2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benzer seyler cnm.dilini cikararakta yapiyo kimi zaman.buyuklere gore sevmllk yapiyomus ama bncede farkinda olmadan sevmli oluyolar

Oyy bizde 15. haftaya adim atmamizla birlikte atak krizine başladık. Cok fenayiz cnm bizde şu an mesela uyusun diye sallamaktan belimi sirtimi hissetmiyorum fıtık olurum bu gidişle ben de hayret ediyorum yani nasil uyumadan durabiliyorlar. Eşim de yok yalnizim cok bunaldim aglayacaktim az önce caresizlikten umarim bir an önce düzene girerler canim ya gercekten çok zor gece uyuyamamak senin kız hiç mi uyumuyor yoksa kısa mı uyuyor?

Oyy bizde 15. haftaya adim atmamizla birlikte atak krizine başladık. Cok fenayiz cnm bizde şu an mesela uyusun diye sallamaktan belimi sirtimi hissetmiyorum fıtık olurum bu gidişle ben de hayret ediyorum yani nasil uyumadan durabiliyorlar. Eşim de yok yalnizim cok bunaldim aglayacaktim az önce caresizlikten umarim bir an önce düzene girerler canim ya gercekten çok zor gece uyuyamamak senin kız hiç mi uyumuyor yoksa kısa mı uyuyor?

Kızlar bu arada biz de kehribar kolyemizi bugün ilk defa taktık bakalım gözlemliycem şifa olur inşallah kuzuma

Insallah fayda eder yakışıklı Ata ya :) senin unutkanlıktan bende de var canım ya bugun bulasik makinasini yerlestiriyordum kiz uyandı gittim pis pislamaya sonra esime verdim makinayi bitireyim diye gittim ki bitirmisim zaten :) ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum kızım bu aralar hic durmuyor surekli miz miz aglak hep kucakta durmak istiyor

Evet dimi :) biraz sabır işi gibi ama her yer batıyormus geniş olmak lazım biraz malesef ben olamıyorum çoğu zaman yesin istiyorum hepsini ama bu sefer kararlıyım:) Bizim emmemiz hala sıkıntılı reflu den dolayı ama mama vermedim hiç kendi sagdigim sütüde birandan asla kabul etmedi o yuzden iyi kötü emziriyorum sık sık bi şekilde oyalayarak . Blw gerçekten kulaga çok hoş geliyor ama işte ilk zamanlar sabredebilmek önemli:)

Hosbuldum bu arada:)

Insallah canm istedigin gibi uygulayabilirsin guzelce. Iyice okuyup ogrenmek lazm tabi once. Binde disarlarda sorun olabilir ama tabi guzel bi yontemse bu kucuk bi detay.

Anladm canm. Ben de doktorumuza soracam bu gidisimizde zaten. Gece uyanmamasi mi gerekiyormus yazmak istedin??
Kasik mamasi nasil oluyor? Hazir olanlardan mi bahsediyorsun?? Evde yapilanlar daha iyi olmaz mii?

Kizlar bebegi tukuren varmi?sevmli sevmli boyle.nerden ogrendyse artk.acaba nden ypiyodur

Bizimki de tukuruyorr yani cidden bi tukurme ancak bu kadr tatli oluurrr :)

Ohh ne güzel annesi öp beğümcüğü yerime şaka maka günler aylar geçiyor büyüyor kuzucuklar

Operim canmmm... sorma cidden akiyor zaman. Nisanda ise baslicam surda ne kaldii..
Sizin baris anlasmasi devam di miii?? :)

Canım acaba kendine yeni bi düzen mi kurmaya çalışıyor? Yani aç olmadığından eminsen tabii. Her uyanma açlık olmayadabilir

Bazen susuzluktan bile olabilir diye dusunuyorm zaten :) canm acliktan olmasa da iste meme almadan uyumuyor malesef sadece bi iki defa basardm emzikle uyutmayi.. umarm azalir tekrar boyle hem eski yorgunluklarima dondm hem de kafama takiliyorrr...doktora soru am gidince bu ay bakalm

Oy kuzum benim yaaa şimdi nasıl tatlım? Geçmişe baka baka geliyorum da inşallah daha iyidir aldınız mı ilaç? Faydası oldu mu?
Aldı. Can'ım her zaman kullandığım ağrı kesici ateş düşürücü ama o gün şansımıza bitmişti evde bi koşu aldı geldi ama yarım saat rahatladı çocuk ondada uyuttum Can'ım Buaralar avı çektiğini bariz belli ediyor artık miniğim senin paşan nasıl bugün iyi mi annesi

Büyük oğlumla mı evet teyzesi artık annesi olduğumu biliyor beni öpüyor seviyor sarıyor kardeşinin ellerini okşuuor şükür ya sen işe mi başlıcaksın keşke Daha zamanın olsaydı umarım hiç
ZOrluk yaşamazsın Can'ım arkadaşım

Ben işe başlayalı 2 hafta oldu başımı kaşıyacak vaktim yok süt iznimin 1 saatini öğle molsına bitiştirdim 2 saati çıkışa öğlen eve geliyorum emzirmek için.babası bakıyo hala sadece anne sütü alıyo ve biberon tutmuyomuş 1 kez kaşıkla vermiş döke saça o da 50 cc yani sabah 7 ile 11,15 aradı aç beni bekliyo 9 gibi kalkıyo babadı oyalıyo biberonka ama hiç içmiyomuş çok zpor oluyo ben benlikten çıktım çok yorgunum gece en erken 12de yatıyo 1 i buluyo çoğu zaman 2,3 gibi süt sağmaya kalkıyom sonra oğlum sabahçı 6 da kalkıyom ve yatmayıp işe gidiyom çok zorrr

Allah yardimciniz olsun gerçekten ne kadar zor calisan annelerin işi hele birde sadece anne sütü alıyorsa..aklınız hep ondadır bende sırf bu sebeple ucretsiz izne ayrıldım bir yilligına

Ahh tatlım Allah yardım etsin bizeee.
Dün gece mesela 10 dk uyuyup uyanip geri emmek istiyodu. Öldüm bittim. Bazense hic susmuyo ağla ağla salla salla durmuyor. Yine oluyorum. Ne zaman duzelcez bilmiyorum

kelebek.hill balim bende blw dusundum basta ama arastirinca bogulmalar vs gibii sonuclar gordum. Riske atmicam kendim yediricem kismetse 6.ayda subat gibi yani doktor onayiyla ufaktan baslamayi dusunuyorum.
Yogurt, meyve sulari, tuzsuz sebze corbalari vs vs. Bu sekilde kendim yedirerek insallah planim bu bakalim.

Birde kendi sutumuzle yogurdu nasil mayalayabiliyoruz. Yapaniniz var mi ? Ben hayatimda hic yogurt mayalamadim 5.ayda deneme amacli yapicam ki once biz tadalim ustalasinca bebe tatsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…