Komili kullaniyorum canim ben mennunum. Arkasi kuru gibi oluyor ama daha hic sizdirma yapmadi.
Canm masallah tabi ki enerjik olman super ama her bebek seninki gini degil duzene gelemiyor bazisi o yuzden helak oluyoruz :) yoksa bende de enerji cokkk fazladir masallahim vardir ama ne yapsam bebegim gunduz uykusu uyumuyor bu nedenle hic is yapamiyorm iste..
Gündüz uykusu o kadar önemli ki.
2 gün önce sırtını yere getirtmiyordu, kucağımdan hiç inmedi.
Bugün 2 saat öğle uykusu uyudu, yatırdım oynuyoruz.
Ama yine bırakıp da bir şey yapayım diyemiyorum, ağlıyor ilgilenmeyince hemen.
4. Ay gelene kadar bende bir duzen oturtmustum diye dusunuyordum,uyumusi yemesi hersey tikirinda saatli gidiyordu,ne zaman 4. Ayi bitirdik bize bi haller oldu,sanirim dis huzursuzlugi bu,istahi asiriya kacti yiyorda yiyor,uykusu artik hic yok . Bebeme nazar degdirdiler herhalde,kimseey soyleme bunlari canim onsallah boyle devam eder seninkide, uyumlu cocuk cok baska ,annem oyle diyor,bende cok zorlanmis,ama kardesimin varligi bile farkedilmiyois,cocuktan cocuga degisiyor,suan misal slingteyiz evi turluyoruz,hicbirsekildr durmuyor susmuyor,oturmuyor yatmiyor,Kızlar slmm belki beni hatırlarsınız prk yazamıyorum ama hergün okuyorum sizleri benim oğluş 30 agustos doğumlu 3aylık kontrolünde kilosu 7 kg boyu 65 cm idi evin işi yemek çamaşır heosini kendim yapıyorum sabah o uyanmadan butun evi topluyrm kahvaltı yapıyorum sonra o uyanınca sırayla giyinme bakım sonra beslenme sonra savah aktivitesi kucagımda öutlaka gezdiriyorum evi çünkü butun gece yatıyolar sonra sarkı konusma ellerine oyuncak veriyorum sonra yüzüstü yatırıp hem kadlarını gelişiyor hemde yoruluyor sonra oyun halısına atıyorum ordaki hayvanlarla konusuyo bağırıyo çağırıyo sonra tekrar beslenme ve mutlaka uyku !uyku çok onemli bana dr hamileliğimdede özen gösterdi gece uykuların çok düzenli olmalı o bebek doğunca aynı sekilde devam eder çogu zaman derdi gervektende gece uykularımız güzek ama hala iki saate bir kendisi uyanır emer tekrar uyur ben toplamda 9 kilo aldım bebek 3700doğdu şimdi ben 34 bedenim tekrar ama sadece gece dinleniyorum bol su içiyorum ama en önemlisi oğlumu bolca okşayıp sevip konusuyorum onun kokusu gülüşü terapi gibi geliyo tabi bu enerjiyle kocama bile yetişiyrum o gelmeden yamek ve çay hazır oluyo sonra o oğlanla ilgileniyo ben onlara seyir ediyorum bu arada oğluma günlük bile tutuyorum:) deli enerjisi benimkiiiii
Kelebegim sizin 4. Ay atagi nasil bitti mi?bizimki cok uzun surdu yaaaaAynen canm oyle yoruyor ki bu sekilde.. duzgun uyudugunda oynayabiliyoruz guzelce ama cok nadir iste. Yoksa hep bi mizmizmiz cunku uyku akiyo gozunden ama uyumuyo. Az once kanguruda uyuttum da azcik oturdumm.
Bayadir kullaniyorum hic sizdirma yasamadim canim. Gece de hic degismem sabah degisiyorum dene istersen sendeBen de komiliye bakıyordum.
Deneyeyim sızdırmıyorsa, prima aktif sızdırıyor nedense.
Meme veriyorum sadece günde 1 defa mama veriyorum. Götürdüm tabu ilk doktor direk mamaya başlatinca başka doktora götürdüm o da reflü dedi. Ultrason ve idrar testi de yapıldı, bisey çıkmadı. Sorunu reflü ama cok yıpratıcıMeme mi veriyorsun mama mi yoksa her ikisidemi ? cok besledigin icin kusuyor desem 2 kilo alamadi diyorsun. E sorunu neymis ? Goturmedin mi doktora
3yıl aralıksız emzirmek miiihafif spor yapan annelerimiz var mı?
3 yıl aralıksız çocuk emzirmekten kamburum çıkacak.
göbek basen aldı başını gitti.
ben ebru şallı pilatesine başlasam diyorum.
siz neler yapıyorsunuz?
18 ay ve 21 ay var :)3yıl aralıksız emzirmek miiibenim de hayalim bu bebeklerinin aralarında ne kadar var canım
Yaaa çok tatlı maşallah18 ay ve 21 ay var :)
Kelebegim sizin 4. Ay atagi nasil bitti mi?bizimki cok uzun surdu yaaaa
10 kilo nedir ya ne yediriyorlar öyle :) ama boya göre kilosuda Olmalı tabiBizimkide 4, aylik kontrolde 63 cm 6540 kilo cikti,500 grcik almis sadece,artik az alacaklar dedi doktor,birazda genetik bu durum,cok ustunde durmamak lwzim,bizim arkadasin bebegi 10 kilo bi gun arayla dogdular 68 cm olmus dana gibi,ama cok belli kof sisko. Hayirlisi hepimiz icin
Bencede bu durum kiloyla alakalı değil benim yigenlerimde tombikti genetik etkili bu konudabenim oğlum 3300 kilo doğdu şimdi 5 aylık 4. Ayında 9 kiloydu sadece anne sütü aliyo gayet hareketli bi bebek sürekli de emzirmiyorum kustugu için emme sureleri uzun tutuyorum donmeyide beceriyo maşallah yabancılara cilve yapiyo kiloyla kiyaslamaniz yanlis bence dikkatli ve algıları açık bi bebek benim oglumda
Cnm ben herseyi kendim yapıyorum ancak oğlum gündüzleri 2-3 defa uyuyo o aralarda yapıyorum 10 dk uyusa yapamam tabi ama yarım saat 40 dk yeterli oluyoKızlar evinizde az çok düzen oluşturabildiniz mi?
Ben yemek falan yapamıyorum, temizliğe kadın almaya devam ediyorum mecburen evde olduğum halde.
Bende mi sorun var?
Öğleden sonra uyumuyor, uyusa da 10 dakika, taş çatlasa yarım saat.
E o sürede de aman işe koşayım demek yerine belimi düzeltiyorum anca.
Dün yapacağım bir pilav, yanımda anakucağında bile oyalayamadım.
Tek elle yapmaya çalıştım.
Sonuçta milyon tane insan bebeği varken yemek de yapıyor.
Sorun bende mi ya?
Anne sütü alıyo sanırım dimi eger öyleyse sütün Yağlı olup olmaması da genetik sanırım cnmBu arada benim kız 15 ağustos doğumlu .Daha 6100 gr ve 64 cm...Doktor uzun boylu ve zayıf olcak,manken olcak annesi dedi yüzüme imalı imali (adam bir bana baktı çok yesin de senin gibi mi olsun diye düşündü herhalde)
Bu tosuncukları neyle besliyorsunuz kızlarDaha doğrusu siz ne yiyorsunuz
Aslında bununla ilgili bi yerde okumuştum sanırım bi dönem böyle davranmaları normalYabancılama konusunda emin değilim ya, ben hiç kimseden sakınmadım kızımı eve sürekli birileri gelir, arabasına koyup dışarı çıkıyoruz ama bu aralar milleti yabancılamaya başladı, dün ev kalabalıktı odaya girmek istemedi ağla ağla içi çıktı yatak odasına gidiyor susuyor salona geliyor ağlıyor, yarım saatte zor alıştı içeridekilere.
Aynen her bebeğin mizacı farklı oluyo kimi 9 aylık ken yuruyo kimi yaşını geçince Allah hepsine sağlık versinBencede bu durum kiloyla alakalı değil benim yigenlerimde tombikti genetik etkili bu konuda
Hayat düzenine bayıldım maşallah cnm :)Kızlar slmm belki beni hatırlarsınız prk yazamıyorum ama hergün okuyorum sizleri benim oğluş 30 agustos doğumlu 3aylık kontrolünde kilosu 7 kg boyu 65 cm idi evin işi yemek çamaşır heosini kendim yapıyorum sabah o uyanmadan butun evi topluyrm kahvaltı yapıyorum sonra o uyanınca sırayla giyinme bakım sonra beslenme sonra savah aktivitesi kucagımda öutlaka gezdiriyorum evi çünkü butun gece yatıyolar sonra sarkı konusma ellerine oyuncak veriyorum sonra yüzüstü yatırıp hem kadlarını gelişiyor hemde yoruluyor sonra oyun halısına atıyorum ordaki hayvanlarla konusuyo bağırıyo çağırıyo sonra tekrar beslenme ve mutlaka uyku !uyku çok onemli bana dr hamileliğimdede özen gösterdi gece uykuların çok düzenli olmalı o bebek doğunca aynı sekilde devam eder çogu zaman derdi gervektende gece uykularımız güzek ama hala iki saate bir kendisi uyanır emer tekrar uyur ben toplamda 9 kilo aldım bebek 3700doğdu şimdi ben 34 bedenim tekrar ama sadece gece dinleniyorum bol su içiyorum ama en önemlisi oğlumu bolca okşayıp sevip konusuyorum onun kokusu gülüşü terapi gibi geliyo tabi bu enerjiyle kocama bile yetişiyrum o gelmeden yamek ve çay hazır oluyo sonra o oğlanla ilgileniyo ben onlara seyir ediyorum bu arada oğluma günlük bile tutuyorum:) deli enerjisi benimkiiiii
Bazen yarım saat falan uyuduğu da oluyor ama o kadar yorgun oluyorum ki taşımaktan, yine bir şey yapamıyorum uyanmadan bi dinleneyim diyorum, anca çamaşır falan hallediyorum.Cnm ben herseyi kendim yapıyorum ancak oğlum gündüzleri 2-3 defa uyuyo o aralarda yapıyorum 10 dk uyusa yapamam tabi ama yarım saat 40 dk yeterli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?