Kaç kiloda geçtin 4+'ya?Bende aktif bebek 4+ kullanıyorum çok memnunum hiç sızdırma yapmıyor.
Acaba bedeni büyük yada küçük alıyor olabilir misin? Sızdırma sebebi olabilir eğer öyleyse
2-3 günde bir yıkıyorum, kustuğu için gerekiyor mutlaka.Selam kızlar.havalar iyice soğudu cocukları haftada kac kere yıkıyorsunuz ben haftada 2 defa yıkıyorum.cocuklar kac saatte 1 ve kac dk emiyor.kızım oturmak istiyor sürekli yatarken ya da kucağımda öne atıyor kendini resmen oturmak istediğini belirtiyor ama beli ağrımaz mı tam 4 aylık.
Sen kaç kiloda gectin 4+'ya?Bende aktif Bebek 4+kullanıyorum aksam 19.00 da bağlıyorum kızım 21.00 gibi uyumuş oluyor uykusu açılmasın diye geceboyu değiştirmiyorum sabah 8 gibi emziriyorum emzirme sonrası kaka yapıyor işte o Zaman değiştiriyorum cocugun ağırlığı kadar bez doluyor12 saat boyunca sızdırma yapmıyor.belini iyi bantlamak ve lastikli tarafını dışarı çıkarmak gerekiyor pişik de olmadık hiç
Cnm bu durum bebekten bebege degisiyor mesela bizde premium care kullaniyoruz hic sizdirmiyor bir ara yeni bebek kullandik 2 numaradayken o sizdirmisti :)
Canim ben oturtuyorum kucağımda artık asla başka türlü durmuyor. Ama destekli ya da desteksiz oturtmadim henüz. Haftada 2 kere yıkıyoruz Neva hanımı. 2 saatte 1 4 5 dk emip bırakıyor. Tutana kadar da aglamaca. Ac ondan ağlıyor meme ağzına değince daha çok ağlıyor. Sabah sezen Aksu rakkas açtım memeyi açtım aldım kucağa vermedim memeyi sallarken sallarken kendi tuttu. 15 dk ya yakın emdi.Selam kızlar.havalar iyice soğudu cocukları haftada kac kere yıkıyorsunuz ben haftada 2 defa yıkıyorum.cocuklar kac saatte 1 ve kac dk emiyor.kızım oturmak istiyor sürekli yatarken ya da kucağımda öne atıyor kendini resmen oturmak istediğini belirtiyor ama beli ağrımaz mı tam 4 aylık.
Bu premium bi tek bize mi kötü geldi ya? Paçalarından akıyordu kuzunun. Öyle mecazi değil valla çoraplar batiyordu .Bikaç bez denicem olmazsa premiuma dönücem ben de.
Maaş da yok zaten ah premium ah :)
A101in bezini deniyorum şu an, hangi arkadaş önermişti unuttum.
Şimdilik sıkıntı yok.
Bu premium bi tek bize mi kötü geldi ya? Paçalarından akıyordu kuzunun. Öyle mecazi değil valla çoraplar batiyordu .
Aynen ben de kısa kısa 1 dk oturtayım o Zaman .canım 6.5 kg da geçtik 4+ ya tam kavrıyor kilot gibi 4 kullanıyorduk eşim 4+ almış daha iyi kavradıKaç kiloda geçtin 4+'ya?
4 numara tam geliyor ya büyük kesinlikle değil küçük de değil.
Gece sızdırıyor genelde, bazen gündüz de sızdırıyor.
Paketten olduğunu düşünmeye başladım, arkadaş da numune göndermişti inceleme için primaya.
2-3 günde bir yıkıyorum, kustuğu için gerekiyor mutlaka.
Yıkamasam da siliyorum boynunu falan.
2 aydan beri oturmak için direniyor resmen.
Kucakta hafif oturtuyordum, artık destekle falan da birkaç dakika birkaç dakika oturuyorum.
Mest oluyor.
Oturmak istiyorsa yatırmak mümkün olmuyor zaten.
Sen kaç kiloda gectin 4+'ya?
12 saatte mutlaka sızdırıyor.
Gece 11buçuk gibi değiştiriyorum 8e kadar falan duruyor.
Onda da sızdırıyor bazen.
Haha alemsin rakkas ha süper bende açayım kız :)Canim ben oturtuyorum kucağımda artık asla başka türlü durmuyor. Ama destekli ya da desteksiz oturtmadim henüz. Haftada 2 kere yıkıyoruz Neva hanımı. 2 saatte 1 4 5 dk emip bırakıyor. Tutana kadar da aglamaca. Ac ondan ağlıyor meme ağzına değince daha çok ağlıyor. Sabah sezen Aksu rakkas açtım memeyi açtım aldım kucağa vermedim memeyi sallarken sallarken kendi tuttu. 15 dk ya yakın emdi.
Canim sen nereden almıştın?
Gerçi bünye ile de alakalı bu işler. Kolay atlatiriz inşallah.
Üşütmüş olabilir mi? Bana öyle gibi geldi.
Ya şu prima sizdiriyor diyorsunuz ama bize de iyi geldi. 4 numara aktif bebek sabaha kadar açmıyorum sızma yok bez gülle olmuş oluyor. Nereden alıyorsunuz acaba sahte olabilir mi? Ben migrostan alıyorum. Esim internetten almış bu sefer baya hesaplı diyordu o sizdirirsa yazarım yine.
Biz 2-3 güne yıkıyoruz canım degisiyor,emmesi de paşanın keyfine göre bu ara bazen iki saatte bir bazen saat başı bu ara düzensiziz.Bizimki de oturmak istiyor galiba ben de korkuyorum ama oturtmak da istiyorum kucagimda oturtuyorum şimdilik.Selam kızlar.havalar iyice soğudu cocukları haftada kac kere yıkıyorsunuz ben haftada 2 defa yıkıyorum.cocuklar kac saatte 1 ve kac dk emiyor.kızım oturmak istiyor sürekli yatarken ya da kucağımda öne atıyor kendini resmen oturmak istediğini belirtiyor ama beli ağrımaz mı tam 4 aylık.
Sok marketinden alıyorum canimHiç sızdırmıyordu demeyeyim şimdi ama malum benimki bazen 3 günde bazen 10 günde yapıyor kakayı.
O zaman fark etmeden hoplatan zıplatan olursa batıyordu.
Bi de bel kısmına az pay bıraktıysam.
Gece sızdırması hiç olmadı.
Babası da bu ara basıcam parayı alıcam oğluma en iyisini havalarında :)
Komili deneyeyim dedim ama piyasada komili yok.
C caspe_r nerden alıyorsun?
Kaç kiloda geçtin 4+'ya?
4 numara tam geliyor ya büyük kesinlikle değil küçük de değil.
Gece sızdırıyor genelde, bazen gündüz de sızdırıyor.
Paketten olduğunu düşünmeye başladım, arkadaş da numune göndermişti inceleme için primaya.
Anladım Cnm cok teşekkür ederim bugun bende oturtma ya başladım ama dik degil hafif eğimliBiz 2-3 güne yıkıyoruz canım degisiyor,emmesi de paşanın keyfine göre bu ara bazen iki saatte bir bazen saat başı bu ara düzensiziz.Bizimki de oturmak istiyor galiba ben de korkuyorum ama oturtmak da istiyorum kucagimda oturtuyorum şimdilik.
Evet canım kesin erzurum :) tayin işi olduğundan lojmanda kalabiliyoruz artık. Çok sağol canım benim :-* sağ salim bide gidip yerleşeydikKesin Erzurum mu oldu canım? Ev tutarsınız o zaman ay harika. Çok sevindim belirsizlik zor.
Sağolasın tatlışım. Toparlandık sayılır büyük başlar kaldı. Oraya gidince de iki tane kadın tutayım diye düşünüyorum. Kimse gelemeyecek yardımaMinikPiranha güzelim hayırlı olsun yeni yeriniz Bebek'le taşınmak da cok zor olur Allah yardımcınız Olsun kuzum
Sağol canım amin. Rabbim ikisine de tez vakitte şifa versin inşallah. @gamzelim anneciğinin iyi olmasına çok sevindim. @goqce eniştene acil şifalar diliyorum inşallah çabucak çıkar yoğunbakımdanMasallah kuzuya.
Bosver emin ol kilolu olsun istemessin. Belden yukarim felç
Valla bugun hic durmadi dunun acisini cikartti yemek bile yapamadim. Dun izin verdim temizlige bugun hic bisi yapamassin anne dedi bende yapamadim
Bakayim benimki bu 4.ayda kac gram alcak iyice cosuyo masallah hareketleriyle. Ondan kilo alimi azaliyor demekki.
Prima aktif kullanıyordum gece altini hic degismedigim halde 2 kilo bez oluyodu sizdirmiyordu. Molfixe gectim onuda gece degismiyorum gene agir bi bez oluyo ve cok sukur oda sizdirmiyo canim.
2bucuk ay daha sabret 6.ayda biticekmis reflu olaylari Allah'in izniyle canim. Suan kac kg idi bidik.
İyi bari Allah utandirmasin.
Gamzelimin annesi ameliyat oldu sukur suan odaya almislar. Kalpte biraz sorun varmis ama oda duzelicek Allah'in izniyle.
Gokcenin enistesi biraz daha agir bir ameliyat gecirmis sanirim onunkide yogunbakimdaydi en son damarini kesmisler ameliyatta yanlislikla filan o biraz daha zorlu bir surecten gecicek sanirin. rabbim biran once ikisinede sifa versin insallah.
En güzeli canım boşver. Ben her şeye yetişeyim derken kendimi ihmal ediyorum bir bakıyorum bir aydır kuaföre gitmemişim gitmemişim. Bir bakıyorum akşam olmuş kahvaltıyla duruyorum. Allah hepimize güç kuvvet versinSağolun kızlar, komili'den başlayıp denicem.
A101inkini alacaktım geçen, deneme paketi yoktu.
Eşim her hafta izin kullanmıyor, kullandığında da hemen gezme derdine düşüyoruz yemek de neymiş :)
Senin bu dediklerini yapsam daha da bi şey istemem zaten.
Tam çocuk yavaş yavaş kendi vakit geçirecek diyordum, iki haftadır ne anakucağı ne oyun halısı, sadece kucak.
Uyku da zaten var yok arası genelde.
Ama gerçekten hal kalmaz yav yetiseyim derken.
Benim eltimin kızında vardı ilaç vermediler diye biliyorum sık sık az az yedirmek gerekiyo emen çocukta bu nasıl ayarlanır bilemedim belki ilaç kusmasını baskılayan bi ilaçtırIyi aksamlar kizlar bugun doktordaydik rontgenimizi cektirdik bugun tam tahmin edilen gibi reflusu cikti zeynebin doktor iki ilac yazdi 4 ay kullanmasi gerekiyor dediyine ilac kullancaz yani bebegi reflu olup ilac kullanan duymadim bu sayfada ama yine de sormak istedim var mi bebeginde reflu olan kizlar ?
Ek gıda alıyosa ya da senin yediklerinde bi değişiklik varsa kokusu değişebilirYa kızlar bi de şey sorayım yine kaka muhabbeti olacak ama bizim kız 3 gün kaka yapmadı dün gece yaptı ama o kadar kötü kokuyodu ki bi de traş köpüğü gibiydi. Heralde uzun süre yapmadı ya ondan koktu dedim. Dünden beri de gazı acaip pis kokuyo. Şimdi de kaka yaptı o da berbat kokulu,bende doktordan gaita için kap almıştım ona koyuyumda eşim hastaneye götürsün tahlil yaptıralım dedim alırken kokudan midem bulandı. Kakası tam yeşil değil ama yeşile yakın hafif de içinde sümüksü şeyler var. Hastanedeydi eşin sormuş laboratuar aletlerimiz eksik sadece kakada gizli kana bakabiliriz demişler kaldı öyle. Nedendir acaba ya? Bi huzursuzluğu falan yok ama napcam bilemedim. Pazar van merkeze gitcez orda acile götürcem ama bilemiyorum o zaman kadar beklesem mi? Yaşadınız mı sizler böyle bişey?
Kesinlikle kuzum çocukla sogukta zor olur tut 2 tane yardımcı olur 1 günde halledersin hayırlı olsun yavrumSağolasın tatlışım. Toparlandık sayılır büyük başlar kaldı. Oraya gidince de iki tane kadın tutayım diye düşünüyorum. Kimse gelemeyecek yardıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?