Aman iyi olsun cok şükür. Anne olduktan sonra daha yumuşak kalpli oldum. :) masallah adiyla yaşasın. Beyza'yi da düşünmüştük kızımıza :) bizim de çarş aşı. Allah yardım etsin.yoruluyoruz, insanız canım. her an aynı olamayız.
daha iyi şimdi. adı beyza :)
ya bazen gerçekten sinirleniyorum. yürümeye başlayana kadar ki sürece kucak bebeği diyorlar. çünkü hiç bilmediği birisine muhtaç varlık getirdik dünyaya.
daha 2-3 ay olunca ne bu bıkkınlık hali? bebek için en güvenli yer anne kucağı, yatağı değil. ağlayan bebeğe sıkıca sarılmak yerine uzaktan bakıp anneye olan güvenini kırmak, çok güzel başarı. tebrikler.
bebeğine en fazla 2-3 sene katlanacaksın. ondan sonra kreş anaokulu okul derken sarılmalar azalacak.
bu hatayı ilk bebeğimde ben de yaptım. çok pişmanım o günlere. şimdi üç bebeğimi de ayakta sallıyorum. her gece 2-3 saatte bir uyanıyorum. bazen of desem de iyi ki varlar. onlarsız 30 sene rahat uyudum. varsın birkaç sene uykusuz kalayım. her şeyim feda olsun yavrularıma. üçüne birden sımsıkı sarılıyorum her zaman. çünkü zaman çabuk geçiyor ve bu günler geri gelmeyecek. ileride bu günleri özlemle andığımda pişman olmak istemiyorum.
amin sıkıntısız geçer inşallahAman iyi olsun cok şükür. Anne olduktan sonra daha yumuşak kalpli oldum. :) masallah adiyla yaşasın. Beyza'yi da düşünmüştük kızımıza :) bizim de çarş aşı. Allah yardım etsin.
Bende traş edicem 1 ay kadar sonra ohh yarasın :)Traş olduk biz teyzelerrr
Daha sık ve sert çıksın diye. Kiyamadim aslında ama babasıyla ortak bu kararı verdik. Zaten cok fazla sacimiz yoktu. Keltos oldukcok tatlis oldu kızım hayırlı olur inşaAllah. Bir de konak olmadik sanıyorum ben, saçlar gidince ben şok. Nasil konak olmuş anlatamam. Bizim saçlarda açık renk farkedilmiyomus megersem :) zeytinyağiyla temizledim bir güzel bir de banyo ohh mis oldu yavrum.
aynen. bir de her çocuk çok farklı. büyük kızım dokunarak sever öyle sevilmek ister. yanımızda yatmayı sever. ortanca daha resmidir. inan daha 6 aylıkken ayrı odada uyumak istediğini farkettirecek davranışları vardı. hala öyle. çok zor ısınır. herkese sevdirmez kendini, seçicidir.En güzelini yapiyosun bende seninle aynı dusuncedeyim. Kulağa güzel geliyor koy uyusun ama bu yöntem çok Avrupai geliyor bana :) ama biz sıcakkanlı duygusal insanlarız, aile baglarimiz kuvvetli, öyle batılılar gibi hadi bakalım reşit oldun çık kendi evine kendin çalış kazan demeyiz. Onların yaşam tarzıyla bizim yaşam tarzımiz çok farklı.
Büyüğü bende ayağımda salliyorum hala elini tutuyorum opup kokluyorum oh mis, ama artık istemiyor kerata kalkıp gidiyo yatağına yatiyo kendisi :)))
Çok geçmiş olsun cnm inş zamanla hiç bişeyi kalmıcak iyi ki sen farkedip üstüne düştünTortikollis bebeğin başını tek tarafa çevirmesi, tek tarafa yatması hatta diğer tarafa hiç çevirememesi durumu.boyun kaslarından birinin kısa olmasına veya kasta kitle olması sebep oluyor.bazense pozisyonel oluyormuş.mesela benim gebelikte suyum azdı.çok hareket ettirememiş ve bu şekilde kalmış olabilir dedi.esnetme ve germe egzersizleri yaptık.başındaki şekil bozukluğu da buna bağlı tek tarafa yatmaktan.büyük ölçüde düzeldi.
msjıma cvp veren ve beğenen arkadaşlar saolun
Canim bol bol oku pek muhatap olma. Öyle sevimli gibi görünüyor ama çok fesat olabiliyor içinde. Bizim böyle bir komsu vardı bir gün fark ettim ki kapıyı dinliyor. Sonra kestim muhabbeti.kızlar karşı komşunun annesi bana tuhaf gelmeye başladı artık.
benim dış kapı sesini duyar duymaz kapıyı açıyor. çocukları seviyor uzaktan. annem gelmişse ona bir şeyler söylüyor. eşim işten gelince elinde market poşetleri varsa ne iyi kocan var diyor. ya da eşim örtü silkelerken görür eski kocalar çok kötüydü der.
aslında karşı komşum onun damadı ve kızı oluyor. onların iki çocuğuna bakıyor.
Evet aynen dediğin gibi 2 aşı varVerem ikinci doz mu ?
Bu ay karma aşı ve pnomokok yok mu sadece?
Bizimde 12sinde
Değil 4.ay 2 bacaktan yapılıyo verem 1 kez yapılır diğerlerinin 2.dozu yapılacakvalla bilmiyorum işte 2. doz gene 2 bacak vee kol diye biliyorum var olmazmı aynısı 2. ay yapılanaın aynısı yapılacak canım
Tek doz canım senin bildiğin doğruSasirdim bak şimdi verem tek doz olmuyor muydu değişti mi acaba hemşireye bi sorayim ben de
Evet canım sarı pipi benimki
OY kuzum benim ya ne aşıymış arkadaş37 - 37.5 arası. ağrısı da var galiba. birden ağlamaya başlıyor. calpol verdim.
O ne beee nası komşuymuş o öyle?Canim bol bol oku pek muhatap olma. Öyle sevimli gibi görünüyor ama çok fesat olabiliyor içinde. Bizim böyle bir komsu vardı bir gün fark ettim ki kapıyı dinliyor. Sonra kestim muhabbeti.
aaa evet ya geçen akşam kızının kapıyı dinlediğini farkettim. kadın dinliyor mu bilmiyorum.Canim bol bol oku pek muhatap olma. Öyle sevimli gibi görünüyor ama çok fesat olabiliyor içinde. Bizim böyle bir komsu vardı bir gün fark ettim ki kapıyı dinliyor. Sonra kestim muhabbeti.
Kapi dinlemek miCanim bol bol oku pek muhatap olma. Öyle sevimli gibi görünüyor ama çok fesat olabiliyor içinde. Bizim böyle bir komsu vardı bir gün fark ettim ki kapıyı dinliyor. Sonra kestim muhabbeti.
Canım üretilen çoğu ürünün fabrikası çinde malesef nike,adidas,bebek arabaları,park yataklar. Bizim ülkemiz gibi düşün,orda da üretilen tüm ürünler kalitesiz değil. Bence korkmana gerek yok.Iyi aksamlar
Gecen gun yookidoonun oyun halisini aldim
Genelde urunlerin hangi ulke tarafindan uretildigine bakarim
Yine baktim, israil olmayinca aldim
Ama cin mali olduguna dikkay etmemisim
Cin malini genelde onermiyorlat
Simdi tedirgin oldum, acaba kansorejen madde var midir
Malum herseyi agizlarina goturuyorlat
Kullanmasam mi acaba((((
Internette baktim, pek birsey yazmiyoCanım üretilen çoğu ürünün fabrikası çinde malesef nike,adidas,bebek arabaları,park yataklar. Bizim ülkemiz gibi düşün,orda da üretilen tüm ürünler kalitesiz değil. Bence korkmana gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?