2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hoşbuldum kuzum benım güzeller güzeli sevda kuşum Nasıl ? Bugun meme yi gecen 5 güne nazaran fazla reddetmedi 3 defa reddetti ama bugun de uyumak bilmiyor yatağa koyunca ağlıyor uykusu var belli yok 5 saattir gram uyumadı benım ki kucağa da aşılmadı koyarım yatağına salllamam bile uyur biz hic atak yaşamadık ya da biz hissetmedik.

Külotlu çorap çok rahatsız bir şey uyurkende mi giyiyor bence çorap yerine tayt denesen ya da iki kat giydirsen daha iyi olmaz mı

Sevda kuşu uyudu teyzoşu, gündüz uykumuz yok bizim de ama gece uykusuna erken geçiyor çok şükür. Ben de ilk defa bu atağı farkediyorum. Sürekli mızır mızır ağlıyo bağırıyo yürümeli kucak istiyo ... bakalım neler değişecek hayatımızda bu ataktan sonra :)

Uyumak istemiyordur piremses annesiyle daha çok vakit geçirmek istiyordur. Oyna hoplat zıplat iyice yor fıdtığı :-*

Slm benim kızımda da meme reddi var gece emiyor gündüz emmek istemiyor uyuyunca veriyorum ağzına ama benim kızımda bu durum geçen aydan beri var ben de çok korkuyorum inşallah bırakmaz

Sen nasılsın tubişim çirkin oğluşun nasıl. Yaramazlıklara full time devam mı
Yok teyzesi akillidir benim oglum hic yaramazlik yapar mi
Ugrasmaya devam canim napalim. Bel agrisindan cocugu 1 dkka kaldiriyorsam 30 saniye yatiriyorum geri aliyorum filan boyle boyle zaman geciyo

Sevda kuzusu napiyor ? Toparlanabiliyormusunuz yardima ihtiyac varsa bir mahalle ilerindeyim :) Buralardaysan daha, hava guzel olursa bir bulusma daha ayarlayalim gerci evde bulusuruz demistik ama konusulur :) milletin de derdi var tabi onu unutmamak lazim. G gamzelim080 annesi ameliyat olucak, goqce enistesi ameliyat oldu filan.. Baska zaman artik onlarin derdi daha buyuk.

Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
Ben son iki haftadir çok yoruldum.4.ay asimizla birlikte atak da yaşadık galiba.O kadar huzursuzlandı,agladi ki huyu değişti resmen.Aşıdan bacağı da şismisti,atesi de çıkmıştı biraz.İki güne onlar düzeldi ama uyku filan kalmadı artık.Uyumak istemiyo,gece kaç kere kalktığımızı artık sayamiyorum.Ruh gibi oldum

Uyusunda büyüsün kuzucuk :) ne atakmış arkadaş ya ha bir de sürekli kalkıp oturmak istediğinin sinyalini veriyor ama daha erken diye düşünüyorum kuzum

Slm benim kızımda da meme reddi var gece emiyor gündüz emmek istemiyor uyuyunca veriyorum ağzına ama benim kızımda bu durum geçen aydan beri var ben de çok korkuyorum inşallah bırakmaz
İnsallah bırakmazlar Cnm ya geçici bir durum diye düşünmek istiyorum korkma insallah bırakmayacaklar

Tamm canım bnde deneyecegim öyle ne bilim ishal olanı sürekli emzirin şu kaybedio diyolar bnde emziriyom inşallah bu işe yarar ya
İshal diyebilmek için günde 7 defa sulu kaka yapması lazım eğer 7 den az ise ishal değil ve fazla beslenmeden olabilir bu ve sen sık emzirmeye devam ettikçe kaka düzelmez hatta mukus ve yeşil kaka olur beslenme aralarını aç bir hafta dene mesela kakayı takip et

Iyi geceler kizlarr biz bugun doktora gittik zeynep cok kusuyo emerken kendini geriye atio ve istahli emmio diye doktor bizden omg diye bir rontgen cektirmemizi istedi refluden suphelendi birde idrar tahlili vermemizi istedi idrari yakalayamadik veremedik yarin bi daha denicez rontgeni de iki gün sonraya randevu aldik ama muallakta kaldim acaba rontgen cektirerek cocuguma zarar vermis olur muyum ne dusunuyosunuz bu konuda

Canım inşallah reflü falan değildir fazlalığı kusuyordur inşallah. Röntgene gelince valla Ata 20 günlüktü gaz için gittiğimizde röntgen çektiler şimdi ne kadar pişmanım ama kar zarar hesabı yapıp çekilir diyorlar röntgensiz anlaşılamayacaksa mecbur çekilmeli diyorlar

Valla canım 2 gün dediginiz gibi yaptım biraz parcacikli oldu kakasi ya ise yariyo gibi çok sağolun kızlar

Canm bu tamamen sizin karariniz. Ama ben doktorumuza bunu sorali baya oldu tum belirtileri anlattim. Refluden dedi dorek rontgen falan cektirmedi. Hem bu reflu korkacak bi sey degil , bebek reflusu buyuyunce geciyor, su an organlari gelismedigi icn. Bize doktorumuz besledikten sonra hemen yatirma demisti, gunduzleri ana kucaginda uyuttum o ara gece de bi on bes dk falan kucagimda dik tuttum. Su an kusmalarimiz azaldi cok sukur. Istersen sen de once bu sekilde dene, siddetle devam ederse bakarsin duruma gore. Idrar kolay tabi ona bakilabilir.

Herkese gunaydinnn
Bayanlar bi sey sorcam, bu anakucagindan sonra oto koltugu aliciiz ya alaniniz var mi??? Hangi marka hangi kilo araliginda almayi dusunuyosunuzz?? Ben simdi 8 aylik falan buyuge gecersem diye 0 dan baslasin istiyorum aslinda ama o zaman da kilo araligi baya dusuyor.0-25 Joie bu konuda cok mantikli ama kalitesini tam bilemiyorum. 9-18 her markada var ama rahat eder mi bebegim bilemiyorum, maxi cosi bu konuda cok basarili biliyorum. 9-36 da ise alacak olursam recaro tercih ederim diye dusunuyorum ki pek cok guvenlik testini basarili sekilde gecmis diye okudum. Sizin fikirleriniz nelerr??

Bi de su an erken ama yuruyec icin dusunceleriniz neler?? Yurume arkadasi almayi dusunuyorm 7 aylik falan olunca ama yurutec de alalm mi sizce? Hic mi koymamak lazm yoksa gun icinde bi kac defa azar azar koymali mii?? Ne dersinizzz :) ya da kayinvalideme yurutec kendi evime yurume arkadasi mi alsam??? Arada koyarsin derim yoruldugunda, kendi evimde zaten ben kendim ona destek olurum. Ayakta yavas yavas durabildinde de yurume arkadasiyla destekler, yuruteci saf disi birakiriz ayyy ne cok dusunuyorm beee

Kayinvalideme tv konusunu baya asiladim, direk kafasini ceviriyo ya tv ye benm kiz, acmiyorm ben tv gunduzleri. Aksamlari da baktirmayalim diye cevirip duruyorm bi yere gidince. O da alisti gecen gun kendi ceviriyo kafasini. Ben de pek izlemiyorm zaten falan diyo insallah dikkat edecek artk daha dikkatli her konuda. Sadece bilac konuyu birakmadan once tekrar konusacam mesela disiplin konusu. Asla dicem gereksiz bi sey alinmicak ki benm sozum dinlensin mesela benm almadigim oyuncagi falan sen alirsan olmaz. Sadece icinden gelir cok begenirsn falan kiyafet al yani hksiz miyim? Simarik olsn istemiyorm. Ay ay gelisim seti alicam zaten onlarla ugrassinlar beraber. Bi de su annem diye sevme olayi var. Bak dicem senin cocuklarin kendi annene bile senden cok deger verince zoruna gidiyo sakın dicem. Yani uzatsa da olur ya sana anne dediğini duyarm aramiz fena acilir bi daha bakamazsn anne cocuguma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…