2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de sık emziriyorum sütüm de var.Ama yumurta hiç yemiyorum. Bebekligimden beri hiç yememişim.
Haklısın bünye meselesi.Mesela ben çok su içerim. Düzenli yemek yaparım çünkü oğlumda var geçiştiremiyorum düzenli beslenmesi için. Haftada bir balık ve kirmizi et yeriz.Kuru yemiş ceviz tahin yerim sütüm faydalı olsun diye.Kuru baklagiller vazgeçilmezimiz.Süt peynir çok severim.Sütüm çok ama kızımın boya gidiyor herhalde.Olsun sağlıklı olsunlar da.Klasik Türk annesi tribi bendeki işte. Kilolu olmasin varsın.

Benim kız da aynı kilosu seninkiyle. Boy bikac cm daha fazla. Allah'tan yanaklarimiz tombik de, mamaci teyzeleri kandirabiliyoruz biraz

Gece uykusunu uzun uyuyorsa arada uyandır emzir işe yarıyor.

Kızlar oy kızlar kızlar
Benimki sürekli kulağını pekiştiriyor
Kafasını hızlı hızlı bi o yana bi bu yana sallayıp duruyor yatarken.
Diş belirtisi diyorlar siz de de var mı bu

Uyumuyor uyumuyorrrrr

Kuzum nasilsin??? Ya sen bu saatte bi mama olayini doktora sordun mu? Sormussundur muhtemel ama merak ettm. Yani cok fazla mama yemis olmuyor mu baska turlu de uyumuyo diyosn ay vay haline canm benm yaa Allah sabir versn saglik versn ikinize de. Bizim kiz da sadece memede uyur oldu ona bile uzuluyorm bazen ki tok olsa da sirf uyumak icn emiyor. Baska turlu denesem de kabul etmiyorr...

nymeria-burcu bi de senin is gelismeleri noldu canm?? Yarn ise basladinda kim bakacakti bebise? Onun icn de zor olacak. Gece o listeyi tam uyguluyo musun, pirinc unu muhallebi yese de uyumuyor mu?? Cok soru sordm canm ama istedini anlat diye hem de merak ettmm.. uzuldmm...

Sen yine temizlik yapmaya çalışıyorsun, ben düşünemiyorum bile :)
Oy oy, evde bi de çocuk olsa besleyemicez demek ki.
İkinciler huzurlu olur inşallah.

Kızlar oy kızlar kızlar
Sürekli kulağını kanatıyor benimki.
Emziği ağzından çıkarıp kenarını kemiriyor.
Gülerken ağlıyor, ağlarken gülüyor.
Memeyi almayıp parmaklarını ısırıyor.
Manyak oldu.
Bizde de eşimde de erken diş yok, çok uzun sürecek diye hazırladım kendimi.

Kızlar 3-4 gündür geceleri sürekli uyanıyor sanırım karnı doymuyor artık mamayla.. sütlü pirinçli mamalar hakkında bilgisi olan varmı versem mi gece uykusuna yatmadan önce bilemedim 4 ay 15 günlük şuan kafam allak bullak oldu

Kızlar oy kızlar kızlar

Aynilari bizde de var canim kulaklarini cok cekistiriyor. Ama ben 6 aydan once çıkacağını düşünmüyorum. Bu belirtiler uzun surebilirmis

Aynilari bizde de var canim emzigi agzindan cikarip kenarini kemiriyor mememi öyle bir ısırıyor ki daha şimdiden. Cok sinirli bence bizim minnaklar :) ben mama kasigini veriyorum eline ucu silikon olanlar varya. Onu kemiriyor hem tutmasi da kolay

Ay öyle böyle değil siniri, kulaklarımı tıkıyorum ben :)
Elinde uzun süre tutamıyor ya verdiğim şeyi, biraz tutuyor düşürüyor.
Parmak veriyorum hâla :)

Saol kuzum sen nasil oldun. Ya bilemedim ataktan midir nedir,bir haller oldu cocuga,derin uykuya gecemiyor,uyku arasinda 1 saat sonra kivraniyor acmis gibi agliyor,su veriyorum emzik turuyorum 1 saatte oyle idare ediyorum ama benimde uykumun agzina ediliyor maalesef,direk mama verdimi 1 saat daaha oyle uuuyor. Ay huyu degisti cok sacma davraniyor,dun gece huniyi taktim ben artik,ben inst edip mama vermedigim icin aglaya aglaya uykusu acti,sonra da 4 ten 7 ye kadar oyun oynadik,ziplicakmis yuricekmis. Eski rutinler yeni rutinler hicbiseyi kabul etmioru.z. Deli dana bir garip,doktora sordum biktim dedim yemese olmazmi dedim,o kadar yememeso gerekir dedi,fazlanolsa kilodan cikar kiloda yok dedi. Ver rezeneyo uyusun butun gece dedi,artik ona da bagisiklik kazandi rezene ve anasonda uyutmuyo

3 gundur muhallebi veriyorum ama hic os gormedi,uykusuna 1 gr katkisi yok. Annem bakcak subattan once zaten baslamamayi dusunuyorum,eski is yerimle daha baglantim devam ediyor,yarin on gorusmemiz var bakalim nasil gececek. Bizde durumlar cok karisik,anadoluda otueuyoruz biz,esimin is yeri avrupaya tasinitor,annem avrupada oturuyor,benim yeni is avrupa da ,yani ise basladiktan kisa birbsure sonra avrupaya tasinmamiz gerekecek hepimizin sagligi icin.annem o zamana kadar gelip bende kalacak cocuga bakmak icin.kalici oldumu cok Zor oluyor annemde cok sikiliyor,hemen kurdesen dokuyo,biraz garibiz biz.

Kızlar slmm belki beni hatırlarsınız prk yazamıyorum ama hergün okuyorum sizleri benim oğluş 30 agustos doğumlu 3aylık kontrolünde kilosu 7 kg boyu 65 cm idi evin işi yemek çamaşır heosini kendim yapıyorum sabah o uyanmadan butun evi topluyrm kahvaltı yapıyorum sonra o uyanınca sırayla giyinme bakım sonra beslenme sonra savah aktivitesi kucagımda öutlaka gezdiriyorum evi çünkü butun gece yatıyolar sonra sarkı konusma ellerine oyuncak veriyorum sonra yüzüstü yatırıp hem kadlarını gelişiyor hemde yoruluyor sonra oyun halısına atıyorum ordaki hayvanlarla konusuyo bağırıyo çağırıyo sonra tekrar beslenme ve mutlaka uyku !uyku çok onemli bana dr hamileliğimdede özen gösterdi gece uykuların çok düzenli olmalı o bebek doğunca aynı sekilde devam eder çogu zaman derdi gervektende gece uykularımız güzek ama hala iki saate bir kendisi uyanır emer tekrar uyur ben toplamda 9 kilo aldım bebek 3700doğdu şimdi ben 34 bedenim tekrar ama sadece gece dinleniyorum bol su içiyorum ama en önemlisi oğlumu bolca okşayıp sevip konusuyorum onun kokusu gülüşü terapi gibi geliyo tabi bu enerjiyle kocama bile yetişiyrum o gelmeden yamek ve çay hazır oluyo sonra o oğlanla ilgileniyo ben onlara seyir ediyorum bu arada oğluma günlük bile tutuyorum:) deli enerjisi benimkiiiii

Oyy anladm canm ya cidden zor isin. Gece benimki de bazen bi iki saat kalkiyo aktivite istiyo da canm cikiyo. Gece dinlenemeyince tum gunum zor geciyo. Bi de senin surekli boyle...
demek rezene de islemiyor zipira. Valla direncli cikti Alp :)

Anladm canm insallh hakkinda hayirlisi olur, hepiniz icn de en guzeli olur

Canm masallah tabi ki enerjik olman super ama her bebek seninki gini degil duzene gelemiyor bazisi o yuzden helak oluyoruz :) yoksa bende de enerji cokkk fazladir masallahim vardir ama ne yapsam bebegim gunduz uykusu uyumuyor bu nedenle hic is yapamiyorm iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…