- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 41
Hmmm seninki de sarı papatya olur o zaman :) ben erkeğe bişi bulamayıp pipiden girdim direkt :)")")") ( hem cinsiyet ayrımcılığı konusunda çok sertken)Benim kiz da sarı :)
Kizlar napiyorsunuz nasilsiniz ? Bizim gunler yogun cok takilamiyorum. Bebisler nasil var mi problem :)
Mafiş'le ugrasiyorum onunla degisik resimler cekmeye calisiyorum canim :) gunduz uykumuz olmayinca pek giremiyorum. Begum kizim nasil ? Sen nasilsin esinle.Ben de nerdesinn diycektmm. Neden yogunsun kuzum hayirdir?? Iyiyz biz cok sukurr.
Canım hiç sallanmadı o yüzden sallanmayı hiç bilmedi. Hastaneden eve geldiğimiz ilk günden itibaren yatağına koyup bıraktım.
Dr bize sarısını yazmış da onun için sormustum
Canım bunu bilmeyerek ben de yaptım galiba yarım saatte uyanıyodu hem de uykusunu alamadğı için huysyz oluyodu. geri uyutuyodum 45 dk dan kısa uyandığında 3 4 haftadır yaptım uzadı gibi gündüz uykuları çok şükür.Cok iyi cnm ya :) masallahpeki hani sizinde uykular 20dk falandi sen uzattin ya başında bekleyip uyandiginda pispislayarak. Ne kadar surede alıştı buna?
Canim o ferber değil. Ferber metodunda anne hep yanında sadece kucağa almıyor yanında seviyor ve ninni ya da şarkı söylüyor. Daha sonra bebek alıştıkça anne yanından kalkıp sandalyeye oradan kapıya en son da odanın dışına çıkıyor. Ha ben yaptım mı hayır. Ama yapabilene de eleştiri getirmem. Mesela benim en çok istediğim bebeğim memede uyusun ama uyumuyor. Kucakta salladık 3 ay. Salıncakta sallıyayım dedim istemedi. Bir gün misafirlikte ana kucağına oturttum kuş vardı onu salladım baktım uyumuş. Birkaç kere denedim sonuç aynı. Kendi kendine yöntemini bana öğretti. Her bebek böyle değil ama bazıları kuralları daha çok seviyor.
Bir de hepsine hak verdim canım ama doğal besincilere niye karşısın? Onu anlayamadım.
Her uyandiginda pispisladin degil miCanım bunu bilmeyerek ben de yaptım galiba yarım saatte uyanıyodu hem de uykusunu alamadğı için huysyz oluyodu. geri uyutuyodum 45 dk dan kısa uyandığında 3 4 haftadır yaptım uzadı gibi gündüz uykuları çok şükür.
Canım senin kız daha 3 aylık ama gaz sorununuz bittiyse eğer ilk fasulyeyi haşla suyunu dök sonra istediğin gibi pişir içine ekstra bir tatlı kaşığı kimyon kat.Kızlar kuru fasulye yiyen var mi içinizde? Sorun oldu mu bebislere? Bide gaz icin nasil pisirmek gerekir ki??
Canım bunu bilmeyerek ben de yaptım galiba yarım saatte uyanıyodu hem de uykusunu alamadğı için huysyz oluyodu. geri uyutuyodum 45 dk dan kısa uyandığında 3 4 haftadır yaptım uzadı gibi gündüz uykuları çok şükür.
Canım senin kız daha 3 aylık ama gaz sorununuz bittiyse eğer ilk fasulyeyi haşla suyunu dök sonra istediğin gibi pişir içine ekstra bir tatlı kaşığı kimyon kat.
Yakında biter inşallah, ben yaklaşık bir aydır almıyorum srvdanın gazını senin kız da bu sıralar kendisi çıkarmaya başlar artık :)) eveeet 3.5 brnim kızla tam 1 ay var aralarında :))3 buçuk teyzesi bitmedi ama azaldi sanki :)
Yakında biter inşallah, ben yaklaşık bir aydır almıyorum srvdanın gazını senin kız da bu sıralar kendisi çıkarmaya başlar artık :)) eveeet 3.5 brnim kızla tam 1 ay var aralarında :))
Aslinda mutfagim yatak odama uzak degil ama boyle ender durumlar da olsa ihtiyc oluyo sanirim. haklisin cnmAy canm ya sanki olayı ben yaşamışım gibi oldu çok kötü oldum.. Rabbim korumuş.. Canm mutlaka bebefon al bebeğini mutfakta dinlersin sürekli ben öyle yapıyorum daha ağlamadan kıpıranmaya başladımı hemen gidyorm yanına... Hem için rahat olur ağladı mı ağlamadı mı sürekli duyarsın.. Ben bebiş uyanıkken bile müziklidönencesini açıp gidiyorum mutfağa bebefonu açık olduğundan rahat rahat agularını dinliyorum
Geçmiş olsun canım benim. Allaha emanet yavrularımızAslinda mutfagim yatak odama uzak degil ama boyle ender durumlar da olsa ihtiyc oluyo sanirim. haklisin cnm
Bak kendisi çıkatmaya başlamış bile Annesi. Ne yapıyor senin asi kuzu, ataktan çıkabildiniz mi. Ay moralim çok bozuldu haberlere bakıyorum da yollar gözükmüyor ambulans ışığındanAyy evet doğru :) bazen emdikten sonra kucagima aliyorum kendisi çıkarıyor gazını hatta artik sırtına vurdugumda çıkmıyor gazi kendisi istediginde cikariyor :) Ama alttan bazen skntili oluyor gece özellikle ikinmalar devam
Cok sagol tatlimGeçmiş olsun canım benim. Allaha emanet yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?