Ya ne güzel fikirmiş hemen yarın deneyeceğim :)Eki Görüntüle 1922650
Kızlar aranızda yaşayan var mı bilmiyor ama Ata emerken kısa bi süre sonra çok fazla etrafla ilgilenmeye başladı ve bu sırada bırakıyor emmeyi bi daha zor dönüyor. Bloglarda araştırırken emzirme kolyesi diye bişeye rastladım. İlk kez duydum emzirme kolyesinisatılıyormuş bu durumlar için daha neler duyucam Ya Rab neyse ben de kendim yaptım emzirme kolyesi elime ne geçtiyse geçirdim ipten taktım boynuma işe yaradı hem emiyor hem kolyeyle oynuyor
Ne zaman doğmuştu canım? Sor bakalım sağlık ocağında da ama 15ine de varmış daha yaa
Canım bir arkadaşta huysuzluk yapmıştı yazmıştı buraya thankfulnovember sanırım. bizim oğlan da pazartesi aşı oldu hiç bi fark yoktu ateş yapmıyomuş zaten bu aşı. 2. aydaki bacaktan yapılan aşıların 2. dozları aynısı yani. bi de zaten atakta oldukları için hep huysuzlarKızlar bir kaç gündür giremiyordum benim oğlum haftaları şaşırdı bu hafta da ne atağıysa yok artık dedimBu arada 4. Ay aşısı yaptıranlar çok huysuzluk ateş yaptı mı ömrümü yedi benim bu aşı korkusu
Salyamiz cok artti cnm ne bulsa ağzına götürüyor uykusuzluk var dis etlerine parmagimla dokundum kabarik kabarik ama onceden nasildi bilmiyorum yok cnm oyun gibi yapmiyor kendi basinayken de yapıyor yataginda uyusun diye sallarken de yapıyor ama cok yeni 2-3 gündür falan. Bide ağzını açıyor neden anlamadim aci yeriz de agzimizi acariz ya oyle açıyor. 15 gunde saglik ocaginda asimiz var sorayim bakalim tekrardan
Ayy ataklar ataklarCanım bir arkadaşta huysuzluk yapmıştı yazmıştı buraya thankfulnovember sanırım. bizim oğlan da pazartesi aşı oldu hiç bi fark yoktu ateş yapmıyomuş zaten bu aşı. 2. aydaki bacaktan yapılan aşıların 2. dozları aynısı yani. bi de zaten atakta oldukları için hep huysuzlar
Maşallah canımBiz de sadece huzursuzluk yapti Canm hic korkmaa.
Sordm o kulak cekistirme dis yuzunden canm. Yaklasiyorrrr
Hadi yaoyy daha çok minik ama
Benimki de donmuyo daha. Gelisimi gayet iyi ama yok dönmüyorvay bi dönemeyen benim koca totolu galiba yatotosunu kaldırıp attırıp duruyor sürekli teşvik ediyorum kaç haftadır yok beklemedeyim artık
Aynen öyle canım. Bir dahaki bulusmamizda birakmayacagim büyük ihtimal. Kv ye bırakırım. Onlarda da tv açık oluyor. Hep tembih ediyorum gerçi. Kızımı tv den uzak tutuyorum. Azıcık dinlenmeye de ihtiyaci oluyor insanın PffBen olsam bırakmam hiç sevmem sözümün dinlenmemesini. Annesi benim yahu. Hem özlemişim mis gibi emzirmek istiyorum.
Evet canım azıcık dinlenmek hakkım. Bazen değil mi acaba da diyorum haniBir daha ne kadar dışarıda duracaksan o kadar süt bıraksan. 4 saatliğine çıksan çıkarken emzirirsin 2 saat sonra bıtaktığını verirler 2 saate de sen gelirsin.
BiraZcık kafa dinlemek senin de hakkın arada yap böyle :))
Sagliklari tek tesellimiz zaten :) benimki de inletmistiBi zor bebekte bende canim kucagimdan bir dkligina koltuga koysam nasil agliyor cok sinirli bir bebekdoğduğu gun hastaneyi inletti sesiyle ki daha dogumuma vardi acil sezeryan oldum normalde hala karnimda olacakti 2700gr minnakligina bakmadan nasil aglamisti napalim oyle yada boyle buyuyorlar saglikli olsunlar da
Sen beni çok iyi anlarsın dostum o haldeCnm seni cok iyi anliyorum anneler bazen tuhaf oluyorlar. Ilk 45 gun ailemde kaldim ama evim evim diye inledim. Şimdi 24unde gidicem hic gidesim yok. Sanki onlarin cocuklariymis gibi davraniyorlar sinir oluyorum. Yani bana sor bisey yaparken dimi ya da soylemisim dinle. Oy oy benim hikayeleri de dinlersiniz bol bol böyle gidince :) mesela orada kalirken elif agliyor kucağımda pis pisliyorum sussun diye geldi annem ver sen susturamiyorsun diyor ne alaka ya dedim sustururum ben. Küstü bana. Akşam babam gelince diyordu ki gündüz de ben baktim elife akşam da bakiyorum. Kardesim de kizdi ne diyon sen anne diye :) annemr dedim cok hevesliyseb yap bir tane bak :) cok olay var ya herseye karışıyor çocuğu aglatma (sanki ben aglatiyorum en sevdigum ses aglayan bebek sesi) onu öyle yapma bu niye böyle oy oysaymakla bitmez o yüzden uyar canim hic çekinme. Senin bebegin sonuçta.
Offhepsi aynı be canım gık demesin sussun süt içsin uyusun
Ara vericem canım inşaAllah. Gerekirse gitmem bile napayim kızım daha önemli..Valla canım sen bilirsin kızının ne kadara ihtiyacı var tahmininden az fazla bırak istersen ama bence mutlaka hem uyar hem de kısa bi ara ver ki anlasınlar. Yoksa daha yolun başındasın bu iş ilerde şeker çikolatayla oyalamaya kadar gider. Çok mu abartıyorum bilmem ama ben çok takılırım böyle şeylere. O benim çocuğum eğer bakacaklarsa da bi zahmet uyarılarımı dikkate alsınlar ona göre bi düzeni var sonuçta kimsenin bu düzeni bozmaya hakkı yok. Ha yok öyle bakamam kendime göre bakabilirim derlerse de vermem olur biter
Hadi ordan kız sen de hiç te ööle şeyler yapmaz Sevda kuzusu annesi
Kötülüğüne yapmiyolar ama işte yanlış yapiyorlar canım yaCanim onlarda geri kafalilik var benim anneme durmuyo diyorum ac mi biyerimo agriyo bilmem ne daya anasonu filan diyo. Yani herseyin sussun diye kolayini bulmuslar :) sikma canini bir iki saat birakmaktan birsey olmaz onlarda kotulugune yapmiyorlarda iste insan genede lafi dinlensin istiyo.
:) herkes ayni seyden muzdarip iste
uykudan yapiyor olabilir benceSalyamiz cok artti cnm ne bulsa ağzına götürüyor uykusuzluk var dis etlerine parmagimla dokundum kabarik kabarik ama onceden nasildi bilmiyorum yok cnm oyun gibi yapmiyor kendi basinayken de yapıyor yataginda uyusun diye sallarken de yapıyor ama cok yeni 2-3 gündür falan. Bide ağzını açıyor neden anlamadim aci yeriz de agzimizi acariz ya oyle açıyor. 15 gunde saglik ocaginda asimiz var sorayim bakalim tekrardan
Benimki de donmuyo daha. Gelisimi gayet iyi ama yok dönmüyorvay bi dönemeyen benim koca totolu galiba yatotosunu kaldırıp attırıp duruyor sürekli teşvik ediyorum kaç haftadır yok beklemedeyim artık
Aynen öyle canım. Bir dahaki bulusmamizda birakmayacagim büyük ihtimal. Kv ye bırakırım. Onlarda da tv açık oluyor. Hep tembih ediyorum gerçi. Kızımı tv den uzak tutuyorum. Azıcık dinlenmeye de ihtiyaci oluyor insanın PffBen olsam bırakmam hiç sevmem sözümün dinlenmemesini. Annesi benim yahu. Hem özlemişim mis gibi emzirmek istiyorum.
Evet canım azıcık dinlenmek hakkım. Bazen değil mi acaba da diyorum haniBir daha ne kadar dışarıda duracaksan o kadar süt bıraksan. 4 saatliğine çıksan çıkarken emzirirsin 2 saat sonra bıtaktığını verirler 2 saate de sen gelirsin.
BiraZcık kafa dinlemek senin de hakkın arada yap böyle :))
Sagliklari tek tesellimiz zaten :) benimki de inletmistiBi zor bebekte bende canim kucagimdan bir dkligina koltuga koysam nasil agliyor cok sinirli bir bebekdoğduğu gun hastaneyi inletti sesiyle ki daha dogumuma vardi acil sezeryan oldum normalde hala karnimda olacakti 2700gr minnakligina bakmadan nasil aglamisti napalim oyle yada boyle buyuyorlar saglikli olsunlar da
Sen beni çok iyi anlarsın dostum o haldeCnm seni cok iyi anliyorum anneler bazen tuhaf oluyorlar. Ilk 45 gun ailemde kaldim ama evim evim diye inledim. Şimdi 24unde gidicem hic gidesim yok. Sanki onlarin cocuklariymis gibi davraniyorlar sinir oluyorum. Yani bana sor bisey yaparken dimi ya da soylemisim dinle. Oy oy benim hikayeleri de dinlersiniz bol bol böyle gidince :) mesela orada kalirken elif agliyor kucağımda pis pisliyorum sussun diye geldi annem ver sen susturamiyorsun diyor ne alaka ya dedim sustururum ben. Küstü bana. Akşam babam gelince diyordu ki gündüz de ben baktim elife akşam da bakiyorum. Kardesim de kizdi ne diyon sen anne diye :) annemr dedim cok hevesliyseb yap bir tane bak :) cok olay var ya herseye karışıyor çocuğu aglatma (sanki ben aglatiyorum en sevdigum ses aglayan bebek sesi) onu öyle yapma bu niye böyle oy oysaymakla bitmez o yüzden uyar canim hic çekinme. Senin bebegin sonuçta.
Offhepsi aynı be canım gık demesin sussun süt içsin uyusun
Ara vericem canım inşaAllah. Gerekirse gitmem bile napayim kızım daha önemli..Valla canım sen bilirsin kızının ne kadara ihtiyacı var tahmininden az fazla bırak istersen ama bence mutlaka hem uyar hem de kısa bi ara ver ki anlasınlar. Yoksa daha yolun başındasın bu iş ilerde şeker çikolatayla oyalamaya kadar gider. Çok mu abartıyorum bilmem ama ben çok takılırım böyle şeylere. O benim çocuğum eğer bakacaklarsa da bi zahmet uyarılarımı dikkate alsınlar ona göre bi düzeni var sonuçta kimsenin bu düzeni bozmaya hakkı yok. Ha yok öyle bakamam kendime göre bakabilirim derlerse de vermem olur biter
Hadi ordan kız sen de hiç te ööle şeyler yapmaz Sevda kuzusu annesi
Kötülüğüne yapmiyolar ama işte yanlış yapiyorlar canım yaCanim onlarda geri kafalilik var benim anneme durmuyo diyorum ac mi biyerimo agriyo bilmem ne daya anasonu filan diyo. Yani herseyin sussun diye kolayini bulmuslar :) sikma canini bir iki saat birakmaktan birsey olmaz onlarda kotulugune yapmiyorlarda iste insan genede lafi dinlensin istiyo.
:) herkes ayni seyden muzdarip iste
uykudan yapiyor olabilir benceSalyamiz cok artti cnm ne bulsa ağzına götürüyor uykusuzluk var dis etlerine parmagimla dokundum kabarik kabarik ama onceden nasildi bilmiyorum yok cnm oyun gibi yapmiyor kendi basinayken de yapıyor yataginda uyusun diye sallarken de yapıyor ama cok yeni 2-3 gündür falan. Bide ağzını açıyor neden anlamadim aci yeriz de agzimizi acariz ya oyle açıyor. 15 gunde saglik ocaginda asimiz var sorayim bakalim tekrardan
Kanguru olayi kotu oldu yaAnladmmm sagol canimm icimi rahatlatiyosunuzzz ayyy korkutmasmabi yandan daaa :))
Anladm canm, bn de gereken onlemleri aldm artik gerisi Allah' a emanet.
Her gun huy degistiriyorlar yahuu.
Guzelce uyarsan anlatsannn. Kendi annen degil mi canm? Benm de kv yapti bi defa ayni ben burakmadm ama eninde sonunda birakcam
Ben annem olayini hic sevmiyorm ama hani arada goren tek tuk cikan neyse de surekli yakin biri olmazzz. Ben uyarmistm kayinvalidemi.
Canm kulagi faln agrimiyomus bi arkadasm doktora sormustu aynini ama nedenini hatirlayamadimmm :/
Biz de sadece huzursuzluk yapti Canm hic korkmaa.
İnş canım öyledır ama onu taktıktan snr kı ay normal duzenınde olmustummmmmmmBildiğim kadarıyla onu takınca belirli bir müddet Regl düzensizliği yaşayabiliyorsun
Ciddimi yarin birdaha bak bakalim ? ay korktum simdi bende senin adinaKıslar stresten kendımı yıyorum
Dun hep asacayı ıctım bugun cıvanpercrmı ıctım adet olayım dıye yok allah yok
Oğlen gebelik testı yaptum bugun 7 gun gecmesıne ragmen tek cızgı cızgı ama 1 saat snr banyoya gıttıgımde baktım ıkıncı cızgı cooooook hafıfff gorunuyor dunyam karardı sankı o kdr sure snrrr gecerlı olmuyordu degıl mıııı
Çok kotuyummmmm
2 ye kadar besik salladigimi biliyorum bacim napcann mecbur :)Ay bu saat oldu bebek dedigin uyur arkadas, sen daha 3 aydir dunyadasin bu ne enerji.. cirpiniyor, konusuyor, agular gugular hala
Uykusuzluktan benim gozlerim gidiyo vala cocuk firildak gibi
Yine bana husran
yok canım şükür hiç birsey olmamıs gibi oldu asıdan sonra korkmaKızlar bir kaç gündür giremiyordum benim oğlum haftaları şaşırdı bu hafta da ne atağıysa yok artık dedimBu arada 4. Ay aşısı yaptıranlar çok huysuzluk ateş yaptı mı ömrümü yedi benim bu aşı korkusu
AllahımmmmmCiddimi yarin birdaha bak bakalim ? ay korktum simdi bende senin adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?