- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Sen nasılsın tubişim çirkin oğluşun nasıl. Yaramazlıklara full time devam mı@servey hadi kan sonucun hayirli olsun kaarsiimm :)
Hoşbuldum kuzum benım güzeller güzeli sevda kuşum Nasıl ? Bugun meme yi gecen 5 güne nazaran fazla reddetmedi 3 defa reddetti ama bugun de uyumak bilmiyor yatağa koyunca ağlıyor uykusu var belli yok 5 saattir gram uyumadı benım ki kucağa da aşılmadı koyarım yatağına salllamam bile uyur biz hic atak yaşamadık ya da biz hissetmedik.Hoşgeldin cNım yoktun merak etmiştim seni. Hiç korkma bırakmayacak memeyi bu aylar emme refleksinin kaybolduğu zamanmış uykudayken ya da uykuluyken alacaktır bir şekilde. Sevda da öyleydi bir ara sonra bir ara düzeldi şimdi ataktan mıdır yine öylr.
Külotlu çorap çok rahatsız bir şey uyurkende mi giyiyor bence çorap yerine tayt denesen ya da iki kat giydirsen daha iyi olmaz mıBizim oda termostatı var ve ev genelde 23 derece, uzun kollu zıbın, külotlu çorap ve ayaklı takım giydiriyorum, ince bir yelek ve ayakları üşür gibi olursa panduf. Hiç ter görmedim kızımda sürekli kontrol ediyorum canım.
Sevda kuşu uyudu teyzoşu, gündüz uykumuz yok bizim de ama gece uykusuna erken geçiyor çok şükür. Ben de ilk defa bu atağı farkediyorum. Sürekli mızır mızır ağlıyo bağırıyo yürümeli kucak istiyo ... bakalım neler değişecek hayatımızda bu ataktan sonra :)Hoşbuldum kuzum benım güzeller güzeli sevda kuşum Nasıl ? Bugun meme yi gecen 5 güne nazaran fazla reddetmedi 3 defa reddetti ama bugun de uyumak bilmiyor yatağa koyunca ağlıyor uykusu var belli yok 5 saattir gram uyumadı benım ki kucağa da aşılmadı koyarım yatağına salllamam bile uyur biz hic atak yaşamadık ya da biz hissetmedik.
Slm benim kızımda da meme reddi var gece emiyor gündüz emmek istemiyor uyuyunca veriyorum ağzına ama benim kızımda bu durum geçen aydan beri var ben de çok korkuyorum inşallah bırakmazMerhaba kızlar bayadır yoktum ama takipte kalmaya çalıştım nasılsınız yavrucuklar iyilerdir insallah.kızım 5 gündür gündüz meme istemiyor meme reddi yaşıyoruz sadece uykuluyken emiyor gündüz toplasanız 3 defa 5 er dk savaş vererek emiyor doymuyor gibime geliyor meme bağımlısı cocuk değişti resmen.akşam uzun uykuya geçeceği vakit 10 dk emiyor mecburen gece 2 gibi tekrar ben kucağıma alıp emziriyorum çevremdekiler memeyi bırakacak diyorlar ama araştırdığım kadarı ile 4. Ayda olabilirmiş haftaya 4. Aya gireceğiz geçici bir durumdur diye ümit edip biberon la da vermiyordum alışmasın diye bu akşam vereyim dedim onu da istemedi ağladı yine memeyi yaklaştırdıkça kendini geri itip ağlamaya başlıyor bu durum Can'ımı cok sıkıyor belli etmesem de
Yok teyzesi akillidir benim oglum hic yaramazlik yapar miSen nasılsın tubişim çirkin oğluşun nasıl. Yaramazlıklara full time devam mı
Ne kadar izin alacaksın tatlım?
Külotlu çorap çok rahatsız bir şey uyurkende mi giyiyor bence çorap yerine tayt denesen ya da iki kat giydirsen daha iyi olmaz mı
Uyusunda büyüsün kuzucuk :) ne atakmış arkadaş ya ha bir de sürekli kalkıp oturmak istediğinin sinyalini veriyor ama daha erken diye düşünüyorum kuzumSevda kuşu uyudu teyzoşu, gündüz uykumuz yok bizim de ama gece uykusuna erken geçiyor çok şükür. Ben de ilk defa bu atağı farkediyorum. Sürekli mızır mızır ağlıyo bağırıyo yürümeli kucak istiyo ... bakalım neler değişecek hayatımızda bu ataktan sonra :)
Uyumak istemiyordur piremses annesiyle daha çok vakit geçirmek istiyordur. Oyna hoplat zıplat iyice yor fıdtığı :-*
İnsallah bırakmazlar Cnm ya geçici bir durum diye düşünmek istiyorum korkma insallah bırakmayacaklarSlm benim kızımda da meme reddi var gece emiyor gündüz emmek istemiyor uyuyunca veriyorum ağzına ama benim kızımda bu durum geçen aydan beri var ben de çok korkuyorum inşallah bırakmaz
İshal diyebilmek için günde 7 defa sulu kaka yapması lazım eğer 7 den az ise ishal değil ve fazla beslenmeden olabilir bu ve sen sık emzirmeye devam ettikçe kaka düzelmez hatta mukus ve yeşil kaka olur beslenme aralarını aç bir hafta dene mesela kakayı takip etTamm canım bnde deneyecegim öyle ne bilim ishal olanı sürekli emzirin şu kaybedio diyolar bnde emziriyom inşallah bu işe yarar ya
Canım inşallah reflü falan değildir fazlalığı kusuyordur inşallah. Röntgene gelince valla Ata 20 günlüktü gaz için gittiğimizde röntgen çektiler şimdi ne kadar pişmanım ama kar zarar hesabı yapıp çekilir diyorlar röntgensiz anlaşılamayacaksa mecbur çekilmeli diyorlarIyi geceler kizlarr biz bugun doktora gittik zeynep cok kusuyo emerken kendini geriye atio ve istahli emmio diye doktor bizden omg diye bir rontgen cektirmemizi istedi refluden suphelendi birde idrar tahlili vermemizi istedi idrari yakalayamadik veremedik yarin bi daha denicez rontgeni de iki gün sonraya randevu aldik ama muallakta kaldim acaba rontgen cektirerek cocuguma zarar vermis olur muyum ne dusunuyosunuz bu konuda
Valla canım 2 gün dediginiz gibi yaptım biraz parcacikli oldu kakasi ya ise yariyo gibi çok sağolun kızlarİshal diyebilmek için günde 7 defa sulu kaka yapması lazım eğer 7 den az ise ishal değil ve fazla beslenmeden olabilir bu ve sen sık emzirmeye devam ettikçe kaka düzelmez hatta mukus ve yeşil kaka olur beslenme aralarını aç bir hafta dene mesela kakayı takip et
Iyi geceler kizlarr biz bugun doktora gittik zeynep cok kusuyo emerken kendini geriye atio ve istahli emmio diye doktor bizden omg diye bir rontgen cektirmemizi istedi refluden suphelendi birde idrar tahlili vermemizi istedi idrari yakalayamadik veremedik yarin bi daha denicez rontgeni de iki gün sonraya randevu aldik ama muallakta kaldim acaba rontgen cektirerek cocuguma zarar vermis olur muyum ne dusunuyosunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?