2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aktif hep sızdırdı ya.
Uygun bedende değiliz desem 3 numara kullanılacak gibi değildi ki, 4 tam oluyor.
Denicem tek tek.
Seninkinin az kilo almış hali ne olacak bakalım :)

Kaka ve gazda koku yapmadıkça oluyor, incelenecek bir şey değil bence.
10 günden sonra of of o kokuyu ne sen sor ne ben anlatayım :)
Gazı da her gün bi önceki günden kötü kokar.
Normal.
Köpüklü kaka bir ara bizim istisnasız her bezde vardı.
Emzirme aralarını açarak veya üstüste aynı göğsü vererek normale dönüyor.

Maşallah minik ablalara ya, kız değil mi işte doğuştan anaç:))
benimkini oglusla beş dk biraksam agziyla gozunun yerlerini değiştirir sanirsam
yok canım.
daha geçen gün büyük kızım bebeğin karnına oturdu. ortanca da gözüne parmağını değdirmeye çalışıyordu. ikisine de çok kızdım odalarına gönderdim. asla yalnız bırakmamaya çalışıyorum. evi süpürürken bile bebeği oda oda yanımda gezdiriyorum. üçü de bebek sayılır. ne bebeğe ne çocuğa güven olmaz.

Amanın Allah korusun, ne bileyim oyaliyor deyince bayaa oynatıyolar bebisi sandım :)

Senin ikinciyle benim birinci aynı yaşti herhalde, konuşabiliyor mu Cümle kurmaya başladı mi

valla çok çocuk bu yönden iyi galiba :)
iki abla bebişi oyalıyor bazen yemek yaparken :)

kelebek.hill az önce biraz pilates yaptım. çok kötü hamlamış vücut. ona rağmen rahatlattı.

Di mi ilk yapınca oyle oluyor ama cidden cok rahatlatiyorr..

Aslinda inan ki duzenli gunduz uykusu uyusalar gece bile daha rahat uyurlar. Cunku vucut dinlendikce aslinda onlar icin hayat daha kolaylasiyor. Ama cidden yetiyor demekki yapcka bi sey yok :)

Benim bebis de hic durmayanlardan ve ben bunu gunduz uyumamasina bagliyorum. Bi uyusa kendi de mutlu olacak ben de ama hep kucagimda geziyor

Bi de ilginctir 2 aylikken aksam 8 9 gibi gece uykusuna geciyordu. 3 aylik oldu gece uykusuna gecis saat 12 oldu. 4 . ayinda gece 3lere kadar oturacak diye korkuyorum
uyku ritueli, cay, surup vs hic ise yaramadi.

Yemegi yaparken ana kucaginda mutfakta, surekli sarki soyluyorum ona. kazara yemege dalip susayim, basiyor cigliyi ya 1 saat araliksiz konser veriyorum

Bizim yeni nesilde mi sikinti var acep. Hem bu hali cok tatli hem buyusun istiyorum hemen.

Temmuz analarina gidip bakayim ilerde bizi ne bekliyo acaba

Son düzenleme:
İnşallah öyledir canım dediğin gibi bende üç gün yapmayınca ona yordum. Bi sıkıntı olmasında. Artık önümüzdeki kakalara bakcaz

Amanın Allah korusun, ne bileyim oyaliyor deyince bayaa oynatıyolar bebisi sandım :)

Senin ikinciyle benim birinci aynı yaşti herhalde, konuşabiliyor mu Cümle kurmaya başladı mi
oynatıyorlar ama gözümün önünde :)
kızım ufaktan cümle kurmaya başladı ama tam telaffuz edemiyor hala çoğu kelimeyi

ayniyiz ya tatlim seninle,18. Haftayi bitiriyoruz bu hafta sonu.
He doğru ya:) yok yok ben gitçem artık doktora dikkat dağınıklığı hafıza kaybı iyiye işaret değil neyse bak güneşli haftamıza az kaldı o zaman "):) merakla o güneşli haftayı bekliyorum ben

Allah kolaylık versin Burcu ya huzursuz olmaları çok çok zor. Kehribar kolye sipariş verdim bende gelecek. Boynuna taksana belki daha kolay atlatır. Yanılmıyorsam ayak bilegine takiyorsun.
Dedigin gibi canim,boynuna taktim simdi,dun gece daha rahat uyumus annemin dedigine gore,annemo cagirdim ona biraktim. Buyuk ihtinal dis huzursuLugu bu.

Benimkine hiiç faydası olmadı inşallah siz yarar görürsünüz
Damaklar çok fena yaa cıldırıyor bazen kuzum
Canim sen nereden almıştın?
Gerçi bünye ile de alakalı bu işler. Kolay atlatiriz inşallah.
Üşütmüş olabilir mi? Bana öyle gibi geldi.

Ya şu prima sizdiriyor diyorsunuz ama bize de iyi geldi. 4 numara aktif bebek sabaha kadar açmıyorum sızma yok bez gülle olmuş oluyor. Nereden alıyorsunuz acaba sahte olabilir mi? Ben migrostan alıyorum. Esim internetten almış bu sefer baya hesaplı diyordu o sizdirirsa yazarım yine.

Kesin Erzurum mu oldu canım? Ev tutarsınız o zaman ay harika. Çok sevindim belirsizlik zor.

Bende sızdırıyor ya.
Öyle her bez değil ama sabah biraz geç açayım sızdırmış oluyor.
Sahte değildir, özdilek'ten alıyoruz.
Paketindendir belki, hatalı paket çıkıyor olabilir.

Bende sızdırıyor ya.
Öyle her bez değil ama sabah biraz geç açayım sızdırmış oluyor.
Sahte değildir, özdilek'ten alıyoruz.
Paketindendir belki, hatalı paket çıkıyor olabilir.

Bende aktif bebek 4+ kullanıyorum çok memnunum hiç sızdırma yapmıyor.
Acaba bedeni büyük yada küçük alıyor olabilir misin? Sızdırma sebebi olabilir eğer öyleyse

Selam kızlar.havalar iyice soğudu cocukları haftada kac kere yıkıyorsunuz ben haftada 2 defa yıkıyorum.cocuklar kac saatte 1 ve kac dk emiyor.kızım oturmak istiyor sürekli yatarken ya da kucağımda öne atıyor kendini resmen oturmak istediğini belirtiyor ama beli ağrımaz mı tam 4 aylık.

Bende aktif Bebek 4+kullanıyorum aksam 19.00 da bağlıyorum kızım 21.00 gibi uyumuş oluyor uykusu açılmasın diye geceboyu değiştirmiyorum sabah 8 gibi emziriyorum emzirme sonrası kaka yapıyor işte o Zaman değiştiriyorum cocugun ağırlığı kadar bez doluyor 12 saat boyunca sızdırma yapmıyor.belini iyi bantlamak ve lastikli tarafını dışarı çıkarmak gerekiyor pişik de olmadık hiç

Cnm bu durum bebekten bebege degisiyor mesela bizde premium care kullaniyoruz hic sizdirmiyor bir ara yeni bebek kullandik 2 numaradayken o sizdirmisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…