2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Sağ ol cnm çok şükür geçti bugün daha iyiyim :) dün benim hasta olmam düşüncesi bile korkuttu beni yani Rabbim bize güç versin. Eşim de izin alamaz ortalik karışık zaten iyice ama şükür ki geçti :)

Tamm canım bnde deneyecegim öyle ne bilim ishal olanı sürekli emzirin şu kaybedio diyolar bnde emziriyom inşallah bu işe yarar ya
Benim kiziminda kakasi mukuslu
Doktor alerji olsa kilo almaz dedi
3 saatte bir emzir demedi
Deniyim bende, isin kotusu benim kizim gece bile 3 saat uyumuyo
Insallah dayanir, emzikte almiyo
Allah buyuk, yapabikiriz insallah

Polis miydi eşin?
Allah yardımcınız olsun, cümle polis eşlerinin
İzin sıkıntılıysa iki kat dikkat edeceksin kendine, geçmiş olsun.

Polis miydi eşin?
Allah yardımcınız olsun, cümle polis eşlerinin
İzin sıkıntılıysa iki kat dikkat edeceksin kendine, geçmiş olsun.

Evet canım aynen öyle burada kimsemizde yok yardim edecek yakin arkadasimda hamile ondan da yardim isteyemem. O yüzden Rabbim güç kuvvet versin bize. Dün düşündüm de hasta olsam nasil yapariz yani cok zor tabi Rabbim verir onun da kolayligini ama insallah hasta olmayiz hem biz hem kuzucuklar :)

Benim kiziminda kakasi mukuslu
Doktor alerji olsa kilo almaz dedi
3 saatte bir emzir demedi
Deniyim bende, isin kotusu benim kizim gece bile 3 saat uyumuyo
Insallah dayanir, emzikte almiyo
Allah buyuk, yapabikiriz insallah
Canim mukusu dr lar onemsemiyo sadece mukussa takma kafayı .mukusun yanında kam vucudunda egzama burun hiriltisi veya oksurme.veya kaşıntı çoksa alerjik olabilir

Hoşgeldin cNım yoktun merak etmiştim seni. Hiç korkma bırakmayacak memeyi bu aylar emme refleksinin kaybolduğu zamanmış uykudayken ya da uykuluyken alacaktır bir şekilde. Sevda da öyleydi bir ara sonra bir ara düzeldi şimdi ataktan mıdır yine öylr.

Allah isteyene versin şimdilik sana vermesin inşallah :). Ben doğumdan beri sadece bir kere regl oldum. Emziriyorsak çok notmalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…