2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kopuk sampuanla bikac defa yikadik temizlendi canm. Ovarak sur cok surmene gerke yok zaten ovarak da yumusakca yikarsn. Konak icn kopuk sampuan da almistk mustelanin ama zeytinyagi cozdu isi daha cok.
Ben de aldım geçenlerde tekrar etmesini engellemek için teşekkürler tavsiyeler için

Termometre almadim ama ev sıcak bence şu an pamuklu kalin olmayan bir pijama ile oturuyorum ben sanirim ona da fazla geliyor giydirdiklerim emerken de daha çok terliyor başı

Bizim oda termostatı var ve ev genelde 23 derece, uzun kollu zıbın, külotlu çorap ve ayaklı takım giydiriyorum, ince bir yelek ve ayakları üşür gibi olursa panduf. Hiç ter görmedim kızımda sürekli kontrol ediyorum canım.

Ev kaç derece?
Böyle bunalır çocuk.
Kısa kollu çıtçıtlı badi, penye pijama veya tulum, penye battaniye.
Bu rağmen bazen sıcakladığını düşünüyorum.

Zeytinyagini dok 5 10 dk beklet yumusayinca yumusak yumuşak tara sonra da yikarsin bebegini sampuanla. Bir kac defa tekrarlayabilir normal. Karbonat vazelin kullanma.

Cok iyi cnm ya :) masallah peki hani sizinde uykular 20dk falandi sen uzattin ya başında bekleyip uyandiginda pispislayarak. Ne kadar surede alıştı buna?
1 hafta falan sürdü tatlım. Ama yine de 2 saat içinde bazen bir defa uyanıyor yine aynı pişpişle devam ettiriyorum ama eskisi gibi değil bazen yapıyo artık. Mutlaka yaparsın canım sen de başta biraz stresli oluyosun çünkü pışpış yaptıkça sinirleniyo ağlıyo o zaman kucağına alıyosun emzik kullanıyorsa ver emziğini de kucağında sakinleştir sonra tekrar yatır birkaç kez koyduğun gibi ağlar her seferinde al kucağına sakinleşsin ilk başlarda çok yapar sonra ikinci kez kucağına alman bile gerekmez. Yani bende öyle oldu güzel haberlerini bekliyorum tatlım

Ev kaç derece?
Böyle bunalır çocuk.
Kısa kollu çıtçıtlı badi, penye pijama veya tulum, penye battaniye.
Bu rağmen bazen sıcakladığını düşünüyorum.
Gece uyurken yine penye battaniye mi ortuyorsunuz sadece ben de sicakladigini dusunuyorum başı terliyor evin derecesinden emin değilim termometre almadim henüz ama soğuk değil kesinlikle hatta bence sıcak ama sürekli bebek usur hasta olur dedikleri için esim de kombiyi kısmak istemiyor

Zeytinyagini dok 5 10 dk beklet yumusayinca yumusak yumuşak tara sonra da yikarsin bebegini sampuanla. Bir kac defa tekrarlayabilir normal. Karbonat vazelin kullanma.
Karbonat kesinlikle kullanmam zaten sanırım dediginiz gibi en iyisi zeytinyağı evdeki zaten kendi bahcemizin yağı saf olduğundan da eminim hiç değilse

Canım benim evet bazen 5 dk önce baksak bile 5 dk sonrasını tahmin edemiyoruz sürekli gözümüz kulağımız üstlerinde oşucak çok zormuş analık ama bi o kadar da tatlı. Kıyamam ben senin kuzuna da annesi üzme tatlı canını sen de

Karbonat kesinlikle kullanmam zaten sanırım dediginiz gibi en iyisi zeytinyağı evdeki zaten kendi bahcemizin yağı saf olduğundan da eminim hiç değilse
Sebamed şampuan kullan canm.. Ben bebeğim doğduğundan beri hep Sebamed şampuan kullanıyorm ne konak ne deri dökülmesi hiç birşey olmadı bebeğimde çok şükür.. Eşim kimya mühendisi olduğu için şampuanların içindeki karışımı anlıyor ve hepsini karşılaştığı o şampuanın içinde bebeğin saç derisinin kurumasına neden olan madde yokmuş

Insallah tatlım 2 gündür yapiyorum bakalim basinda nobetteyim :) 1 saat bile uyusa iyidir benim kiz 30dk da kurulmus saat gibi uyanıyor

Acaba o madde ne bende şu an sebamed yok ama mustela aldım geçenlerde konak önleyici yazıyordu ustunde o maddeyi söyler misiniz ben de bakayım içeriğe varsa onda da sebamed alırım ben de

Ben de banyodan önce hep zeytinyağı kullandım baya azaldı artık
Kaç defa surdunuz yani ortalama ben dört defa temizledim ama hep aynı bölgeler değildi kaslarında başladı ilk sonra alın şimdi basının tepesi kaş ve alnını hallettik çok şükür çünkü görüntüsü çok canımı sıkıyordu sac o kadar göze batmiyor en azından

Ben gün aşırı banyo yaptırıyorum ve banyodan 10 -15 dk önce pamukla sürüyorum banyoda da suyla yumuşatıp fırça şeklinde bebek tarağı ile yumuşak hareketlerle fırçalıyorum tarıyorum diyemiyorum çünkü kel benimki halen var ama azaldı bu arada doktoru biraz karbonat ta ekle demişti başta yaptım ama artık karbonat yapmıyorum belki tahriş eder diye düşünüyorum işte bazı şeyleri doktordan duysak ta insan kendi güdüleriyle hareket ediyor

Insallah tatlım 2 gündür yapiyorum bakalim basinda nobetteyim :) 1 saat bile uyusa iyidir benim kiz 30dk da kurulmus saat gibi uyanıyor
Oy kuzu yaa benimki de öyleydi ve yetti herhalde deyip alıyordum ama bir daha uyuyana kadar hep huysuzdu şimdi ise uyandığını anlamıyorum ağlamadan uykusunu almış bi şekilde kendi kendine oyalanırken buluyorum bi bakıyorum mutlu uyanmış :) darısı senin bebenin inşallah tatlım benim

Mrb kızlar bnde ağustos annesiyim bebeğim inek sütü alerjisi ve çoklu gıda alerjisi sadece süt süt ürünleri değil yumurta tavuk balik bazı sebzeler baklagiller sürekli mukuslu ve kanli kaka yapıo ne yesem dokunuyo ona 1 buçuk aydır zeytin patates bugurdan başka bişe yiyemiyorum. Ya inanin normal kaka nasıl olur onu unuttum oğlumun kaka fotoğrafını yuklesem bi bakarmisiniz sizde de boyle bi kaka oluyo mu normal mi inanin normal kaka yi unuttum bn hiç iyi değilim . Su an diyetteyim ve cokta ise yaramio gibi halaa Mide niz bulamazsa yorumunuzu alabilirmiyim sizin bebeklerin ki ile karsilastirirmisiniz

Canım bana ozelden mesajla atabilirsin midem bulanmaz melek onlar bir ara ben de suphelendim kan hiç gormedim de mukus vardı çok az sonra devam etmedi ama bizimki su an normal iki defa falan gordum sadece hani böyle az miktarda ara sıra olsa normalmis de sürekli olursa alerji ya da laktoz intoleransi diye biliyorum ben de test yaparak mi teşhis koydular bebegine

Oyy cok zor dimi cnm ya sanki uykusu yokta ben zorla uyutuyorum gibi hissediyorum
Cok zor ben seni cok iyi anliyorum inan ki. butun gun uyumamasi insani cok yoruyor. İs guc yapmayi da gectim ben sahsen gece yapiyorum artik, gece toz aliyorum falan
Bugun mesela uyanmadan 40 dk uyumus ben de uyudum, butun enerjimi topladim oyle iyi geldi ki. her zaman boyle olsa.. bazen onu emzirirken uyukluyorum valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…