Buna bayıldım! :)Bizden önceki kiracınında çocuğu vardı tavana iki tane kancalı dübel atmışlar. Ben oraya salıncak kurmayı düşünüyorum. Oturmaya başlayınca da şöyle bişey yapmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1922231kahvetelvesi imkan varsa sende öyle bi salıncak yapabilirsin canım.
Basit ama zekice :)Eki Görüntüle 1922650
Kızlar aranızda yaşayan var mı bilmiyor ama Ata emerken kısa bi süre sonra çok fazla etrafla ilgilenmeye başladı ve bu sırada bırakıyor emmeyi bi daha zor dönüyor. Bloglarda araştırırken emzirme kolyesi diye bişeye rastladım. İlk kez duydum emzirme kolyesinisatılıyormuş bu durumlar için daha neler duyucam Ya Rab neyse ben de kendim yaptım emzirme kolyesi elime ne geçtiyse geçirdim ipten taktım boynuma işe yaradı hem emiyor hem kolyeyle oynuyor
Onun boyası akmıştır, panik olma öyle.Allahımmmmm
Aglıyorum mmmmmmm
Çok kötuyummmmmm
Naparım bennn
Allahım gucune gıtmesın ama bebegım cok ufakkkkkk
Test 5 dk snr gecerli olmuyordu degıl mı ılk yaptıgımda tek cıktı 7 gun gecınce kopkoyu cıkmaz mıydı
kızımda rregl olmadan 2 gun önce ıdrar testınde bıle cıkmıştııııı
Allahımmmmm
Aglıyorum mmmmmmm
Çok kötuyummmmmm
Naparım bennn
Test 5 dk snr gecerli olmuyordu degıl mı ılk yaptıgımda tek cıktı 7 gun gecınce kopkoyu cıkmaz mıydı
Cıddı mı ınşşşş canım yaaaa5 10 dk sonra gecerliligini yitiriyo onlar korkma, bikac saat sonra cift olmasi da olagan biseymis, hamile kalmaya calisirken cok iyi bakmistim bu durumlara o yuzden endiselenme bisey yoktur
Mecbuuuur:)) Allah seni2 ye kadar besik salladigimi biliyorum bacim napcann mecbur :)
korkutmak gibi olmasın ama benim 3 gün sonra çubuklar çıkmıştıAllahımmmmm
Aglıyorum mmmmmmm
Çok kötuyummmmmm
Naparım bennn
Kanguru olayi kotu oldu ya
Annemi uyaricam canim. Ara da vericem mecbur. Onun annesinin ben oldugumu kavramalari gerekiyor. Ama kirmaktan da korkuyorum.
Sen nasılsın? Evin eski huzuruna döndü inşaAllah?
Kıslar stresten kendımı yıyorum
Dun hep asacayı ıctım bugun cıvanpercrmı ıctım adet olayım dıye yok allah yok
Oğlen gebelik testı yaptum bugun 7 gun gecmesıne ragmen tek cızgı cızgı ama 1 saat snr banyoya gıttıgımde baktım ıkıncı cızgı cooooook hafıfff gorunuyor dunyam karardı sankı o kdr sure snrrr gecerlı olmuyordu degıl mıııı
Çok kotuyummmmm
Kıııııız kan testi yap hemen canım benim dur telaş yapmaAllahımmmmm
Aglıyorum mmmmmmm
Çok kötuyummmmmm
Naparım bennn
kızlar karşı komşunun annesi bana tuhaf gelmeye başladı artık.
benim dış kapı sesini duyar duymaz kapıyı açıyor. çocukları seviyor uzaktan. annem gelmişse ona bir şeyler söylüyor. eşim işten gelince elinde market poşetleri varsa ne iyi kocan var diyor. ya da eşim örtü silkelerken görür eski kocalar çok kötüydü der.
aslında karşı komşum onun damadı ve kızı oluyor. onların iki çocuğuna bakıyor.
Uyumayı ozledimmmmm
kendisi çok çekmiş. damadı kızını dövüyordu bir ara. polise şikayet etmiştim. gıpta ediyor da çok nazarı değiyor.Cidden tuhaf ama tamamen iyiniyetli oldugu anlasiliyorsa sirf gipta ederek soyluyordur belki... ama sen anlarsn en iyi bi fesatca bakis falan varsa bol bol dua etmek
Lazm. Bi de ne olursa olsn bu kadr soylenmesi de ayip bi yerdee.
Cnm beslenme araligini bende uzattim nerdeyse 3 saati buluyor cogu zaman ben emzirmesem hic aglamio acliktan istahli da emmio bi kac gundurAcep bu karmaşalı dövüş güreş günlerimizi öyleyecek miyiz? Anama sordum hemde ne çok özleyeceksiniz dedi de ben bilemedim
Ah canım benim yaaçok geçmişler olsun. Aslan da 2.keredir grip oluyor. İlkinde dr götürdüm hiç bir müdahale yapamayız. Serum fiZyolojikle burnunu aç eğimli yatır tamam dedi. Ben 2-3 çay kaşığı ıhlamur vermiştim. Alerji yapmadı benimkine. Dr sordum verebilirsin sorun olmasıysa demişti.
Büyük oğluna adaçayı ve ıhlamur içirmeni tavsiye edebilirim. Bal katarak tabi..gerçekten işe yarıyor. Büyük okulla ilk kez tanışıyorsa çokça hasta olacak maalesef
Oh oh hadi gözünüz aydın. İnşallah bir dahaki bu kadar bekletmez. Canım kakası normal kıvamda mıydı? Çünkü dr bana müdahale için kaka kıvamı önemli demişti.
Amanıııııınnnn!!!!! Hayırlısı olsun tabi de bu kadar erken zor üssü zorspirale pek güvenmiyorum ben. Bana Dr en güvenilir korunma yöntemi kondomdur demişti.
Benim oğlan da bu ara herkese kardeşim annemin karnındaydı hastaneye gittik onu bize verdiler ama şimdi annemin karnında yine Bebek var diyorben bi fenalardayım..
Canım benim oğlan da bi ara çok kusuyordu. Kendi üstünü geçtim Benim üstümü de batırıyordubeslenme aralığını biraz daha uzattım şuanda daha iyi gibi. Bir de çok sallayınca oynayınca kusuyor.
Cnm bayadir kendi cikarior diye ben çıkarmıyordum ama cok kusmaya baslayinca acaba ondan mi dedim cikarmaya basladim tekrar ama yine kusuyor reflusu var buyuk ihtimalCanom dur hemen kotu dusunme,illa usutmek demek degil kusmasinin sebebi, besleme sonrasi bebenin gazini aliyormusun en az yarim saat ve iki kerr garrrt sesi duymadan gaz alma isini birskmiyorsun. Eger gazini almazsan,oda hareket ettikce gazlar yukaridan cikarken kusturuyor. Bizimki hep bundan kusuyor,tamam kendi kendine gazini cikariyor olabilir ama yinede senin gazini cikarman gerek o zaman bizimki kusmuyor
Cnm keske 5 6 kez olsa her emmede bir sonraki emmeye kadar devam kusmaya bazen su cikario resmen bazen de o kadar koyu ki yogurt gibi resmen reflusu var diye tahmin ediyorum çünkü artik emmek istemio eskisi gibi kendini arkaya dogru attiriyo surekli zar zor emio cok gaz cikario ve hickiriklari artti surekli kusacakmis gibi ses cikario genzinden12. Hafta atağındasin canım. Allah kolaylık versin çok zor oluyor. 1 haftayı gecik sürmüştü bende.
Canim cok dediğin mesela günde kaç kere? Biz 5 6 kere kusuyoruz en az. Kıvam da aynı dediğin gibi. İşlenmemiş sütü atıyor bebek. Doktor sana midesinde kalmasını sağlayacak bir şurup verebilir ama bence gerek yok. Demek ki midede istenmiyor çıkardığı. Bebek huzursuz değilse boşa götürme.
Evt cnm reflu diye dusunuyorum bende yarin doktora gidicez bakalim ne cikacak 10 gundur cok kusuyor kiyafet yikamayla bas edemiyorum azcik usutme de var insallah usutmedendirBenim oğlumda çok kusıyor ne bana ne ona kıyafet yetişmiyor reflü olabilir ama genelde bunun için ilaç vermiyorlar
Yaaa nasıl tıraş ettiniz? Bende istiyorum aslında çok terliyo kızım. Ama bu seferde kesemeyiz diye de korkuyorum,cesaret edemiyorum. Bizimki saçlı doğdu,saçı uzundu. Hemşire yengemiz var bu saçta konak olur mutlaka saçı çok demişti. Bizimde konağımız vardı her yıkamadan önce temizliyordum.Traş olduk biz teyzelerrr
Daha sık ve sert çıksın diye. Kiyamadim aslında ama babasıyla ortak bu kararı verdik. Zaten cok fazla sacimiz yoktu. Keltos oldukcok tatlis oldu kızım hayırlı olur inşaAllah. Bir de konak olmadik sanıyorum ben, saçlar gidince ben şok. Nasil konak olmuş anlatamam. Bizim saçlarda açık renk farkedilmiyomus megersem :) zeytinyağiyla temizledim bir güzel bir de banyo ohh mis oldu yavrum.
Yarım kundak yaptık cok cirpinmasin diye. Sac traşı makinesiyle babası keserken ben tuttum. Ilk baslarda ağladı sürekli konustuk onunla konusa konusa yaptık. Sonra yere oturttum ben tutarken babasi devam etti. Otururken cok aglamadi. Öyle işte. Cesaret edince devamı geliyo :) yuzu gozu acildi kizimin :)Yaaa nasıl tıraş ettiniz? Bende istiyorum aslında çok terliyo kızım. Ama bu seferde kesemeyiz diye de korkuyorum,cesaret edemiyorum. Bizimki saçlı doğdu,saçı uzundu. Hemşire yengemiz var bu saçta konak olur mutlaka saçı çok demişti. Bizimde konağımız vardı her yıkamadan önce temizliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?