2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya ne güzel fikirmiş hemen yarın deneyeceğim :)

Canım bir arkadaşta huysuzluk yapmıştı yazmıştı buraya thankfulnovember sanırım. bizim oğlan da pazartesi aşı oldu hiç bi fark yoktu ateş yapmıyomuş zaten bu aşı. 2. aydaki bacaktan yapılan aşıların 2. dozları aynısı yani. bi de zaten atakta oldukları için hep huysuzlar

Sordm o kulak cekistirme dis yuzunden canm. Yaklasiyorrrr

Ayy ataklar ataklar Ne zormuş bu donemler yaaa zaten huysuz dedim alı olunca da huysuzlanırsa ne yaparım ben Teşekkür ederim canım

vay bi dönemeyen benim koca totolu galiba ya totosunu kaldırıp attırıp duruyor sürekli teşvik ediyorum kaç haftadır yok beklemedeyim artık
Benimki de donmuyo daha. Gelisimi gayet iyi ama yok dönmüyor

Ben olsam bırakmam hiç sevmem sözümün dinlenmemesini. Annesi benim yahu. Hem özlemişim mis gibi emzirmek istiyorum.
Aynen öyle canım. Bir dahaki bulusmamizda birakmayacagim büyük ihtimal. Kv ye bırakırım. Onlarda da tv açık oluyor. Hep tembih ediyorum gerçi. Kızımı tv den uzak tutuyorum. Azıcık dinlenmeye de ihtiyaci oluyor insanın Pff
Evet canım azıcık dinlenmek hakkım. Bazen değil mi acaba da diyorum hani haklısın daha az birakabilirim sütü. Ama bu kez hiç durmazsa?? Neyse bir daha onlara birakmayacagim b.ihtimal.
Sagliklari tek tesellimiz zaten :) benimki de inletmisti dogdugundan beri aç benim kızım diyorum bazen esprisine :)
Sen beni çok iyi anlarsın dostum o halde yalnız benim babam da cok karisir ikisi bir arada benimkilerin babam sanki doğurmuş emzirmis cok ilgilenmis sanirsin
hepsi aynı be canım gık demesin sussun süt içsin uyusun
Off
Ara vericem canım inşaAllah. Gerekirse gitmem bile napayim kızım daha önemli..
Kötülüğüne yapmiyolar ama işte yanlış yapiyorlar canım ya keske yardımci olsalar. Hem onlar sevsin hem ben biraz nefes alayim.. bakalım nolcak..
uykudan yapiyor olabilir bence

vay bi dönemeyen benim koca totolu galiba ya totosunu kaldırıp attırıp duruyor sürekli teşvik ediyorum kaç haftadır yok beklemedeyim artık
Benimki de donmuyo daha. Gelisimi gayet iyi ama yok dönmüyor

Ben olsam bırakmam hiç sevmem sözümün dinlenmemesini. Annesi benim yahu. Hem özlemişim mis gibi emzirmek istiyorum.
Aynen öyle canım. Bir dahaki bulusmamizda birakmayacagim büyük ihtimal. Kv ye bırakırım. Onlarda da tv açık oluyor. Hep tembih ediyorum gerçi. Kızımı tv den uzak tutuyorum. Azıcık dinlenmeye de ihtiyaci oluyor insanın Pff
Evet canım azıcık dinlenmek hakkım. Bazen değil mi acaba da diyorum hani haklısın daha az birakabilirim sütü. Ama bu kez hiç durmazsa?? Neyse bir daha onlara birakmayacagim b.ihtimal.
Sagliklari tek tesellimiz zaten :) benimki de inletmisti dogdugundan beri aç benim kızım diyorum bazen esprisine :)
Sen beni çok iyi anlarsın dostum o halde yalnız benim babam da cok karisir ikisi bir arada benimkilerin babam sanki doğurmuş emzirmis cok ilgilenmis sanirsin
hepsi aynı be canım gık demesin sussun süt içsin uyusun
Off
Ara vericem canım inşaAllah. Gerekirse gitmem bile napayim kızım daha önemli..
Kötülüğüne yapmiyolar ama işte yanlış yapiyorlar canım ya keske yardımci olsalar. Hem onlar sevsin hem ben biraz nefes alayim.. bakalım nolcak..
uykudan yapiyor olabilir bence

Kanguru olayi kotu oldu ya
Annemi uyaricam canim. Ara da vericem mecbur. Onun annesinin ben oldugumu kavramalari gerekiyor. Ama kirmaktan da korkuyorum.
Sen nasılsın? Evin eski huzuruna döndü inşaAllah?

Kıslar stresten kendımı yıyorum
Dun hep asacayı ıctım bugun cıvanpercrmı ıctım adet olayım dıye yok allah yok
Oğlen gebelik testı yaptum bugun 7 gun gecmesıne ragmen tek cızgı cızgı ama 1 saat snr banyoya gıttıgımde baktım ıkıncı cızgı cooooook hafıfff gorunuyor dunyam karardı sankı o kdr sure snrrr gecerlı olmuyordu degıl mıııı
Çok kotuyummmmm

Ay bu saat oldu bebek dedigin uyur arkadas, sen daha 3 aydir dunyadasin bu ne enerji.. cirpiniyor, konusuyor, agular gugular hala
Uykusuzluktan benim gozlerim gidiyo vala cocuk firildak gibi
Yine bana husran

Ciddimi yarin birdaha bak bakalim ? ay korktum simdi bende senin adina

Ay bu saat oldu bebek dedigin uyur arkadas, sen daha 3 aydir dunyadasin bu ne enerji.. cirpiniyor, konusuyor, agular gugular hala
Uykusuzluktan benim gozlerim gidiyo vala cocuk firildak gibi
Yine bana husran
2 ye kadar besik salladigimi biliyorum bacim napcann mecbur :)

Ciddimi yarin birdaha bak bakalim ? ay korktum simdi bende senin adina
Allahımmmmm
Aglıyorum mmmmmmm
Çok kötuyummmmmm
Naparım bennn
Allahım gucune gıtmesın ama bebegım cok ufakkkkkk
Test 5 dk snr gecerli olmuyordu degıl mı ılk yaptıgımda tek cıktı 7 gun gecınce kopkoyu cıkmaz mıydı
kızımda rregl olmadan 2 gun önce ıdrar testınde bıle cıkmıştııııı

selam kızlar bende agustos annesiyim temmuzda beklerken 4 agustosa geldi benim ogulcuk
gazlı bir bebek oldugu için ilk aylar uyurken degişik yöntemler denedik sallanmaya alısmıstı ancak ynede sallanınca bazen kendini sıkıyor aglıyor uyuması gecikiyordu .bazen uykusu varken uyuyamıyor daha çok aglıyordu
artık dedim öyle böyle uyuyacak birde baktım bizim kuzen alıstırmıs dogustan bebegini koyunca sak uyuyor
ferberin yöntemini denemye karar verdim ilk seansta agladı 15 dakka kadar 20 dakka da sakin durdu 5 dakka da gidip geldik yanına uyudu sonra . sonraki seanslarda süre kısladı kısaldı bugun üçüncü gün 10 dakkada uyudu 5 dakka kadar aglamıstı mırıldana mırıldana . tavsiye ediyorum zor ama diğer türlü ne yapsak uyuaymıyordu bazen birde gözlerini ovusturmayı ögrenmiş gözleri kıpkırmızı oluyordu. bu yöntem 7 gün deneniyor bakalım tamamen aglamadan uyuabilrcekmi gerci dün bir uyku vaktinde aglamadı sayılır.

birde eskiden uykusu bölünüp bazen uyanınca illa sallayacaktın tekrar uyusun diye simdi kendisi dalıykr tektar sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…