- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Son adet tarihin ne. Doktor muayenede kaç haftalık değer söyledi,bu rakamlara göre yorum yapalım. ben vajinal bakıldığında bebek 5+5 değerinde iken kalp atışlarını görebildim. Ama 6+5 ti sata göre.
Her halükarda 1 hafta 10 gün beklemen şart,gelişimi takip edilmek zorunda,10 gün sonrada değerlerinde hiçbir değişme olmassa o zaman tanı doğru olur.
Sağol. Cnm 6+3 .yok cnm ilkini bir hafta önce görmüştük ikinciyi göremeyince alttan gördükGecmiş olsun cnm kac haftalık sın benımde ilkinde bebek gorunmedi gec dollenmeden dedıler
sata gore 6+0 raporuma gore 5+5
yarin eski doktorumla goruscem bakalim o ne diyecek
DUALARİNİZİ BEKLİORUM
Teşekkürler cnm çok güzel bir duygu darısı sana ve tüm bekleyenleregozun aydın cnm kalp atışı başladı demekkı he ıns darısı bana bende yarın duyucam:)
amın cnm benım amın :)Teşekkürler cnm çok güzel bir duygu darısı sana ve tüm bekleyenlere
Yok cnmBebeğini gormene cok sevindim Masallah onatiroid için ilaç kullanmaya basladın mı cnm
Allah yardımcın olsun inş. Yarın hayırlı guzel haberlerle alırsınızsata gore 6+0 raporuma gore 5+5
yarin eski doktorumla goruscem bakalim o ne diyecek
DUALARİNİZİ BEKLİORUM
benim ilk hamileliğimde doktor hanım 10. haftada bilmişti cinsiyetini doktorum Antlya'da. Dr Güray Ünlü10 / 11 haftada cinsiyeti belli olanda varmış
Anladım cnm tesekkur ederimDoktor geçici olabilir dedi geçerse kullanmaya gerek yok dedi bazı testler istedi
merhaba kızlar ben daha henüz doktora gitmedim..
kendi doktorumu aradım 8 haftalıkken gelirim dedim, oda tamam ama sağlık ocağına git tahlillerini yaptır gelirken getirirsin dedi.. dün yaptırdım bugün sonuçları aldım..
ama bu tahlillerin içinde tsh yok ? sizinkilerde var heralde dimi ?
kafam karıştı sizlere bi soruyum dedim
Bana da ne dese batıyor hatta demese de batıyor o yüzden konuşmamayı ve surat asmayı tercih ediyorum. Biliyorum yanlış ama içimden gerçeten sadece offlamak pufflamak ve somurtmak geliyor özellikle de eşimeValla bende eşime sinir oluyorum her hareketi batıyor nedense banasaçma sapan şeyler geliyor aklıma takıyorum onlara
maşallah hayıtım kocaman olmuş senin bebişCnm bn osmaniyedeyim.ama oglumu ortadogu hastanesinde dogurmustum.hastanede ilgi cok iyi odalar guzel.doktor birebir ilgileniyor.
merhaba cnm sağlık ocağında testler yapılıyormu ben yapılmıyor dıye bıloyordumda ?
Aynı bende erken başladık heraldeBana da ne dese batıyor hatta demese de batıyor o yüzden konuşmamayı ve surat asmayı tercih ediyorum. Biliyorum yanlış ama içimden gerçeten sadece offlamak pufflamak ve somurtmak geliyor özellikle de eşime
Ona da bakiyorlar canim tekrar yaptir istersen. TSH t4 lere baksinlar.
aa cok ıyımıs cnm hangı testlerı yaptalr pekı orda bende yaptırayım olursa...evet yapılıyormuş :) bende yeni öğrendim..
ilk çocuğumda hemen koşa koşa hastaneye giderdim.. şimdi daha dinginim bu konuda kalp atışlarını duyacağım zamandan önce gitmek istemedim..
doktorumu aradım dedim ben 8 haftalık olunca gelmek istiyorum dedim oda tamam ama testlerini sağlık ocağından yaptır gelirkende yanında getirirsin dedi.. bende sağlık ocağına gittim aldılar yaptılar bugün aldım sonuçlarını.
sende yaptırabilirsin yani :)
aa cok ıyımıs cnm hangı testlerı yaptalr pekı orda bende yaptırayım olursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?