- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
masallah harikasınız kızlar :))
Ahh canım geçmiş olsun. Sunnetten sonra nasil oldu agladi mi yine cok düzeldi mi? Esinle araniz duzelmistir inşaAllah. Eskiden daha sık girerdin merak ettim. Atak olabilir bence. Aşırı huysuzsa normalden farklı olarak.Canım benim sağol sorduğun için:)keyifsizim tatlım yiğit vızık vızık hiç durmuyor.devamlı ağlıyor.acile bile götürdüm kolik dedi çıktı dr.bi sünnet günü böyle ağlamıştı.bu acı acıbağlamakar da besi o zaman dedim.kan ve idrar testi istedi.damarı bulamadı aptal laborantlar oydular çocuğumun elini resmen iğneyle.bırakın ya dedik ćıktık geldik eve.Sen nasilsin bebiş nasil
Allah kolayliklar versin canım n. Ne zaman duzene girecek acaba bu bebeler?Hu hu nerdesiniz millet
İnşallah pisikedimm inşallah (pisikedi çizgilifilmini izletken mi aldın bu rumuzu :))Ay sesli güldüm resmen
Aynen de böyle oluyor.
5 yaşındaki çocuğun kendi kendine yapmadı normal. Zaman içinde tehlikeli oluyor
Ataklarla kafayı bozmayın yaa..bizim günümüz günümüze tutmuyor bebenin de öyle.. yarın güzel bir gün olacak demekte fayda var
Aldım canım e bebekten fischer price çiftlik gibi bir yer var hayvanlı falan.Geçenlerde burada bez kitap konuşulmuştu.La Lune sen sormuştun sanırım canım naptin aldin mi?
vay bi dönemeyen benim koca totolu galiba yaDönmeye başladı ve bilinçli olarak nesneleri tutup agzina sokuyor canım.
Ben olsam bırakmam hiç sevmem sözümün dinlenmemesini. Annesi benim yahu. Hem özlemişim mis gibi emzirmek istiyorum., dün aksam arkadaşlarla dışarı cikmistik ipek i de annemlere bıraktık. Iki biberon süt biraktim ama epi topu en fazla 2,5 saat kaldi orda. Süt de toplam 320*350 falan kiiii birakmadan iyicedoyurdum. Donmemize 15 dk kala geliyoruz diye aradim ikinci biberonu daha icmemisti icirmeyin geliyorum dedim. Gittiğimde ne goreyim kızım süt iciyo. O kadar icirmeyin dedim bir de. 4 kisiler pekala idare edebilirlerdi ama hemen süt veriyolar sussun diye o kadar sütü o kadar zamanda icmesi normal degil ki. Gecen de aynisi oldu. Canimi çok sıkıyorlar. Bir daha birakmasam mi onlara acaba?
Bir daha ne kadar dışarıda duracaksan o kadar süt bıraksan. 4 saatliğine çıksan çıkarken emzirirsin 2 saat sonra bıtaktığını verirler 2 saate de sen gelirsin., dün aksam arkadaşlarla dışarı cikmistik ipek i de annemlere bıraktık. Iki biberon süt biraktim ama epi topu en fazla 2,5 saat kaldi orda. Süt de toplam 320*350 falan kiiii birakmadan iyicedoyurdum. Donmemize 15 dk kala geliyoruz diye aradim ikinci biberonu daha icmemisti icirmeyin geliyorum dedim. Gittiğimde ne goreyim kızım süt iciyo. O kadar icirmeyin dedim bir de. 4 kisiler pekala idare edebilirlerdi ama hemen süt veriyolar sussun diye o kadar sütü o kadar zamanda icmesi normal degil ki. Gecen de aynisi oldu. Canimi çok sıkıyorlar. Bir daha birakmasam mi onlara acaba?
Allah kolayliklar versin canım n. Ne zaman duzene girecek acaba bu bebeler?
Yok yaa bizim tembel de dönmüyor. Hem dötü tocaman da değil. Ne uğraşcam yaaa diyorvay bi dönemeyen benim koca totolu galiba yatotosunu kaldırıp attırıp duruyor sürekli teşvik ediyorum kaç haftadır yok beklemedeyim artık
civilden my first book aldım ben de çok ilgisiniçekiyo, bi de e bebekten banyo kıtabı almıştım banyo için erken aöa onu da okuyoruz birlikte ötüyor ya ona da bayılıyo..her sayfada ne resim varsa ona göre şarkılar söylüyoruz cok eğleniyor:)Aldım canım e bebekten fischer price çiftlik gibi bir yer var hayvanlı falan.
, dün aksam arkadaşlarla dışarı cikmistik ipek i de annemlere bıraktık. Iki biberon süt biraktim ama epi topu en fazla 2,5 saat kaldi orda. Süt de toplam 320*350 falan kiiii birakmadan iyicedoyurdum. Donmemize 15 dk kala geliyoruz diye aradim ikinci biberonu daha icmemisti icirmeyin geliyorum dedim. Gittiğimde ne goreyim kızım süt iciyo. O kadar icirmeyin dedim bir de. 4 kisiler pekala idare edebilirlerdi ama hemen süt veriyolar sussun diye o kadar sütü o kadar zamanda icmesi normal degil ki. Gecen de aynisi oldu. Canimi çok sıkıyorlar. Bir daha birakmasam mi onlara acaba?
, dün aksam arkadaşlarla dışarı cikmistik ipek i de annemlere bıraktık. Iki biberon süt biraktim ama epi topu en fazla 2,5 saat kaldi orda. Süt de toplam 320*350 falan kiiii birakmadan iyicedoyurdum. Donmemize 15 dk kala geliyoruz diye aradim ikinci biberonu daha icmemisti icirmeyin geliyorum dedim. Gittiğimde ne goreyim kızım süt iciyo. O kadar icirmeyin dedim bir de. 4 kisiler pekala idare edebilirlerdi ama hemen süt veriyolar sussun diye o kadar sütü o kadar zamanda icmesi normal degil ki. Gecen de aynisi oldu. Canimi çok sıkıyorlar. Bir daha birakmasam mi onlara acaba?
Yok yaa bizim tembel de dönmüyor. Hem dötü tocaman da değil. Ne uğraşcam yaaa diyor
Canım ben de yoruldum artık çabucak geçsin bu günler diye dua ediyorum. sabahtan beri mızır mızır yine bunalttı brni.
Bisürü oyuncak Var oynatmaya çalışıyorum bakmıyo bile ağzındaki emziği çıkarıp çıkarıp ağlıyo. Poşet verdim eline şimdi de onunla kavga ediyo poşedi yırtmış
Aldım canım e bebekten fischer price çiftlik gibi bir yer var hayvanlı falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?