2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım hiç sallanmadı o yüzden sallanmayı hiç bilmedi. Hastaneden eve geldiğimiz ilk günden itibaren yatağına koyup bıraktım.

Cok iyi cnm ya :) masallah peki hani sizinde uykular 20dk falandi sen uzattin ya başında bekleyip uyandiginda pispislayarak. Ne kadar surede alıştı buna?

Cok iyi cnm ya :) masallah peki hani sizinde uykular 20dk falandi sen uzattin ya başında bekleyip uyandiginda pispislayarak. Ne kadar surede alıştı buna?
Canım bunu bilmeyerek ben de yaptım galiba yarım saatte uyanıyodu hem de uykusunu alamadğı için huysyz oluyodu. geri uyutuyodum 45 dk dan kısa uyandığında 3 4 haftadır yaptım uzadı gibi gündüz uykuları çok şükür.

Merak ettim
Kus ana kucagina mi takiliydi
Yoksa uzaktan mi salladim
Ben ayakta sallamayi deniyorum simdi
Olmazsa seninki gibi bir oyuncagini salliyim
Deneme yanilma yontemi
Hangisi isterse:)

Her uyandiginda pispisladin degil mi
Pispisladiginda kac dakikada uykuya daliyordu

Kızlar kuru fasulye yiyen var mi içinizde? Sorun oldu mu bebislere? Bide gaz icin nasil pisirmek gerekir ki??
Canım senin kız daha 3 aylık ama gaz sorununuz bittiyse eğer ilk fasulyeyi haşla suyunu dök sonra istediğin gibi pişir içine ekstra bir tatlı kaşığı kimyon kat.

Yakında biter inşallah, ben yaklaşık bir aydır almıyorum srvdanın gazını senin kız da bu sıralar kendisi çıkarmaya başlar artık :)) eveeet 3.5 brnim kızla tam 1 ay var aralarında :))

Ayy evet doğru :) bazen emdikten sonra kucagima aliyorum kendisi çıkarıyor gazını hatta artik sırtına vurdugumda çıkmıyor gazi kendisi istediginde cikariyor :) Ama alttan bazen skntili oluyor gece özellikle ikinmalar devam

Aslinda mutfagim yatak odama uzak degil ama boyle ender durumlar da olsa ihtiyc oluyo sanirim. haklisin cnm

Bak kendisi çıkatmaya başlamış bile Annesi. Ne yapıyor senin asi kuzu, ataktan çıkabildiniz mi. Ay moralim çok bozuldu haberlere bakıyorum da yollar gözükmüyor ambulans ışığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…