2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kelebegim sizin 4. Ay atagi nasil bitti mi?bizimki cok uzun surdu yaaaa

Valla bu aralar bi emip emip birakma durumu var ama 3 ay daha fenaydi sanki. Artik karistiriyorm ne zman atak ne zamn degil yaa... sakin zamanimiz bizim de pek yok kiii :)

hafif spor yapan annelerimiz var mı?
3 yıl aralıksız çocuk emzirmekten kamburum çıkacak.
göbek basen aldı başını gitti.
ben ebru şallı pilatesine başlasam diyorum.
siz neler yapıyorsunuz?

Annemin yanindayken spor yapabiliyorm ancak ya ama bu ara tekrar baslayaym diyorm. Ben de ebru salli plates, leslie yuruyus, varzech zumba gibi seyler yapiyordmmm... plates cidden bel sirt agrilarina cok iyi geliyorr

Erkek bebeği olanlar, emici, sızdırmayan, önü bir ton arkası kupkuru olmayan bez öneriniz var mı?
Canım ben a101 de satılan sofia kullanıyorum hiç sızdırmadı ki ben gece uykusu bölünmesin diye değiştirmiyorum 10 saat falan takılı kalıyor bez 2 kilo falan oluyor ama sızdırmıyor kısacası çok memnunum.

Canım maşallah bebeğine o şekilde olsa keşke benim de..Ben kalktığım an bebik uyanıyor hatta beni o uyandırıyor çoğu zaman erken kalksam dahi yanında olmadığımı farkediyor nasıl oluyor anlamıyorum ama hemen uyanıyor. Beraber kalkıyoruz doğal olarak kahvaltı ettirmiyor beyefendi Gündüz de 10ar dakikalık kısa uykular uyuyor onda da anca tuvalet su molası oyun halısını hiç sevmedi ana kucağında durma süresi de 10 dakika.. Çok zor oluyor her şey. Canı sağolsun onun kurban olurum onaa

Erkek bebeği olanlar, emici, sızdırmayan, önü bir ton arkası kupkuru olmayan bez öneriniz var mı?

Canım ben geçen ay Canbebeye geçtim primanın sızdırmalarindan bıkmıstım çünkü.Bundan memnunum şimdilik,Komiliyi ben de merak ediyorum doğrusu...

Canım ya benim oğlan da gündüz uyumaz oldu.Öncesinde de en fazla yarım saat taş catlasın 45 dk.uyumuslugu vardır artık hep 10 dk uyuyo.Masallah hem gündüz hem gece uyuyanlara.Nasıl alistircam gündüz uykusuna ??

Inan bilmiyorm canm. Bizim de ayni cunku. Bazen boyle birniki saat uyuyo soka giriyorm uyandi uyancak korkusuyla zaten uzanamiyorm bile rahatca hyor kendisi de yoruldukca huysuzlanmaya basliyo falan ama napalm boyleler demekki yetiyor on onbes dk arada ne bilimm

Yetiyordur inşallah.Dedigin gibi huysuzlanmasalar neyse de açısını da bizden çıkarıyorlar.Ben 4 aydır gündüz uykusunu,uzanip dinlenmeyi unuttum zaten.Uyudugu durduğu anlar ne yapmam kar gözüyle.İnsallah gündüz uykusu da olur şöyle düzenli.Gerci o zaman da gece uyumaz bizimki :)

Netim bitti de eşimi bekliyorum akşam o gelir gelmez açıyorum wifisini hemen kk :) özlüyorum sizi sma yetişemiyorum hızınıza.

kahvetelvesi canım ben günde bir iş yapıyorum. Hafta sonu eşim evdeyken iki gün yetecek yemek yapmıştım. Pazartesi günü evi süpürüp sikdim toz aldım. Salı günü yine yemek yaptım. Bugün de pazartesi günü yıkadığım çamaşırları hallettim. Yarına yemek yaparım bir de büyük süpürgeyi değil de şarjlı süpürgeyi açarım halim kalırsa.

Yemeği sevdayı yanıma alıp yapıyorum o ana kuvağında sallanırken ben gidip gelip öpüyorum oyuncağını dallıyorum emzik veriyorum ağzına. Süpürgeyi açtığımda da susuyor sevda. Diğer işlerimi de iki sevdaya bakıp bir iş yapıyorum.

Ama hal kalıyor mu dersen Iı ıhh kalmıyor anacım

Iyi aksamlar kizlar bugun doktordaydik rontgenimizi cektirdik bugun tam tahmin edilen gibi reflusu cikti zeynebin doktor iki ilac yazdi 4 ay kullanmasi gerekiyor dedi yine ilac kullancaz yani bebegi reflu olup ilac kullanan duymadim bu sayfada ama yine de sormak istedim var mi bebeginde reflu olan kizlar ?

Sağolun kızlar, komili'den başlayıp denicem.
A101inkini alacaktım geçen, deneme paketi yoktu.

Eşim her hafta izin kullanmıyor, kullandığında da hemen gezme derdine düşüyoruz yemek de neymiş :)
Senin bu dediklerini yapsam daha da bi şey istemem zaten.
Tam çocuk yavaş yavaş kendi vakit geçirecek diyordum, iki haftadır ne anakucağı ne oyun halısı, sadece kucak.
Uyku da zaten var yok arası genelde.
Ama gerçekten hal kalmaz yav yetiseyim derken.

Yeğenime verilmişti ilaç ama röntgen falan çekilmedi, verdiği ilaç da basit bir şeydi diye hatırlıyorum.
Tek kullanımlık paketlerdeydi sanırım.
Ama işe yaramadı sanki, 8-9 ay kustu ikisi de.
İnşallah işe yarar sizde.

Evet canım 3 ağustos doğumlu
Masallah kuzuya.
Bosver emin ol kilolu olsun istemessin. Belden yukarim felç
Valla bugun hic durmadi dunun acisini cikartti yemek bile yapamadim. Dun izin verdim temizlige bugun hic bisi yapamassin anne dedi bende yapamadim
4ay+4gün kilo 7100, boy 64.
Bu ay sanırım 500 aldı.
Geçen ay az mı aldı diye üzülmüştüm bu ay iyi iyi diyorum :)
Taşıyamıyorum artık, sağlıklı olsun iyi beslensin ama çok da almasın.
Bakayim benimki bu 4.ayda kac gram alcak iyice cosuyo masallah hareketleriyle. Ondan kilo alimi azaliyor demekki.
Prima aktif kullanıyordum gece altini hic degismedigim halde 2 kilo bez oluyodu sizdirmiyordu. Molfixe gectim onuda gece degismiyorum gene agir bi bez oluyo ve cok sukur oda sizdirmiyo canim.
2bucuk ay daha sabret 6.ayda biticekmis reflu olaylari Allah'in izniyle canim. Suan kac kg idi bidik.
İyi bari Allah utandirmasin.
Gamzelimin annesi ameliyat oldu sukur suan odaya almislar. Kalpte biraz sorun varmis ama oda duzelicek Allah'in izniyle.
Gokcenin enistesi biraz daha agir bir ameliyat gecirmis sanirim onunkide yogunbakimdaydi en son damarini kesmisler ameliyatta yanlislikla filan o biraz daha zorlu bir surecten gecicek sanirin. rabbim biran once ikisinede sifa versin insallah.

Allah kolaylık versin Burcu ya huzursuz olmaları çok çok zor. Kehribar kolye sipariş verdim bende gelecek. Boynuna taksana belki daha kolay atlatır. Yanılmıyorsam ayak bilegine takiyorsun.

Allah kolaylık versin Burcu ya huzursuz olmaları çok çok zor. Kehribar kolye sipariş verdim bende gelecek. Boynuna taksana belki daha kolay atlatır. Yanılmıyorsam ayak bilegine takiyorsun.
Benimkine hiiç faydası olmadı inşallah siz yarar görürsünüz
Damaklar çok fena yaa cıldırıyor bazen kuzum

zeynep-ahmet Canım bizim kızda da vardı reflü. Ama biz röntgen falan çektirmedik. Hırıltı gibi nefes alması vardı,çok kusuyordu,bişeyler çiğner gibi yapıyor,bazende uykusundan midesi kaynayıp geldiği için uyanıyordu. Doktora anlatınca reflü dedi. Napcaz dediğimde de 45 derecelik açıyla yatırın,ana kucağı,reflü yastığı kullanabilirsiniz dedi,emzirme aralığını aç iki emzirme arası en az 1,5saat olsun,gazını da mutlaka iyi çıkar dedi. Zaten 6.aydan sonra bebeklerin mide kapakçıkları gelişiyor,ek gıdaya geçip oturmaya da başladıkları için kusmaları,reflü şikayetleri azalıyor dedi. Eğer geçmezse o zaman bi bakarız demişti. Bizim kız günde 6-7 kere dolu dolu kusuyordu. Çok şükür bu son bi aydır günde en fazla 3e düştü,şu anda da çok nadir kusuyor çok emdiyse gazı varsa onunla beraber. Biz ilaç falan kullanmadık,doktorun dediklerine de dikkat ettim çok şükür şimdilik iyiyiz. Bence sende böyle bi dene yok yine aynı dersen kullan ilaçları sen bilirsin canım. Geçmiş olsun sıkıntı bi durum gerçekten.

Ya kızlar bi de şey sorayım yine kaka muhabbeti olacak ama bizim kız 3 gün kaka yapmadı dün gece yaptı ama o kadar kötü kokuyodu ki bi de traş köpüğü gibiydi. Heralde uzun süre yapmadı ya ondan koktu dedim. Dünden beri de gazı acaip pis kokuyo. Şimdi de kaka yaptı o da berbat kokulu,bende doktordan gaita için kap almıştım ona koyuyumda eşim hastaneye götürsün tahlil yaptıralım dedim alırken kokudan midem bulandı. Kakası tam yeşil değil ama yeşile yakın hafif de içinde sümüksü şeyler var. Hastanedeydi eşin sormuş laboratuar aletlerimiz eksik sadece kakada gizli kana bakabiliriz demişler kaldı öyle. Nedendir acaba ya? Bi huzursuzluğu falan yok ama napcam bilemedim. Pazar van merkeze gitcez orda acile götürcem ama bilemiyorum o zaman kadar beklesem mi? Yaşadınız mı sizler böyle bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…