2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gaz ilacı Nurse harveys bize iyi gelmişti sen ne kullanıyosun

Can'ım kehribar kolyeyi nereden aldın
Totsandmore den aldım canım. nymeria-burcu önermişti.
Gak meme guk meme kilo alımını artırır canım. Boşver sık uyansın en fazla 2 ay daha böyle. Önemli olan sağlıklı kilo alması fazla değil..
Bizde de var kusma ama ben pek takılmıyorum canım ya. Günde 5 6 kere kusuyor.

Bende de durum ayni canım. Dikkatimi toplayamıyorum odaklanma sorunum oluyor. Ama ben gece uykuda dinlenemedigim için olduğunu düşünüyorum.

Blw ve o tabak bitecek mi kitaplarını oku lütfen. Sonra karar verirsin. Yanlış olan kulaktan dolma bilgilerle bunu yapmaya çalışmak. Çünkü sebzelerin sırası pişirme yöntemleri vs çok ayrıntı var.
Benim annem birebir aynı olmasa da bunu uygulamış ve ben hiç yemek seçmem çok iştahlı biriyim. Kızım da bana çeker umarım.

Merhabalar herkese :) artik aksamlardan korkmaya bssladim benim kiz uykuya direniyor bu aralar eşim de gece calismaya basladi bakalim nspicaz kuzuyla başbaşa :) cetrina cnm surup iyi geldi mi dun bari bugun naail kuzucuk? La Lune cnm Neva kuzusu nasıl? goqce cnm yoksun arada ses ver? nymeria-burcu cnm naptiniz bitti mi atak? kaftankef cnm siz de atak durumlari ne durumda?? kahvetelvesi cnm senin oğlan nasıl gunduz uyuyor mu? Kaka durumu ne alemde? hayalimsin1 cnmmm nasilsin son durumlardan bizi de haberdar et aklim dualarim sende...

Yarım saat etki etti Can'ım fazlası değil artık ağrıları daha yüksek oluyor Allah seninde yardımcın olsun

Evet canım şuan araştırıyorum zaten kitaplarda sipariş ettim yanlış bir şey yapmak istemiyorum ilk çocuğumda yesin her vitaminden alsın diye çoğu şeyi katistirdim yemediğinde şimdi bunun cezasını çekiyorum hala kahvaltıyı bulamaç şeklinde yiyor yumurta peynir tadı ayrı bilmez bunda aynı hataları yapmak istemiyorum

Kizlar bebegi tukuren varmi?sevmli sevmli boyle.nerden ogrendyse artk.acaba nden ypiyodur

Normal gelişim sürecinin bir parçası :)
Benim bebe de tükürüyor, kıhh yapıyor tükürükler balon balon patlıyor.
Her yeri salyalıyor ve mümkün olsa elini yumruk halinde bütün bir şekilde ağzına sokacak.

Bende blw yi denemeyi dusinuyorum
Hadi hayirlisi

Y yapayalniz1 gecmedi canım ya uyutmadi hiç dün gece en son yorgunluktan bayilacaktim eşimi uyandirdim saat sabah 6 falandi ona verdim 1 saat en fazla 1,5 saat uyudum işte. Tüm gün uyudugum bu kadar nasil uyumadan durabiliyor şaşırıyorum. Insanlar da şaşırıyor inan ki. Bende korkuyorum gecelerden :) sağol sorduğun icin :) sizde durumlar nasil?

Bende de durum ayni canım. Dikkatimi toplayamıyorum odaklanma sorunum oluyor. Ama ben gece uykuda dinlenemedigim için olduğunu düşünüyorum.
Ya canım aslında gece iyi dinlendiğimi düşünüyorum ara ara kalksam da alıştığımı düşünüyorum tabi belki de ben böyle düşünüyorum gerçekte olan bu değildir vücudum yorgun düşüyor olabilir ama bi çözüm bulmalıyım mesela bugün bulaşık süngeri üstüne cam temizleyici dökmeye kalktım banyoyu temizlerken oğlan uyanmıştı onla ilgilendim falan sonra eşim geldi dur ben banyoya devam edeyim dedim gittim bi baktım ki halbuki bitirmişim yarım bıraktım sanıyordum

Evet canım ya üstüne gitmek lazım artık diye düşünüyorum Piranhanın dediği gibi emziriyoruz ve belki bş vitamin takviyesi gerekiyordur

Oy kuzum benim yaaa şimdi nasıl tatlım? Geçmişe baka baka geliyorum da inşallah daha iyidir aldınız mı ilaç? Faydası oldu mu?

Selam hoşgeldin :) benim oğlum 9 ağustos doğumlu 4 kg 10 gram doğdu ama kilo alımı hep sıkıntılıydı zaman zaman az da olsa mama takviyesi gerekti şükürler olsun ki bugünlerde güzel emiyor kestik mamayı. Gelelim BLWye evet daha vakti var ama ben de baya bi araştırdım ve çok hoşuma gitti çünkü hem hiçbirşeyi bulamaç gibi yemiycek herşeyin tadını ayrı alıcak hem de kendi başına yediği için belki de daha büyük zevkle yiyecek. Sonuçta hep bizi taklit etmek isteyeceklerine göre blw de tam da onlara göre diye düşünüyorum :)

Selam bayanlarrr herkes iyi mii bizden haberler ayni. Uykusuz gunduzlere devam, bi de gece daha az uyanmasi gerekirken daha cok uyanmaya basladi bidik. Acaba ek gida vakti geldigi icin mi boyle oluyor anlamadimm..
Canım acaba kendine yeni bi düzen mi kurmaya çalışıyor? Yani aç olmadığından eminsen tabii. Her uyanma açlık olmayadabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…