Canım benım çok sukur tesekkur ederımmmservey hadi kan sonucun hayirli olsun kaarsiimm :)
Anlamadım ben de oğlumda da emzırdım ama hemen olmuştum ve duzenlı olmaya devam etmıştımmmAllah isteyene versin şimdilik sana vermesin inşallah :). Ben doğumdan beri sadece bir kere regl oldum. Emziriyorsak çok notmalmiş
benim oğlum 3300 kilo doğdu şimdi 5 aylık 4. Ayında 9 kiloydu sadece anne sütü aliyo gayet hareketli bi bebek sürekli de emzirmiyorum kustugu için emme sureleri uzun tutuyorum donmeyide beceriyo maşallah yabancılara cilve yapiyo kiloyla kiyaslamaniz yanlis bence dikkatli ve algıları açık bi bebek benim oglumda7-8 kilo arasi normal suan icin ama 10 kilo,kizin beli kopmus artik,haa kucaginda uuututormus,asla ih mih demesine izin vermiyor,hemen memeye koyuyor sakinlessin diye,dedim yanlis yapiyorsin,ama iste. Sordum donuyomu diye,yok donmuyor dedi,cocuk zaten bos bos bakiyor,alple yanyana geldiler mi iki kati evet ama,alp gibi hareketli dikkatli algilari acik bir cocuk degil hayirlisi tabi,birde yabanci biliyor,annesi disinda herkrse aglyor kendini sevdirmiyor bile,isi cok zor,eee tabi kendi istegiyle gule oynaya baskasinin kucagina vermiyor ki anne de suc,ccocuk tabiki yabancilar,anne kucahindan baska sey bilmiyor.anne surayi ve anne memesi,acikcasi hic saglikli bulmadim. Ama kendi cocugu birsey diyrmiyorsun.
İnşallah canim suan bi İshal yapıo bi düzgün yapio .rabbim hepimizin evlatladina sağlık sihat versin inşallah2 güne bile iyileşme olmasına sevindim benım tam 1 hafta sonra düzelmişti sonrasında koyulasarak devam etti daha iyi olur insallah
Canim benimki erkek cocugu ya yurutecide var ama ben istemiyorum koymayi. Erkek cocuklarinin yumurtaliklari icin iyi degil diyolar. Kendi kendine biraz da ben destekli yurutmeyi planliyorum. Emeklerse isim daha kolay ama emeklemeden yurumeye gecerse o sikinti yorucu bir surec devamli onun ellerinden tutup yurutmek gerekicek. Kiz cocuklari icin sikinti gorunmuyo yurutecte bence kullanabilirsin
Yarıyor canım kesinlikle. Biz bu yöntemle 3 kişi sonuç aldık.
Yürütec tamam da yürüme arkadaşı ne ola ki? Onunda mi arkadaşı var?
Emziği tutunca kısa süre de olsa hemen çıkarmak istiyor gibi çek. Ama çıkmasın böylece daha fazla emiyor. Ben böyle alıştırdım. Bir de nuk kauçuk dene.
kelebek.hill cnm yanlis mi hatirliorum bilmiyorum ama vajinada yapisiklik senin kizda mi vardı ya bize de dun doktor oyle dedi ama nedense onemsemedi cok fazla yapisiklik varsa mudahale etmesi gerekmiyor muydu ?
Teyzoşlarrr :Biz aşımızı olduk geldik.İnşallah bugün güzelce atlatırız.7000 gr 64 cm olmuşuz. Bu ay az almış oğlum 500 gr.Nasıl sizce ?
Aynı durumdayız canm cocğum cıkdırdı aşıdan sonra ve damakları deli gibi kaşınıyor dün acile koştum gece gece o kadar ağladı ki yırttı geldini boğazı acıdı öksürmeye başladı artık başırmaktan arabaya binncede yorgunluktan uyuyakaldıdiş jeli aldım rahatlatır inşallah yaa geçmiş olsun sizede canmm
Geçmiş olsun canım bnm bebek reflusu her bebekde var berdeyse sadece bnn için mi istedi röbtgen öyleyse cektirme derim geçmiş olsn tatlımmm
Bu tv olayını bnde ne yapcam bilmiorm bnde sürekli açık cok sıkılıyorum çünkü evdee evimde cok kücük kafasını ne kadar cevirsemde bakmaya calışıyor izlemio ama evin içinde dolanırken bakıyor ışıklara ara ara :/ bu arada kaynana ne dersen de bildiğini okuyacak bn anneme bi saatlipine bırakıorm yapma dediğim herşeyi yapıo bnden habersiz tadıma başlamış hemde kendimize yaptığım incir tatlısı ike şekerle ?? Benn şoookkk daha da bırakmicam cocğmu sana drdim :)) dedimde arkamı dönsem tıkıştırcak bişeler anlaşıldı şeker ne ya bari sebzeyle yoğurtla başla dedim kendi her yediğinden parmağyla ağzına calacakmış enesin....
Bu konularda anane babane dede durdurak bilmiyo illaki şımartıyooo
Ya sorma bnde emzikten enfeksiyon fln kapat die cok korkuyorm ne kadar her seferinde kaynar su ile sterilize etsek de gzöden kacabilio :/
hadi gecmiş olsn canm bu alışar cok kafa karıştırıcı inş bişeyciği olmaz yavrununnn
canım ben kızlarım da hiç yürüteç kullanmadım. kendileri duvara koltuğa tutunarak yürüdüler.
ben lüzumsuz gördüm. ama herkesin kararı başkadır.
yurtdışında yürüteçlerin yasak olduğunu okumuştum. Çocukların yürüme konudunda güvenini kırıyor, yürümeyi geciktiriyor bence ayrıca bacaklar parantez olabilir sankim:)
Kızlar evinizde az çok düzen oluşturabildiniz mi?
Ben yemek falan yapamıyorum, temizliğe kadın almaya devam ediyorum mecburen evde olduğum halde.
Bende mi sorun var?
Öğleden sonra uyumuyor, uyusa da 10 dakika, taş çatlasa yarım saat.
E o sürede de aman işe koşayım demek yerine belimi düzeltiyorum anca.
Dün yapacağım bir pilav, yanımda anakucağında bile oyalayamadım.
Tek elle yapmaya çalıştım.
Sonuçta milyon tane insan bebeği varken yemek de yapıyor.
Sorun bende mi ya?
Cnm bu durum bebekten bebeğe değişir. Yani bebegin seni istiyorsa yemek yapamaman normal bende yarim saatlik uykularında yapiyorum basit biseyler iki gün yiyoruz. Eskisi gibi canim şunu cekti yapayim olmuyor tabiki. Sen de iki günlük yap ya da aksam esin işten gelince ertesi günün yemeğini yap. Ben de kızım uyuyunca once butun malzemeleri tezgaha hazirliyorum olur da uyanirsa tek elle yapabileyim diye :) cogu kez beraber yapiyoruz yemegi o da şaşkın şaşkın izliyor kucagimda
kelebek.hill cnm ben yurutec alicam gun icerisinde az az koymayi düşünüyorum. Kaçıncı aydan itibaren kullanilir ki? Annem de tutturmus benim kız 4 aylik olunca yurutece binermis daha minnacik dedim. Ona kalsa ay sonu istanbula gittigimde alacak yürütec
günün gününüe uymuyor benim oğlanın da.geçen gün bir tarhana çorbasını yaptırmadı bana ya..ertesi gün yaptım ıslattığım tarhanayı düşün yanı.Kızlar evinizde az çok düzen oluşturabildiniz mi?
Ben yemek falan yapamıyorum, temizliğe kadın almaya devam ediyorum mecburen evde olduğum halde.
Bende mi sorun var?
Sorun bende mi ya?
7-8 kilo arasi normal suan icin ama 10 kilo,kizin beli kopmus artik,haa kucaginda uuututormus,asla ih mih demesine izin vermiyor,hemen memeye koyuyor sakinlessin diye,dedim yanlis yapiyorsin,ama iste. Sordum donuyomu diye,yok donmuyor dedi,cocuk zaten bos bos bakiyor,alple yanyana geldiler mi iki kati evet ama,alp gibi hareketli dikkatli algilari acik bir cocuk degil hayirlisi tabi,birde yabanci biliyor,annesi disinda herkrse aglyor kendini sevdirmiyor bile,isi cok zor,eee tabi kendi istegiyle gule oynaya baskasinin kucagina vermiyor ki anne de suc,ccocuk tabiki yabancilar,anne kucahindan baska sey bilmiyor.anne surayi ve anne memesi,acikcasi hic saglikli bulmadim. Ama kendi cocugu birsey diyrmiyorsun.
Kızlar evinizde az çok düzen oluşturabildiniz mi?
Bende mi sorun var?
Sorun bende mi ya?
6.aydan sonra koyabilirsin az az Can'ım aöa şuan yürüteç için çok ama çok erken oyalamak içim başka bir çözüm bulmalısın henüz ayakları ileri doğru gitmek için uygun değil zarar verebilirsin Allah korusunkelebek.hill cnm ben yurutec alicam gun icerisinde az az koymayi düşünüyorum. Kaçıncı aydan itibaren kullanilir ki? Annem de tutturmus benim kız 4 aylik olunca yurutece binermis daha minnacik dedim. Ona kalsa ay sonu istanbula gittigimde alacak yürütec
Canim benim kızla aynı doğumlu kızım 7 kilo. Kendim her gün mutlaka 2 yumurta yerim. Her istediğinde emziriyorum. Onun haricinde kan ilacı ve d vitamini kullanıyorum. Haftada 1 kere balık tavuk yerim. Geri kalan da sebze ve baklagiller. Öğün atlamamam ve bol su içiyorum.Bu arada benim kız 15 ağustos doğumlu .Daha 6100 gr ve 64 cm...Doktor uzun boylu ve zayıf olcak,manken olcak annesi dedi yüzüme imalı imali (adam bir bana baktı çok yesin de senin gibi mi olsun diye düşündü herhalde)
Bu tosuncukları neyle besliyorsunuz kızlarDaha doğrusu siz ne yiyorsunuz
Bazen bende yapamıyorum sorun sende değil tatlım çoğumuz aynı durumdayız bulduğum ilk fırsatta uyumak istiyorum mesela ..sabah uyanır uyanmaz çocukları yıkayıp evi topluyorum yoksa öğlenden sonraya bırakırsam yetişemiyorum uyandığımda yaptı yaptım yapmadım bayağı sarkıyor ..yemek işine gelince vaktim olursa yapıyorum olmazsa akşam eşim gelince yapıyoruz bunlar normal şeyler tatlımKızlar evinizde az çok düzen oluşturabildiniz mi?
Bende mi sorun var?
Sorun bende mi ya?
Ben ortalığı bile cekemiyorum nerdeyse ya hu.günün gününüe uymuyor benim oğlanın da.geçen gün bir tarhana çorbasını yaptırmadı bana ya..ertesi gün yaptım ıslattığım tarhanayı düşün yanı.
sabah erken o uyuyrken yapıyorum yemeği yapabilirsem yoksa akşam babası varken..napayım..bana da temizliğe haftada bir gelen var gelsin ben anca ortalığı süpürüp silebilirsem şükrediyorum dip bucak temizliğe giremiyorum tabii.Canını sıkma bunlara..mükemmel olmak zorunda değiliz anneyiz süper olmak zorunda değiliz..olduğu kadar.. mutlu çocuğun mutlu annesi olmak daha önemli..takma takılma kim ne derse desin umursama...
İşte ne yanımda duruyor, ne yerde :)Ben bişeyler yapmak için uyumasını beklemiyorum canım, bazen ana kucağında yanımda duruyor bazen yere battaniye atıp üstüne bırakıyorum sık aık gelip bakıyorum, bazı günler de hüç durmuyor bişi yapamıyorum maalesef. Bu hafta babamız evde o oyalıyor dün içli köfte yaptım
Ben eşimi beklesem 10da otururuz sofraya :/Bazen bende yapamıyorum sorun sende değil tatlım çoğumuz aynı durumdayız bulduğum ilk fırsatta uyumak istiyorum mesela ..sabah uyanır uyanmaz çocukları yıkayıp evi topluyorum yoksa öğlenden sonraya bırakırsam yetişemiyorum uyandığımda yaptı yaptım yapmadım bayağı sarkıyor ..yemek işine gelince vaktim olursa yapıyorum olmazsa akşam eşim gelince yapıyoruz bunlar normal şeyler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?