2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayy ne zamandir aklimda ama cesaret edemiyorum kiz varken nasil yapayim diye ailemin yanina gidince yapicam bende :)

Ayy ne zamandir aklimda ama cesaret edemiyorum kiz varken nasil yapayim diye ailemin yanina gidince yapicam bende :)

Bi cesaret yaptım babamız evde diye, ayy bi de ben doğuluyum köfteler falan çok severim bekarken anne yapardı yerdik, canım çekiyordu kaç zamandır ilk defa tek başıma yaptım :))

Bi cesaret yaptım babamız evde diye, ayy bi de ben doğuluyum köfteler falan çok severim bekarken anne yapardı yerdik, canım çekiyordu kaç zamandır ilk defa tek başıma yaptım :))

Afiyet olsun cnm :) eşim varken ben de yapabilirim aslında ama haftada 1 gün evde onda da genelde temizlik yapıyorum :)

İnan benim eşimde çok geç geliyor mesela şuan hala evde değil ama idare ediyoruz bazen dışardan bazen hızlıca yapılmış aparatif şeyler..bunlar önemli değil hiç takılma sen bir kaç ay geçsin oyun oynamaya emeklemeye başlasın o zaman daha rahat edeceksin

Seni o kadar iyi anliyorumki
Bende halen duzen oturtamadim
Bebekten oncede temizlik icin yardimci bir kiz vardi, simdi de
Kizim dogru durust uyumuyor, hep kucak istiyor
Chicconun pille sallanan oyuncakli bir anakucagi var, onda 5 dakka dursa oyle yemek yiyebiliyorum
Oyunhalisinda da durmuyo
Sagolsun annem bazen yardima geliyo, yemek veriyor, bazen kayinvalidem, bazen komsum, bazen hazir yemeklerle idare ediyoruz
Bir misafirim gelecekse annem 2 gun yardima geliyorki ben birsuru hazirlik yapabileyim diye
Bu durum beni cok uzuyor, normalde bunyem zayif olaada herseye yetismek isterim, hersey mukemmel olsun isterim
Yine hersey mukemmel olsun istiyorum, ama olmuyor, kizimla hicbirseye yetisemiyorum, bazen bende sorun oldugunu dusunuyorum, herkes yapabiliyorken ben niye yapamiyorum diyorum
Uykusuzluktan birkac defa yuruken duvara carptim
Dun az kala kizimi kucagimdan dusuruyordum

Saglikla kizimi buyutmek istiyorum, Rabbim bana ve tum anneler nasip etsin

Benim kizimda 18 agustos dogumlu ilk iki ay cok sikinti cektim.cok gazli bir bebekti kolikti aglama krizleri gecirirdi.sonra biraz düzeldi.ama şimdi de yalniz kalmak istemiyor.babamiz yokken ben baska bir odaya gecemiyorum.basiyor cigligi.bende zorlaniyorum.gunduzleri parca parca toplamda iki saat uyuyor.o sirada camasir yika topla yemek yap bunlari hallediyorum dinlenmek yok.aksam 8 gibi benin kiz uyuyor.uyuduktan sonrada temizlik yapiyorum.bütün isleri yapiyorum gündüze is birakmiyorum.sadece gündüz yemek yapmaya calisuyorum.

Tatlım kaç haftalık oldunuz şimdi siz?

Bu durumlardan ben de çook müzdaribim..Eşim gece 11de evden çıkıyor ertesi gün akşam 6 da eve geliyor ( iş+kurs )o geldiği an yemek hazır olması lazım cünkü uyuması lazım yemek yeyip uyuyor ama o yemeği ne rezilliklerle hazırlıyorum çıldırımalık 11de tekrar iş. cumaya kadar da böyle devam benim bebiş koala gibi 24 saat üzerimde. bugün sinirlerim laçka oldu oturdum ağladım o derece..yemek yedirtmiyor kucağıma alsam tabaklara saldırıyor bi emeklese de bıraksam azcık yere

Ya bu 4. ay taşı ve atakları hepimizin dengesini bozdu galiba canım.Tam her şey düzene girecek derken hooop değişiverdi çocuk.Aynen ağzına almak istiyo biseyleri sokamayinca sinirleniyo,dis kasiyici aldim ama kullanamıyo tam.Diş jeli için erken degil mi canım?Doktor mu verdi?Kiyamam yaa kimbilir ne sıkıntıları var anlatamıyorlar.Size de çok gecmis olsun canım.

Ah ah aynı biz. Bugün gündüz toplam 20 dk. Ancak uyudu ya.Gezdir dolastir,oynat tuvalete zor gidiyorum.Bu da bi sürec ama zor bi sürecmis inşallah sanki kesirler.Şu uykulari bi düzene girse gece cok sık kalkar oldu.15 dk.da bir bazen.Tekrar uyumak istemiyo.Cok mu sükürsüzdüm de böyle oldu dedim ben de

Oyy sanki beni anlattin cnm ya noluyor bu bebelere anlamiyorum. Benim kizda 12den once uyumuyor ve bebek arabasinda uykuya daliyor evde bebek arabasıyla ileri geri yapiyoruz gece de cok sık uyaniyor ayni durumdayiz gercekten

Hepimizi atak vurmuş gerçekten.Bu 4. Ay ne zormuş.

Canım doktorunun azarlaması çok saçma olmuş ona ne ki. emzik vermeye uğraşıp durdum ben hep ama olayın psikolojik boyutunu araştırınca iyi ki de oğlum emzik almamış diyorum şimdi
Yaa böyle diyince ben bi korktum.Emzigi zor alistirdik şimdi eksiklerim uykuya çalabiliyor bazen gündüz de istiyo ağlıyo azaltmaya çalışayım en iyisi.

Valla canım daha geçen ben de buraya yazdım yetişemiyorum diye.Biz Süpermen degiliz demişlerdi çok da haklilar bebekler bu kadar küçükken her şeye yetisememiz mümkün değil.Bende de biraz takıntı var her şey yetişsin her sey güzel olsun istiyorum hele misafir varsa ama mükemmel yapmak zorunda değiliz önceliğimiz yavrularimiz biraz büyüsünler her sey kolaylaşır inşallah.

Canım maşallah tebrik ediyorum seni,beslenme hususunda çok dikkat ediyorsun ben gün içinde yemek bile yiyemiyorum bazen.Kendime de bebeğime de zarar veriyorum ama yetişemiyorum ya.

Benim kiziminda kakasi mukuslu
Doktor alerji olsa kilo almaz dedi
3 saatte bir emzir demedi
Deniyim bende, isin kotusu benim kizim gece bile 3 saat uyumuyo
Insallah dayanir, emzikte almiyo
Allah buyuk, yapabikiriz insallah
canım baska bir doktora götür 3 saat bile uyumuyorsa bir sıkıntı vardır alerjiki covuklarda kilo alır.

İnşallah.
Çok şeyde gözüm yok, ufacık minicik düzen yeter bana.

Allah korusun, onlara bir şey olmasın asıl önemli olan o.
Bize de olmasın tabii.
Oyun halısında beraber oynuyoruz alışsın diye, alışmıyor.
Hiç mükemmelde gözüm yok ya, yemek yapabileyim istiyorum.
Bu durum çok anormal gelmeye başladı bana.

Ya benim enerjim o kadar yüksek değil.
Bebek durunca sadece dinlenmek istiyorum.
Öğleden sonraki uykuları 10 dakika falan zaten.
Bugün biraz uyudu çamaşır bulaşık hallettim.

Gündüz oyun halısına bıraktım, dünden kalan bir tava 3 kaşık var tezgahta onları yıkayacağım, bitiremedim.
Çorba yapacaktım, yapamadım.
Oturtucam artık ben bu bebeyi, önüne de ne varsa koyucam.

Yürüteç konusu bni de dusunduuyo bnde oyle duydum acaba günde 10 15 dk falan dursa bise olurmu kasları gelismesi için en azından bn almayi düşünüyom 10 dk da olsa binsin yada almasam mi
Bende olmasina ramen ben annemlere geri verdim bindirmicem. Kendi kendine tutuna tutuna yurusun ben de ellerinden tutar yuruturum filan. Gerek gormedim tabi sen goruyorsan al :)
Teyzoşlarrr : Biz aşımızı olduk geldik.İnşallah bugün güzelce atlatırız.7000 gr 64 cm olmuşuz. Bu ay az almış oğlum 500 gr.Nasıl sizce ?
4.ay kilosumu. masallah tosuna :) gayet iyi 4.ayda git gide azalacakmis zaten kilo alimi.
Canim ben bugun mehmet ali'yle bi temizlik yapim dedim canim cikti sepet gibi pusetinde ordan oraya tasi emzir uyut bekle 15 dkka sonra uyansin geri tasi vs vs. Cok zor bebekle temizlik yemek. Cogu zaman birakiyorum agliyo yemek yapiyorum. Esimin gec gelcegi zaman haftada 3 gun peynir ekmekle atistiriyorum yada hic yiyemiyorum o yemiyo yemek cunku. Yani sorun sende degil bebelerde
Valla canim yukarda da yazdim ben cogu zaman peynir ekmekle yadaa nutella ekmekle gecistiriyorum. Hic duzenli yemegim yok. 7600 du 3.ayda . Pek yemege bakmiyo bunye meselesi. Suda icmem mesela ben gece her emzirmeden sonra haric. Cok susuyorum o zaman. Surahi vardir odamda bol bol gece iciyorum.

Bizim kiz hala uyumadi uyuyunca sürekli sol gözünü ovusturup kendini uyandırıyor nasil bir enerjidir bu. Sabah 9dan beri 3 saat ancak uyumustur toplamda

Evet canım 3 ağustos doğumlu

Farkindaysaniz kiloyla birlikte yanlis gordugum herseyi yazdim,saecee kilo ile baglantili degil elbette,sizin bebeniz sansli ki siz ilgilisiniz. Benim gordugum manzara sagliksizdi. Sizinki 9 kilo diye sizinkide ayni asla diyemem. Her cocuu. Gelisimi ayridir,bizim bebenin gelisimi 6. Aylik bebekle uyumluymus,doktor sik sik emzirme demesine ragmen kiz hala ayni seyi yapiyor,o cocuk kof kilo aliyor bu sebepten. Sizin anlattiginiz gore esdeger degil benim gordugumle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…