2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya kızlar bişey sorucam. Bende hamilelikte başlayan dikkat dağınıklığı ve unutkanlık var. Hamilelikte olur diyorlardı ama halen geçmedi ve hatta bence artıyor bi vitamin eksikliğinden falan mı kaynaklanıyordur acaba? Doktoraya gideyim diyodum ama hangi dal bakar ki buna? Ne doktoruna gitmeliyim aranızda böyle olan var mı? Ya da bilgisi olan?

@gelinbuketi_gelintaci canım ben gün aşırı yıkıyorum ama alıştı artık geçen aya kadar her gün yıkıyordum. Ve her kaka yaptığında belden aşağısını mutlaka şampuanla yıkıyorum yani benimki baya alıştı ama alışkın değilse hasta etme bi de benim yüzümden oturtmaya gelince valla kucağımda ara ara kısa süreli oturtuyorum çünkü hep kafayı öne atıyor kucağımda bile doğrulmak istiyor gerçi daha koltukta destekli falan oturtmadım.

Ben ben ben...

Hiç farkında da değilim geçen gün eşime bir şey sordum isyan etti kaç kere söyleyeceğim diye. Ocakta yemeği unutmalar tost ekmeğini kömüre çevirmeler hep bende.

Dahiliyeye gidilir zannediyorum canım.

Ayy sen de mi tatlım ya? Valla gitmek lazım doktora artık baya fark ediyorum kendim bile birçok şeyi unutuyorum. Belki bi vitamin takviyesiyle çözülür

Ayy sen de mi tatlım ya? Valla gitmek lazım doktora artık baya fark ediyorum kendim bile birçok şeyi unutuyorum. Belki bi vitamin takviyesiyle çözülür
Çözülür inşallah. B12 eksikliğinden olur diyorlar kırmızı et yemek lazımmış. Ben çok severim et bol bol da yerim ama heralde emzirdiğimizden kaynaklanıyor.

Saçlar ne durumda, az önce kardeşimle görüntülü konuşma yaptık özelleştirilen devlet ormanı gibi açılmış saçların alnın diyor moralimi bozdu hıyarto

mrb uykusuz anneler bebeklerimiz büyüdünüz diş sancısı çeken varmı herkes erken diyor ama ben diş sancısı diye düşünüyorum emmiyor mızmızlanıyor bide ağustos annelerinden emzirmesine rağmen adet gören oldumu insanın aklıma şüphe düşmüyor değil yani test yaptırsakmı yoksa normalmi

Şuan aynen bu durumdayız teyzoşları
İki hafta olacak yarın taburcu olalı. Hamd olsun Allah'a daha iyiyiz ve Zaman'la daha iyi olacağız inşallah
Çok özleşmişiz koyun koyuna uyuyoruz yoksa uyku uyumuyoruz :)
Gözünaydın Can'ım Allah birdaha ayrı düşürmesin çok sevindim doya doya hasret giderin yavrunla

Slm kızlar ..oğlumun son bir haftadır gaz sorunu yine ortaya çıktı sabahı sabah ediyoruz uyumuyor uyuyamıyorum ..dolayısıyla daha sinirli daha agresif oluyorum ..üstüne migrenim tutuyor daha da çekilmez oluyorum ..gündüz hiç bi sorun yok ama gece olunca başlıyor gaz sancısı ve gaz çıkaramama ..birde salya dönemine girdik tüm gün eli ağzında bir hınçla kaşıyor ..bizde durumlar böyle

Bu kadsr gaza,sancı
geçmiş olsun tıpkısının aynısındayım..

Uyumama bizde de var canim ya sebebini hala anlayamadigim bir uykuya direnme var. Sanirim bizim kiz dogum tarihine gore atağa giriyor baska bir açıklama gelmiyor aklima ne yaparsam yapayim yok uyumuyor huysuzlaniyor cok zor gerçekten basim beynim çatlıyor benimde

sanada geçmiş olsun canım,allah kolaylık versin bizlere.

allah razı olsun ne diyim bende cevabına duygulandım. Aynen önceden önemsemediğim herşey ne kadar değerliymiş aslında. Mesela h.sonu hep erkenden hortlardım :) jeşke 11 lere kadar daha çok uyusaymışım

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Ne kadar sakin olursan bebegin de o kadar sakin olur.Rahatlamaya çalış biraz
allah razı olsun canım.aslında genelde sakin,neşeli mizacım vsr amabazen kontrolümü kaybediyo gibi hissediyorum. Kendimi hep çıvugu olmayan aikeler veya hasta olan çocuklar geldikçe şükrediyotum. Tek derdimiz bu olsun diyoruö ama bszen uykusuzluktan akıl gidiyor

Saçlarımda dökülme yok canım yani var da çok uzun benim saçlar ve hep dökülürdü az az yine aynı artma yok şükür ama bu unutkanlık maf ediyor acaba emzirirken bemix vs gibi b12 vitaminler kullanabilir miyiz ki?

Yaa çekip gidemedi şu gaz da haaa ne çekti yavrum da sen de tabii canım benim ah o salyalar hep akıyo önlük yetişmiyo eller hele ikisi birden ağızda her dönemi farklı sıkıntıları oluyo işte sen asıl bilirsin tatlış bu bebeler koca adam olana kadar atağı sendromu hiç bitmicek mi???

Yok Can'ım 3 yaşına kadar var bu lanet atak ..Benim iki yaşında olan geçen hafta atak geçirdi gece boyu sebepsiz Ağladı ..miniklerimizin Allah yardımcısı olsun em zoru ilk 4 diş

Bu kadsr gaza,sancı

geçmiş olsun tıpkısının aynısındayım..

Saolun kızlar minik cinnet geçirdi babası daha fazla dayanamadı nöbetçi eczaneye gitti ilaç almaya kaç saattir kucağımda diş çıkacak yerleri kaşıya kaşıya ağlıyor ..bende çok yoruldum taşı taşı belim koptu

Geçmiş olsun canım calpol verebilirsin 1 çay kaşığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…