Emdikten sonra kalan sana ürettiğin süt hakkında bilgi vermez canım. Bebek çok acikmistir hiç çıkmaz. Ya da iki çekip bırakır 100 cc çıkar. Gelişimi iyi ise hiç bunlara kafa yorma. Sen emdikten sonra sağ daha da artacaktır süt.Kızlar bebek emdikten sonra memenizi sagdiginizda kaç cc süt çıkıyor ilk defa pompa kullanıyorum da
iyi geceler tatlis anneler umarim hepiniz iyisinizdir cok fazla giremiyorum malum memleketteyim zeynebi gormeye geliyorlar okuyorum sizleri ama daha yazamadan telefon gidiyo elimden :)
Kizlar az once dusa gireyim dedim zeynep uyumustu benim banyoya girmemle uyanmasi bir oldu cikamadimda kimse susturamamis ne annem ne kızkardeşlerim. Ciktim ki yuzu gözü kipkirmizi olmus aglamaktan annem susturamadik durmicak kizin kimsede nasil bakiciya birakacaksin ben sana hemen ise basla cocugun seni tam benimsemeden demistim beni dinlemedin diye azarladi bir suru canim cok sıkıldıben napcam kizlar ya boyle aglarsa hergün dayanamam ise baslayinca
Tatlı anneler nasılsınız? Biz çarşamba 4. Ay kontrolü için gideceğiz bakalım Neva hanım ne kadar olmuş?
İnşallah canım dilin bal yesin.Belki baska bi seyden dolayi agladi canm. Illa ki seni ozleyecek aglayacak ben de ayni telaslardayim ama alisacaklar. Oyle her gun aglayacak halleri yok meral etme. Ne demek erken birakmak doymasa miydik cocugumuza, imkanim osla daha da gec birakirdm yavrumu. Ben de nisanda is basi yapicam kara kara dusunyorm simdiden. Ben de kv yi arada cagiriyorm ki vakit gecirsinler alissin kuzum.
Hadi bakalm bi girunun gelinnn... koca kiz olmusturrr :)
Kaka yapınca gulucükler saçıyo.sanırım karnı ağrıyo.ve bizimki de devamlı yanında olacaksın.ilgilenip konuşacaksın.üç gün süt içmistim sanırim o da yaptı.benim de karnima feci agrilar yaptı süt.ben de koklayıp koklayip gomulüyorum valla:)Ahh canım geçmiş olsun. Sunnetten sonra nasil oldu agladi mi yine cok düzeldi mi? Esinle araniz duzelmistir inşaAllah. Eskiden daha sık girerdin merak ettim. Atak olabilir bence. Aşırı huysuzsa normalden farklı olarak.
Benim kız dogdu dogali huzursuz canım ya neden bilmempek cadı. Istedigi istedigi anda olacak. Artık sürekli gezmek istiyor bi de. Uyku duzenimiz sıkıntılı. Kapıdan çıkartmıyor artık agliyo beni goremezse. Zor bir bebek yani. Ama hamdolsun napalim. Saglikli olsun da. Bi kokluyorum ohhhh mis yavrum benim. Sevgisi olmasa hic cekilmez
Canım bu linkteki yazıyı oku bir bakalım ben de seninle aynı durumdayım. annemler geldiğinde efe annemle durdu az da olsa sorun çıkarmadı ama normalde akşam eşim bile evde olsa beni görmesin çığlık çığlığa ağlıyor. bu şekilde alıştırabiliriz artı alıştırmak zorundayız. yazı burada -->Kızlar o kadar cok aglamis ki zeynep panik olmus annem de cok uzulmus simdi o da benden beter cok uzuluo okula basladiginda arkandan boyle cok aglarsa napariz diye cocuk evde bi tek beni goruyo normalde bana iyice alışmış zaten oste insanın cok hoşuna gidio ama dusundurmuuo da değil çözüm olarak bakiciyi ise baslamadan 15 gun once ise başlatmak var sadece aklimda bi 15 gun yanimdaykrn alisirrsa iyi olur baska onerileriniz varsa alabilirim arkadaslar
Süper cnm bende deneyim o zaman bir kere bakalim :)
doğal besin kalmadığını düşünüyorum canım.Canim o ferber değil. Ferber metodunda anne hep yanında sadece kucağa almıyor yanında seviyor ve ninni ya da şarkı söylüyor. Daha sonra bebek alıştıkça anne yanından kalkıp sandalyeye oradan kapıya en son da odanın dışına çıkıyor. Ha ben yaptım mı hayır. Ama yapabilene de eleştiri getirmem. Mesela benim en çok istediğim bebeğim memede uyusun ama uyumuyor. Kucakta salladık 3 ay. Salıncakta sallıyayım dedim istemedi. Bir gün misafirlikte ana kucağına oturttum kuş vardı onu salladım baktım uyumuş. Birkaç kere denedim sonuç aynı. Kendi kendine yöntemini bana öğretti. Her bebek böyle değil ama bazıları kuralları daha çok seviyor.
Bir de hepsine hak verdim canım ama doğal besincilere niye karşısın? Onu anlayamadım.
Benim bebeğimde var cnm.cildiye dr u zaditen damla ve locoderm krem verdi.zatiden 12 gün kullanalım iyice sönsün vücudu dedi ki karnı ve sırtında vardı onlar geçince kolları bacakları ve ayaklarında çıkıyordu.çocuk dr muzda en fazla 1 ay kullan dedi.ig değeri 10nun altında olan bebeklerde %85 geçici olduğunu düşünürüz dedi bizim değerimiz 4.biobabynin atopik ciltler için şampuanını kullanıyorum saç ve vücut için.muslera ile aynı kuşakmış hem türk malı hemde daha ucuz dedi.coresatin di sanırım adı pembe krem onu önerdi.locoderm ve fucicort gibi kortizonlu değilmiş daha güvenilirmiş.birde tamamen geçmesini bekleme zaman zaman tekrarlıcak dediGunaydin kizlar bebeginde egzema olan var mi? Benim bebegimin yanaklarinda ve kasinda var. Dr mustella nin kremini verdi ama faydali olmadi surekli kirmizi oralari ve cildi sert. Doktoru baska cozum oneren var mi?
Canım bende yaptım kuru fasulye. İçine pişirirken bir dilim limon atıyorum ben o gazını alıyor. Düdüklüyü açtığımda da çıkarıyorum limonu. Ama şöyle de bir şey var benim kız 3 aylık olduktan sonra gazını çıkarmada hiç sorun yaşamadı birazda ona güvendim. Sen pişir bi tabak ye emzirdikten sonra takip et eğer sıkıntı yaparsa yeme. En iyi gözlemi yine bebeğin için sen yaparsın. Seninkinin kaka problemi de vardı demi nasıl şimdi rahatladı mı?
Emdikten sonra kalan sana ürettiğin süt hakkında bilgi vermez canım. Bebek çok acikmistir hiç çıkmaz. Ya da iki çekip bırakır 100 cc çıkar. Gelişimi iyi ise hiç bunlara kafa yorma. Sen emdikten sonra sağ daha da artacaktır süt.
Çalışıyorsan eve bırakacaksan da sabaha karşı emmediği göğsü sağ daha çok süt sagarsın.
Y yapayalniz1 ben ilk haşlayıp suyu döküyorum sonra pişiriyorum. Yerken de bol kimyon döküyorum. Ama artık kızının rahat gaz çıkarması lazım. Hala sıkıntılı mi?
doğal besin kalmadığını düşünüyorum canım.
çünkü kimyasal gübreleme ilaçlama derken doğallık kalmıyor.
Ben coresatin krem öneririm. Bizde o faydalı oldu 1 2 seferde geçirdi. Reçetesiz alabilirsin 50 tl idi.
Hangi rengini kullandınız acaba
Kizim bu konuda cok sansli :) istanbulda annemlerin 40 civari tavugu var dogal yumurta :) yurumeye baslayinca tavukların pesine salarim kizi da bahceye :) hem de tam istanbulun gobeginde
Forever07 masal kızımız nasıl?
inşallhİnşallah iyidir evinde annesiyledir
keşke demek isterdim ama ben köyü sevmiyorum :)Bizim çocuklar da nasipli bu konuda. Kayinannemler köyde kalıyor. Kendi tavukları inekleri bahceleri var. Süt getiriyorlar taze sagip, tereyağı peynir kaymak gönderiyorlar sağolsunlar.. hele o yumurtalarin lezzeti... bazen kesip yiyorlar hindileri falan aman Allah imm o nasıl lezzet, uçurum var çarşıdan aldiklarimizla arasında.
Aslında köye yerleşmek var B Began :)))
Canım hiç sallanmadı o yüzden sallanmayı hiç bilmedi. Hastaneden eve geldiğimiz ilk günden itibaren yatağına koyup bıraktım.bluetweety cnm senin oglan ne kadar zamanda alıştı gündüzleri sallanmadan uyumaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?