- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 41
Benzer seyler cnm.dilini cikararakta yapiyo kimi zaman.buyuklere gore sevmllk yapiyomus ama bncede farkinda olmadan sevmli oluyolarNormal gelişim sürecinin bir parçası :)
Benim bebe de tükürüyor, kıhh yapıyor tükürükler balon balon patlıyor.
Her yeri salyalıyor ve mümkün olsa elini yumruk halinde bütün bir şekilde ağzına sokacak.
Dil cikarmalida ayri.Dün gece 4te purrr puurr tukurk sesine uyandm.Aynen bizim kız da tükürüyor. Bir de dil cikariyor sıpa.
Y yapayalniz1 gecmedi canım yauyutmadi hiç dün gece en son yorgunluktan bayilacaktim eşimi uyandirdim saat sabah 6 falandi ona verdim 1 saat en fazla 1,5 saat uyudum işte. Tüm gün uyudugum bu kadar nasil uyumadan durabiliyor şaşırıyorum. Insanlar da şaşırıyor inan ki. Bende korkuyorum gecelerden :) sağol sorduğun icin :) sizde durumlar nasil?
Y yapayalniz1 gecmedi canım yauyutmadi hiç dün gece en son yorgunluktan bayilacaktim eşimi uyandirdim saat sabah 6 falandi ona verdim 1 saat en fazla 1,5 saat uyudum işte. Tüm gün uyudugum bu kadar nasil uyumadan durabiliyor şaşırıyorum. Insanlar da şaşırıyor inan ki. Bende korkuyorum gecelerden :) sağol sorduğun icin :) sizde durumlar nasil?
Kızlar bu arada biz de kehribar kolyemizi bugün ilk defa taktık bakalım gözlemliycem şifa olur inşallah kuzuma
Evet dimi :) biraz sabır işi gibi ama her yer batıyormus geniş olmak lazım biraz malesef ben olamıyorum çoğu zaman yesin istiyorum hepsini ama bu sefer kararlıyım:) Bizim emmemiz hala sıkıntılı reflu den dolayı ama mama vermedim hiç kendi sagdigim sütüde birandan asla kabul etmedi o yuzden iyi kötü emziriyorum sık sık bi şekilde oyalayarak . Blw gerçekten kulaga çok hoş geliyor ama işte ilk zamanlar sabredebilmek önemli:)Selam hoşgeldin :) benim oğlum 9 ağustos doğumlu 4 kg 10 gram doğdu ama kilo alımı hep sıkıntılıydı zaman zaman az da olsa mama takviyesi gerekti şükürler olsun ki bugünlerde güzel emiyor kestik mamayı. Gelelim BLWye evet daha vakti var ama ben de baya bi araştırdım ve çok hoşuma gitti çünkü hem hiçbirşeyi bulamaç gibi yemiycek herşeyin tadını ayrı alıcak hem de kendi başına yediği için belki de daha büyük zevkle yiyecek. Sonuçta hep bizi taklit etmek isteyeceklerine göre blw de tam da onlara göre diye düşünüyorum :)
Hosbuldum bu arada:)Evet dimi :) biraz sabır işi gibi ama her yer batıyormus geniş olmak lazım biraz malesef ben olamıyorum çoğu zaman yesin istiyorum hepsini ama bu sefer kararlıyım:) Bizim emmemiz hala sıkıntılı reflu den dolayı ama mama vermedim hiç kendi sagdigim sütüde birandan asla kabul etmedi o yuzden iyi kötü emziriyorum sık sık bi şekilde oyalayarak . Blw gerçekten kulaga çok hoş geliyor ama işte ilk zamanlar sabredebilmek önemli:)
Hosbuldum zaten hep sizinleydimbiz Türk annelerine pek uygun bi yöntem degil dimi şaka bi yana inşallah basarabilirim çorba yoğurt herşey bebeğin kendi yemesine yönelik yarısı yere iki üç kaşık midesine giderse ne ala ama sonra sonra alışıyorlar o alışma süreci zor ve uzun .
Biliyorum fydasi yok ama en kolay sindirilebilen oymus su an icin.hipp in tahil mamalarida var.bu arada bu konuda fikir edinmek icin temmuz annelerini okuyodum.orda bir uyeden okudum.doktoru demski norolojik gelisimi iyiyse artk gece uyanmasi gerek.4 saat gecmeden once emzrme veya mama vrme.bi seklde uyut.1hftda oftentimes.yarn oburgun ayaklandgnda geceleri sk uyanr.zor uyutlur.bzmkide gece uyaniyo goruyo guluyo emzrym bi saate yenden uyaniyo hata ediyorum bu drumda.doktormda bebgm icn kilosu ii sdece kask mamasi vereblrsn dedi.ev yapmi olanlar 6.ay doluncaymis
Kizlar bebegi tukuren varmi?sevmli sevmli boyle.nerden ogrendyse artk.acaba nden ypiyodur
Ohh ne güzel annesi öp beğümcüğü yerime şaka maka günler aylar geçiyor büyüyor kuzucuklar
Canım acaba kendine yeni bi düzen mi kurmaya çalışıyor? Yani aç olmadığından eminsen tabii. Her uyanma açlık olmayadabilir
Aldı. Can'ım her zaman kullandığım ağrı kesici ateş düşürücü ama o gün şansımıza bitmişti evde bi koşu aldı geldi ama yarım saat rahatladı çocuk ondada uyuttum Can'ım Buaralar avı çektiğini bariz belli ediyor artık miniğim senin paşan nasıl bugün iyi mi annesiOy kuzum benim yaaa şimdi nasıl tatlım? Geçmişe baka baka geliyorum da inşallah daha iyidir aldınız mı ilaç? Faydası oldu mu?
Şifa olsun inşallah Paşa'yaKızlar bu arada biz de kehribar kolyemizi bugün ilk defa taktık bakalım gözlemliycem şifa olur inşallah kuzuma
Büyük oğlumla mı evet teyzesi artık annesi olduğumu biliyor beni öpüyor seviyor sarıyor kardeşinin ellerini okşuuor şükürInsallah canm istedigin gibi uygulayabilirsin guzelce. Iyice okuyup ogrenmek lazm tabi once. Binde disarlarda sorun olabilir ama tabi guzel bi yontemse bu kucuk bi detay.
Anladm canm. Ben de doktorumuza soracam bu gidisimizde zaten. Gece uyanmamasi mi gerekiyormus yazmak istedin??
Kasik mamasi nasil oluyor? Hazir olanlardan mi bahsediyorsun?? Evde yapilanlar daha iyi olmaz mii?
Bizimki de tukuruyorr yani cidden bi tukurme ancak bu kadr tatli oluurrr :)
Operim canmmm... sorma cidden akiyor zaman. Nisanda ise baslicam surda ne kaldii..
Sizin baris anlasmasi devam di miii?? :)
Bazen susuzluktan bile olabilir diye dusunuyorm zaten :) canm acliktan olmasa da iste meme almadan uyumuyor malesef sadece bi iki defa basardm emzikle uyutmayi.. umarm azalir tekrar boyle hem eski yorgunluklarima dondm hem de kafama takiliyorrr...doktora soru am gidince bu ay bakalm
Allah yardimciniz olsun gerçekten ne kadar zor calisan annelerin işi hele birde sadece anne sütü alıyorsa..aklınız hep ondadır bende sırf bu sebeple ucretsiz izne ayrıldım bir yilligınaBen işe başlayalı 2 hafta oldu başımı kaşıyacak vaktim yok süt iznimin 1 saatini öğle molsına bitiştirdim 2 saati çıkışa öğlen eve geliyorum emzirmek için.babası bakıyo hala sadece anne sütü alıyo ve biberon tutmuyomuş 1 kez kaşıkla vermiş döke saça o da 50 cc yani sabah 7 ile 11,15 aradı aç beni bekliyo 9 gibi kalkıyo babadı oyalıyo biberonka ama hiç içmiyomuş çok zpor oluyo ben benlikten çıktım çok yorgunum gece en erken 12de yatıyo 1 i buluyo çoğu zaman 2,3 gibi süt sağmaya kalkıyom sonra oğlum sabahçı 6 da kalkıyom ve yatmayıp işe gidiyom çok zorrr
Ahh tatlımOyy bizde 15. haftaya adim atmamizla birlikte atak krizine başladık. Cok fenayiz cnm bizde şu an mesela uyusun diye sallamaktan belimi sirtimi hissetmiyorum fıtık olurum bu gidişleben de hayret ediyorum yani nasil uyumadan durabiliyorlar. Eşim de yok yalnizim cok bunaldim aglayacaktim az önce caresizlikten umarim bir an önce düzene girerler canim ya gercekten çok zor gece uyuyamamak senin kız hiç mi uyumuyor yoksa kısa mı uyuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?