2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah razı olsun deneyimli birinden bunları duymak çok iyi geldi benim kız 4 aylık oldu burda atak felen deniyor atak ne onu anlayamamışken uykuya geçişleri de zorlaştı yazınızı okumak iyi geldi

Bak kendisi çıkatmaya başlamış bile Annesi. Ne yapıyor senin asi kuzu, ataktan çıkabildiniz mi. Ay moralim çok bozuldu haberlere bakıyorum da yollar gözükmüyor ambulans ışığından

Uykuya direniyor napsin kuzu :) bir bebek bu kdar mi uyumayi sevmez anlamadim ben o olay oldugunda elifi uyutmaya calisiyordum sonra da kendim uyudum bakamadim hic haberlere insallah kimseye zarar gelmemistir. Kardesim de patlamadan 15dk önce oradaymis Rabbime emanetiz

Mesaji yazdiktan sonra gordum maalesef 29 şehit diyor Rabbim bu acilari yasatanlara gün yüzü gostermesin. Daha ne kadar can yanacak kac eve daha ates düşecek sıra bize ne zaman gelecek korkusuyla yaşamak cok zor. Yani bunun icin asker polis olmaya gerek yok cocugumuzla çıktığımiz bir haftasonu gezisinde de basimiza gelebilir. Can guvenligimizden suphe ederek yaşadığımız bir ülke Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Rabbim bunlarin neslini kurutsun
Ve bir daha kimsenin canini yakamasinlar
Yazik kac ailenin ocagina ates dustu

Allah razı olsun deneyimli birinden bunları duymak çok iyi geldi benim kız 4 aylık oldu burda atak felen deniyor atak ne onu anlayamamışken uykuya geçişleri de zorlaştı yazınızı okumak iyi geldi
rica ederim canım.

27 si polis 29 şehit, 166 da yaralı. Sen doğur büyüt besle saçının tek teline kıyama gelsin Allahtan korkmayan biri canını alsın yavrunun. Rabbim ne büyük acı Çevik kuvvetmiş çoğu 20 li yaşlarda hayatının baharında. Ne denir hangi söz teselli eder analarını canım ülkemizi cehenneme çevirmeye çalışıyorlar kahrolsunlar perişan olsunlar kendi başlarını yesinler kendi oyunlarıyla inşallahh

Sagol cnm okudum gayet mantıklı geldi uygulayalim insallah sonuc aliriz

Mafiş'le ugrasiyorum onunla degisik resimler cekmeye calisiyorum canim :) gunduz uykumuz olmayinca pek giremiyorum. Begum kizim nasil ? Sen nasilsin esinle.

He iyi aman tek ugrasin o olsn :) biz de ayniyz canm gunduz en fazla en en fazla toplam 2 saat siziyo :)) iyi begus de sukur canm sagol. Biz de iyi olmaya calisiyoruz ya her seyinmukemmel olmasini beklersen degiliz ama iyi olmaya calisiyoruz insallah.

Hangimiz mukemmel bir iliski yasiyoruz ki.. Beklentileri az tutarsak daha fazla mutlu oluruz. Allah agiz tadimizi bozmasin hic.
Begumde Mehmet Ali'den desene. Toplamda onu bile uyumuyoruz biz bi tuvalet molasi yada atistirma molasi o kadar uykumuz :)

Insanlar bebekleri uyuyunca yemek yer iş yapar ben uyanınca benim kız uyuyunca başında nöbet tutuyorum çünkü sürekli uyanıyor 5dk da bir diyebilirim gözlerini açmadan şşşş demezsem geri uyumuyor sonra da huysuz oluyor. Mecbur başındayım bugun 3. günümüz nobette. Umarim zamanla alışır yoksa hicbir iş yapamıyorum. Uyanikken de kucakta duruyor çünkü

Ayni benimki maalesef. 5 dk sonra uyaniyor. disarida gezerken uyuyirdu onu da uyumuyo artik zipaa. sonra agliyor beni uyut diye

Hay masallah sana ya, gulusune =)

Kizlar ben bisey danisacaktim. benim bebisin kuyruk sokumunun yanlari kizarik olmus. banyoda farkettim. basina gelen var mi. boyle pisik olmus gibi

Kizlar ben bisey danisacaktim. benim bebisin kuyruk sokumunun yanlari kizarik olmus. banyoda farkettim. basina gelen var mi. boyle pisik olmus gibi
Belki anliktir canim elin degmistir bisey baski yapmistir bi takip et. Bisi olmaz ondan su belki oraya cok degmistir falan filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…