Geçmiş olsun canım stres oluyor insan ister istemez ben de regl olmadım bu ay eşimle kardeş takılsakta arada kafamı kurcalamıyo değil test yapasım geliyor. sonra diyorum hamile olsam midem bulanır herhalde vazgeçiyorum :)Kan testı sonucum negatıffffffff
Tesekkur edeerımmmmGeçmiş olsun canım stres oluyor insan ister istemez ben de regl olmadım bu ay eşimle kardeş takılsakta arada kafamı kurcalamıyo değil test yapasım geliyor. sonra diyorum hamile olsam midem bulanır herhalde vazgeçiyorum :)
Ya ben aslında çok düşünüyorum sanki yas büydükçe kıskanclık artıyor gibi geliyor ikisi bir buyusun diyorum ama bilemiyorummmaranizda korunmayan tekrar hamile olmak isteyen ikisi bir arada büyüsün diyen var mı :)
İçerisi sıcak olmasın ama, normal olsun.
Arada ellerini burnunu kontrol eder, soğursa arttırırsınız ısıyı.
Gece de penye örtüyorum ama beline kadar bi penye daha örtüyorum onu unutmuşum.
Geçmiş olsun, nasıl oldun?
İnşallah geçmistir, hasta olup yatmak mümkün değil artık.
Suçlu hissetme, ne güzel uyuduk de :)
6-7 saati buluyor nadir de olsa, artık bi sorun olmaz 8 saat beslenmedi diye.
Cok gecmiş olsun Cnm üşüttün mu ya da enfeksiyon mu acaba
Cok gecmis olsunKızlar çok kötü sol kasik ağrım varinsallah sabaha geçer kızımı kaldıramıyorum bile. Geçmezse napicam hic bilmiyorum Elifle nasıl doktora giderim. Insallah geçer Allahim...
Iyi olmana sevindim:)))Sağ ol cnm çok şükür geçti bugün daha iyiyim :) dün benim hasta olmam düşüncesi bile korkuttu beni yani Rabbim bize güç versin. Eşim de izin alamaz ortalik karışık zaten iyiceama şükür ki geçti :)
Benim kiziminda kakasi mukusluTamm canım bnde deneyecegim öyle ne bilim ishal olanı sürekli emzirin şu kaybedio diyolar bnde emziriyom inşallah bu işe yarar ya
Polis miydi eşin?Sağ ol cnm çok şükür geçti bugün daha iyiyim :) dün benim hasta olmam düşüncesi bile korkuttu beni yani Rabbim bize güç versin. Eşim de izin alamaz ortalik karışık zaten iyiceama şükür ki geçti :)
Polis miydi eşin?
Allah yardımcınız olsun, cümle polis eşlerinin
İzin sıkıntılıysa iki kat dikkat edeceksin kendine, geçmiş olsun.
Iyi olmana sevindim:)))
Anneler hep iyi olsun
Tabi bebeklerde
Canim mukusu dr lar onemsemiyo sadece mukussa takma kafayı .mukusun yanında kam vucudunda egzama burun hiriltisi veya oksurme.veya kaşıntı çoksa alerjik olabilirBenim kiziminda kakasi mukuslu
Doktor alerji olsa kilo almaz dedi
3 saatte bir emzir demedi
Deniyim bende, isin kotusu benim kizim gece bile 3 saat uyumuyo
Insallah dayanir, emzikte almiyo
Allah buyuk, yapabikiriz insallah
Ne kadar izin alacaksın tatlım?Ayyy bugün sabah yıllık izin ve ücretsiz izin dilekçesi için işyerine geldim öğlene kadar işyerindeyim, kızım babasıyla birlikte vakit geçiriyor, ilk defa bu kadar ayrıldık tontişimle, zormuş özledim kızımı...
Hoşgeldin cNım yoktun merak etmiştim seni. Hiç korkma bırakmayacak memeyi bu aylar emme refleksinin kaybolduğu zamanmış uykudayken ya da uykuluyken alacaktır bir şekilde. Sevda da öyleydi bir ara sonra bir ara düzeldi şimdi ataktan mıdır yine öylr.Merhaba kızlar bayadır yoktum ama takipte kalmaya çalıştım nasılsınız yavrucuklar iyilerdir insallah.kızım 5 gündür gündüz meme istemiyor meme reddi yaşıyoruz sadece uykuluyken emiyor gündüz toplasanız 3 defa 5 er dk savaş vererek emiyor doymuyor gibime geliyor meme bağımlısı cocuk değişti resmen.akşam uzun uykuya geçeceği vakit 10 dk emiyor mecburen gece 2 gibi tekrar ben kucağıma alıp emziriyorum çevremdekiler memeyi bırakacak diyorlar ama araştırdığım kadarı ile 4. Ayda olabilirmiş haftaya 4. Aya gireceğiz geçici bir durumdur diye ümit edip biberon la da vermiyordum alışmasın diye bu akşam vereyim dedim onu da istemedi ağladı yine memeyi yaklaştırdıkça kendini geri itip ağlamaya başlıyor bu durum Can'ımı cok sıkıyor belli etmesem de
Allah isteyene versin şimdilik sana vermesin inşallah :). Ben doğumdan beri sadece bir kere regl oldum. Emziriyorsak çok notmalmişCanım cuma gunu kan verdım sonuc almaya gıttım sıstem bozulmuş gırememışler idrar testı yaptırdım tek cıktı bırkac dk baktım ıkıncı belırmedı kactım hemen daha fazla beklemedennnnkan sonucunu gormeden içim rahat etmıyor 10 gunu gectı hıc boyle olmamıştı hayatımda şiştiğimi de hıssedıyorum negatıf cıksın dua edın ne olur
Gozun aydin canim :)))Kan testı sonucum negatıffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?