2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Buna bayıldım! :)
Ama şu an tam yatar pozisyon lazım bize.
Klasik bir şey alıp geçeriz herhalde.

Basit ama zekice :)
Denenebilir.

Onun boyası akmıştır, panik olma öyle.
1 saat sonraki testin geçerliliği mi kalır.
Ama kendini yeme, kan testi yap hemen al sonucu.

5 10 dk sonra gecerliligini yitiriyo onlar korkma, bikac saat sonra cift olmasi da olagan biseymis, hamile kalmaya calisirken cok iyi bakmistim bu durumlara o yuzden endiselenme bence

korkutmak gibi olmasın ama benim 3 gün sonra çubuklar çıkmıştı

Kanguru olayi kotu oldu ya
Annemi uyaricam canim. Ara da vericem mecbur. Onun annesinin ben oldugumu kavramalari gerekiyor. Ama kirmaktan da korkuyorum.
Sen nasılsın? Evin eski huzuruna döndü inşaAllah?

Evet kanguru cidden kolaylastiriyor hayatimizi kotu olmus bu yuzdenn.. ama belki geri alisir hicc belli olmazz.
Kirmadan halledersin insallah, anne sonucta ipek sadece aciktiginda aglamiyir dersin. Hem fazla yerse cok kusuyo faln dersin...

Iyiyz canm sukur ya, buyuk kavgalar, kirmalar olmadiktan sonra ufak tefek seylere takmam zaten. Sagoll sorduun icn.

Test o kadr sure sonra gecerli olmazz kii. Yaziyodur icindeki prospektuste. Ama tabi tedbirli olmak sartt.

Kıııııız kan testi yap hemen canım benim dur telaş yapma

kızlar karşı komşunun annesi bana tuhaf gelmeye başladı artık.
benim dış kapı sesini duyar duymaz kapıyı açıyor. çocukları seviyor uzaktan. annem gelmişse ona bir şeyler söylüyor. eşim işten gelince elinde market poşetleri varsa ne iyi kocan var diyor. ya da eşim örtü silkelerken görür eski kocalar çok kötüydü der.
aslında karşı komşum onun damadı ve kızı oluyor. onların iki çocuğuna bakıyor.

Cidden tuhaf ama tamamen iyiniyetli oldugu anlasiliyorsa sirf gipta ederek soyluyordur belki... ama sen anlarsn en iyi bi fesatca bakis falan varsa bol bol dua etmek
Lazm. Bi de ne olursa olsn bu kadr soylenmesi de ayip bi yerdee.

Cidden tuhaf ama tamamen iyiniyetli oldugu anlasiliyorsa sirf gipta ederek soyluyordur belki... ama sen anlarsn en iyi bi fesatca bakis falan varsa bol bol dua etmek
Lazm. Bi de ne olursa olsn bu kadr soylenmesi de ayip bi yerdee.
kendisi çok çekmiş. damadı kızını dövüyordu bir ara. polise şikayet etmiştim. gıpta ediyor da çok nazarı değiyor.

@madamtogepi inşallah bizimde oyle hemer canım huysuz olması ayrı dert birde eşim hiç istemiyor aşıları oyle ateş falan yaparsa çekeceğim var dilinden

Cnm beslenme araligini bende uzattim nerdeyse 3 saati buluyor cogu zaman ben emzirmesem hic aglamio acliktan istahli da emmio bi kac gundur

Cnm bayadir kendi cikarior diye ben çıkarmıyordum ama cok kusmaya baslayinca acaba ondan mi dedim cikarmaya basladim tekrar ama yine kusuyor reflusu var buyuk ihtimal

Cnm keske 5 6 kez olsa her emmede bir sonraki emmeye kadar devam kusmaya bazen su cikario resmen bazen de o kadar koyu ki yogurt gibi resmen reflusu var diye tahmin ediyorum çünkü artik emmek istemio eskisi gibi kendini arkaya dogru attiriyo surekli zar zor emio cok gaz cikario ve hickiriklari artti surekli kusacakmis gibi ses cikario genzinden

Benim oğlumda çok kusıyor ne bana ne ona kıyafet yetişmiyor reflü olabilir ama genelde bunun için ilaç vermiyorlar
Evt cnm reflu diye dusunuyorum bende yarin doktora gidicez bakalim ne cikacak 10 gundur cok kusuyor kiyafet yikamayla bas edemiyorum azcik usutme de var insallah usutmedendir

Traş olduk biz teyzelerrr
Daha sık ve sert çıksın diye. Kiyamadim aslında ama babasıyla ortak bu kararı verdik. Zaten cok fazla sacimiz yoktu. Keltos olduk cok tatlis oldu kızım hayırlı olur inşaAllah. Bir de konak olmadik sanıyorum ben, saçlar gidince ben şok. Nasil konak olmuş anlatamam. Bizim saçlarda açık renk farkedilmiyomus megersem :) zeytinyağiyla temizledim bir güzel bir de banyo ohh mis oldu yavrum.

Yaaa nasıl tıraş ettiniz? Bende istiyorum aslında çok terliyo kızım. Ama bu seferde kesemeyiz diye de korkuyorum,cesaret edemiyorum. Bizimki saçlı doğdu,saçı uzundu. Hemşire yengemiz var bu saçta konak olur mutlaka saçı çok demişti. Bizimde konağımız vardı her yıkamadan önce temizliyordum.

Yarım kundak yaptık cok cirpinmasin diye. Sac traşı makinesiyle babası keserken ben tuttum. Ilk baslarda ağladı sürekli konustuk onunla konusa konusa yaptık. Sonra yere oturttum ben tutarken babasi devam etti. Otururken cok aglamadi. Öyle işte. Cesaret edince devamı geliyo :) yuzu gozu acildi kizimin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…