirm ama uatune gene bi tane daha ortuyorm. Bi de yelek giydirmim mi ben kizima bilemedm ay moralim de bozuluyo aha yedi mi acaba falan diye oy oy. Yaramaz veletler

Cok zor az kalir canim ya gece ben bende degildim artik Allah tan eşim evdeydi 12de zor uyudu sonra saat başı aglayarak kalktı. Emdi uyudu uyandi sonra bir sure uyumadi surekli boyleydik en uzun uykumuz 30dk falan oldu herhalde. Benim kiz ataktayken memeye cok düşkün oluyor kac gundur ataktayız diyordum ama böyle değildi dun gece zirveye ulasti umarim zirvede bırakır sizde ne işe yaradi bu atak neler yüklendi?

Bizimkide ayni canim ben yun yelek giydirmiyorum evim sicak oluyor zaten. Pelus cingiragini eline verdigimde agzina goturuyor hemen sonra tadi tuhaf gelince atiyor :) bizim ki daha dönmeye başlamadı cnm ama ben oyun halisini koltuğu acip ustune koyuyorum altina bisey sermiyorum o yuzden

Dönmeye başladı ve bilinçli olarak nesneleri tutup agzina sokuyor canım.

kelebek.hill ferromix ve ferrosanol icin parabensiz diorlar ama evin yakinindaki eczaneden bulamadim. Bide bebegin demir degerlerini bilmeden 4. Ayda baslamak ne kadar dogru bilemiorum. Biraz daha arastirmak lazim sanirim
Evet bende olcturup öyle kullanmak istiyorum

Anladm canm. Benm de evi aciyorm kombi ama yine de orgu yelek giydiriyordum, giydirmim bari napimm.. gerci her seyi goturuyorlar da. Benmki
Donuyor yere ben de halinin altina elyaf kucuk yorganini bi de temiz pazen seriyorm ustune.

kelebek.hill ferromix ve ferrosanol icin parabensiz diorlar ama evin yakinindaki eczaneden bulamadim. Bide bebegin demir degerlerini bilmeden 4. Ayda baslamak ne kadar dogru bilemiorum. Biraz daha arastirmak lazim sanirim

Sagol canm ben de bakacagim demirlere aynen arastiralm. Ek gidadan once baslamicam sanirm ben de.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya

Hadi gözünüz aydın geçmiş olsun annesi umarım bir daha yaşamaz annesi bu sıkıntıyı

Bildiğim kadarıyla onu takınca belirli bir müddet Regl düzensizliği yaşayabiliyorsun

Benim oğlumda çok kusıyor ne bana ne ona kıyafet yetişmiyor reflü olabilir ama genelde bunun için ilaç vermiyorlar

Bir yaşını özlerim üç yaşını da özlerim ama iki yaşını özlemem herhalde

Hadi anneciğin hayırlısıyla gelsin ..umarım Alp te güzelce uyur ve sen de azıcık dinlenirsin

Olacak bynlar tatlım korkma zararı Yok of of daha neler neler bulup koyacaklar ağızlarına bir bilsen tatlım

Dönmeye başladı ve bilinçli olarak nesneleri tutup agzina sokuyor canım.

Oyy maşallah canım bakalim bizim ne zaman bitecek bu süreç Allahtan eşim artik geceleri evde. Şimdi eline verdigimi hemen agzina götürüyor ama cabuk düşürüyor. Neva kuzusu şu an daha uzun süreli tutabiliyor o zaman. Şu zurafadan alma vakti geldi o zaman

Canim benim evim cok sicak bazen ustunu ortmuyorum bile ortsem de aciyor zaten. Polardan da tuy gelir ama o kadar sakinma. Ben saclara cok dikkat ediyorum. Bu aralar saclarim cok dokuluyo her an agzina girebilir diye kotkuyorum. Ama neverimi olan incr bir yorgan ya da battaniyeyi nevresime gecirsen o zaman cok fazla yuy yeme riski olmaz bence.benim kiz yuz ustu donunce yatak yorgan carsaf her seyi yiyoo o yuzden yere ve koltuga carsaf olmadan koymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…