2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Cok guzel canim sen devam et ingilizce sarkilara :) ee anne karnindan aliskinmis normal :) ben de turev integral mı anlatsam çocuğa bizimki ona alışkın

Cok guzel canim sen devam et ingilizce sarkilara :) ee anne karnindan aliskinmis normal :) ben de turev integral mı anlatsam çocuğa bizimki ona alışkın
genetiklerinde var valla napalım:))
anneannesi de ingilizce öğretmeni o da baktım old mac donald la başladı eğitime daha bi aylıkken kuzum :))
bakalım seninki neler yapacak türev integralle :))

genetiklerinde var valla napalım:))
anneannesi de ingilizce öğretmeni o da baktım old mac donald la başladı eğitime daha bi aylıkken kuzum :))
bakalım seninki neler yapacak türev integralle :))

Oyy cok tatli ya bende cok istiyorum ıngilizceye kulak aşinaligi olmasini :) arkadasin cocugu var siyaha black diyor cok tatli :)

Kızlar aranızda yaşayan var mı bilmiyor ama Ata emerken kısa bi süre sonra çok fazla etrafla ilgilenmeye başladı ve bu sırada bırakıyor emmeyi bi daha zor dönüyor. Bloglarda araştırırken emzirme kolyesi diye bişeye rastladım. İlk kez duydum emzirme kolyesini satılıyormuş bu durumlar için daha neler duyucam Ya Rab neyse ben de kendim yaptım emzirme kolyesi elime ne geçtiyse geçirdim ipten taktım boynuma işe yaradı hem emiyor hem kolyeyle oynuyor

Vaay cok guzel fikir canim ama benim kiz tutup fırlatıyor :) boynunu acitir sanki böyle yaparsam

Valla canım sen bilirsin kızının ne kadara ihtiyacı var tahmininden az fazla bırak istersen ama bence mutlaka hem uyar hem de kısa bi ara ver ki anlasınlar. Yoksa daha yolun başındasın bu iş ilerde şeker çikolatayla oyalamaya kadar gider. Çok mu abartıyorum bilmem ama ben çok takılırım böyle şeylere. O benim çocuğum eğer bakacaklarsa da bi zahmet uyarılarımı dikkate alsınlar ona göre bi düzeni var sonuçta kimsenin bu düzeni bozmaya hakkı yok. Ha yok öyle bakamam kendime göre bakabilirim derlerse de vermem olur biter

Hadi ordan kız sen de hiç te ööle şeyler yapmaz Sevda kuzusu annesi

Aa kendi boynuna :) süper bende deneyim benim kiz da dönüp dönüp etrafi izliyor

Canim onlarda geri kafalilik var benim anneme durmuyo diyorum ac mi biyerimo agriyo bilmem ne daya anasonu filan diyo. Yani herseyin sussun diye kolayini bulmuslar :) sikma canini bir iki saat birakmaktan birsey olmaz onlarda kotulugune yapmiyorlarda iste insan genede lafi dinlensin istiyo.
:) herkes ayni seyden muzdarip iste

Bu cok hos olmus. ama benimki acikinca gozu dunyayi gormuyo doyunca etrafla ilgileniyoruz

Kızlar benim kiz bir kac gündür kulaklarini cekistiriyor bide ağzını açıyor nedendir ki acaba ?
Huzurluğu var mı canım? Kulak ağrısı veya diş çıkarma belirtisi olmasın? Benimki de kulağını çekiyor ama yeni keşfetti oyun gibi yapıyo yoksa öyle mi?

Kızlar bir kaç gündür giremiyordum benim oğlum haftaları şaşırdı bu hafta da ne atağıysa yok artık dedim Bu arada 4. Ay aşısı yaptıranlar çok huysuzluk ateş yaptı mı ömrümü yedi benim bu aşı korkusu

Olacak bynlar tatlım korkma zararı Yok of of daha neler neler bulup koyacaklar ağızlarına bir bilsen tatlım

Anladmmm sagol canimm icimi rahatlatiyosunuzzz ayyy korkutmasmabi yandan daaa :))

Anladm canm, bn de gereken onlemleri aldm artik gerisi Allah' a emanet.

Benimki kanguruyu çok seviyordu ne ggüzel artık sevmiyor ya birkac saatlik isimi onunla hallediyordum disarda ne güzel of kızım.

Her gun huy degistiriyorlar yahuu.

Guzelce uyarsan anlatsannn. Kendi annen degil mi canm? Benm de kv yapti bi defa ayni ben burakmadm ama eninde sonunda birakcam

Kızlar peki bebeklerinizi kızım diye yada annem diye sevenlere sinir oluyormusunuz? Özellikle eşimin kız kardesi oyle seviyor sinir oluyorum benim onun annesi diye diye kendimi yiyorum

Ben annem olayini hic sevmiyorm ama hani arada goren tek tuk cikan neyse de surekli yakin biri olmazzz. Ben uyarmistm kayinvalidemi.

Kızlar benim kiz bir kac gündür kulaklarini cekistiriyor bide ağzını açıyor nedendir ki acaba ?

Canm kulagi faln agrimiyomus bi arkadasm doktora sormustu aynini ama nedenini hatirlayamadimmm :/

Biz de sadece huzursuzluk yapti Canm hic korkmaa.

Huzurluğu var mı canım? Kulak ağrısı veya diş çıkarma belirtisi olmasın? Benimki de kulağını çekiyor ama yeni keşfetti oyun gibi yapıyo yoksa öyle mi?

Salyamiz cok artti cnm ne bulsa ağzına götürüyor uykusuzluk var dis etlerine parmagimla dokundum kabarik kabarik ama onceden nasildi bilmiyorum yok cnm oyun gibi yapmiyor kendi basinayken de yapıyor yataginda uyusun diye sallarken de yapıyor ama cok yeni 2-3 gündür falan. Bide ağzını açıyor neden anlamadim aci yeriz de agzimizi acariz ya oyle açıyor. 15 gunde saglik ocaginda asimiz var sorayim bakalim tekrardan

Ne zaman doğmuştu canım? Sor bakalım sağlık ocağında da ama 15ine de varmış daha yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…