2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

sata gore 6+0 raporuma gore 5+5
yarin eski doktorumla goruscem bakalim o ne diyecek

DUALARİNİZİ BEKLİORUM

sata gore 6+0 raporuma gore 5+5
yarin eski doktorumla goruscem bakalim o ne diyecek

DUALARİNİZİ BEKLİORUM

Canım, doktorun bu tespiti için inan çok erken,bence içini ferah tut,en azından kendi doktoruna 1 hafta sonra git,bu görüşmeyide hiç olmamış varsay.

Doktor geçici olabilir dedi geçerse kullanmaya gerek yok dedi bazı testler istedi

merhaba cnm sağlık ocağında testler yapılıyormu ben yapılmıyor dıye bıloyordumda ?

Valla bende eşime sinir oluyorum her hareketi batıyor nedense bana saçma sapan şeyler geliyor aklıma takıyorum onlara
Bana da ne dese batıyor hatta demese de batıyor o yüzden konuşmamayı ve surat asmayı tercih ediyorum. Biliyorum yanlış ama içimden gerçeten sadece offlamak pufflamak ve somurtmak geliyor özellikle de eşime

merhaba cnm sağlık ocağında testler yapılıyormu ben yapılmıyor dıye bıloyordumda ?

evet yapılıyormuş :) bende yeni öğrendim..

ilk çocuğumda hemen koşa koşa hastaneye giderdim.. şimdi daha dinginim bu konuda kalp atışlarını duyacağım zamandan önce gitmek istemedim..

doktorumu aradım dedim ben 8 haftalık olunca gelmek istiyorum dedim oda tamam ama testlerini sağlık ocağından yaptır gelirkende yanında getirirsin dedi.. bende sağlık ocağına gittim aldılar yaptılar bugün aldım sonuçlarını.

sende yaptırabilirsin yani :)

Bana da ne dese batıyor hatta demese de batıyor o yüzden konuşmamayı ve surat asmayı tercih ediyorum. Biliyorum yanlış ama içimden gerçeten sadece offlamak pufflamak ve somurtmak geliyor özellikle de eşime
Aynı bende erken başladık heralde bütün hormonlarım tavan yapmış durumda ama nedense sadece eşime karşı

Ona da bakiyorlar canim tekrar yaptir istersen. TSH t4 lere baksinlar.

ya bende öyle hatırlıyorum ama bu sonuçlarda yok..

21 ocak ta kendi doktoruma randevum var bi daha sağlık ocağıyla ugrasmak istemiyorum.. doktorum eğer isterse tekrar tahlil yaptırır diye düşünüp erteledim.. kötü mü ettim ki ?

aa cok ıyımıs cnm hangı testlerı yaptalr pekı orda bende yaptırayım olursa...

aa cok ıyımıs cnm hangı testlerı yaptalr pekı orda bende yaptırayım olursa...

canım ben gittim durumu anlattım hamileyim dedim.. yapabildikleri bütün testleri yaptılar. yani en azından doktor öyle söyledi..

bi gün kan alıyorlar ertesi günde sonuçları veriyorlar..

ben çalıştığım için doktorum ilk doğumumdada bana gelemezsen sağlık ocağına yaptır bunu dediğini hatırlıyorum sanki..

ama şuan işte olduğum için hangi testler var hangileri yok diye ilk testlerimi karşılaştıramıyorum o yüzden net bişey söyleyemem ama tsh olmadığı kesin

sende daha doktora gitmediysen yaptırabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…