2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Biz rota asimizi olduk. Haftaya 4 aylik olacak kızım 6400 gr olmuş. Diğer rota asimizindan bu güne 1 ayda 700gr almış cok şükür ayın 1inde tartildiginda 150gr almıştı korkmustum doymuyor mu diye şükür ki sorun yokmuş :)

Premiumda altını değiştirmeyi unutuyordum ben :)
Şimdi istersen hatırlama.

Annişler nasılsınız hepiniz bebeleriniz iyiyidr inşallah Bir sorum olacak sizlere şimdi benim bebeğim 40gunde 500 grm aldı bana az gibi geliyor sizce gece kaşık mamasına başlasam mı yoksa ek gıdaya başlamadığım için kaşık maması sorun yaratır mı birde bebeğim mama yerken gecelri çok güzel uyuyordu bıraktık mamayı saat başı kalklıyor gündüz bütün gün uyumak istiyor belki böylelikle vir düzene girer uykularımız.. Ne tavsiye edersiniz

Canım 500 gr az değil ki artık büyüdüler bi de 15 günde diyorsun. gecr uykularının ben pek mama ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü nymeria-burcu da oğlunu mama ile besliyor ama çok sık uyanıyor bu ara. kaç haftalık şimdi atakta olabilir

Littlestar Perdon alinti sonrasi ucmus. Sirf uyusun diye anne sutu vemekten vazgecme derim kendi adima. Her bebegin kilo alimi farkli, eger daha cok alsin istiyorsan sen kendi yedigin seylere dikkat edip, bebisinin bir memeyi tam olarak bosalttigindan emin olacaksin. Geceleri emmediginde bebekler bildigim kadariyla sut azaliyor, buna da dikkat etmek lazim canim

Bir ben mi cok kafaya takıyorum cok üzülüyorum ya boyle kusmasına. Gecen aylar zateb kilo alamadı dogru düzgün şimdi haraketlendiler hic alamicak gaviscon ilk günler ise yarar gibi olmustu ama şimdi yine kusuyor surekli. Ama ilaci vermek gerekliymiş ordaki tahrişi önlüyormuş kusması durmasa bile.

Doğru söylüyorsun canım ben uç aylıkken mamayı bıraktım o yüzden korkuyorum acaba sutum yetmiyor mu diye 3ağustos doğumlu

Yok canım uyusun diye değil aslında.Ben ne çabalarla mamayı bıraktırdım anne sütü alsın diye.Aça bıraktığım ay kilo alımı azalınca birde uyku düzeni bozulunca acaba mı dedim.cevapladığın için çok teşekkür ederim

Bencede mama verme
Mama yerine anne sutu ver
Zaten verdikce sutun artacak
Sutun artikca bebegin daha cok kilo alcak
(Allahin izniyle)

Tabiki sadece sen değilsin tek canım.benim 2.çocuğum ilkinde hiç böyle kusma falan görmedim bunda ise önlük yetişmiyor kilo alımı da az olunca bende cok takıyorum kafaya ama yapacak çokta birşey yok Allah daha büyük dert vermesin geçici birşey sonuçta öyle düşün . İlk ay 1250 aldı 2 3 ve 4.ay 500 600 gitti Dr yeter diyor ama seninde dediğin gibi hareketlendiler artık o kadarda almayacak belki

Doğru söylüyorsun canım ben uç aylıkken mamayı bıraktım o yüzden korkuyorum acaba sutum yetmiyor mu diye 3ağustos doğumlu
Canım benimki de 9 ağustos doğumlu ve hep az kilo aldı azdan kasıt 500-600 gr. Günde iki defa 60 cc mama veriyordum çünkü emmesi sıkıntılıydı neyss şimdi emiyor vermiyorum da bişeyi anlamadım neden kaşık maması? Bence hiç mamaya da gerek yok anne sütü alsın zaten sen de bundan yanaymışsın ama illaki mamaysa formül mama ver kaşık maması için erken bence. Doktoruna da danış tabi. Bu arada sık uyanması atak olabilir damakları kaşınıyor olabilir falan kendini üzme tatlım yine de danış bi doktoruna istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…