2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yatak.alcam artik park yatagi kucuk hemde hasarli biraz.nasil yatak almaliyim blmyrm cok uzun sure kullansin istiom buyuk genc yatagi alsam oda bu yasta bebege olurmu of tecrubesizlik

canım Allah şifa versin kanama moral bozucu birsey olsa da bebeğin için olumsuz düşünme lütfen. benim ilk hamileligimde kanama yanısıra adet dönemindeki pıhtılaşan kan şeklinde büyük parçalar Bile geldi. ama şükür bebeğim sağlıklı olarak dünyaya geldi. lütfen moralinı yüksek tut ve duani eksik etme. ya mubdi zikrini bolca çek.

canım sen ekim annesi grubundaydin değil mi orda da yazismistik bir süre çok sorun yasamistin animsiyorum. demek sen de ikinci bebeği bekliyorsun sağlıkla kucağına al inşaallah
Evet bende hatirliom seni.ya sorma ilk bir sene omrumden omur gtti ama bu sefer hersey rahat olcak ins diom.sendemi hamilesin hadi beraber dogurak

10 / 11 haftada cinsiyeti belli olanda varmış

Ya belki olur ama su an yeni olusumda ya cinsel organ yanilgi olabilir.. Kiz derler erkek cikabilir Benm ark hamile benden 5 hafta onde ona da dems mesela cikinti yok kiz gibi ama haftaya kesin solicem..

Ooo iki hafta sonra belki sen öğrenirsin canım :) kontrolun ne zaman

Bakalm canm kismet gosterirse benm 25 ocak bi dahaki tam 12 haftalik olcam o zaman.. Ama kizsa emin olamazlar sanmiyorm bi sonrakinde daha net olur sanirmm o da gosterirse gene

Soal un kızlar biz yatıyorum bebisimle kanama biraz azaldı bebeğin durum ne bilmiyorum

Canm cok gecms olsn ben seni okumamisim gozumden kacms demekkii... Sorun var mi dr a gittin di mii.. Kendine cok dikkat ett yat tabi bol bol..

merhaba kızlar ben daha henüz doktora gitmedim..

kendi doktorumu aradım 8 haftalıkken gelirim dedim, oda tamam ama sağlık ocağına git tahlillerini yaptır gelirken getirirsin dedi.. dün yaptırdım bugün sonuçları aldım..

ama bu tahlillerin içinde tsh yok ? sizinkilerde var heralde dimi ?

kafam karıştı sizlere bi soruyum dedim

Soal un kızlar biz yatıyorum bebisimle kanama biraz azaldı bebeğin durum ne bilmiyorum
Çok iyi anlıyorum yaşadıklarını.pazar günü birden bire şakır şakır kanamam başladı ped koymama rağmen 10dk lık hastaneye gidene kadar doldu taştı orda Bebek bezi koydular 2saatte doldu hiç durmadan kanadım kalp atışını görünce rahatladım ama yatırdılar hemen 3gğn hastanede yattım wc dışında kaldırmadılar şimdi de evde aynen yatıyorum ve bugün kahverengiye döndü içini ferah tut inşallah geçer ben gebeliğimi öğrendiğimden beri pedle dolaşıyorum be bulantı var ne başka bişey hamilelik sürekli yattığım adet dönemi gibi geçiyor

son adet tarihim 24 kasım 5 hafta 2 günlük hamileyim.doktorum bir sorun yok geç döllenme olabilir dedi.arkadaşlar benim gibi olan arkadaşlar varmı aranızda cvp yazarsanız sevinirim.nasıl oluyor geç döllenme.

son adet tarihim 24 kasım 5 hafta 2 günlük hamileyim.doktorum bir sorun yok geç döllenme olabilir dedi.arkadaşlar benim gibi olan arkadaşlar varmı aranızda cvp yazarsanız sevinirim.nasıl oluyor geç döllenme.

geç döllenme : gebelik ovulasyon tarihinde sonra gerçekleşmiş olabilir demek canım.. o yüzden gün olarak geriden geliyor demek

Çok geçmiş olsun.rabbim bize bağışlasın yavrucaklarimizi.

Sorun edecek bişi yok. Sadece yumurtan geç çatlıyor,bazen adet bittikten ilk 15 gün sonra,bazende adetine yakın 10 gün içinde oluyor,mevsimsel stressel,beslenme ile alakalı. Genelde çoğu kadın yaşıyor bunu,bende 1 hafta gerideyim. Stress yapçak bişi değil yani,unut hatta.

geç döllenme : gebelik ovulasyon tarihinde sonra gerçekleşmiş olabilir demek canım.. o yüzden gün olarak geriden geliyor demek
Galiba.. kafam karıştı.düzenli 28 günde bir regli olurum.yumurtlama dönemim adet günümün 14.günü diye
Tesekkur ederim.cvp ladiginiz için.6 ay önce 6 aylık bebeğimi normal doğumla kaybettim.sanırım daha öncede kayıp yaşadığımız için tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…