2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
yoruluyoruz, insanız canım. her an aynı olamayız.
daha iyi şimdi. adı beyza :)
Aman iyi olsun cok şükür. Anne olduktan sonra daha yumuşak kalpli oldum. :) masallah adiyla yaşasın. Beyza'yi da düşünmüştük kızımıza :) bizim de çarş aşı. Allah yardım etsin.

En güzelini yapiyosun bende seninle aynı dusuncedeyim. Kulağa güzel geliyor koy uyusun ama bu yöntem çok Avrupai geliyor bana :) ama biz sıcakkanlı duygusal insanlarız, aile baglarimiz kuvvetli, öyle batılılar gibi hadi bakalım reşit oldun çık kendi evine kendin çalış kazan demeyiz. Onların yaşam tarzıyla bizim yaşam tarzımiz çok farklı.
Büyüğü bende ayağımda salliyorum hala elini tutuyorum opup kokluyorum oh mis, ama artık istemiyor kerata kalkıp gidiyo yatağına yatiyo kendisi :)))

Aman iyi olsun cok şükür. Anne olduktan sonra daha yumuşak kalpli oldum. :) masallah adiyla yaşasın. Beyza'yi da düşünmüştük kızımıza :) bizim de çarş aşı. Allah yardım etsin.
amin sıkıntısız geçer inşallah

Bende traş edicem 1 ay kadar sonra ohh yarasın :)

aynen. bir de her çocuk çok farklı. büyük kızım dokunarak sever öyle sevilmek ister. yanımızda yatmayı sever. ortanca daha resmidir. inan daha 6 aylıkken ayrı odada uyumak istediğini farkettirecek davranışları vardı. hala öyle. çok zor ısınır. herkese sevdirmez kendini, seçicidir.
ama hepsi benim için dünya güzeli. başka yok :)

Çok geçmiş olsun cnm inş zamanla hiç bişeyi kalmıcak iyi ki sen farkedip üstüne düştün

Canim bol bol oku pek muhatap olma. Öyle sevimli gibi görünüyor ama çok fesat olabiliyor içinde. Bizim böyle bir komsu vardı bir gün fark ettim ki kapıyı dinliyor. Sonra kestim muhabbeti.

Canim bol bol oku pek muhatap olma. Öyle sevimli gibi görünüyor ama çok fesat olabiliyor içinde. Bizim böyle bir komsu vardı bir gün fark ettim ki kapıyı dinliyor. Sonra kestim muhabbeti.
O ne beee nası komşuymuş o öyle? hiç zorlanma gel muhabbete ortak ol eve gel daha iyi dinlersin diyeydin

aaa evet ya geçen akşam kızının kapıyı dinlediğini farkettim. kadın dinliyor mu bilmiyorum.

Iyi aksamlar
Gecen gun yookidoonun oyun halisini aldim
Genelde urunlerin hangi ulke tarafindan uretildigine bakarim
Yine baktim, israil olmayinca aldim
Ama cin mali olduguna dikkay etmemisim
Cin malini genelde onermiyorlat
Simdi tedirgin oldum, acaba kansorejen madde var midir
Malum herseyi agizlarina goturuyorlat
Kullanmasam mi acaba((((

Canım üretilen çoğu ürünün fabrikası çinde malesef nike,adidas,bebek arabaları,park yataklar. Bizim ülkemiz gibi düşün,orda da üretilen tüm ürünler kalitesiz değil. Bence korkmana gerek yok.

Atkadaş anlatınca Ferberin yöntemini bende araştırdım ne diye ama uygulanacak gibi değil. Ben şöyle düşünüyorum bizler çoğu şeyi içimizden geldiği gibi yapıyoruz, birinden hoşlanmazsak ondan uzak kalıyoruz sonradan iyi ki uzak kalmışız diyoruz,tehlike hissettiğimizde o yerden uzaklaşmak istiyoruz,korksak ağlıyoruz,yanımızda biri ağlasa ona sarılmak istiyoruz teselli için ya da dokunma ihtiyacı duyuyoruz,sevindik mi yine birilerine sarılarak paylaşıyoruz. Örnekler daldan dala oldu ama bunlar hissiyatımız doğrultusunda yaptığımız şeyler.Bu kadar şeyi bence doğru olan bu olduğu için yapıyoruz. Eğer bebeğimiz ağladığında ilk aklımıza gelen onu kucaklamaksa Rabbim bu davranış doğru olduğu için içimize bu hissi yerleştiriyor bence. İnsan hislerine güvenmeli. Hele anne olarak bizden bir parça olan yavrularımızla her ne kadar görünürde kordon bağımız yoksa da ruhumuz,hissiyatımız onlarla,tüm benliğimizin kordonu daha kesilmedi. Bence uyku eğitiminde de yavrularımız bizi yönlendirecektir. Acele etmeyelim bir alışkanlığı kazandırmak için ben 40 sayısına çok inanıyorum. 40 gün ya da 40 sefer bir şeyi yaparsak o iyice yerleşiyor. Kolay kolay da gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…