2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
merhabalar muayenede kaçıncı haftadan itibaren alttan değilde karından kontrole başlıyordu doktorlar.

Kızlar biraz önce baktın Ped dolmuş hemşire birsey demedi offf wc biraz geldi agrım devam ediyor düşük mu yapıcam acaba allahım sen yardım et
canımmm çoook geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur. benimde 5 gündür ara ara lekelenmem var progestan kullanıyorum bakalım ne olacak

Ayy kızlar bnde basur oldu galiba Afedersiniz ordan birkac damla kan geldiiiiiii

Dusuk riski vardo bnde progeston verdi ama alttan koy dedi ben bikere koydum.pid ya mantara zaten kolay yakalaniom oda kasinti yapinca braktim
canım bende alttan koyuyorum günde 3 kere geri geliyor sokabildiğim kadar sokuyorum halbuki.. mantar mı yapıyormuş bende çok enfeksiyon oluyorum inşallah bişey olmaz ama kanamam da azaldı sanki...

Çok büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Geç döllenmenin bu tür şeylere etkisi olacağını hiç söylemezler. İçini ferah tut. Allahım başka dert vermesin inş.

herkese merhaba

kontrol gunum 26 ocakti ilk kontrolum olcakti ozamana kadar bekleyemedim bugun baska bir doktora gittim iyi mi yaptim kotu mu bilemiyorum bebegin kalp atislari gorulmadi vajinal kontrol+doppler yapildi ama kalp atisi yok kese de duzgun deil kurtaj gerekli dendi.bu arada ne sancim ne kanamam var kafam cok karisti. size sorularim olacak

1.bebeklerinizin kalp atislarini kacinci haftada duydunuz.
2.biraz daha beklesem mi belki gec dollenmedir

fikirlerinize ihtiyacim var

Oncelikle hayirli olsun arkadasim hemen umutsuzluga kapilma ben kalp atisini 6+4 te duydum karindan ultrason ile

Öncelikle kalbinize ferah tutun.. İnşallah öyle bir şey olmaz.. son adet tarihiniz nedir acaba ?

Arkadaşlar Doktorum korkulacak birşey yok dedi ilaçlarla yok oluyor dedi guatır. Dahiliye gittim oda testler istedi belki de geçicidir dedi onun için 20 gün sonra tekrar gideceğim. Dua edin inş. Bu arada karından ultrason la bebeğim gözükmedi korktuk eşimle. Sonra alttan muayeneyle gözükdü meleğim GÜM. GÜM atıyordu kalbi şükür ya çok güzel birşeydi Rabbım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inş

Canım kslp atısı 8.haftada vede en gec 10 12 haftaya kdr duyulabiliyormuş hmn sıkma canını benımde yrn duyacağız inşallah ve 8.haftam

Rabbım hepımızın yardımcısı olsun inş.

Gecmiş olsun cnm kac haftalık sın benımde ilkinde bebek gorunmedi gec dollenmeden dedıler

Canim.insallah sikinti bir durum yoktur.bata gore kacinci haftadasin peki .

gozun aydın cnm kalp atışı başladı demekkı he ıns darısı bana bende yarın duyucam:)

Ona da bakiyorlar canim tekrar yaptir istersen. TSH t4 lere baksinlar.

Son adet tarihin ne. Doktor muayenede kaç haftalık değer söyledi,bu rakamlara göre yorum yapalım. ben vajinal bakıldığında bebek 5+5 değerinde iken kalp atışlarını görebildim. Ama 6+5 ti sata göre.

Her halükarda 1 hafta 10 gün beklemen şart,gelişimi takip edilmek zorunda,10 gün sonrada değerlerinde hiçbir değişme olmassa o zaman tanı doğru olur.

Canim.insallah sikinti bir durum yoktur.bata gore kacinci haftadasin peki .

beimde kafama takildi kan testi istemedi dr yaptirsam mi acaba belki gec dollenmedir kalp atisi icin erkendir ama kan testi normal seyrinde olabilir

ooofff bilmiorum kafam cok karisik

Bebeğini gormene cok sevindim Masallah onatiroid için ilaç kullanmaya basladın mı cnm

GueTE="candy1907, post: 44502328, member: 517670"]Soal un kızlar biz yatıyorum bebisimle kanama biraz azaldı bebeğin durum ne bilmiyorum [/QUOTE]
Cok gecmis olsun canim .insallah bebegin de iyidir.rahat rahat buyuyodur kesesinde.anlamadigim.ulrasonda neden bakilmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…