2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kizlar ne var ne yok,biz cok atarli ve atakli gunler geciriyoruz,cocugumun huyu degisti,eski rituellerde uyumuyor artik. Bir yere koydugunda agliyor surekli kucahimda olmak istiyor,onunla konusup oynamassam dunyayi dae ediyor. Ben inla konisunda derdini unututor gibi davrwnitor,odadan birseu almaya gottigim an apartman inliyor,ne wc ne banyo ne mutfak. Gece her saat basi ayaktayiz ve mama alip oyle iyuyoruz ,mama almassa kesinlikle dalamiyor. Uykusunda birden ciglik atiyor,sersem sersem bakiyorim boluyo diye,uyumaya devam editor bende geri yatiyorum hopp 20 dk demeden yine aynisi,inanin zombiye dondum,ne gunduzum gunduz ne gecem gece,onceden 9 da uykuya dalan cocik,12 yi gciyor gece uykusuna gecmsi,uyudugu tum vakit pis pis ninnisi tepemizde acik,sesi kesilsin hemen uyanir. Ay mahfoldum. 2 saatte bir kalkinca problem diyordim o hallerine razi hale geldim

Ya arkadaşlar ben çok mu takintiliyim sizce bebeğim oldu olalı ona kullandığım ürünlerin içerikleri kafami çok kurcalıyor yüzü kuru diye gittim en iyisi olsun dedim bioderma krem aldim içeriğinde mineral yağ varmış petrolden elde edilen hani. Bebek yağları da hep böyle içerik olarak siz de okuyup kafaya takıyor musunuz yoksa doktora eczaciya güveniyor musunuz bu konularda

goqce cnm dis jelleri 6. aydan kucuk bebeklerde onerilmiyor diye biliyorum. Bizim kizin da acayip kasiniyor. Mama kasigini veriyorum eline ucu silikon ya onu kemiriyor. Diş kasiyici aldim netten henuz gelmedi. Tv olayinda bende senin gibiyim Elif uyuyorken kapali uyanikken aciyorum cok sıkılıyorum elifin de yüzünü ceviyorum kucagimda bakmasin diye yoksa zaman geçmiyor gerçekten

Oyy sanki beni anlattin cnm ya noluyor bu bebelere anlamiyorum. Benim kizda 12den once uyumuyor ve bebek arabasinda uykuya daliyor evde bebek arabasıyla ileri geri yapiyoruz gece de cok sık uyaniyor ayni durumdayiz gercekten

Canım doktorunun azarlaması çok saçma olmuş ona ne ki. emzik vermeye uğraşıp durdum ben hep ama olayın psikolojik boyutunu araştırınca iyi ki de oğlum emzik almamış diyorum şimdi

Hadi ya şoka girdim nasıl tatlı verir ya inanamıyorum.
Tv konusu önemli canı ya ilk iki ay bende de açıktı bir gün bizim bakıcı oturmaya gelmişti ben de oğlanı salonda uyutmuştum tv açıktı kızdı bana bebeğin yanında tv açma diye sonra düşündüm kadın benden daha ince düşünüyor. o gün bugün tv kapalı zaten oğlanı izliyom tv yerine Allah korusun otizm çok yayıldı biz tedbirimizi alalım.

Allah korusun,bende dikkat etmeye calisiyorum bazen sadece ses yapsin diye muzik kanai aciyorum hep ters oturtuyorum,bakma egilimi yok cok sukir,ama telden annemlerle goruntulu konusuyoruz ona bakiyor mecbur onuda uzak tutamiyorum tv de telefonda ayni etki bence

Deniyim
Sagol:)

Bizimkide 4, aylik kontrolde 63 cm 6540 kilo cikti,500 grcik almis sadece,artik az alacaklar dedi doktor,birazda genetik bu durum,cok ustunde durmamak lwzim,bizim arkadasin bebegi 10 kilo bi gun arayla dogdular 68 cm olmus dana gibi,ama cok belli kof sisko. Hayirlisi hepimiz icin

Bizimki en fazla uykuya yardimci olacak sekilde emzik tutuyo sonra kesinlikle almiyor. Bende alistiramadim,ne paralar gitti emziklere
En iyisi o zaten uykuya dalmak için alsın yeter ağlamasın diye verince çocuk öfkesini ayamıyormuş. sonra emziği bırakınca öfkesini atmayı bilmedipi için öfke patlamaları yaşıyormuş

Omg 10 kilo mu çok tontik miş ya bizim oğlan da iri babasına çekmişte o kadar değil tabi. çok tontik olunca da dönmesi yürümesi geç oluyo galiba bizim oğlan bi türlü dönemedi hala bu şişkolukla anca yaşında emekler

7-8 kilo arasi normal suan icin ama 10 kilo,kizin beli kopmus artik,haa kucaginda uuututormus,asla ih mih demesine izin vermiyor,hemen memeye koyuyor sakinlessin diye,dedim yanlis yapiyorsin,ama iste. Sordum donuyomu diye,yok donmuyor dedi,cocuk zaten bos bos bakiyor,alple yanyana geldiler mi iki kati evet ama,alp gibi hareketli dikkatli algilari acik bir cocuk degil hayirlisi tabi,birde yabanci biliyor,annesi disinda herkrse aglyor kendini sevdirmiyor bile,isi cok zor,eee tabi kendi istegiyle gule oynaya baskasinin kucagina vermiyor ki anne de suc,ccocuk tabiki yabancilar,anne kucahindan baska sey bilmiyor.anne surayi ve anne memesi,acikcasi hic saglikli bulmadim. Ama kendi cocugu birsey diyrmiyorsun.

Bizimki de yürümeli emme istiyor. Kucakta geze geze emiyoruz. Bakinacakmis küçük hanım etrafa.

La Lune ee hamileyken o kadar spor yaparsan senin bebe tabi memede uyumaz :) Yemek yedikten sonra yatılır mı annesi
Ahahahhaha ay. Sırf bu yorumunu bulmam için kaç sayfa okudum haberin var mı? Elbette kucak anne elbette zıplat anne ister. Lune neden zayıf çünkü günde 1 1.5 saat Neva hanımı zıplatır kucakta gezdirip oynatır.

:) Ayy cnm adımı ekleseydin ben anlardim niye uğraştın oyy ziplatmaktan korkuyom ben ya bisey olur diye bende yapayım arada

yurtdışında yürüteçlerin yasak olduğunu okumuştum. Çocukların yürüme konudunda güvenini kırıyor, yürümeyi geciktiriyor bence ayrıca bacaklar parantez olabilir sankim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…