2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok cnm ya oyle gak meme guk meme hallerimiz olmadi bizim hic cok sukur suan kilosu iyi ama ilk 2 ay iyi aldi diye 3. Ve 4. Ayda toplam 1kilo aldi diyebilrim bundan sonrasi icin umutsuzum ben sanki hic almio hatta zayiflio gibi gelior.Emzirme aralarimiz uzun zaten bizim 2 saati geciyor cogu zaman hatta 3 saati buluyor ama reflusu olan bebeklerin az ve sik beslenmesi gerekiomus diye biliorum ben bugunbizimkisi 3 keZ kustu ikisinde gaviscon tozu cikardi biri normal kusmasiydi cokel gibi onun haricinde hic kusmadi az ve sik besledim diger günlere gore bakalim insallah sonuc alirim. Benim hatam en baştan reflu yatagi kullanmamam oldu cahilligimden oldu cunku yeni duydum ben reflu yatagini burdan hep yastiksiz yatirdim cogu zaman dogdugundan itibaren simdi de sigmaz artik alsam da sirt ve bas kismini destekliyorum simdilik

.
Ben varım canim, gaviscon infant kullanıyorum. Bana röntgen çektirmedi ama ultrason cekti başka bisey var mo die sadece.

3. Ay kontrolünde 5940ti. Ama zaten 4140 doğdu. İnsallah 6. Ayda biter dediğin gibi canimmm

Canım bizde reflü yastığı almadık. Ana kucağında uyutup yatağına alıyodum. Biz park yatak kullanıyoruz. Onunda sallamak için aparatı varya altta tek tarafı kapalı tek tarafını açtık meyilli bi hal aldı. Öyle olunca da reflü yastığına gerek kalmadı. Annemlerde kalırkende dediğin gibi belinden yukarısını,yastığı meyilli koyuyodum,onun üstüne yatırıyodum. Valla bizim insanımız pratik zekalı bulursun sende yavrucuğa bi çözüm. Deneye deneye buluyoruz en uygununu.
Ya kızlar hayalimsin1 nasıl oldu haber alanınız var mı? Uğramıyo epeydir buraya merak ettim sağlık durumu nasıl?

Dikkat ediyorum canım.
Premiumda sorun yoktu, aktife geçince oldu sızıntı.
Birkaç bez deneyip olmazsa başa sararım artık.

4buçuk mu 5 mi uyandık oğlumla, o emip uyumaya devam, ben yatakta dön dur.
Şimdi babası aldı işe gidene kadar uyu diye ama yok uyku falan.
Bakalım bugünü nasıl çıkarıcam.

Cnm biz se basladik bugun o toza ama benim kiz içtiği gibi cikariyor o toz karisimini veremicem heralde ya dogru duzgun de emmio hic istahi yok bi geceleri iyi emio napcagimi sasirdim
Aynen zorla süpürge sesiyle emiyor çoğu zamn emdiginide çıkartıyor Dr kilo alımı az olunca sık emir dedi ama nerde ikisinde emdiği nasır olmuştur bugüne dek sancı giriyor bırakıyor gazını alıyorum devam etmiyor 4 aylığı geçtik 6200uz hala seninki iyi ama masallah öyle olmasina rağmen bizim toz ilaci icerken sıkıntı olmadı çıkarmadı hemen ama dedigim gibi çokta faydası olmadı malesef belki size iyi gelirsen azından 1haftabduzenli kullan

günaydın kızlar
dün başımıza gelen ilginç olayı anlatayım dedim.
dün öğlen anneme gittim. tabi herkes gibi çıkmadan her yeri kontrol ettim. eşim işten gelince banyoya girmiş elini yüzünü yıkamak için. bakmış ki banyo su içinde, muslukları kontrol etmiş ama onlar da kesikmiş. dışarı çıkıp sayaca bakarken ana vananın kapalı olduğunu görmüş.
meğer çelik bağlantı paslı yerinden kopunca banyoya su dolmaya başlamış. anlamadığımız şey şu, vanayı kim neden ne zaman kapadı?
çünkü bizim kattakiler ve alt kattakiler evde olmuyor, herkes çalışıyor.

Taşınan, tatile giden, onarım yapan vs mi var?
Yanlışlıkla sizinkini kapatmışlardır belki, annemlerin başına çok gelirdi vana kapatma.

Dikkat ediyorum canım.
Premiumda sorun yoktu, aktife geçince oldu sızıntı.
Birkaç bez deneyip olmazsa başa sararım artık.
Ben bastan huggies kullaniyordum prima sizdirmisti cunku, huggies ilk 2 nosu bez materyali olarak cok guzeldi, ama 3 nolu beze gecince bezin kalitesi degismis gibi geldi , lastikleri de sikinca 4 numarada prima premium care deniyim dedim de bez cok efsane geldi bana yaa
Hem hafif hem yumusak hem de popoyu guzel sariyo sizmiyo pek, arada cok yan yatinca oluyo o da olur o kadar

Benim kız da aynı kilosu seninkiyle. Boy bikac cm daha fazla. Allah'tan yanaklarimiz tombik de, mamaci teyzeleri kandirabiliyoruz biraz

Gece uykusunu uzun uyuyorsa arada uyandır emzir işe yarıyor.
Gece uykusu mu4 aydır 2 saatten fazla uyuduğumu hatırlamıyorum. Gece 1.5 en geç 2 saatte kalkar.

Şuan aynen bu durumdayız teyzoşları
İki hafta olacak yarın taburcu olalı. Hamd olsun Allah'a daha iyiyiz ve Zaman'la daha iyi olacağız inşallah
Çok özleşmişiz koyun koyuna uyuyoruz yoksa uyku uyumuyoruz :)

Çook çok ssevindim Allah mutluluğunuzu sağlığınızı arttırsın inşallahh

@La Lune kehribarsepetinden almıştık kolyeyi.Çok yarar görenler olmus ama bizde fayda etmedi..Çıkardım 1-2 hafta dinlensin tekrar takacağım inşallah fayda eder

Arkadaşlar ben artık cidden belimi,kolumu oynatamıyorum resmen tutuldu heryerim,saatlerce kucakta gaz almaktan yamuldum. Meğersem benim kızım 3 ay melekmiş ki kolik bebek olmasına rağmen haftaya 4 aylk olcak 2 haftadır saçımı başımı yolmamak için zor duruyorum.önceden 12 ye 1 e kadar aglayan bebek artık sabaha kadar her emmeden sonra ıkınma, sürekli ağlama ne beyin kaldı ne güç. Şükürler olsun ağlayabilen, eli kolu sağlam bebeğim var nankörlük etmeyeyim diuorum ama çok yoruluyorum. Beşiğe koydugumda geceleri 4-5 saatdeliksiz uyurdu artık her 30 dk dabir içli içli ağlıyot,ıkınıyor,eli ağzında şapur şupur.. Şuan tv de deniz akkaya seren in programında mahut tuncer var bileydim şarkısı çalıyo başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu gülsem mi ağlasam mı tövbe:) eşimle 13 aydır cinsel birliktelik yaşayamadık. Hamilelik aman düşük olcak vb, şimdide bebek izin vermiyor. Saçımı yine 13 aydır boyaymıyorum aynalara bakmaya küstüm eşimle göz teması kurmaya utanıyorum çok çirkin hissediyorum kendimi..geçen bi arkadaş yazmıştı ev işiyle ilgili aynen bende temizlik konusunda takıntılıyım. Hergun yeri eğilip silmedikçe hele çocugun odasını üzülüyotum. Zaten temiz havaya çıkmıyor rv toz yumağı gibi geliyor, çocugu pusete koyup onuda her odaya götürerek temizlik yapıyorum.Öğle yemeğim genelde zeytin ve zeytinyağı..kızımın kakasında mukus,yeşil renkliyfi hatrlarsınız idrar ve dışkı testi trmiz çıktı. Kusmasıda azaldı tam bu lanet gaz bitti derken daha beter olarak geldi.kimyon,rezene,zeytinyağı hiçbiri fayda etmiyor bunca ay gaz ilacı vermeyen karşı biri olarak onu bile verdim. Gittik bu kadar borcun içinde 600 tl ye kanguru aldık evde onunla gezdirip gazını alıyorum bazen onu istemiyor uyusun diye hatim indiriyorum.genelde zaten kucsğımda uyuyor.uykusu bölünmesin diye wc ye bile saatler sonra gidiyorum.çok daldan dala atlıyor gibi oldu kusura bakmayın ama yazdıkça rahatladım

Benim kızımda da yeni doğduğunda fark etmiştim. Emdikten sonra ağzına geri geliyor çiğniyor gibi yapıyordu. Burdaki arkadaşlardan duydum reflu yatağını .15 gunlukken kullanmaya başladık. Hala kullanıyorum. Çok faydasını gördüm. Şimdi hamile olan 2 arkadaşım var.ilk iş cçocuğa reflu yatağı alın diyorum.Hem başı yüksekte oluyor.Hem yan yatirma destek özelliği var.

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Ne kadar sakin olursan bebegin de o kadar sakin olur.Rahatlamaya çalış biraz

Canım ya Allah kolaylık versin okurken üzüldüm haline. Valla keşke yakın olsakta baksam yavruna azıcık dinlensen sende. Ay ne zor annelik annemin kıymetini bilirdim de anne olunca çok çok daha iyi anladım. Lise de bi hocamız vardı vaktiniz varken gezin tozun evlenip birde çocuğa karışınca gezmeye en fazla yan odaya gidebilirsiniz derdi aklıma o hocamızın lafı gelir hep. Hakkaten bazen öyle oluyo.

Şuan aynen bu durumdayız teyzoşları
İki hafta olacak yarın taburcu olalı. Hamd olsun Allah'a daha iyiyiz ve Zaman'la daha iyi olacağız inşallah
Çok özleşmişiz koyun koyuna uyuyoruz yoksa uyku uyumuyoruz :)
maşallah canım
Rabbim başka sıkıntı vermesin. hep güzel günleriniz olsun inşallah

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki hatta çoğu yasadiginin aynisini yaşıyorum benim kiz da cok gazli değildi ama son zamanlarda geceleri surekli gaz sancisina uyaniyor. Emdikten sonra gazini cikartmama izin vermiyor deli gibi agliyor bu sefer memede emerken uyuyunca yatagina koyuyorum yine 10dk sonra bagriniyor dun gece ilk defa 10.30da uyudu diye sevindim. 11 de bizde yatalim dedik 5dk uyumadan defalarca uyandı saat 1e kadar devam etti altini actim karin masaji falan alttan gazini cikartinca rahatladi ama gece 4de yine ayni durum 5e kadar uyumadi... Valla bilmiyorum cnm ama yapacak biseyimiz yok bence zamanla düzene girerler umarim. Bizde haftaya 4 aylik oluyoruz ama gaz tekrardan hortladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…