- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Ben bastan huggies kullaniyordum prima sizdirmisti cunku, huggies ilk 2 nosu bez materyali olarak cok guzeldi, ama 3 nolu beze gecince bezin kalitesi degismis gibi geldi , lastikleri de sikinca 4 numarada prima premium care deniyim dedim de bez cok efsane geldi bana yaa
Hem hafif hem yumusak hem de popoyu guzel sariyo sizmiyo pek, arada cok yan yatinca oluyo o da olur o kadar
Biz rota asimizi olduk. Haftaya 4 aylik olacak kızım 6400 gr olmuş. Diğer rota asimizindan bu güne 1 ayda 700gr almış cok şükür ayın 1inde tartildiginda 150gr almıştı korkmustum doymuyor mu diye şükür ki sorun yokmuş :)
Çok iyi maşallah.
Can'ım kehribar kolyeyi nereden aldınKesin Erzurum mu oldu canım? Ev tutarsınız o zaman ay harika. Çok sevindim belirsizlik zor.
İnsallah canim benim yaa. Seninkide masallah iyi dogmus he :)3. Ay kontrolünde 5940ti. Ama zaten 4140 doğdu. İnsallah 6. Ayda biter dediğin gibi canimmm
Sen daha iyi bilirsin canim benim ,:)Dikkat ediyorum canım.
Premiumda sorun yoktu, aktife geçince oldu sızıntı.
Birkaç bez deneyip olmazsa başa sararım artık.
Canım 500 gr az değil ki artık büyüdüler bi de 15 günde diyorsun. gecr uykularının ben pek mama ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünküAnnişler nasılsınız hepiniz bebeleriniz iyiyidr inşallahBir sorum olacak sizlere şimdi benim bebeğim 40gunde 500 grm aldı bana az gibi geliyor sizce gece kaşık mamasına başlasam mı yoksa ek gıdaya başlamadığım için kaşık maması sorun yaratır mı birde bebeğim mama yerken gecelri çok güzel uyuyordu bıraktık mamayı saat başı kalklıyor gündüz bütün gün uyumak istiyor belki böylelikle vir düzene girer uykularımız.. Ne tavsiye edersiniz
Annişler nasılsınız hepiniz bebeleriniz iyiyidr inşallahBir sorum olacak sizlere şimdi benim bebeğim 40gunde 500 grm aldı bana az gibi geliyor sizce gece kaşık mamasına başlasam mı yoksa ek gıdaya başlamadığım için kaşık maması sorun yaratır mı birde bebeğim mama yerken gecelri çok güzel uyuyordu bıraktık mamayı saat başı kalklıyor gündüz bütün gün uyumak istiyor belki böylelikle vir düzene girer uykularımız.. Ne tavsiye edersiniz
Bir ben mi cok kafaya takıyorum cok üzülüyorum ya boyle kusmasına. Gecen aylar zateb kilo alamadı dogru düzgün şimdi haraketlendiler hic alamicakAynen zorla süpürge sesiyle emiyor çoğu zamn emdiginide çıkartıyor Dr kilo alımı az olunca sık emir dedi ama nerde ikisinde emdiği nasır olmuştur bugüne dek sancı giriyor bırakıyor gazını alıyorum devam etmiyor 4 aylığı geçtik 6200uz hala seninki iyi ama masallah öyle olmasina rağmen bizim toz ilaci icerken sıkıntı olmadı çıkarmadı hemen ama dedigim gibi çokta faydası olmadı malesef belki size iyi gelirsen azından 1haftabduzenli kullan
Doğru söylüyorsun canım ben uç aylıkken mamayı bıraktım o yüzden korkuyorum acaba sutum yetmiyor mu diyeCanım 500 gr az değil ki artık büyüdüler bi de 15 günde diyorsun. gecr uykularının ben pek mama ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkünymeria-burcu da oğlunu mama ile besliyor ama çok sık uyanıyor bu ara. kaç haftalık şimdi atakta olabilir
Yok canım uyusun diye değil aslında.Ben ne çabalarla mamayı bıraktırdım anne sütü alsın diye.Aça bıraktığım ay kilo alımı azalınca birde uyku düzeni bozulunca acaba mı dedim.cevapladığın için çok teşekkür ederimLittlestar Perdon alinti sonrasi ucmus. Sirf uyusun diye anne sutu vemekten vazgecme derim kendi adima. Her bebegin kilo alimi farkli, eger daha cok alsin istiyorsan sen kendi yedigin seylere dikkat edip, bebisinin bir memeyi tam olarak bosalttigindan emin olacaksin. Geceleri emmediginde bebekler bildigim kadariyla sut azaliyor, buna da dikkat etmek lazim canim
Yok canım uyusun diye değil aslında.Ben ne çabalarla mamayı bıraktırdım anne sütü alsın diye.Aça bıraktığım ay kilo alımı azalınca birde uyku düzeni bozulunca acaba mı dedim.cevapladığın için çok teşekkür ederim
Bir ben mi cok kafaya takıyorum cok üzülüyorum ya boyle kusmasına. Gecen aylar zateb kilo alamadı dogru düzgün şimdi haraketlendiler hic alamicakgaviscon ilk günler ise yarar gibi olmustu ama şimdi yine kusuyor surekli. Ama ilaci vermek gerekliymiş ordaki tahrişi önlüyormuş kusması durmasa bile.
Bir ben mi cok kafaya takıyorum cok üzülüyorum ya boyle kusmasına. Gecen aylar zateb kilo alamadı dogru düzgün şimdi haraketlendiler hic alamicakgaviscon ilk günler ise yarar gibi olmustu ama şimdi yine kusuyor surekli. Ama ilaci vermek gerekliymiş ordaki tahrişi önlüyormuş kusması durmasa bile.
Ben de bugün sipariş verdim şifa olsun kuzucuklarımıza inşallah yaaDedigin gibi canim,boynuna taktim simdi,dun gece daha rahat uyumus annemin dedigine gore,annemo cagirdim ona biraktim. Buyuk ihtinal dis huzursuLugu bu.
Canım benimki de 9 ağustos doğumlu ve hep az kilo aldı azdan kasıt 500-600 gr. Günde iki defa 60 cc mama veriyordum çünkü emmesi sıkıntılıydı neyss şimdi emiyor vermiyorum da bişeyi anlamadım neden kaşık maması? Bence hiç mamaya da gerek yok anne sütü alsın zaten sen de bundan yanaymışsın ama illaki mamaysa formül mama ver kaşık maması için erken bence. Doktoruna da danış tabi. Bu arada sık uyanması atak olabilir damakları kaşınıyor olabilir falan kendini üzme tatlım yine de danış bi doktoruna istersenDoğru söylüyorsun canım ben uç aylıkken mamayı bıraktım o yüzden korkuyorum acaba sutum yetmiyor mu diye3ağustos doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?