Haftada 2 yıkıyorum bende emme olarak saat tutmuyorum artık ama hemen hemen 2 saatte 1 emiyo gündüzleri dk da tutmuyorum bi göğsü bitiriyo çoğu zaman bazen yarım yarım emiyo o zaman 1 saat aralıkla emiyo gece hiç belli olmuyo:) bizimkide oturmak istiyo ama 3.5 aylık kucakta taşıyarak kandırıyorum oturursam o da oturur pozisyonda olmak istiyoSelam kızlar.havalar iyice soğudu cocukları haftada kac kere yıkıyorsunuz ben haftada 2 defa yıkıyorum.cocuklar kac saatte 1 ve kac dk emiyor.kızım oturmak istiyor sürekli yatarken ya da kucağımda öne atıyor kendini resmen oturmak istediğini belirtiyor ama beli ağrımaz mı tam 4 aylık.
Hepsi buradadan aldiginiz markete gore daha uyguna geliyor mu, oyleyse ben de aliyim, 4 kullaniriz baya bi diye dusunuyorum, toplu halde alam benim bebe bez birakmiyo evde=)Hepsi buradadan da aldık,buradaki marketlerden de hep aynı sorun çıktı.Bi krem rengiydi paketler bi daha beyaz gibi.İkisi de sızdırdı 2.aydan itibaren.Numaralarina,baglayisima da dikkat ettim oysa.Bebege göre de değişiyor demek ki.
G.tun şekline göre değişiyor bence.Hepsi buradadan da aldık,buradaki marketlerden de hep aynı sorun çıktı.Bi krem rengiydi paketler bi daha beyaz gibi.İkisi de sızdırdı 2.aydan itibaren.Numaralarina,baglayisima da dikkat ettim oysa.Bebege göre de değişiyor demek ki.
İşte bu harika canimsin yaa. Çok çok sevindim. Bak Allah sevda hanımın hatırına size ne güzel bir kapı açtı.Evet canım kesin erzurum :) tayin işi olduğundan lojmanda kalabiliyoruz artık. Çok sağol canım benim :-* sağ salim bide gidip yerleşeydik
Aynen en güzeli. Sen hiç uğraşma sevda kuzu ile ilgilen.Sağolasın tatlışım. Toparlandık sayılır büyük başlar kaldı. Oraya gidince de iki tane kadın tutayım diye düşünüyorum. Kimse gelemeyecek yardıma
Canim baglarken kenar lastiklerini iyice popo bogumuna kadar aciyorsun dimi? Cunku sizdirma bende 1 kere oldu bu zamana kadar oda ilk aylarda prima da oldu ama heralde iyi baglayamamamdan kaynakliydi o.Aktif hep sızdırdı ya.
Uygun bedende değiliz desem 3 numara kullanılacak gibi değildi ki, 4 tam oluyor.
Denicem tek tek.
Seninkinin az kilo almış hali ne olacak bakalım :)
Yok canim sizdirmiyo ya bende de sizdirmiyodu cunku. Molfixe gectim oda sizdirmiyo hatta b.k kokusu bile gelmiyo kaka yaptigi zaman :)Canim sen nereden almıştın?
Gerçi bünye ile de alakalı bu işler. Kolay atlatiriz inşallah.
Üşütmüş olabilir mi? Bana öyle gibi geldi.
Ya şu prima sizdiriyor diyorsunuz ama bize de iyi geldi. 4 numara aktif bebek sabaha kadar açmıyorum sızma yok bez gülle olmuş oluyor. Nereden alıyorsunuz acaba sahte olabilir mi? Ben migrostan alıyorum. Esim internetten almış bu sefer baya hesaplı diyordu o sizdirirsa yazarım yine.
Haftada 2 kere yikiyorum bende canim. Benimki 3bucuk aylik ve 3 ayliktan beri kucakta tam oturmasa da oturtuyorum cunku devamli kafayi one atip atip duruyo ben geriye atmaktan yoruldum napiyosn yap dedim kendi kendini oturttu yani biyeride acimiyo sukur acisa aglar heralde. Hatta ayaklariyla basmaya bilr basladi kucagimda maalesef engel olamiyorum.Selam kızlar.havalar iyice soğudu cocukları haftada kac kere yıkıyorsunuz ben haftada 2 defa yıkıyorum.cocuklar kac saatte 1 ve kac dk emiyor.kızım oturmak istiyor sürekli yatarken ya da kucağımda öne atıyor kendini resmen oturmak istediğini belirtiyor ama beli ağrımaz mı tam 4 aylık.
Sağolasın tatlışım. Toparlandık sayılır büyük başlar kaldı. Oraya gidince de iki tane kadın tutayım diye düşünüyorum. Kimse gelemeyecek yardıma
Merhaba arkadaşım benimde bebegime reflu teşhisi koyuldu kilo alımınida etkileyince kusmalari gaviscon toz ilaç verildi kullanıyorum çokta bir faydasini görmedik siz ne kullanacaksınız acabaIyi aksamlar kizlar bugun doktordaydik rontgenimizi cektirdik bugun tam tahmin edilen gibi reflusu cikti zeynebin doktor iki ilac yazdi 4 ay kullanmasi gerekiyor dediyine ilac kullancaz yani bebegi reflu olup ilac kullanan duymadim bu sayfada ama yine de sormak istedim var mi bebeginde reflu olan kizlar ?
Evet evet Cnm bizim ki de oturur pozisyonda olmak istiyor hepsi aynı denek bu dönemdeHaftada 2 yıkıyorum bende emme olarak saat tutmuyorum artık ama hemen hemen 2 saatte 1 emiyo gündüzleri dk da tutmuyorum bi göğsü bitiriyo çoğu zaman bazen yarım yarım emiyo o zaman 1 saat aralıkla emiyo gece hiç belli olmuyo:) bizimkide oturmak istiyo ama 3.5 aylık kucakta taşıyarak kandırıyorum oturursam o da oturur pozisyonda olmak istiyo
Bizim bebelerin neslinde bi sikinti var sanirsam vallaAyy Allahım bu bebeler niye uyumaz ya gündüz uyuduğu yarim saatlik uykuyla duruyo. Gozler kipkirmizi minicik kald uykusuzluktan. Ama hala uyumuyor sipaa
Forever07 masal kızımız nasıl?
Ayni bu bebeler ya hep :)tugbayhan aynen Cnm bizimki de ayaklarıyla yukarı ittiriyor kendini öne eğiliyor oturmak istiyor öne eğilirken de ıh ıh ses çıkarıyor anlıyorum ki kaldır beni diyor :)
gecmisler olsun Rabbim sifalar versin de ayrilmayin bir daha. Masal cok güçlü masallah :)
Şuan aynen bu durumdayız teyzoşları
İki hafta olacak yarın taburcu olalı. Hamd olsun Allah'a daha iyiyiz ve Zaman'la daha iyi olacağız inşallah
Çok özleşmişiz koyun koyuna uyuyoruz yoksa uyku uyumuyoruz :)
Yok canım ya ek gıda almıyo ama üç gün bi kaka yapamamıştı önce ona yordum da dünde yaptı kaka bugünde,bugünkü de pis kokuluydu ev çok sıcak oluyo terliyo acaba o zaman mı üşüttü ki diye de aklıma geliyo. Ev merkezi sistem bi ayarı yokki. Bazen peteği kapatıyorum ama bu seferde soğuyo ev hemen şu kışı bi atlatsaydık hastalanmadan inşallah hayırlısıyla. Bu arada pazartesi de bizim dördüncü ay aşımız var. Normalde hemşire yarın çağırdı ama ben pazar günü sınavım var ateş huzursuzluk falan yaparsa diye pazartesi gelelim dedim. İnşallah bu aşıyı da sorunsuz atlatırız. Valla bu aşılar bende korkulu rüyaEk gıda alıyosa ya da senin yediklerinde bi değişiklik varsa kokusu değişebilir
Canım geçmiş olsun neyi vardı kuzunun? Daha önce bahsettiysen o sayfayı atladım heralde görmedim. Çok geçmiş olsun Rabbim anaları kuzularından ayırmasın. Benim kuzu da ilk doğduğunda sarılıktan bi gece yoğun bakımda yattı ayrı kaldık hemen aklıma günlerce ayrı kalanlar geldi. Ne kadar zor Rabbim tüm bebişlere analara sağlık versin
Şuan aynen bu durumdayız teyzoşları
İki hafta olacak yarın taburcu olalı. Hamd olsun Allah'a daha iyiyiz ve Zaman'la daha iyi olacağız inşallah
Çok özleşmişiz koyun koyuna uyuyoruz yoksa uyku uyumuyoruz :)
Canim o arkadasimiz 24 haftalikken dogum yapti. Masal bebek normalde agustosta dogmasi gerekiyodu. Bir suru ameliyattan filan gecti aylarca ayri kaldilar. Cok sukur kavustular.Canım geçmiş olsun neyi vardı kuzunun? Daha önce bahsettiysen o sayfayı atladım heralde görmedim. Çok geçmiş olsun Rabbim anaları kuzularından ayırmasın. Benim kuzu da ilk doğduğunda sarılıktan bi gece yoğun bakımda yattı ayrı kaldık hemen aklıma günlerce ayrı kalanlar geldi. Ne kadar zor Rabbim tüm bebişlere analara sağlık versin
Cnm biz se basladik bugun o toza ama benim kiz içtiği gibi cikariyor o toz karisimini veremicem heralde ya dogru duzgun de emmio hic istahi yok bi geceleri iyi emio napcagimi sasirdimMerhaba arkadaşım benimde bebegime reflu teşhisi koyuldu kilo alımınida etkileyince kusmalari gaviscon toz ilaç verildi kullanıyorum çokta bir faydasini görmedik siz ne kullanacaksınız acaba
Canim o arkadasimiz 24 haftalikken dogum yapti. Masal bebek normalde agustosta dogmasi gerekiyodu. Bir suru ameliyattan filan gecti aylarca ayri kaldilar. Cok sukur kavustular.
Canım benim kızda en etkili olan emince anakucağında dik yatması oldu,bir de 3 saatte bir emzirme kızımda güzel sonuç verdi 2 saatte bir emzirsem,2,5 saatte bir emzirsem hemen kusuyodu ama ne zaman aralığı 3 saat tuttum azaldı kusması. Gece dediğin gibi kusmuyolar,o da bence gece uykuda gaz çıkarmadıklarından oluyo. Valla ben korkuyodum bu kadar kusmayla bu kız nasıl kilo alacak diye. Sende benim gibi gak meme guk meme mi yapıyosun acaba ondan mı iştahı yokki. Onu iyi anlamak lazım. Bende ilk başta reflüden iştahı yok heralde diye düşünüyodum. Şu yavrular büyüsede dertlerini anlatsalar herşey güzel olacak diye umuyorumCnm biz se basladik bugun o toza ama benim kiz içtiği gibi cikariyor o toz karisimini veremicem heralde ya dogru duzgun de emmio hic istahi yok bi geceleri iyi emio napcagimi sasirdim
Aynen ya bu kadar uyumadan nasil durur bebis. Emiyo uyuyor simdide 5 dkda aglayarak geri kalkiyorBizim bebelerin neslinde bi sikinti var sanirsam vallayatarak da duramiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?