2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Oyyy gecmis olsn canimm... disler mi geliyorrr... olabilir tabi artikk

Günaydın arkadaşlar bende ağustos annesi sayılırım bebeğim 30 temmuz doğumlu ama sizi en başından beri takip ediyorum üye olup yazmak yeni nasip oldu birçok konuda sizin fikirleriniz aynı şeyleri yaşadığımızı duymak hep iyi geldi şimdi bir konu hakkında sizden fikir almak istiyorum malum bebislerimiz 6.aya yaklaşıyor ve ek gda gündemde ben 6 ayı doldurun başlama istiyorum blw diye bir yontem duydum belki daha önceki sayfalarda bahsedilmistir bebeği kendi kendine yemeğe teşvik eden kulağa hoş ve bir okadarda zor gelen duyan uygulayan başarılı olanı bilen varmı acaba çevrenizde bu şekilde başlamak istiyorum ama cekincelerimde çok aslında kafam o yüzden karma karisikk ilk bebegimde yaptığım hataları yapmak istemiyorumm

Ben de de var geçen eşim işten geldi balık yapıyordum hazırladım tepsiyi sarıp dolaba koydum. fırını açmışım içine balığı koymamışım biz de pişsin yiyelim diye bekliyoruz

Merhabalar canm hosgeldin aramiza. Benim kizim da 30 temmuz dogumlu biz 5 bitince kucuk kucuk baslicaz insallah ek gidaya. Blw yontemini hatirladigim kadariyla La Lune arkadasimiz uygulamayi dusunuyordu, annesi basarili olanlardan..
Benm arkadasim biraz uyguluyor ama tam olarak uygulayamayacagini zor oldugunu bebegine corba icirmek istedigini soyluyor. Bana gelince ben de arkadasimla hemfikirim yani bi havucu bi elmayi falan kemirsin diye veririm eline ama corbasini da iciririm gibime geliyor. Yemek yemeyi ogrenmek icin fazla minikler diye dusunuyorm ama sistemi tam detayli da incelemedm.

Yok Can'ım gelene kadar süründürüyor desek daha doğru ben dişi 7 -9 ay arası bekliyorum abisi gibi ..sen nasılsın kelebeğim nasıl geçiyor günlerin

Orasi oyle suruyorms baya haklisn disin cikmasii..
Biz de iyiyz canm napalm valla geciyo gunler Begum hanimin pesinde. Arada hava guzel olunca geziyoz ediyoz derken aksam oluyo zaten.. :)

Allah yardimciniz olsun ben tek bebeyle zor bas ediyom 3 tane amanin:)

Ben de 5 dk once dedigimi unutuyorum , surekli ocak kontrol edyirorum

Selam bayanlarrr herkes iyi mii bizden haberler ayni. Uykusuz gunduzlere devam, bi de gece daha az uyanmasi gerekirken daha cok uyanmaya basladi bidik. Acaba ek gida vakti geldigi icin mi boyle oluyor anlamadimm..
Benimki de 1 kere kalkiyordu artmaya basladi yine. Sanki emdigi yetmiyo gibi bi saat sonra agliyo, dedigin gibi olabilir

Hosgeldinn:)
Benim bi arkadas uyguluyor blw, kulaga geldigi gibi zor degil bence ama kasikla pure vs yedirmek daha kolay tabi tercih meselesi. Mesela armutu ezip vermek yerine eline veriyorsun yumusatip,kendi yesin diye, ben de cok bakmadim (benim bebe hic musade etmiyo bakayim)ama biraz boyle bisey. Tabi hemen mucize beklememek gerek, ortalik biraz yiyecek oluyor :'') Eline verince yavasca yemegi ogreniyor. Listeler var blw icin onlari arastirip uygulayagim ins
Bi senelik izin aldim kendim bakmak istedigim icin, rahatca ugrasirim diye dusunuyorum bakalimmm

Son düzenleme:
Selam bayanlarrr herkes iyi mii bizden haberler ayni. Uykusuz gunduzlere devam, bi de gece daha az uyanmasi gerekirken daha cok uyanmaya basladi bidik. Acaba ek gida vakti geldigi icin mi boyle oluyor anlamadimm..
Aynen bnmkide oyle oldu.gece 4gbi bakinmaya basliyor.sitelerdede ek gida vakti diyor .kasik mamalari var anne sutu ilede hazrlaniyor.pirinc unuda var.baslayan varmi

Hosbuldum sende yeni gelenlerdin yanlış hatirlamiyorsambende ucretsiz izin aldım kendim ilgilenebulmek icin bende araştırıyorum kitabını sipariş ettim merak ettiklerim için 1yas sonrası için uygulanabulirligi yüksek ama 1yas öncesi evet zor 6 8 ay arası tadımlık diyorlar ama benim bebeğim zaten az kilo alıyor gelişimi etkilenirmi en büyük soru işareti bu kafamda Dr a danisacagim tabi bakalım ne diyecek büyük çocuğunda kahvaltıyı falan hep karıştırarak verdim şuan peynir yumurta ağzına sürmüyor karışım şeklinde yiyor 26aylik hala kendi doğru düzgün yiyemiyor bu yüzden bunda bu yöntemi uygulamak istiyorum​

Son düzenleme:

Aynen bnmkide oyle oldu.gece 4gbi bakinmaya basliyor.sitelerdede ek gida vakti diyor .kasik mamalari var anne sutu ilede hazrlaniyor.pirinc unuda var.baslayan varmi

Hmmm vaktimiz geliyo demek bayanlarrr... biz tam 5 aylik olunca ufaktan baslicaz insallah. 13 gun sonra yani. Doktor meyve puresiyle baslicaz dedi bakalm neler olcakk.. ben bu ara cok az bazi sade corbalari tattiriyorm ki cok garipsemesn kizim. Bi de doktor demir damlasini pekmezle verebilirsn demisti. Ben demir ilacina henuz baslamadm pekmezi sulandirip veriyorm sabahlari.

Pirinc unu ile falan baslamak icn erken bence canm. Eskilere bakma sen pirinc ununun hic bi faydasi yok zaten tok tutmaktan baska ama tabi doktor onayiyla gece yatmadan anne sutu ile mama yapilip verilebilitesi var. Anne sutuyle olduktan sonra her sey faydali zaten :)

Hosbuldum zaten hep sizinleydimbiz Türk annelerine pek uygun bi yöntem degil dimi şaka bi yana inşallah basarabilirim çorba yoğurt herşey bebeğin kendi yemesine yönelik yarısı yere iki üç kaşık midesine giderse ne ala ama sonra sonra alışıyorlar o alışma süreci zor ve uzun .

Biliyorum fydasi yok ama en kolay sindirilebilen oymus su an icin.hipp in tahil mamalarida var.bu arada bu konuda fikir edinmek icin temmuz annelerini okuyodum.orda bir uyeden okudum.doktoru demski norolojik gelisimi iyiyse artk gece uyanmasi gerek.4 saat gecmeden once emzrme veya mama vrme.bi seklde uyut.1hftda oftentimes.yarn oburgun ayaklandgnda geceleri sk uyanr.zor uyutlur.bzmkide gece uyaniyo goruyo guluyo emzrym bi saate yenden uyaniyo hata ediyorum bu drumda.doktormda bebgm icn kilosu ii sdece kask mamasi vereblrsn dedi.ev yapmi olanlar 6.ay doluncaymis

Bizim kız hassas hasta olur valla :) tatlım bu arada unutkanlık bende de 2 aydır var anlık unutkanlıklarım olabiliyor ütünün fişini çektim sanıyorum ama çekmemiş oluyorum o gün banka işim var eşim arıyor gittin mi a unutmuşum diyorum bazen kızın vitamini vermiş miydim bezi ne Zaman değiştirmiştim aklımdan gidiveriyor ben d vitamini de kullanıyorum üstelik ha bir de geçmişe dönük bazı şeyleri de unutuyorum kaynanam bişey anlattı Allah Allah Dedim sende vardın orda dedi anımsayamadım üzerinde durmak lazım

Orasi oyle suruyorms baya haklisn disin cikmasii..
Biz de iyiyz canm napalm valla geciyo gunler Begum hanimin pesinde. Arada hava guzel olunca geziyoz ediyoz derken aksam oluyo zaten.. :)
Ohh ne güzel annesi öp beğümcüğü yerime şaka maka günler aylar geçiyor büyüyor kuzucuklar

Benim ki 2 tane üç olsa camdan atlarım herhalde :)

Merhaba arkadaşım benimde bebegime reflu teşhisi koyuldu kilo alımınida etkileyince kusmalari gaviscon toz ilaç verildi kullanıyorum çokta bir faydasini görmedik siz ne kullanacaksınız acaba
Gaviscon reflüyü tedavi etmez kusmaya bağlı midede falan yanma Olmasın ya da mideyi korusun diyedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…