2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aynen cnm bende basinda nobet tutarak 1 buçuk saat uyuttum o zaman gulucuklerle uyandı. Çok güzeldi :) ama işte her zaman olmuyor bugun mesela basinda beklesem de uyumadi inat etti 45 dk ya uyandi hep

Ben basinda nobetle uyutuyorum cnm ya cok yoruluyorum ama o uyumus oluyor en azindan

eylulmasal kiz sen benden oncemi dogurmustun sonra mi kafa gitti kac gunluk oldunuz sesin solugunn cikmiyo :)
Sormayın bi kara kaçırdım şimdi okuyorum okuyorum yetişemiyorum senden sonra doğurdum 5 eylul keremle cok uğraşıyorum surekli kusuyor, üzüntüden ağlıyorum artık.. 3 ayda 2 kilo bile almamış daha.. ben okumaya devam

Canm benm bebeğimde de süt alerjisi var kakası kanlı gelince doktor söyledi süt alerjisi var diye çikolata, bisküvi kurabiye falan yiyor musun

Meme mi veriyorsun mama mi yoksa her ikisidemi ? cok besledigin icin kusuyor desem 2 kilo alamadi diyorsun. E sorunu neymis ? Goturmedin mi doktora

Anneler bir sorum daha olacak bebeğinin saç başlangıcı civarında ensenin biraz ustunde yani ve boynunda beze fark eden oldu mu mercimek kadar sanki dışardan belli olmuyor doktor önemli bir şey değil olabilir dedi de bir de size sorayim

Peki zeytinyağını saçtan nasıl temizlediniz bizimki biraz yağlı kaldı yaptigimda bebek olduğu için suyu sıcak da yapamiyorum pek
Yenidoğan bebeğin tüm derisinin ph 5,5 Sebamed şampuanın ph da 5,5yani ikisinin ph si uyumlu olduğu için bebeğin saç dersinde veya cildinde dökülme olmuyormuş ama bebeği normal sabunla falan yıkadığımda ph si farklı olduğu için deri de dökülme ve kuruluk yapıyormuş canm

Çok teşekkür ederim cevap için dikkat edeceğim

Aynen cnm bende basinda nobet tutarak 1 buçuk saat uyuttum o zaman gulucuklerle uyandı. Çok güzeldi :) ama işte her zaman olmuyor bugun mesela basinda beklesem de uyumadi inat etti 45 dk ya uyandi hep

Oo süper bak işte bikaç güne alışır tatlım ben de bir hafta falan hep onun odasında yanındaydım ütü falan yaptım:) elimde telefon topiğe takıldım falan kıpırdanmaya başlayınca pişpişledim böyle böyle uzadı

Canim aynı durum bende de vardı. Çok beslenmeden de olabiliyor. Bebeğin kilosu fazla ise bu seçeneği de düşün. 1 hafta kadar 3 saatte 1 emzir. Aralarda şu verip emzikle oyalayabilirsin. Gerçek alerjide bebek asla kilo almazmış.

Canm benm bebeğimde de süt alerjisi var kakası kanlı gelince doktor söyledi süt alerjisi var diye çikolata, bisküvi kurabiye falan yiyor musun
Yok canım hiç yemiom ne süt ne yumurta ne dana et ne tavuk hiç biri 1 ayi gecti eser miktarda bile olsa yemiom .dr bana çoklu gıda alerjisi dedi geçen meriçmek corbası içtim çok kötü ishal oldu egzama lari arttı hırılti var aç dolaniom ise yaramio .kan gecti çok şükür diyetten sonra .ama ishal gibi kaka yapıo .hele 4.ay aşisinda mahvoldu yavrum

Merhaba canım bence soğuktan değil terden hasta olurlar (bunu doktorumuz da söylemişti) bizim evin derecesi 22-23 gece gündüz. Gündüzleri askılı atlet badi üstüne çok kalın olmayan sweatshirt tarzı bişey altına yine çok kalın olmayan eşofman altı ve çorap. Ama sabahları uykudan yeni kalktığı için falan yelek ve ayağına panduf. Gece ise içine yine askılı çıtçıtlı atlet badi üstüne pamuklu tulum ve uyku tulumu içine sokuyor ekstra bişi örtmüyorum

Kilomuz iyi çok şükür oda geri olsaydı kafayı yerdim heralde ama egzama da var bizde yaramayan bişe olduğunda ağzının kenarı putur putur .aslında sık emziriyorm ama bilmiorum ishal de yapar mı sık emzirme .bazen dusunuyom anne sütünden böyle etkilenio ek gida da napar.kan testinde inek sütü alerjisi kesin çıktı bizde canım malesrf

Bademsekerim28 canım çok üzüldüm inşallah geçici bit şeydir bu alerji. Sen dr aç duruyorsan nasıl sütün olacak. Kakadan midemiz bulanmaz ama ne yorum yapabiliriz. Bu gecenin hürmetine inşallah çabucak kurtulur yavrun şu meretten

Ben de dun farkettım dr gıdınce gosterecegım tam olarak aynı yerde

Amin canm çok teşekkür ederim ot lar la besleniom yeşil yapraklı napim patates bulgur zeytin o iyi olsun da raziyim aç kalım. Dr özel mama verdi alerjik çocuklar için ordan vitamin alıyo günde bi kere veriyom yatarken

O da iyi olsun sen de iyi ol canım neden eksik dua esiyorsun. Sen iyi olacaksın ki o da iyi olacak. Geçici bir durum olduğunu duymuştum canım biraz daha sabret.

Canim cok gecmis olsun. Cok uzuldumAllahim acil sifalar versin tez zamanda iyilessin kuzucun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…