- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 41
kakasi
Ben sureyi acamiyorumValla canım 2 gün dediginiz gibi yaptım biraz parcacikli oldu kakasi ya ise yariyo gibi çok sağolun kızlar
Ben sureyi acamiyorum
Bu gece cok zordu
Yarim saatte, yada bir satte uyaniyor
Bende uyusun diye emziriyorum
Biraz emiyor ve birakiyor
Tam doymadigi icin bir daha kalkiyor, bir daha emziriyorum
Boylelikle sabaha geliyoruz
Gunduzde oyle
Aslinda bir kereden doyacak kadar emse, emzirme aralarida acilir
Bu sekilde emzirme aralariniacamadigim gibi daha da kisaliyor
Gece uyurken corap, yada kilotlu corap tarzi seyler pek onerilmiyorBilmem bizim kız hiç işaret vermedi rahatsız olduğuna dair, gece uyurken giymiyor ama bilemedimki şimdi...
kelebek.hill selam tatlım, şimdi araba koltuğu fikri istemişsin ben de çok araştırdım ve yollar hep maxi cosiye çıkıyor :) evet biraz pahalı ama biz sürekli dışarı çıkıyoruz bu yüzden arabada çok vakit geçirecek diye mantıklı geliyor. Gelelim yürüme arkadaşına yürüteçle ilgili de bebeğin kaba motor gelişimini geriletiyor diye okudum hep. Ama şu bebek ayakta tutunarak ilerlemeye çalıştığı yürüme arkadaşı evet daha mantıklı görünüyor. Tv konusuna gelince de ben de evde asla tv açmıyorum artık Ata uyanıkken mutlaka kafayı çeviriyor o yöne ve 2 yaşına kadar algı gelişimi nedeniyle tv bebeklere sakıncalı. Gerçek hayat 4 boyutluyken TV'deki 2 boyutlu görüntü algı problemine yol açabilirmiş.
Canim benimki erkek cocugu ya yurutecide var ama ben istemiyorum koymayi. Erkek cocuklarinin yumurtaliklari icin iyi degil diyolar. Kendi kendine biraz da ben destekli yurutmeyi planliyorum. Emeklerse isim daha kolay ama emeklemeden yurumeye gecerse o sikinti yorucu bir surec devamli onun ellerinden tutup yurutmek gerekicek. Kiz cocuklari icin sikinti gorunmuyo yurutecte bence kullanabilirsinBi de su an erken ama yuruyec icin dusunceleriniz neler?? Yurume arkadasi almayi dusunuyorm 7 aylik falan olunca ama yurutec de alalm mi sizce? Hic mi koymamak lazm yoksa gun icinde bi kac defa azar azar koymali mii?? Ne dersinizzz :) ya da kayinvalideme yurutec kendi evime yurume arkadasi mi alsam??? Arada koyarsin derim yoruldugunda, kendi evimde zaten ben kendim ona destek olurum. Ayakta yavas yavas durabildinde de yurume arkadasiyla destekler, yuruteci saf disi birakiriz ayyy ne cok dusunuyorm beee
Yarıyor canım kesinlikle. Biz bu yöntemle 3 kişi sonuç aldık.Valla canım 2 gün dediginiz gibi yaptım biraz parcacikli oldu kakasi ya ise yariyo gibi çok sağolun kızlar
Yürütec tamam da yürüme arkadaşı ne ola ki? Onunda mi arkadaşı var?Bi de su an erken ama yuruyec icin dusunceleriniz neler?? Yurume arkadasi almayi dusunuyorm 7 aylik falan olunca ama yurutec de alalm mi sizce? Hic mi koymamak lazm yoksa gun icinde bi kac defa azar azar koymali mii?? Ne dersinizzz :) ya da kayinvalideme yurutec kendi evime yurume arkadasi mi alsam??? Arada koyarsin derim yoruldugunda, kendi evimde zaten ben kendim ona destek olurum. Ayakta yavas yavas durabildinde de yurume arkadasiyla destekler, yuruteci saf disi birakiriz ayyy ne cok dusunuyorm beee
Emziği tutunca kısa süre de olsa hemen çıkarmak istiyor gibi çek. Ama çıkmasın böylece daha fazla emiyor. Ben böyle alıştırdım. Bir de nuk kauçuk dene.Ben emzige de alistiramadigim icin de sorun daha buyuyor
Acaba bi sknti si mi var biyeri mi ağrıyo yada dis mi cikarak. Bnm ki egzama dan dolayi sürekli yüzü kasinio ondan uyanioBen sureyi acamiyorum
Bu gece cok zordu
Yarim saatte, yada bir satte uyaniyor
Bende uyusun diye emziriyorum
Biraz emiyor ve birakiyor
Tam doymadigi icin bir daha kalkiyor, bir daha emziriyorum
Boylelikle sabaha geliyoruz
Gunduzde oyle
Aslinda bir kereden doyacak kadar emse, emzirme aralarida acilir
Bu sekilde emzirme aralariniacamadigim gibi daha da kisaliyor
Hep ishal yapiodu şimdi biraz puturluk yapıo bi iyi bi kötü ins tam düzelir .bnm sıpa bide çok kaka yapıo :)) paket paket bezleri gidio :))Yarıyor canım kesinlikle. Biz bu yöntemle 3 kişi sonuç aldık.
Yürütec tamam da yürüme arkadaşı ne ola ki? Onunda mi arkadaşı var?
Emziği tutunca kısa süre de olsa hemen çıkarmak istiyor gibi çek. Ama çıkmasın böylece daha fazla emiyor. Ben böyle alıştırdım. Bir de nuk kauçuk dene.
Yürüteç konusu bni de dusunduuyo bnde oyle duydum acaba günde 10 15 dk falan dursa bise olurmu kasları gelismesi için en azından bn almayi düşünüyom 10 dk da olsa binsin yada almasam miCanim benimki erkek cocugu ya yurutecide var ama ben istemiyorum koymayi. Erkek cocuklarinin yumurtaliklari icin iyi degil diyolar. Kendi kendine biraz da ben destekli yurutmeyi planliyorum. Emeklerse isim daha kolay ama emeklemeden yurumeye gecerse o sikinti yorucu bir surec devamli onun ellerinden tutup yurutmek gerekicek. Kiz cocuklari icin sikinti gorunmuyo yurutecte bence kullanabilirsin
2 güne bile iyileşme olmasına sevindim benım tam 1 hafta sonra düzelmişti sonrasında koyulasarak devam etti daha iyi olur insallahValla canım 2 gün dediginiz gibi yaptım biraz parcacikli oldu kakasi ya ise yariyo gibi çok sağolun kızlar
Aynı durumdayız canm cocğum cıkdırdı aşıdan sonra ve damakları deli gibi kaşınıyor dün acile koştum gece gece o kadar ağladı ki yırttı geldini boğazı acıdı öksürmeye başladı artık başırmaktan arabaya binncede yorgunluktan uyuyakaldıKızlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
Ben son iki haftadir çok yoruldum.4.ay asimizla birlikte atak da yaşadık galiba.O kadar huzursuzlandı,agladi ki huyu değişti resmen.Aşıdan bacağı da şismisti,atesi de çıkmıştı biraz.İki güne onlar düzeldi ama uyku filan kalmadı artık.Uyumak istemiyo,gece kaç kere kalktığımızı artık sayamiyorum.Ruh gibi oldum
Geçmiş olsun canım bnm bebek reflusu her bebekde var berdeyse sadece bnn için mi istedi röbtgen öyleyse cektirme derim geçmiş olsn tatlımmmIyi geceler kizlarr biz bugun doktora gittik zeynep cok kusuyo emerken kendini geriye atio ve istahli emmio diye doktor bizden omg diye bir rontgen cektirmemizi istedi refluden suphelendi birde idrar tahlili vermemizi istedi idrari yakalayamadik veremedik yarin bi daha denicez rontgeni de iki gün sonraya randevu aldik ama muallakta kaldim acaba rontgen cektirerek cocuguma zarar vermis olur muyum ne dusunuyosunuz bu konuda
Bu tv olayını bnde ne yapcam bilmiorm bnde sürekli açık cok sıkılıyorum çünkü evdee evimde cok kücük kafasını ne kadar cevirsemde bakmaya calışıyor izlemio ama evin içinde dolanırken bakıyor ışıklara ara ara :/ bu arada kaynana ne dersen de bildiğini okuyacak bn anneme bi saatlipine bırakıorm yapma dediğim herşeyi yapıo bnden habersiz tadıma başlamış hemde kendimize yaptığım incir tatlısı ike şekerle ?? Benn şoookkk daha da bırakmicam cocğmu sana drdim :)) dedimde arkamı dönsem tıkıştırcak bişeler anlaşıldı şeker ne ya bari sebzeyle yoğurtla başla dedim kendi her yediğinden parmağyla ağzına calacakmış enesin....Kayinvalideme tv konusunu baya asiladim, direk kafasini ceviriyo ya tv ye benm kiz, acmiyorm ben tv gunduzleri. Aksamlari da baktirmayalim diye cevirip duruyorm bi yere gidince. O da alisti gecen gun kendi ceviriyo kafasini. Ben de pek izlemiyorm zaten falan diyo insallah dikkat edecek artk daha dikkatli her konuda. Sadece bilac konuyu birakmadan once tekrar konusacam mesela disiplin konusu. Asla dicem gereksiz bi sey alinmicak ki benm sozum dinlensin mesela benm almadigim oyuncagi falan sen alirsan olmaz. Sadece icinden gelir cok begenirsn falan kiyafet al yani hksiz miyim? Simarik olsn istemiyorm. Ay ay gelisim seti alicam zaten onlarla ugrassinlar beraber. Bi de su annem diye sevme olayi var. Bak dicem senin cocuklarin kendi annene bile senden cok deger verince zoruna gidiyo sakın dicem. Yani uzatsa da olur ya sana anne dediğini duyarm aramiz fena acilir bi daha bakamazsn anne cocuguma derim.
Ya sorma bnde emzikten enfeksiyon fln kapat die cok korkuyorm ne kadar her seferinde kaynar su ile sterilize etsek de gzöden kacabilio :/Kizlar emzik dediniz de aklima geldi dun biz cok azar yedik gittigimiz doktordan emzik yuzunden niye emzik vermisim niye alistirmisim cocugun agzi hep pamukcuk olmus bi tane cocuga bakamiomuymusum neden emzik kullanarak kolaya kaciomusum falan filan ilk defa bi doktor tarafindan siddetle uyarildim bu konuda
hadi gecmiş olsn canm bu alışar cok kafa karıştırıcı inş bişeyciği olmaz yavrununnnTeyzoşlarrr :Biz aşımızı olduk geldik.İnşallah bugün güzelce atlatırız.7000 gr 64 cm olmuşuz. Bu ay az almış oğlum 500 gr.Nasıl sizce ?
canım ben kızlarım da hiç yürüteç kullanmadım. kendileri duvara koltuğa tutunarak yürüdüler.Anladim canm. Tamam fikirlerin icin sagol. Evet tv cidden cok tehlikeli su an. Ha buyuyunce bile zaten asiri yararli degil ama en azndan o zman faydali cizgi filmlere arada izin veririzz.
Sağol canım inşallah her seferinde bu sefer yaptırmıcam diyorum sonra ya bi şey olurda diye korkuyorum.Ama aşının zararlıları hakkında okuduklarım da hiç iç açıcı değilAynı durumdayız canm cocğum cıkdırdı aşıdan sonra ve damakları deli gibi kaşınıyor dün acile koştum gece gece o kadar ağladı ki yırttı geldini boğazı acıdı öksürmeye başladı artık başırmaktan arabaya binncede yorgunluktan uyuyakaldıdiş jeli aldım rahatlatır inşallah yaa geçmiş olsun sizede canmm
Geçmiş olsun canım bnm bebek reflusu her bebekde var berdeyse sadece bnn için mi istedi röbtgen öyleyse cektirme derim geçmiş olsn tatlımmm
Bu tv olayını bnde ne yapcam bilmiorm bnde sürekli açık cok sıkılıyorum çünkü evdee evimde cok kücük kafasını ne kadar cevirsemde bakmaya calışıyor izlemio ama evin içinde dolanırken bakıyor ışıklara ara ara :/ bu arada kaynana ne dersen de bildiğini okuyacak bn anneme bi saatlipine bırakıorm yapma dediğim herşeyi yapıo bnden habersiz tadıma başlamış hemde kendimize yaptığım incir tatlısı ike şekerle ?? Benn şoookkk daha da bırakmicam cocğmu sana drdim :)) dedimde arkamı dönsem tıkıştırcak bişeler anlaşıldı şeker ne ya bari sebzeyle yoğurtla başla dedim kendi her yediğinden parmağyla ağzına calacakmış enesin....
Bu konularda anane babane dede durdurak bilmiyo illaki şımartıyooo
Ya sorma bnde emzikten enfeksiyon fln kapat die cok korkuyorm ne kadar her seferinde kaynar su ile sterilize etsek de gzöden kacabilio :/
hadi gecmiş olsn canm bu alışar cok kafa karıştırıcı inş bişeyciği olmaz yavrununnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?