- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Selam kizlar ne var ne yok,biz cok atarli ve atakli gunler geciriyoruz,cocugumun huyu degisti,eski rituellerde uyumuyor artik. Bir yere koydugunda agliyor surekli kucahimda olmak istiyor,onunla konusup oynamassam dunyayi dae ediyor. Ben inla konisunda derdini unututor gibi davrwnitor,odadan birseu almaya gottigim an apartman inliyor,ne wc ne banyo ne mutfak. Gece her saat basi ayaktayiz ve mama alip oyle iyuyoruz ,mama almassa kesinlikle dalamiyor. Uykusunda birden ciglik atiyor,sersem sersem bakiyorim boluyo diye,uyumaya devam editor bende geri yatiyorum hopp 20 dk demeden yine aynisi,inanin zombiye dondum,ne gunduzum gunduz ne gecem gece,onceden 9 da uykuya dalan cocik,12 yi gciyor gece uykusuna gecmsi,uyudugu tum vakit pis pis ninnisi tepemizde acik,sesi kesilsin hemen uyanir. Ay mahfoldum. 2 saatte bir kalkinca problem diyordim o hallerine razi hale geldim
Canım doktorunun azarlaması çok saçma olmuş ona ne ki. emzik vermeye uğraşıp durdum ben hep ama olayın psikolojik boyutunu araştırınca iyi ki de oğlum emzik almamış diyorum şimdiKizlar emzik dediniz de aklima geldi dun biz cok azar yedik gittigimiz doktordan emzik yuzunden niye emzik vermisim niye alistirmisim cocugun agzi hep pamukcuk olmus bi tane cocuga bakamiomuymusum neden emzik kullanarak kolaya kaciomusum falan filan ilk defa bi doktor tarafindan siddetle uyarildim bu konuda
Gayet iyi canım maşallah kuzucuğaTeyzoşlarrr :Biz aşımızı olduk geldik.İnşallah bugün güzelce atlatırız.7000 gr 64 cm olmuşuz. Bu ay az almış oğlum 500 gr.Nasıl sizce ?
Hadi ya şoka girdim nasıl tatlı verir ya inanamıyorum.Aynı durumdayız canm cocğum cıkdırdı aşıdan sonra ve damakları deli gibi kaşınıyor dün acile koştum gece gece o kadar ağladı ki yırttı geldini boğazı acıdı öksürmeye başladı artık başırmaktan arabaya binncede yorgunluktan uyuyakaldıdiş jeli aldım rahatlatır inşallah yaa geçmiş olsun sizede canmm
Geçmiş olsun canım bnm bebek reflusu her bebekde var berdeyse sadece bnn için mi istedi röbtgen öyleyse cektirme derim geçmiş olsn tatlımmm
Bu tv olayını bnde ne yapcam bilmiorm bnde sürekli açık cok sıkılıyorum çünkü evdee evimde cok kücük kafasını ne kadar cevirsemde bakmaya calışıyor izlemio ama evin içinde dolanırken bakıyor ışıklara ara ara :/ bu arada kaynana ne dersen de bildiğini okuyacak bn anneme bi saatlipine bırakıorm yapma dediğim herşeyi yapıo bnden habersiz tadıma başlamış hemde kendimize yaptığım incir tatlısı ike şekerle ?? Benn şoookkk daha da bırakmicam cocğmu sana drdim :)) dedimde arkamı dönsem tıkıştırcak bişeler anlaşıldı şeker ne ya bari sebzeyle yoğurtla başla dedim kendi her yediğinden parmağyla ağzına calacakmış enesin....
Bu konularda anane babane dede durdurak bilmiyo illaki şımartıyooo
Ya sorma bnde emzikten enfeksiyon fln kapat die cok korkuyorm ne kadar her seferinde kaynar su ile sterilize etsek de gzöden kacabilio :/
hadi gecmiş olsn canm bu alışar cok kafa karıştırıcı inş bişeyciği olmaz yavrununnn
Allah korusun,bende dikkat etmeye calisiyorum bazen sadece ses yapsin diye muzik kanai aciyorum hep ters oturtuyorum,bakma egilimi yok cok sukir,ama telden annemlerle goruntulu konusuyoruz ona bakiyor mecbur onuda uzak tutamiyorum tv de telefonda ayni etki benceHadi ya şoka girdim nasıl tatlı verir ya inanamıyorum.
Tv konusu önemli canı ya ilk iki ay bende de açıktı bir gün bizim bakıcı oturmaya gelmişti ben de oğlanı salonda uyutmuştum tv açıktı kızdı bana bebeğin yanında tv açma diye sonra düşündüm kadın benden daha ince düşünüyor. o gün bugün tv kapalı zaten oğlanı izliyom tv yerine Allah korusun otizm çok yayıldı biz tedbirimizi alalım.
DeniyimYarıyor canım kesinlikle. Biz bu yöntemle 3 kişi sonuç aldık.
Yürütec tamam da yürüme arkadaşı ne ola ki? Onunda mi arkadaşı var?
Emziği tutunca kısa süre de olsa hemen çıkarmak istiyor gibi çek. Ama çıkmasın böylece daha fazla emiyor. Ben böyle alıştırdım. Bir de nuk kauçuk dene.
En iyisi o zaten uykuya dalmak için alsın yeter ağlamasın diye verince çocuk öfkesini ayamıyormuş. sonra emziği bırakınca öfkesini atmayı bilmedipi için öfke patlamaları yaşıyormuşBizimki en fazla uykuya yardimci olacak sekilde emzik tutuyo sonra kesinlikle almiyor. Bende alistiramadim,ne paralar gitti emziklere
Omg 10 kilo mu çok tontik miş ya bizim oğlan da iri babasına çekmişte o kadar değil tabi. çok tontik olunca da dönmesi yürümesi geç oluyo galiba bizim oğlan bi türlü dönemedi hala bu şişkolukla anca yaşında emeklerBizimkide 4, aylik kontrolde 63 cm 6540 kilo cikti,500 grcik almis sadece,artik az alacaklar dedi doktor,birazda genetik bu durum,cok ustunde durmamak lwzim,bizim arkadasin bebegi 10 kilo bi gun arayla dogdular 68 cm olmus dana gibi,ama cok belli kof sisko. Hayirlisi hepimiz icin
Teşekkür ederim canımGayet iyi canım maşallah kuzucuğa
7-8 kilo arasi normal suan icin ama 10 kilo,kizin beli kopmus artik,haa kucaginda uuututormus,asla ih mih demesine izin vermiyor,hemen memeye koyuyor sakinlessin diye,dedim yanlis yapiyorsin,ama iste. Sordum donuyomu diye,yok donmuyor dedi,cocuk zaten bos bos bakiyor,alple yanyana geldiler mi iki kati evet ama,alp gibi hareketli dikkatli algilari acik bir cocuk degil hayirlisi tabi,birde yabanci biliyor,annesi disinda herkrse aglyor kendini sevdirmiyor bile,isi cok zor,eee tabi kendi istegiyle gule oynaya baskasinin kucagina vermiyor ki anne de suc,ccocuk tabiki yabancilar,anne kucahindan baska sey bilmiyor.anne surayi ve anne memesi,acikcasi hic saglikli bulmadim. Ama kendi cocugu birsey diyrmiyorsun.Omg 10 kilo mu çok tontik miş ya bizim oğlan da iri babasına çekmişte o kadar değil tabi. çok tontik olunca da dönmesi yürümesi geç oluyo galiba bizim oğlan bi türlü dönemedi hala bu şişkolukla anca yaşında emekler
Bizimki de yürümeli emme istiyor. Kucakta geze geze emiyoruz. Bakinacakmis küçük hanım etrafa.Sevda kuşu uyudu teyzoşu, gündüz uykumuz yok bizim de ama gece uykusuna erken geçiyor çok şükür. Ben de ilk defa bu atağı farkediyorum. Sürekli mızır mızır ağlıyo bağırıyo yürümeli kucak istiyo ... bakalım neler değişecek hayatımızda bu ataktan sonra :)
Uyumak istemiyordur piremses annesiyle daha çok vakit geçirmek istiyordur. Oyna hoplat zıplat iyice yor fıdtığı :-*
Ahahahhaha ay. Sırf bu yorumunu bulmam için kaç sayfa okudum haberin var mı? Elbette kucak anne elbette zıplat anne ister. Lune neden zayıf çünkü günde 1 1.5 saat Neva hanımı zıplatır kucakta gezdirip oynatır.La Lune ee hamileyken o kadar spor yaparsan senin bebe tabi memede uyumaz :) Yemek yedikten sonra yatılır mı annesi
Ahahahhaha ay. Sırf bu yorumunu bulmam için kaç sayfa okudum haberin var mı? Elbette kucak anne elbette zıplat anne ister. Lune neden zayıf çünkü günde 1 1.5 saat Neva hanımı zıplatır kucakta gezdirip oynatır.
yurtdışında yürüteçlerin yasak olduğunu okumuştum. Çocukların yürüme konudunda güvenini kırıyor, yürümeyi geciktiriyor bence ayrıca bacaklar parantez olabilir sankim:)Bi de su an erken ama yuruyec icin dusunceleriniz neler?? Yurume arkadasi almayi dusunuyorm 7 aylik falan olunca ama yurutec de alalm mi sizce? Hic mi koymamak lazm yoksa gun icinde bi kac defa azar azar koymali mii?? Ne dersinizzz :) ya da kayinvalideme yurutec kendi evime yurume arkadasi mi alsam??? Arada koyarsin derim yoruldugunda, kendi evimde zaten ben kendim ona destek olurum. Ayakta yavas yavas durabildinde de yurume arkadasiyla destekler, yuruteci saf disi birakiriz ayyy ne cok dusunuyorm beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?