- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
civilden my first book aldım ben de çok ilgisiniçekiyo, bi de e bebekten banyo kıtabı almıştım banyo için erken aöa onu da okuyoruz birlikte ötüyor ya ona da bayılıyo..her sayfada ne resim varsa ona göre şarkılar söylüyoruz cok eğleniyor:)
bir de böyle konuşurken ben birdenbire ingilizce konuşmaya başlıyorum bi şaşırıyoooo farklı bi sesletim düzeni olduğunu frkedıyo resmen:)) en çok da ingilizce şarkılara tepki veriyo..karnımdayken derslerde cok maruz kaldı tabii:)
genetiklerinde var valla napalım:))Cok guzel canim sen devam et ingilizce sarkilara :) ee anne karnindan aliskinmis normal :) ben de turev integral mı anlatsam çocuğa bizimki ona alışkın
genetiklerinde var valla napalım:))
anneannesi de ingilizce öğretmeni o da baktım old mac donald la başladı eğitime daha bi aylıkken kuzum :))
bakalım seninki neler yapacak türev integralle :))
Ya yaaaaOyy yirtmissenin kız çok sinirli :) halbuki resimlerde pamuk gibi maşallah
Ya yaaaatatlış tatlış fotoları atıyorum buraya siz de şirin sanıyoraunuz tam bir çirkef benim kız. Ağlamıyor da bağırıyor aaaaaa kafam şişti
Eki Görüntüle 1922650
Kızlar aranızda yaşayan var mı bilmiyor ama Ata emerken kısa bi süre sonra çok fazla etrafla ilgilenmeye başladı ve bu sırada bırakıyor emmeyi bi daha zor dönüyor. Bloglarda araştırırken emzirme kolyesi diye bişeye rastladım. İlk kez duydum emzirme kolyesinisatılıyormuş bu durumlar için daha neler duyucam Ya Rab neyse ben de kendim yaptım emzirme kolyesi elime ne geçtiyse geçirdim ipten taktım boynuma işe yaradı hem emiyor hem kolyeyle oynuyor
, dün aksam arkadaşlarla dışarı cikmistik ipek i de annemlere bıraktık. Iki biberon süt biraktim ama epi topu en fazla 2,5 saat kaldi orda. Süt de toplam 320*350 falan kiiii birakmadan iyicedoyurdum. Donmemize 15 dk kala geliyoruz diye aradim ikinci biberonu daha icmemisti icirmeyin geliyorum dedim. Gittiğimde ne goreyim kızım süt iciyo. O kadar icirmeyin dedim bir de. 4 kisiler pekala idare edebilirlerdi ama hemen süt veriyolar sussun diye o kadar sütü o kadar zamanda icmesi normal degil ki. Gecen de aynisi oldu. Canimi çok sıkıyorlar. Bir daha birakmasam mi onlara acaba?
Yok yaa bizim tembel de dönmüyor. Hem dötü tocaman da değil. Ne uğraşcam yaaa diyor
Canım ben de yoruldum artık çabucak geçsin bu günler diye dua ediyorum. sabahtan beri mızır mızır yine bunalttı brni.
Bisürü oyuncak Var oynatmaya çalışıyorum bakmıyo bile ağzındaki emziği çıkarıp çıkarıp ağlıyo. Poşet verdim eline şimdi de onunla kavga ediyo poşedi yırtmış
Eki Görüntüle 1922650
Kızlar aranızda yaşayan var mı bilmiyor ama Ata emerken kısa bi süre sonra çok fazla etrafla ilgilenmeye başladı ve bu sırada bırakıyor emmeyi bi daha zor dönüyor. Bloglarda araştırırken emzirme kolyesi diye bişeye rastladım. İlk kez duydum emzirme kolyesinisatılıyormuş bu durumlar için daha neler duyucam Ya Rab neyse ben de kendim yaptım emzirme kolyesi elime ne geçtiyse geçirdim ipten taktım boynuma işe yaradı hem emiyor hem kolyeyle oynuyor
Canim onlarda geri kafalilik var benim anneme durmuyo diyorum ac mi biyerimo agriyo bilmem ne daya anasonu filan diyo. Yani herseyin sussun diye kolayini bulmuslar :) sikma canini bir iki saat birakmaktan birsey olmaz onlarda kotulugune yapmiyorlarda iste insan genede lafi dinlensin istiyo., dün aksam arkadaşlarla dışarı cikmistik ipek i de annemlere bıraktık. Iki biberon süt biraktim ama epi topu en fazla 2,5 saat kaldi orda. Süt de toplam 320*350 falan kiiii birakmadan iyicedoyurdum. Donmemize 15 dk kala geliyoruz diye aradim ikinci biberonu daha icmemisti icirmeyin geliyorum dedim. Gittiğimde ne goreyim kızım süt iciyo. O kadar icirmeyin dedim bir de. 4 kisiler pekala idare edebilirlerdi ama hemen süt veriyolar sussun diye o kadar sütü o kadar zamanda icmesi normal degil ki. Gecen de aynisi oldu. Canimi çok sıkıyorlar. Bir daha birakmasam mi onlara acaba?
:) herkes ayni seyden muzdarip isteCnm seni cok iyi anliyorum anneler bazen tuhaf oluyorlar. Ilk 45 gun ailemde kaldim ama evim evim diye inledim. Şimdi 24unde gidicem hic gidesim yok. Sanki onlarin cocuklariymis gibi davraniyorlar sinir oluyorum. Yani bana sor bisey yaparken dimi ya da soylemisim dinle. Oy oy benim hikayeleri de dinlersiniz bol bol böyle gidince :) mesela orada kalirken elif agliyor kucağımda pis pisliyorum sussun diye geldi annem ver sen susturamiyorsun diyor ne alaka ya dedim sustururum ben. Küstü bana. Akşam babam gelince diyordu ki gündüz de ben baktim elife akşam da bakiyorum. Kardesim de kizdi ne diyon sen anne diye :) annemr dedim cok hevesliyseb yap bir tane bak :) cok olay var ya herseye karışıyor çocuğu aglatma (sanki ben aglatiyorum en sevdigum ses aglayan bebek sesi) onu öyle yapma bu niye böyle oy oysaymakla bitmez o yüzden uyar canim hic çekinme. Senin bebegin sonuçta.
Bu cok hos olmus. ama benimki acikinca gozu dunyayi gormuyo doyunca etrafla ilgileniyoruzEki Görüntüle 1922650
Kendi boynuna asıyorsun canımVaay cok guzel fikir canim ama benim kiz tutup fırlatıyor :) boynunu acitir sanki böyle yaparsam
Masum kuzuuuuSevdanın bi canavar fotosu varsı uğraştım da ekleyemedim :)) emiyor şimdi anasının kuzusu hep böyle masum olsalar ne olur sanki. Onlar da büyüyüp bizi beğenmeyecek :)
Huzurluğu var mı canım? Kulak ağrısı veya diş çıkarma belirtisi olmasın? Benimki de kulağını çekiyor ama yeni keşfetti oyun gibi yapıyo yoksa öyle mi?Kızlar benim kiz bir kac gündür kulaklarini cekistiriyor bide ağzını açıyor nedendir ki acaba ?
Olacak bynlar tatlım korkma zararı Yok of of daha neler neler bulup koyacaklar ağızlarına bir bilsen tatlım
Canim benim evim cok sicak bazen ustunu ortmuyorum bile ortsem de aciyor zaten. Polardan da tuy gelir ama o kadar sakinma. Ben saclara cok dikkat ediyorum. Bu aralar saclarim cok dokuluyo her an agzina girebilir diye kotkuyorum. Ama neverimi olan incr bir yorgan ya da battaniyeyi nevresime gecirsen o zaman cok fazla yuy yeme riski olmaz bence.benim kiz yuz ustu donunce yatak yorgan carsaf her seyi yiyoo o yuzden yere ve koltuga carsaf olmadan koymuyorum.
Benimki kanguruyu çok seviyordu ne ggüzel artık sevmiyor yabirkac saatlik isimi onunla hallediyordum disarda ne güzel of kızım.
, dün aksam arkadaşlarla dışarı cikmistik ipek i de annemlere bıraktık. Iki biberon süt biraktim ama epi topu en fazla 2,5 saat kaldi orda. Süt de toplam 320*350 falan kiiii birakmadan iyicedoyurdum. Donmemize 15 dk kala geliyoruz diye aradim ikinci biberonu daha icmemisti icirmeyin geliyorum dedim. Gittiğimde ne goreyim kızım süt iciyo. O kadar icirmeyin dedim bir de. 4 kisiler pekala idare edebilirlerdi ama hemen süt veriyolar sussun diye o kadar sütü o kadar zamanda icmesi normal degil ki. Gecen de aynisi oldu. Canimi çok sıkıyorlar. Bir daha birakmasam mi onlara acaba?
Kızlar peki bebeklerinizi kızım diye yada annem diye sevenlere sinir oluyormusunuz? Özellikle eşimin kız kardesi oyle seviyor sinir oluyorum benim onun annesi diye diye kendimi yiyorum
Kızlar benim kiz bir kac gündür kulaklarini cekistiriyor bide ağzını açıyor nedendir ki acaba ?
Kızlar bir kaç gündür giremiyordum benim oğlum haftaları şaşırdı bu hafta da ne atağıysa yok artık dedimBu arada 4. Ay aşısı yaptıranlar çok huysuzluk ateş yaptı mı ömrümü yedi benim bu aşı korkusu
Huzurluğu var mı canım? Kulak ağrısı veya diş çıkarma belirtisi olmasın? Benimki de kulağını çekiyor ama yeni keşfetti oyun gibi yapıyo yoksa öyle mi?
Ne zaman doğmuştu canım? Sor bakalım sağlık ocağında da ama 15ine de varmış daha yaaSalyamiz cok artti cnm ne bulsa ağzına götürüyor uykusuzluk var dis etlerine parmagimla dokundum kabarik kabarik ama onceden nasildi bilmiyorum yok cnm oyun gibi yapmiyor kendi basinayken de yapıyor yataginda uyusun diye sallarken de yapıyor ama cok yeni 2-3 gündür falan. Bide ağzını açıyor neden anlamadim aci yeriz de agzimizi acariz ya oyle açıyor. 15 gunde saglik ocaginda asimiz var sorayim bakalim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?