- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Ayni benimki maalesef. 5 dk sonra uyaniyor. disarida gezerken uyuyirdu onu da uyumuyo artik zipaa. sonra agliyor beni uyut diye
Hay masallah sana ya, gulusune =)
Ben ikinciyi de nasip ederse Allah bi üç dört sene ara istiyorum. Siz dusunuyorsunuz herhalde?aranizda korunmayan tekrar hamile olmak isteyen ikisi bir arada büyüsün diyen var mı :)
Y yapayalniz1 sana kendi ogrendiklerimi anlatayım. Hiç ama hiç kızını başkasıyla kiyaslamayacaksin çünkü senin kızın bu. Uyumuyor iş yapamiyorum deme bazen pis kalacaksın. Bunları düşünürken insan ciddi derecede sinir oluyor çünkü. Kabullenmek en kolaylaştırıcı şey. Kabullen. Senin kızın bu. Benim kızım da aynı. Yaramaz bir bebek ama benim canımm. Sinirli olursam onu yeterince sevemiyorum. Bu daha berbat esas.
İyi günler anneler eylül annesiyim aslında ama oralar durgun bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz uyurken ne ortuyorsunuz iki buçuk aylık benim oğlum hassas kizarmaya kurumaya meyilli bir yüzü var sıcakta artıyor kizarikligi da ama hasta mı olur endişesi de taşıyorum bir yandan su an bebeğimde kolsuz çıtçıtli badi ustune iki patikli takım var uyurken kundak istiyor hastane çıkışı battaniyesine sariyorum ustune battaniye gerekli mi sizce annem çok sariyordu ilk günler sürekli usur usur diye ama yok terliyor başı özellikle
Valla evin sicakligina bagli kardes. simdi evin derecesi 24 ise 2 kat 27 filansa tek kat kiyafet yeterliİyi günler anneler eylül annesiyim aslında ama oralar durgun bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz uyurken ne ortuyorsunuz iki buçuk aylık benim oğlum hassas kizarmaya kurumaya meyilli bir yüzü var sıcakta artıyor kizarikligi da ama hasta mı olur endişesi de taşıyorum bir yandan su an bebeğimde kolsuz çıtçıtli badi ustune iki patikli takım var uyurken kundak istiyor hastane çıkışı battaniyesine sariyorum ustune battaniye gerekli mi sizce annem çok sariyordu ilk günler sürekli usur usur diye ama yok terliyor başı özellikle
Bir de konak sorunu yaşayan oldu mu bizde var bir iki temizledim tekrar çıkıyor bir defa da hepsi gitmeli miydi zeytinyağı kullandım vazelin kullandım zeytinyağı karbonat dediler ama onu yaptigima pişman oldum çünkü alnı çok fena kizardi yara gibi kabuklandi sonra da şükür iyileşti şimdi de tepesinde yine konak var
Evet yaktı zaten tahriş etti sanırım ve bu doktor tavsiyesiydi neden dinlediysem o doktoru ben pamuklu pijama takımıyla oturuyorum su an ve terliyorum ara ara ama işte sürekli bebek çok usur kafasında bazı insanlar inceltme ustunu karnını ort ayağını ort deyip duruyorlarKarbonat miyakar gibi geldi sanki kafasını. Neyse ki geçmiş. Bilmiyorum bu konuda bilgim yok canim ya ben hic yaşamadım
Termometre almadim ama ev sıcak bence şu an pamuklu kalin olmayan bir pijama ile oturuyorum ben sanirim ona da fazla geliyor giydirdiklerim emerken de daha çok terliyor başıValla evin sicakligina bagli kardes. simdi evin derecesi 24 ise 2 kat 27 filansa tek kat kiyafet yeterli
O zaman katlarini azalt yada ince bisiler giydir cocuga yazik oyle daha cok hasta olur. Birde termometrede marka gerekirmi bilmiyorum ben milyoncudan aldim geldim gosteriyor iste normal isiyi 23-24 derece bizim evTermometre almadim ama ev sıcak bence şu an pamuklu kalin olmayan bir pijama ile oturuyorum ben sanirim ona da fazla geliyor giydirdiklerim emerken de daha çok terliyor başı
Hangimiz mukemmel bir iliski yasiyoruz ki.. Beklentileri az tutarsak daha fazla mutlu oluruz. Allah agiz tadimizi bozmasin hic.
Begumde Mehmet Ali'den desene. Toplamda onu bile uyumuyoruz biz bi tuvalet molasi yada atistirma molasi o kadar uykumuz :)
İyi günler anneler eylül annesiyim aslında ama oralar durgun bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz uyurken ne ortuyorsunuz iki buçuk aylık benim oğlum hassas kizarmaya kurumaya meyilli bir yüzü var sıcakta artıyor kizarikligi da ama hasta mı olur endişesi de taşıyorum bir yandan su an bebeğimde kolsuz çıtçıtli badi ustune iki patikli takım var uyurken kundak istiyor hastane çıkışı battaniyesine sariyorum ustune battaniye gerekli mi sizce annem çok sariyordu ilk günler sürekli usur usur diye ama yok terliyor başı özellikle
Bir de konak sorunu yaşayan oldu mu bizde var bir iki temizledim tekrar çıkıyor bir defa da hepsi gitmeli miydi zeytinyağı kullandım vazelin kullandım zeytinyağı karbonat dediler ama onu yaptigima pişman oldum çünkü alnı çok fena kizardi yara gibi kabuklandi sonra da şükür iyileşti şimdi de tepesinde yine konak var
Evet yaktı zaten tahriş etti sanırım ve bu doktor tavsiyesiydi neden dinlediysem o doktoru ben pamuklu pijama takımıyla oturuyorum su an ve terliyorum ara ara ama işte sürekli bebek çok usur kafasında bazı insanlar inceltme ustunu karnını ort ayağını ort deyip duruyorlar
Peki zeytinyağını saçtan nasıl temizlediniz bizimki biraz yağlı kaldı yaptigimda bebek olduğu için suyu sıcak da yapamiyorum pekOyle canm
Amin insallah kankacim.
Valla benziyolar aynen, bizimkinin de en fazlasi bu bazen tum gunu yarim saatle geciriyor masallahhhh.
Konak icin zeytinyagi iyi geliyor. Dustan once sur bi yarim saat en az beklet sonra tara kalkiyor konaklar.
Canm kat olayina bebek kendi karar verir tabi kendinden bi kat fazla giydirirsin en az ama cok da abartma cidden alistirmak iyi olmuyor. Icinde iki kat varsa ve ev de 22 den falan dusuk degilse kundak ustune battaniye gerekmez bence. Biz gece atlet, tulum, iki battaniye yatiyoruz. Ama yatak odamiz biraz soguk bizim cephesinden dolayi. Sirtini kontrol ediyorm ben arada bakiyorm iyi oyle ates gibi yanmasini da beklemiyorm, yani terlemesin de.
Peki zeytinyağını saçtan nasıl temizlediniz bizimki biraz yağlı kaldı yaptigimda bebek olduğu için suyu sıcak da yapamiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?