2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar bayadır yoktum ama takipte kalmaya çalıştım nasılsınız yavrucuklar iyilerdir insallah.kızım 5 gündür gündüz meme istemiyor meme reddi yaşıyoruz sadece uykuluyken emiyor gündüz toplasanız 3 defa 5 er dk savaş vererek emiyor doymuyor gibime geliyor meme bağımlısı cocuk değişti resmen.akşam uzun uykuya geçeceği vakit 10 dk emiyor mecburen gece 2 gibi tekrar ben kucağıma alıp emziriyorum çevremdekiler memeyi bırakacak diyorlar ama araştırdığım kadarı ile 4. Ayda olabilirmiş haftaya 4. Aya gireceğiz geçici bir durumdur diye ümit edip biberon la da vermiyordum alışmasın diye bu akşam vereyim dedim onu da istemedi ağladı yine memeyi yaklaştırdıkça kendini geri itip ağlamaya başlıyor bu durum Can'ımı cok sıkıyor belli etmesem de

Son düzenleme:
Mrb bnm ki de 4 buçuk aylık bnm oglum da memede oyun oynuyo resmen sutü cekmio ağzında gevelio:) :) bagirio ses cikario etraf dikkatini çok cekio artık biz de öyle savaş verioz:) meme yi ağzına denk getircem diye belim kopuyor :) :)

Cnm gecmiş olsun bize de alerji denmişti ve diyete başlamıştım kızım su gibi kaka yapıyordu yüzü de kızarıyordu kuruyordu sut ürünlerini ve diğer alerjik tüm ürünleri kesmiştim fakat başka bir Prof Dr sık beslemekten ishal gibi kaka olduğunu alerjisi olan cocuğun asla kilo almayacağını muhakkak yaşıtlarından geri bir gelişime sahip olacağını söyledi La Lune nin dediği gibi 3 saatte 1 10 dk emzir fazla değil ve bir meme tam boşalmadan diğer memeye geçme.eğer bebeğini 3 saat oyalayamazsan ara da su ver ve kakayı takip et bizim düzeldi alerji yokmuş yani

Kızlar çok kötü sol kasik ağrım var insallah sabaha geçer kızımı kaldıramıyorum bile. Geçmezse napicam hic bilmiyorum Elifle nasıl doktora giderim. Insallah geçer Allahim...

Maşallah yavruna.ben de ağzına denk getiriyorum ama resmen atıyor istemiyor ağzından yarak odasına götürüyorum perdeleri kapatıp loş ortam yaratıyorum sessizce emzirmeyi deniyorum yok yine istemiyor ayakta gezerek de istemiyor yatarak da of of

Merhaba canım evet tatlım bizde de aynı durum var gündüzleri savaşla emiyo akşam uykusuna geçmeden güzel emiyo bi de gece. Bu ayda olurmuş haklısın ben de araştırdım hep aynı sonuca vardı yollar. Bu arada emzirme kolyesi diye bişeye denk geldim bak istersen netten ama ben kendim yaptım herhangi bi ipe Ata'nın çıngırağı vs bikaç oyuncağını geçirip boynuma astım onunla ilgilenmek için etrafa bakmayı bırakıp memeye doğru dönüyor ve hem memeyi alıyor hem de annem boynuna ne asmış öyle dercesine bakıyor yazmıştım burda da bu keşfimi :) bi dene bakalım sizde de işe yarar inşallah

İyi fikir kuzum ama benım ki Etrafa da bakmıyor ki yüzü hep bana dönük memeyi görünce itiyor zorlamıyorum 10 dk sonra tekrar deniyorum yine almıyor etrafı izlemiyor ama Bi deneyim belki işe yarar canım ya

Slm canlar. bugun yogurt mayaladim ve ilkkez ogluma sut disinda biaey verdim. sabah 1 ymk kasigi doldrdum ve sadece 2-3 cay kasigi yedi yemedi. agzini burnunu burustrdu. aksam kaln yogurdu tekrar verdim bu kez daha cok severek yedi . bi kc gune kadar corbalara da gecicez ınsllh.

Slm tatli arkadaslarim kader ortaklarim:) Kandiliniz mubarek olsun hepinizin .hasta bebislerimize ve annelerine acil sifalar diliyorum bu mubarek gunde.
Kizlar sizlere bişey danisayim ben bu arada dun gece zeynep erken uyudu sagolsun erken dedigimde 9 10 beklemeyin 12 bucukta uyudu son gunlerde gece 3 leri buldugumuz icin dun gece nasıl sevindim bilemezsiniz :) o uyuduktan sonra hemen uyumusum bende zaten sabah bi uyandim saat sekiz ve zeynep hala uyuyor gece de hic aglamadi ve dogal olarak emmedi de hemen aldim emzirdim uykuya devam etti 10 a kadar boyle uzun sure emdirmediginiz oluyor mu sizin de geceleri
kendimi suclu hissettim uyanamamisim o aglamayinca

Seninde kandilin mubarek olsun canim. Ikinizinde uykuya ihtiyaci varmiis demek ki :) hasta olmadığı.surece uyandirmaya gerek yok diye dusmuyorm ben bide kilo alımında.skinti yoksa tabi benim ki 12.30 geceye gecerse genelde 6 gibi uyaniyor emiyor geri yatar. Uyudugunun tadini çıkar:) Normalde ne kadar surede kalkar

Canııım yaptın mı testi ne çıktı sonucun :)
Canım cuma gunu kan verdım sonuc almaya gıttım sıstem bozulmuş gırememışler idrar testı yaptırdım tek cıktı bırkac dk baktım ıkıncı belırmedı kactım hemen daha fazla beklemedennnnkan sonucunu gormeden içim rahat etmıyor 10 gunu gectı hıc boyle olmamıştı hayatımda şiştiğimi de hıssedıyorum negatıf cıksın dua edın ne olur

Tamm canım bnde deneyecegim öyle ne bilim ishal olanı sürekli emzirin şu kaybedio diyolar bnde emziriyom inşallah bu işe yarar ya

Bn ogluma alerjik bebekler için olan mama dan veriom günde bi kere ve o mamanin tadi okadar kötü ve kokuyo ki çocugun midesi bulanıo onu ictikten sonra memeye dört elle sarılio sukrediyo :) :) :) valla emzirirken kendini atmasi büyüdukce çoğalıo ne yapsan olmuyo

Aboo hayalini bile düşünemiyorum :) :) gerçi bir arada büyürlen işte canım nolacak sanki

İçerisi sıcak olmasın ama, normal olsun.
Arada ellerini burnunu kontrol eder, soğursa arttırırsınız ısıyı.
Gece de penye örtüyorum ama beline kadar bi penye daha örtüyorum onu unutmuşum.

Kızlar çok kötü sol kasik ağrım var insallah sabaha geçer kızımı kaldıramıyorum bile. Geçmezse napicam hic bilmiyorum Elifle nasıl doktora giderim. Insallah geçer Allahim...
Geçmiş olsun, nasıl oldun?
İnşallah geçmistir, hasta olup yatmak mümkün değil artık.

Suçlu hissetme, ne güzel uyuduk de :)
6-7 saati buluyor nadir de olsa, artık bi sorun olmaz 8 saat beslenmedi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…