- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Oy kuzu yaa benimki de öyleydi ve yetti herhalde deyip alıyordum ama bir daha uyuyana kadar hep huysuzdu şimdi ise uyandığını anlamıyorum ağlamadan uykusunu almış bi şekilde kendi kendine oyalanırken buluyorum bi bakıyorum mutlu uyanmış :) darısı senin bebenin inşallah tatlım benim
Cok zor ben seni cok iyi anliyorum inan ki. butun gun uyumamasi insani cok yoruyor. İs guc yapmayi da gectim ben sahsen gece yapiyorum artik, gece toz aliyorum falan
Bugun mesela uyanmadan 40 dk uyumus ben de uyudum, butun enerjimi topladim oyle iyi geldi ki. her zaman boyle olsa.. bazen onu emzirirken uyukluyorum valla:)
Sormayın bi kara kaçırdım şimdi okuyorum okuyorum yetişemiyorumeylulmasal kiz sen benden oncemi dogurmustun sonra mi kafa gitti kac gunluk oldunuz sesin solugunn cikmiyo :)
Canm benm bebeğimde de süt alerjisi var kakası kanlı gelince doktor söyledi süt alerjisi var diye çikolata, bisküvi kurabiye falan yiyor musunMrb kızlar bnde ağustos annesiyim bebeğim inek sütü alerjisi ve çoklu gıda alerjisi sadece süt süt ürünleri değil yumurta tavuk balik bazı sebzeler baklagillersürekli mukuslu ve kanli kaka yapıo ne yesem dokunuyo ona 1 buçuk aydır zeytin patates bugurdan başka bişe yiyemiyorum. Ya inanin normal kaka nasıl olur onu unuttum oğlumun kaka fotoğrafını yuklesem bi bakarmisiniz sizde de boyle bi kaka oluyo mu normal mi inanin normal kaka yi unuttum bn hiç iyi değilim . Su an diyetteyim ve cokta ise yaramio gibi halaa Mide niz bulamazsa yorumunuzu alabilirmiyim sizin bebeklerin ki ile karsilastirirmisiniz
Canm şuan eşim camiye gitti gelince sorayım sana söyliyeyim olur muAcaba o madde ne bende şu an sebamed yok ama mustela aldım geçenlerde konak önleyici yazıyordu ustunde o maddeyi söyler misiniz ben de bakayım içeriğe varsa onda da sebamed alırım ben de
Meme mi veriyorsun mama mi yoksa her ikisidemi ? cok besledigin icin kusuyor desem 2 kilo alamadi diyorsun. E sorunu neymis ? Goturmedin mi doktoraSormayın bi kara kaçırdım şimdi okuyorum okuyorum yetişemiyorumsenden sonra doğurdum 5 eylul keremle cok uğraşıyorum surekli kusuyor, üzüntüden ağlıyorum artık.. 3 ayda 2 kilo bile almamış daha.. ben okumaya devam
Yenidoğan bebeğin tüm derisinin ph 5,5 Sebamed şampuanın ph da 5,5yani ikisinin ph si uyumlu olduğu için bebeğin saç dersinde veya cildinde dökülme olmuyormuş ama bebeği normal sabunla falan yıkadığımda ph si farklı olduğu için deri de dökülme ve kuruluk yapıyormuş canmPeki zeytinyağını saçtan nasıl temizlediniz bizimki biraz yağlı kaldı yaptigimda bebek olduğu için suyu sıcak da yapamiyorum pek
Çok teşekkür ederim cevap için dikkat edeceğimYenidoğan bebeğin tüm derisinin ph 5,5 Sebamed şampuanın ph da 5,5yani ikisinin ph si uyumlu olduğu için bebeğin saç dersinde veya cildinde dökülme olmuyormuş ama bebeği normal sabunla falan yıkadığımda ph si farklı olduğu için deri de dökülme ve kuruluk yapıyormuş canm
Aynen cnm bende basinda nobet tutarak 1 buçuk saat uyuttum o zaman gulucuklerle uyandı. Çok güzeldi :) ama işte her zaman olmuyorbugun mesela basinda beklesem de uyumadi inat etti 45 dk ya uyandi hep
Canim aynı durum bende de vardı. Çok beslenmeden de olabiliyor. Bebeğin kilosu fazla ise bu seçeneği de düşün. 1 hafta kadar 3 saatte 1 emzir. Aralarda şu verip emzikle oyalayabilirsin. Gerçek alerjide bebek asla kilo almazmış.Mrb kızlar bnde ağustos annesiyim bebeğim inek sütü alerjisi ve çoklu gıda alerjisi sadece süt süt ürünleri değil yumurta tavuk balik bazı sebzeler baklagillersürekli mukuslu ve kanli kaka yapıo ne yesem dokunuyo ona 1 buçuk aydır zeytin patates bugurdan başka bişe yiyemiyorum. Ya inanin normal kaka nasıl olur onu unuttum oğlumun kaka fotoğrafını yuklesem bi bakarmisiniz sizde de boyle bi kaka oluyo mu normal mi inanin normal kaka yi unuttum bn hiç iyi değilim . Su an diyetteyim ve cokta ise yaramio gibi halaa Mide niz bulamazsa yorumunuzu alabilirmiyim sizin bebeklerin ki ile karsilastirirmisiniz
Yok canım hiç yemiom ne süt ne yumurta ne dana et ne tavuk hiç biriCanm benm bebeğimde de süt alerjisi var kakası kanlı gelince doktor söyledi süt alerjisi var diye çikolata, bisküvi kurabiye falan yiyor musun
Merhaba canım bence soğuktan değil terden hasta olurlar (bunu doktorumuz da söylemişti) bizim evin derecesi 22-23 gece gündüz. Gündüzleri askılı atlet badi üstüne çok kalın olmayan sweatshirt tarzı bişey altına yine çok kalın olmayan eşofman altı ve çorap. Ama sabahları uykudan yeni kalktığı için falan yelek ve ayağına panduf. Gece ise içine yine askılı çıtçıtlı atlet badi üstüne pamuklu tulum ve uyku tulumu içine sokuyor ekstra bişi örtmüyorumİyi günler anneler eylül annesiyim aslında ama oralar durgun bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz uyurken ne ortuyorsunuz iki buçuk aylık benim oğlum hassas kizarmaya kurumaya meyilli bir yüzü var sıcakta artıyor kizarikligi da ama hasta mı olur endişesi de taşıyorum bir yandan su an bebeğimde kolsuz çıtçıtli badi ustune iki patikli takım var uyurken kundak istiyor hastane çıkışı battaniyesine sariyorum ustune battaniye gerekli mi sizce annem çok sariyordu ilk günler sürekli usur usur diye ama yok terliyor başı özellikle
Kilomuz iyi çok şükür oda geri olsaydı kafayı yerdim heralde ama egzama da var bizde yaramayan bişe olduğunda ağzının kenarı putur putur .aslında sık emziriyorm ama bilmiorum ishal de yapar mı sık emzirme .bazen dusunuyom anne sütünden böyle etkilenio ek gida da napar.kan testinde inek sütü alerjisi kesin çıktı bizde canım malesrfCanim aynı durum bende de vardı. Çok beslenmeden de olabiliyor. Bebeğin kilosu fazla ise bu seçeneği de düşün. 1 hafta kadar 3 saatte 1 emzir. Aralarda şu verip emzikle oyalayabilirsin. Gerçek alerjide bebek asla kilo almazmış.
Ben de dun farkettım dr gıdınce gosterecegım tam olarak aynı yerdeAnneler bir sorum daha olacak bebeğinin saç başlangıcı civarında ensenin biraz ustunde yani ve boynunda beze fark eden oldu mu mercimek kadar sanki dışardan belli olmuyor doktor önemli bir şey değil olabilir dedi de bir de size sorayim
Amin canm çok teşekkür ederim ot lar la besleniom yeşil yapraklı napim patates bulgur zeytin o iyi olsun da raziyim aç kalım. Dr özel mama verdi alerjik çocuklar için ordan vitamin alıyo günde bi kere veriyom yatarkenBademsekerim28 canım çok üzüldüm inşallah geçici bit şeydir bu alerji. Sen dr aç duruyorsan nasıl sütün olacak. Kakadan midemiz bulanmaz ama ne yorum yapabiliriz. Bu gecenin hürmetine inşallah çabucak kurtulur yavrun şu meretten
O da iyi olsun sen de iyi ol canım neden eksik dua esiyorsun. Sen iyi olacaksın ki o da iyi olacak. Geçici bir durum olduğunu duymuştum canım biraz daha sabret.Amin canm çok teşekkür ederim ot lar la besleniom yeşil yapraklı napim patates bulgur zeytin o iyi olsun da raziyim aç kalım. Dr özel mama verdi alerjik çocuklar için ordan vitamin alıyo günde bi kere veriyom yatarken
Canııım yaptın mı testi ne çıktı sonucun :)Ben de dun farkettım dr gıdınce gosterecegım tam olarak aynı yerde
Canim cok gecmis olsun. Cok uzuldumMrb kızlar bnde ağustos annesiyim bebeğim inek sütü alerjisi ve çoklu gıda alerjisi sadece süt süt ürünleri değil yumurta tavuk balik bazı sebzeler baklagillersürekli mukuslu ve kanli kaka yapıo ne yesem dokunuyo ona 1 buçuk aydır zeytin patates bugurdan başka bişe yiyemiyorum. Ya inanin normal kaka nasıl olur onu unuttum oğlumun kaka fotoğrafını yuklesem bi bakarmisiniz sizde de boyle bi kaka oluyo mu normal mi inanin normal kaka yi unuttum bn hiç iyi değilim . Su an diyetteyim ve cokta ise yaramio gibi halaa Mide niz bulamazsa yorumunuzu alabilirmiyim sizin bebeklerin ki ile karsilastirirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?