2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ahh canım geçmiş olsun. Sunnetten sonra nasil oldu agladi mi yine cok düzeldi mi? Esinle araniz duzelmistir inşaAllah. Eskiden daha sık girerdin merak ettim. Atak olabilir bence. Aşırı huysuzsa normalden farklı olarak.
Benim kız dogdu dogali huzursuz canım ya neden bilmem pek cadı. Istedigi istedigi anda olacak. Artık sürekli gezmek istiyor bi de. Uyku duzenimiz sıkıntılı. Kapıdan çıkartmıyor artık agliyo beni goremezse. Zor bir bebek yani. Ama hamdolsun napalim. Saglikli olsun da. Bi kokluyorum ohhhh mis yavrum benim. Sevgisi olmasa hic cekilmez

, dün aksam arkadaşlarla dışarı cikmistik ipek i de annemlere bıraktık. Iki biberon süt biraktim ama epi topu en fazla 2,5 saat kaldi orda. Süt de toplam 320*350 falan kiiii birakmadan iyicedoyurdum. Donmemize 15 dk kala geliyoruz diye aradim ikinci biberonu daha icmemisti icirmeyin geliyorum dedim. Gittiğimde ne goreyim kızım süt iciyo. O kadar icirmeyin dedim bir de. 4 kisiler pekala idare edebilirlerdi ama hemen süt veriyolar sussun diye o kadar sütü o kadar zamanda icmesi normal degil ki. Gecen de aynisi oldu. Canimi çok sıkıyorlar. Bir daha birakmasam mi onlara acaba?

İnşallah pisikedimm inşallah (pisikedi çizgilifilmini izletken mi aldın bu rumuzu :))

Ben olsam bırakmam hiç sevmem sözümün dinlenmemesini. Annesi benim yahu. Hem özlemişim mis gibi emzirmek istiyorum.

Bir daha ne kadar dışarıda duracaksan o kadar süt bıraksan. 4 saatliğine çıksan çıkarken emzirirsin 2 saat sonra bıtaktığını verirler 2 saate de sen gelirsin.

BiraZcık kafa dinlemek senin de hakkın arada yap böyle :))

Allah kolayliklar versin canım n. Ne zaman duzene girecek acaba bu bebeler?

Bi zor bebekte bende canim kucagimdan bir dkligina koltuga koysam nasil agliyor cok sinirli bir bebek doğduğu gun hastaneyi inletti sesiyle ki daha dogumuma vardi acil sezeryan oldum normalde hala karnimda olacakti 2700gr minnakligina bakmadan nasil aglamisti napalim oyle yada boyle buyuyorlar saglikli olsunlar da

vay bi dönemeyen benim koca totolu galiba ya totosunu kaldırıp attırıp duruyor sürekli teşvik ediyorum kaç haftadır yok beklemedeyim artık
Yok yaa bizim tembel de dönmüyor. Hem dötü tocaman da değil. Ne uğraşcam yaaa diyor

Canım ben de yoruldum artık çabucak geçsin bu günler diye dua ediyorum. sabahtan beri mızır mızır yine bunalttı brni.

Bisürü oyuncak Var oynatmaya çalışıyorum bakmıyo bile ağzındaki emziği çıkarıp çıkarıp ağlıyo. Poşet verdim eline şimdi de onunla kavga ediyo poşedi yırtmış

Aldım canım e bebekten fischer price çiftlik gibi bir yer var hayvanlı falan.
civilden my first book aldım ben de çok ilgisiniçekiyo, bi de e bebekten banyo kıtabı almıştım banyo için erken aöa onu da okuyoruz birlikte ötüyor ya ona da bayılıyo..her sayfada ne resim varsa ona göre şarkılar söylüyoruz cok eğleniyor:)
bir de böyle konuşurken ben birdenbire ingilizce konuşmaya başlıyorum bi şaşırıyoooo farklı bi sesletim düzeni olduğunu frkedıyo resmen:)) en çok da ingilizce şarkılara tepki veriyo..karnımdayken derslerde cok maruz kaldı tabii:)

Cnm seni cok iyi anliyorum anneler bazen tuhaf oluyorlar. Ilk 45 gun ailemde kaldim ama evim evim diye inledim. Şimdi 24unde gidicem hic gidesim yok. Sanki onlarin cocuklariymis gibi davraniyorlar sinir oluyorum. Yani bana sor bisey yaparken dimi ya da soylemisim dinle. Oy oy benim hikayeleri de dinlersiniz bol bol böyle gidince :) mesela orada kalirken elif agliyor kucağımda pis pisliyorum sussun diye geldi annem ver sen susturamiyorsun diyor ne alaka ya dedim sustururum ben. Küstü bana. Akşam babam gelince diyordu ki gündüz de ben baktim elife akşam da bakiyorum. Kardesim de kizdi ne diyon sen anne diye :) annemr dedim cok hevesliyseb yap bir tane bak :) cok olay var ya herseye karışıyor çocuğu aglatma (sanki ben aglatiyorum en sevdigum ses aglayan bebek sesi) onu öyle yapma bu niye böyle oy oy saymakla bitmez o yüzden uyar canim hic çekinme. Senin bebegin sonuçta.

hepsi aynı be canım gık demesin sussun süt içsin uyusun

Oyy yirtmis senin kız çok sinirli :) halbuki resimlerde pamuk gibi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…