Pışpış la olmuyodu genelde de canım benim oğlan emerek uyuyo emziriyodum geri uyusun diye bazen uzun sürebiliyodu dalması ama uyumak istiyodu kendi deHer uyandiginda pispisladin degil mi
Pispisladiginda kac dakikada uykuya daliyordu
Allah razı olsun deneyimli birinden bunları duymak çok iyi geldi benim kız 4 aylık oldu burda atak felen deniyor atak ne onu anlayamamışken uykuya geçişleri de zorlaştı yazınızı okumak iyi geldiya bazen gerçekten sinirleniyorum. yürümeye başlayana kadar ki sürece kucak bebeği diyorlar. çünkü hiç bilmediği birisine muhtaç varlık getirdik dünyaya.
daha 2-3 ay olunca ne bu bıkkınlık hali? bebek için en güvenli yer anne kucağı, yatağı değil. ağlayan bebeğe sıkıca sarılmak yerine uzaktan bakıp anneye olan güvenini kırmak, çok güzel başarı. tebrikler.
bebeğine en fazla 2-3 sene katlanacaksın. ondan sonra kreş anaokulu okul derken sarılmalar azalacak.
bu hatayı ilk bebeğimde ben de yaptım. çok pişmanım o günlere. şimdi üç bebeğimi de ayakta sallıyorum. her gece 2-3 saatte bir uyanıyorum. bazen of desem de iyi ki varlar. onlarsız 30 sene rahat uyudum. varsın birkaç sene uykusuz kalayım. her şeyim feda olsun yavrularıma. üçüne birden sımsıkı sarılıyorum her zaman. çünkü zaman çabuk geçiyor ve bu günler geri gelmeyecek. ileride bu günleri özlemle andığımda pişman olmak istemiyorum.
Benim bebeğimde var cnm.cildiye dr u zaditen damla ve locoderm krem verdi.zatiden 12 gün kullanalım iyice sönsün vücudu dedi ki karnı ve sırtında vardı onlar geçince kolları bacakları ve ayaklarında çıkıyordu.çocuk dr muzda en fazla
Bak kendisi çıkatmaya başlamış bile Annesi. Ne yapıyor senin asi kuzu, ataktan çıkabildiniz mi. Ay moralim çok bozuldu haberlere bakıyorum da yollar gözükmüyor ambulans ışığından
Sagol:)Pışpış la olmuyodu genelde de canım benim oğlan emerek uyuyo emziriyodum geri uyusun diye bazen uzun sürebiliyodu dalması ama uyumak istiyodu kendi de
Mesaji yazdiktan sonra gordum maalesef 29 şehit diyorRabbim bu acilari yasatanlara gün yüzü gostermesin. Daha ne kadar can yanacak kac eve daha ates düşecek sıra bize ne zaman gelecek korkusuyla yaşamak cok zor. Yani bunun icin asker polis olmaya gerek yok cocugumuzla çıktığımiz bir haftasonu gezisinde de basimiza gelebilir. Can guvenligimizden suphe ederek yaşadığımız bir ülke Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
rica ederim canım.Allah razı olsun deneyimli birinden bunları duymak çok iyi geldi benim kız 4 aylık oldu burda atak felen deniyor atak ne onu anlayamamışken uykuya geçişleri de zorlaştı yazınızı okumak iyi geldi
27 si polis 29 şehit, 166 da yaralı. Sen doğur büyüt besle saçının tek teline kıyama gelsin Allahtan korkmayan biri canını alsın yavrunun. Rabbim ne büyük acıMesaji yazdiktan sonra gordum maalesef 29 şehit diyorRabbim bu acilari yasatanlara gün yüzü gostermesin. Daha ne kadar can yanacak kac eve daha ates düşecek sıra bize ne zaman gelecek korkusuyla yaşamak cok zor. Yani bunun icin asker polis olmaya gerek yok cocugumuzla çıktığımiz bir haftasonu gezisinde de basimiza gelebilir. Can guvenligimizden suphe ederek yaşadığımız bir ülke Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Sagol cnm okudum gayet mantıklı geldi uygulayalim insallah sonuc alirizCanım bu linkteki yazıyı oku bir bakalım ben de seninle aynı durumdayım. annemler geldiğinde efe annemle durdu az da olsa sorun çıkarmadı ama normalde akşam eşim bile evde olsa beni görmesin çığlık çığlığa ağlıyor. bu şekilde alıştırabiliriz artı alıştırmak zorundayız. yazı burada -->
http://www.akademisyenanne.com/eyvah-ise-basliyorum/
Mafiş'le ugrasiyorum onunla degisik resimler cekmeye calisiyorum canim :) gunduz uykumuz olmayinca pek giremiyorum. Begum kizim nasil ? Sen nasilsin esinle.
Hangimiz mukemmel bir iliski yasiyoruz ki.. Beklentileri az tutarsak daha fazla mutlu oluruz. Allah agiz tadimizi bozmasin hic.He iyi aman tek ugrasin o olsn :) biz de ayniyz canm gunduz en fazla en en fazla toplam 2 saat siziyo :)) iyi begus de sukur canm sagol. Biz de iyi olmaya calisiyoruz ya her seyinmukemmel olmasini beklersen degiliz ama iyi olmaya calisiyoruz insallah.
Insanlar bebekleri uyuyunca yemek yer iş yapar ben uyanıncabenim kız uyuyunca başında nöbet tutuyorum çünkü sürekli uyanıyor 5dk da bir diyebilirim gözlerini açmadan şşşş demezsem geri uyumuyor sonra da huysuz oluyor. Mecbur başındayım bugun 3. günümüz nobette. Umarim zamanla alışır yoksa hicbir iş yapamıyorum. Uyanikken de kucakta duruyor çünkü
Hay masallah sana ya, gulusune =)Eki Görüntüle 1923534 biz geldik hu hu kimse yok mu :)
Masallah pamuk seker :)Eki Görüntüle 1923534 biz geldik hu hu kimse yok mu :)
Belki anliktir canim elin degmistir bisey baski yapmistir bi takip et. Bisi olmaz ondan su belki oraya cok degmistir falan filan.Kizlar ben bisey danisacaktim. benim bebisin kuyruk sokumunun yanlari kizarik olmus. banyoda farkettim. basina gelen var mi. boyle pisik olmus gibi
Eki Görüntüle 1923534 biz geldik hu hu kimse yok mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?