- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kelebegim sizin 4. Ay atagi nasil bitti mi?bizimki cok uzun surdu yaaaa
hafif spor yapan annelerimiz var mı?
3 yıl aralıksız çocuk emzirmekten kamburum çıkacak.
göbek basen aldı başını gitti.
ben ebru şallı pilatesine başlasam diyorum.
siz neler yapıyorsunuz?
Canım ben a101 de satılan sofia kullanıyorum hiç sızdırmadı ki ben gece uykusu bölünmesin diye değiştirmiyorum 10 saat falan takılı kalıyor bez 2 kilo falan oluyor ama sızdırmıyorErkek bebeği olanlar, emici, sızdırmayan, önü bir ton arkası kupkuru olmayan bez öneriniz var mı?
Canım maşallah bebeğine o şekilde olsa keşke benim de..Ben kalktığım an bebik uyanıyor hatta beni o uyandırıyor çoğu zaman erken kalksam dahi yanında olmadığımı farkediyor nasıl oluyor anlamıyorum ama hemen uyanıyor. Beraber kalkıyoruz doğal olarak kahvaltı ettirmiyor beyefendiKızlar slmm belki beni hatırlarsınız prk yazamıyorum ama hergün okuyorum sizleri benim oğluş 30 agustos doğumlu 3aylık kontrolünde kilosu 7 kg boyu 65 cm idi evin işi yemek çamaşır heosini kendim yapıyorum sabah o uyanmadan butun evi topluyrm kahvaltı yapıyorum sonra o uyanınca sırayla giyinme bakım sonra beslenme sonra savah aktivitesi kucagımda öutlaka gezdiriyorum evi çünkü butun gece yatıyolar sonra sarkı konusma ellerine oyuncak veriyorum sonra yüzüstü yatırıp hem kadlarını gelişiyor hemde yoruluyor sonra oyun halısına atıyorum ordaki hayvanlarla konusuyo bağırıyo çağırıyo sonra tekrar beslenme ve mutlaka uyku !uyku çok onemli bana dr hamileliğimdede özen gösterdi gece uykuların çok düzenli olmalı o bebek doğunca aynı sekilde devam eder çogu zaman derdi gervektende gece uykularımız güzek ama hala iki saate bir kendisi uyanır emer tekrar uyur ben toplamda 9 kilo aldım bebek 3700doğdu şimdi ben 34 bedenim tekrar ama sadece gece dinleniyorum bol su içiyorum ama en önemlisi oğlumu bolca okşayıp sevip konusuyorum onun kokusu gülüşü terapi gibi geliyo tabi bu enerjiyle kocama bile yetişiyrum o gelmeden yamek ve çay hazır oluyo sonra o oğlanla ilgileniyo ben onlara seyir ediyorum bu arada oğluma günlük bile tutuyorum:) deli enerjisi benimkiiiii
Erkek bebeği olanlar, emici, sızdırmayan, önü bir ton arkası kupkuru olmayan bez öneriniz var mı?
Canm masallah tabi ki enerjik olman super ama her bebek seninki gini degil duzene gelemiyor bazisi o yuzden helak oluyoruz :) yoksa bende de enerji cokkk fazladir masallahim vardir ama ne yapsam bebegim gunduz uykusu uyumuyor bu nedenle hic is yapamiyorm iste..
Canım ben geçen ay Canbebeye geçtim primanın sızdırmalarindan bıkmıstım çünkü.Bundan memnunum şimdilik,Komiliyi ben de merak ediyorum doğrusu...
Canım ya benim oğlan da gündüz uyumaz oldu.Öncesinde de en fazla yarım saat taş catlasın 45 dk.uyumuslugu vardır artık hep 10 dk uyuyo.Masallah hem gündüz hem gece uyuyanlara.Nasıl alistircam gündüz uykusuna ??
Inan bilmiyorm canm. Bizim de ayni cunku. Bazen boyle birniki saat uyuyo soka giriyorm uyandi uyancak korkusuyla zaten uzanamiyorm bile rahatcahyor kendisi de yoruldukca huysuzlanmaya basliyo falan ama napalm boyleler demekki yetiyor on onbes dk arada ne bilimm
Aslında bununla ilgili bi yerde okumuştum sanırım bi dönem böyle davranmaları normal
Canım ben a101 de satılan sofia kullanıyorum hiç sızdırmadı ki ben gece uykusu bölünmesin diye değiştirmiyorum 10 saat falan takılı kalıyor bez 2 kilo falan oluyor ama sızdırmıyorkısacası çok memnunum.
Canım maşallah bebeğine o şekilde olsa keşke benim de..Ben kalktığım an bebik uyanıyor hatta beni o uyandırıyor çoğu zaman erken kalksam dahi yanında olmadığımı farkediyor nasıl oluyor anlamıyorum ama hemen uyanıyor. Beraber kalkıyoruz doğal olarak kahvaltı ettirmiyor beyefendiGündüz de 10ar dakikalık kısa uykular uyuyor onda da anca tuvalet su molası oyun halısını hiç sevmedi ana kucağında durma süresi de 10 dakika.. Çok zor oluyor her şey. Canı sağolsun onun kurban olurum onaa
Canım ben geçen ay Canbebeye geçtim primanın sızdırmalarindan bıkmıstım çünkü.Bundan memnunum şimdilik,Komiliyi ben de merak ediyorum doğrusu...
Canım ya benim oğlan da gündüz uyumaz oldu.Öncesinde de en fazla yarım saat taş catlasın 45 dk.uyumuslugu vardır artık hep 10 dk uyuyo.Masallah hem gündüz hem gece uyuyanlara.Nasıl alistircam gündüz uykusuna ??
Eşim her hafta izin kullanmıyor, kullandığında da hemen gezme derdine düşüyoruz yemek de neymiş :)Netim bitti de eşimi bekliyorum akşam o gelir gelmez açıyorum wifisini hemen kk :) özlüyorum sizi sma yetişemiyorum hızınıza.
kahvetelvesi canım ben günde bir iş yapıyorum. Hafta sonu eşim evdeyken iki gün yetecek yemek yapmıştım. Pazartesi günü evi süpürüp sikdim toz aldım. Salı günü yine yemek yaptım. Bugün de pazartesi günü yıkadığım çamaşırları hallettim. Yarına yemek yaparım bir de büyük süpürgeyi değil de şarjlı süpürgeyi açarım halim kalırsa.
Yemeği sevdayı yanıma alıp yapıyorum o ana kuvağında sallanırken ben gidip gelip öpüyorum oyuncağını dallıyorum emzik veriyorum ağzına. Süpürgeyi açtığımda da susuyor sevda. Diğer işlerimi de iki sevdaya bakıp bir iş yapıyorum.
Ama hal kalıyor mu dersen Iı ıhh kalmıyor anacım
Iyi aksamlar kizlar bugun doktordaydik rontgenimizi cektirdik bugun tam tahmin edilen gibi reflusu cikti zeynebin doktor iki ilac yazdi 4 ay kullanmasi gerekiyor dediyine ilac kullancaz yani bebegi reflu olup ilac kullanan duymadim bu sayfada ama yine de sormak istedim var mi bebeginde reflu olan kizlar ?
Masallah kuzuya.Evet canım 3 ağustos doğumlu
Bosver emin ol kilolu olsun istemessin. Belden yukarim felçBen de sık emziriyorum sütüm de var.Ama yumurta hiç yemiyorum. Bebekligimden beri hiç yememişim.
Haklısın bünye meselesi.Mesela ben çok su içerim. Düzenli yemek yaparım çünkü oğlumda var geçiştiremiyorum düzenli beslenmesi için. Haftada bir balık ve kirmizi et yeriz.Kuru yemiş ceviz tahin yerim sütüm faydalı olsun diye.Kuru baklagiller vazgeçilmezimiz.Süt peynir çok severim.Sütüm çok ama kızımın boya gidiyor herhalde.Olsun sağlıklı olsunlar da.Klasik Türk annesi tribi bendeki işte. Kilolu olmasin varsın.
Valla bugun hic durmadi dunun acisini cikartti yemek bile yapamadim. Dun izin verdim temizlige bugun hic bisi yapamassin anne dedi bende yapamadimSen yine temizlik yapmaya çalışıyorsun, ben düşünemiyorum bile :)
Oy oy, evde bi de çocuk olsa besleyemicez demek ki.
İkinciler huzurlu olur inşallah.
Sürekli kulağını kanatıyor benimki.
Emziği ağzından çıkarıp kenarını kemiriyor.
Gülerken ağlıyor, ağlarken gülüyor.
Memeyi almayıp parmaklarını ısırıyor.
Manyak oldu.
Bizde de eşimde de erken diş yok, çok uzun sürecek diye hazırladım kendimi.
Bakayim benimki bu 4.ayda kac gram alcak iyice cosuyo masallah hareketleriyle. Ondan kilo alimi azaliyor demekki.4ay+4gün kilo 7100, boy 64.
Bu ay sanırım 500 aldı.
Geçen ay az mı aldı diye üzülmüştüm bu ay iyi iyi diyorum :)
Taşıyamıyorum artık, sağlıklı olsun iyi beslensin ama çok da almasın.
Prima aktif kullanıyordum gece altini hic degismedigim halde 2 kilo bez oluyodu sizdirmiyordu. Molfixe gectim onuda gece degismiyorum gene agir bi bez oluyo ve cok sukur oda sizdirmiyo canim.Erkek bebeği olanlar, emici, sızdırmayan, önü bir ton arkası kupkuru olmayan bez öneriniz var mı?
2bucuk ay daha sabret 6.ayda biticekmis reflu olaylari Allah'in izniyle canim. Suan kac kg idi bidik.Meme veriyorum sadece günde 1 defa mama veriyorum. Götürdüm tabu ilk doktor direk mamaya başlatinca başka doktora götürdüm o da reflü dedi. Ultrason ve idrar testi de yapıldı, bisey çıkmadı. Sorunu reflü ama cok yıpratıcı
İyi bari Allah utandirmasin.tugbayhan tatlışım tayinimiz çıktı artık gönül rahatlığıyla hazırlanıyorum 10 güne gidecekmişiz. Gamzelimin annesi ne zaman ameliyAt olacaktı oldu mu yoksa. Allah şifa versin inşallah, gökçeciğimin eniştesinden haberim yoktu inşallah o da şifa bulur tez vakit
Hahahhaa ay süpermiş.valla çok çocuk bu yönden iyi galiba :)
iki abla bebişi oyalıyor bazen yemek yaparken :)
kelebek.hill az önce biraz pilates yaptım. çok kötü hamlamış vücut. ona rağmen rahatlattı.
Allah kolaylık versin Burcu ya huzursuz olmaları çok çok zor. Kehribar kolye sipariş verdim bende gelecek. Boynuna taksana belki daha kolay atlatır. Yanılmıyorsam ayak bilegine takiyorsun.4. Ay gelene kadar bende bir duzen oturtmustum diye dusunuyordum,uyumusi yemesi hersey tikirinda saatli gidiyordu,ne zaman 4. Ayi bitirdik bize bi haller oldu,sanirim dis huzursuzlugi bu,istahi asiriya kacti yiyorda yiyor,uykusu artik hic yok . Bebeme nazar degdirdiler herhalde,kimseey soyleme bunlari canim onsallah boyle devam eder seninkide, uyumlu cocuk cok baska ,annem oyle diyor,bende cok zorlanmis,ama kardesimin varligi bile farkedilmiyois,cocuktan cocuga degisiyor,suan misal slingteyiz evi turluyoruz,hicbirsekildr durmuyor susmuyor,oturmuyor yatmiyor,
Benimkine hiiç faydası olmadı inşallah siz yarar görürsünüzAllah kolaylık versin Burcu ya huzursuz olmaları çok çok zor. Kehribar kolye sipariş verdim bende gelecek. Boynuna taksana belki daha kolay atlatır. Yanılmıyorsam ayak bilegine takiyorsun.
bence de. tüm anneler 2. yi düşünmeye başlayın :))))Hahahhaa ay süpermiş.
zor ama güzel :)Yaaa çok tatlı maşallahBende çok istiyorum ama zordur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?