2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Makinayla mi?? Acimaz mi kafasi yahu minigimn yine iyi durmus valla. Ben sac kazitma olayina hic sicak bakmiyorm ama yapmissiniz artk zaten tabi ki kendi karariniz. Ama benm kuzenimin cok kazidilar kucukken hoc faydasi olmadi da sizin kazima icin bile cok erken canm ya. Insallah tahris olmamistir kafasi bebisin.

Benim de babam tutturdu sıfıra vuralım gelince diye hayır diyorum anlamıyor. Ama ben de yaptirmiycam. Duruma göre eğer cok seyrek olursa seneye kışa kestiririm bir kereligine diyorum

4. ay aşıları kızımda ateş yaptı. dün geceden beri 38 derece.
Ay Kıyamam kuzuya yaa şimdi nasıl tatlım? Düştü mü ateşi?

Benimkini traş edelim desek edecek saç yok

Nasıl yani oy tehlikeli tekrar test yaptın mı? ya ben de konuşup konuşup moralini bozmak istemiyoeum ama sonradan da belirebiliyor bazen

evet bizi mahvetmişti 4 ay aşısı

Bebeğinizi uyutabildiğinize sevindim ama Ferber in yöntemini asla onaylamıyorum. sonuçta bebek bu sakinleşmeyi bilmiyor iletişim kurmaya çalışıyor annem bana asla cevap vermeyecek diye anlayıp çaresizlikten mutsuz bir şekilde uyuyor 5 yaşına geldiğinde de seni şimdi dinleyemem sabah anlatırsın diyebilecek misiniz? ben de bebeğim kendi kendine uyumaya alışsın isterim ama daha çok küçükler. ferberin yöntemi onaylamasam da zaten 12 aydan sonrası için öneriliyor bunu bilmiyor musunuz? şu an bebeğinizi bırakıp cevapsız gitmeniz psikolojisini derinden etkileyebilir zararlı olabilir

Ağlatarak bebeğe bişi öğretmek çok saçma, kaldıki uzmanlar bu şekilde verilen eğitimlerin ileride çok daha büyük sorunlara yol açacağını söylüyorlar. Bebeklerimiz daha çok küçük bunun için hem ben uyumayı bilmiyorum diyen biri var mı aramızda zamanla her şey öğrenilecek, instagramda nyxuyku var @madamtogepi bi takip edin isterseniz.

Sevdi mi peki canim ben de alayim diyorum da?
Hoşuma gitti ama anlamadığım bir şekilde kavga ediyor onunla. ağzına götürüp söyleniyor. Bence al. Kitapla tanıssın.
Kızlar peki bebeklerinizi kızım diye yada annem diye sevenlere sinir oluyormusunuz? Özellikle eşimin kız kardesi oyle seviyor sinir oluyorum benim onun annesi diye diye kendimi yiyorum
Niye kendini yiyorsun ki uyar. Ben uyarıyorum kavram karmaşası olmasın lütfen diyorum.
Ya yaaaa tatlış tatlış fotoları atıyorum buraya siz de şirin sanıyoraunuz tam bir çirkef benim kız. Ağlamıyor da bağırıyor aaaaaa kafam şişti
Aynen ya ağlama bitti çığlık başladı. İnatçı keçi bunlar.

Ay süper fikir ya. Hemen bende yapayım.

ya bazen gerçekten sinirleniyorum. yürümeye başlayana kadar ki sürece kucak bebeği diyorlar. çünkü hiç bilmediği birisine muhtaç varlık getirdik dünyaya.
daha 2-3 ay olunca ne bu bıkkınlık hali? bebek için en güvenli yer anne kucağı, yatağı değil. ağlayan bebeğe sıkıca sarılmak yerine uzaktan bakıp anneye olan güvenini kırmak, çok güzel başarı. tebrikler.
bebeğine en fazla 2-3 sene katlanacaksın. ondan sonra kreş anaokulu okul derken sarılmalar azalacak.
bu hatayı ilk bebeğimde ben de yaptım. çok pişmanım o günlere. şimdi üç bebeğimi de ayakta sallıyorum. her gece 2-3 saatte bir uyanıyorum. bazen of desem de iyi ki varlar. onlarsız 30 sene rahat uyudum. varsın birkaç sene uykusuz kalayım. her şeyim feda olsun yavrularıma. üçüne birden sımsıkı sarılıyorum her zaman. çünkü zaman çabuk geçiyor ve bu günler geri gelmeyecek. ileride bu günleri özlemle andığımda pişman olmak istemiyorum.

Makinenin ucu tarak gibi canım tarar gibi oluyo tek fark kesiliyor. Zararlı oldugunu dusunsem yaptirmazdim. Kızcağızımin cani yansa durmazdi ki zaten. Istedigimizi yapalım ortaligi yikardi. Kizimla ilgili her karari babasiyla ortak alıyoruz. Bdaha güçlü ve saglam vbir karar olsun diye. Tahriş olacak bir hareket yapmadik ki canım. Tarak gibi ucu dedigim gibi. Gayet iyi oldu tahriş falan yok nur gibi kizim ya maşallah :) kötü bi sey olcak olsa izin verir miyiz canım eski kafali miyiz biz :) evham yapma sende

Harikasin canım. Bende böyle düşünüyorum ama işte bazen tekrar tekrar duymak iyi geliyor çünkü insan yoruluyor. Senin kız nasil oldu düştü mu atesi? Ismi neydi?

Harikasin canım. Bende böyle düşünüyorum ama işte bazen tekrar tekrar duymak iyi geliyor çünkü insan yoruluyor. Senin kız nasil oldu düştü mu atesi? Ismi neydi?
yoruluyoruz, insanız canım. her an aynı olamayız.
daha iyi şimdi. adı beyza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…