2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende aktif bebek 4+ kullanıyorum çok memnunum hiç sızdırma yapmıyor.
Acaba bedeni büyük yada küçük alıyor olabilir misin? Sızdırma sebebi olabilir eğer öyleyse
Kaç kiloda geçtin 4+'ya?
4 numara tam geliyor ya büyük kesinlikle değil küçük de değil.
Gece sızdırıyor genelde, bazen gündüz de sızdırıyor.
Paketten olduğunu düşünmeye başladım, arkadaş da numune göndermişti inceleme için primaya.

2-3 günde bir yıkıyorum, kustuğu için gerekiyor mutlaka.
Yıkamasam da siliyorum boynunu falan.
2 aydan beri oturmak için direniyor resmen.
Kucakta hafif oturtuyordum, artık destekle falan da birkaç dakika birkaç dakika oturuyorum.
Mest oluyor.
Oturmak istiyorsa yatırmak mümkün olmuyor zaten.

Sen kaç kiloda gectin 4+'ya?
12 saatte mutlaka sızdırıyor.
Gece 11buçuk gibi değiştiriyorum 8e kadar falan duruyor.
Onda da sızdırıyor bazen.

Cnm bu durum bebekten bebege degisiyor mesela bizde premium care kullaniyoruz hic sizdirmiyor bir ara yeni bebek kullandik 2 numaradayken o sizdirmisti :)

Bikaç bez denicem olmazsa premiuma dönücem ben de.
Maaş da yok zaten ah premium ah :)

A101in bezini deniyorum şu an, hangi arkadaş önermişti unuttum.
Şimdilik sıkıntı yok.

Canim ben oturtuyorum kucağımda artık asla başka türlü durmuyor. Ama destekli ya da desteksiz oturtmadim henüz. Haftada 2 kere yıkıyoruz Neva hanımı. 2 saatte 1 4 5 dk emip bırakıyor. Tutana kadar da aglamaca. Ac ondan ağlıyor meme ağzına değince daha çok ağlıyor. Sabah sezen Aksu rakkas açtım memeyi açtım aldım kucağa vermedim memeyi sallarken sallarken kendi tuttu. 15 dk ya yakın emdi.

Bikaç bez denicem olmazsa premiuma dönücem ben de.
Maaş da yok zaten ah premium ah :)

A101in bezini deniyorum şu an, hangi arkadaş önermişti unuttum.
Şimdilik sıkıntı yok.
Bu premium bi tek bize mi kötü geldi ya? Paçalarından akıyordu kuzunun. Öyle mecazi değil valla çoraplar batiyordu .

Bu premium bi tek bize mi kötü geldi ya? Paçalarından akıyordu kuzunun. Öyle mecazi değil valla çoraplar batiyordu .

Hiç sızdırmıyordu demeyeyim şimdi ama malum benimki bazen 3 günde bazen 10 günde yapıyor kakayı.
O zaman fark etmeden hoplatan zıplatan olursa batıyordu.
Bi de bel kısmına az pay bıraktıysam.
Gece sızdırması hiç olmadı.

Babası da bu ara basıcam parayı alıcam oğluma en iyisini havalarında :)

Komili deneyeyim dedim ama piyasada komili yok.
C caspe_r nerden alıyorsun?

Aynen ben de kısa kısa 1 dk oturtayım o Zaman .canım 6.5 kg da geçtik 4+ ya tam kavrıyor kilot gibi 4 kullanıyorduk eşim 4+ almış daha iyi kavradı

Haha alemsin rakkas ha süper bende açayım kız :)

Valla canım ben doğduğundan beri prima aktik kullanıyorum gece de altını almıyorum denizin ama sızdırma yaşamadım hiç, gerçi hepsini ebebekten almıştık ama geçenlerde kara cuma diye indirimli aldık onları kullanmadım daha bakalım.

Biz 2-3 güne yıkıyoruz canım degisiyor,emmesi de paşanın keyfine göre bu ara bazen iki saatte bir bazen saat başı bu ara düzensiziz.Bizimki de oturmak istiyor galiba ben de korkuyorum ama oturtmak da istiyorum kucagimda oturtuyorum şimdilik.

Hepsi buradadan da aldık,buradaki marketlerden de hep aynı sorun çıktı.Bi krem rengiydi paketler bi daha beyaz gibi.İkisi de sızdırdı 2.aydan itibaren.Numaralarina,baglayisima da dikkat ettim oysa.Bebege göre de değişiyor demek ki.

Sok marketinden alıyorum canim

9 kilo oğlum şuan 2 gün önce geçtim 4+ aslında 4 hiç almadım direk + aldım küçük gelceğini düşündüğüm için ve tahmin ettiğim gibi oldu 4+ tam geldi.

Anladım Cnm cok teşekkür ederim bugun bende oturtma ya başladım ama dik degil hafif eğimli

MinikPiranha güzelim hayırlı olsun yeni yeriniz Bebek'le taşınmak da cok zor olur Allah yardımcınız Olsun kuzum
Sağolasın tatlışım. Toparlandık sayılır büyük başlar kaldı. Oraya gidince de iki tane kadın tutayım diye düşünüyorum. Kimse gelemeyecek yardıma

Sağol canım amin. Rabbim ikisine de tez vakitte şifa versin inşallah. @gamzelim anneciğinin iyi olmasına çok sevindim. @goqce eniştene acil şifalar diliyorum inşallah çabucak çıkar yoğunbakımdan

En güzeli canım boşver. Ben her şeye yetişeyim derken kendimi ihmal ediyorum bir bakıyorum bir aydır kuaföre gitmemişim gitmemişim. Bir bakıyorum akşam olmuş kahvaltıyla duruyorum. Allah hepimize güç kuvvet versin

Benim eltimin kızında vardı ilaç vermediler diye biliyorum sık sık az az yedirmek gerekiyo emen çocukta bu nasıl ayarlanır bilemedim belki ilaç kusmasını baskılayan bi ilaçtır

Ek gıda alıyosa ya da senin yediklerinde bi değişiklik varsa kokusu değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…