2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bebek uyutma şekli önerisi istiyorum kızlar sallama pispislama memede uyutma işe yaramıyor
Canim benim ablam sana deli gibi gelebilir ama kucaginda hirpalaya hirpalaya uyutuyodu :)
Cocugu emzirme.pozisyonunda yatiriyordu, ziplaya.ziplaya ninni söyleye soyleye uyutuyodu. O kadar ziplamaya nasil uyuyodu bilmiyorum ama evin icinde dolaniyordu hoppidi hoppidi bi bakiyoduk uyumus. Hem oyle hirpalaninca gazinida kolay cikartiyormus oyle diyordu. Ben bir iki kez denedim de benimkii uyumadi tabi benim pil bitti kendisininde hosuna gitti etrafa bakiyodu cingoz mehmet ali :) ayakta ellerini tutarak sallaya sallaya uyutuyorum. Agir oldugu icin kucakta tutamyorum. Birde bi ara yanina yatip emzigi dayiyodum agzina elim yuzunde bi elimde popoyu pispislayip uyutuyodum onada dayanamadim cunku 40 dkkada anca uyuyo kolum felc oluyodu pispislamaktan ve artik emzik neredeyse hic tutmuyo atip duruyo ondanda uyumuyo.

Bizimki de dis cikarma huzursuzlugu ve atagi harmanlayip canimiza okuyor artik ninni yerine "atarli misin oy oy, tutarli misin oy oy" diyerek gezdiriyorum. Uyumuyor, ustune neden uyumuyorum ki diye agliyor
Bizimki yuzune bir sey degmesine sinir olurdu, bereyi bile zorla takardim, son zamanlarda yun battaniyesini gozlerinin uzerine kapatip oyle pispisliyorum kucagimda, gunduzleri kesinlikle karanlik ve sessiz bir ortam istiyor uyumak icin. Geceleri dogdugundan beri anne karnindaki ses telefonda uygulamadan hep acik, gerci biz biktik artik bu igrenc sesten ama beyefendi onunla tekrar dalabiliyor uykuya ancak.

Şu son ay canimiza okudu bizim. Gececek mi bu zor günler? Hayatım boyunca hic bu kadar uykusuz kalmadım. Ben yoruldum hayat diye şarkı soyleyesim var
Aynisinin tipkisi ben :[ hamak bile var evde ne denediysek olmadi. gece uykusunda da emmeye uyaniyor zirt pirt. Uyuyamadigim icin sinir kupuyum. bittim ben 2.yi kesinlikle dusunmuyorum. Tek basina bakmak muthis zor bisey
Gunler gecsin diye gun sayiyorym yani, her gun duvara bi cizik atiiyorum
Ayak parmagumda tirnak batigi var 2 aydir, sismis iltihap olmus oyle geziyorum bi doktora bile gidemedim yahu

Son düzenleme:
Bebek uyutma şekli önerisi istiyorum kızlar sallama pispislama memede uyutma işe yaramıyor
Canım pilates topun varsa onun üzerine bi kundak at üzerine yüzüstü yatır,aşağı yukarı çocuğu sıkı sıkı tutarak,fazla da zıplatmdan salla. Hem gazını da rahat çıkarır. Dün instagramda emziren_anne'de gördüm bi kadın çocuğunu öyle uyutuyodu. Faydası olacaktır.

Canım instagramda emzirmedestektimi'nde görmüştüm. Yurtdışında galiba annesinin memesini tutmayan bebeklere doktor parmağını veriyo ağzına emsin diye aradan şu serum hortumları varya biberonun içindeki süte bi ucunu atıyo bi ucunu da parmağıyla beraber bebeğin ağzına veriyo bebek o şekilde emiyo. Eşin bi de öyle denesin süt vermeyi. Alacaktır o şekilde. Allah kolaylık versin annelerimize işimiz zor ama çok tatlı

Kızlar bizde bugün Van'a gitcez sınavım var dua edin bana iyi geçsin inşallah. Kızıma da eşim arabada bakacak mecburen. Çünkü Van merkez evimize 90km. Orda gidecek bi yerde yok. İnşallah sınav süresince durur babasıyla ağlamaz yavrum. Babamız paniktir çünkü napacağını bilemez aklım sınav süresince ikisinde olacak. Siınav sonrası da kendimi avm'ye atcam. Uzun süredir dışarı yüzü görmüyorum iyi olacak benim için. Hatta eve gelmek istemeyebilirim diye korkuyorum inşallah kızım uslu durur dua edin bize. Herkesi çok seviyorum Allah için

ya yok artık seninle tırnak batıklarımız bile aynı Nowitzki :) evde hadi bir şekilde agrıyı tolere edebiliyorum ama ayakkabı giyince mahvoluyorum. Gecen esime ısırgan arattım bulamamış, saraçoğlu ısırganı önerdi çok iyi geliyormuş. Geçmiş olsun

Allah ım gece 3 te uyudu, 8 de kalktı emzirdim şimdi yine uyutor rıya gibi heyecandan ben uyuyamıyorum:) zaten yataga yattım mı bel ve sırt agrısından uykuya dalamıyorum dalıncada agrıdan dogrulamıyorum:) gece baktım hala bebişte enerji tavan,tükürüklerle konuşuyo bastım rezeneyi 7 cay kaşığı bende 2 bardak rezene,1 bardak papatya sinirdende 1 kutu damak hüplettim bebekte kafa yaptı sanırım:)

Y yapayalniz1 canım salıncak aldık, gündüz uykusunda başında bekliyorum uyandıkça sallıyorum.
Dün öğlen öyle 1buçuk saat uyuttum, sonra bi daha gece 10da uyudu.
Hiç böyle alıştırmak istemezdim sallaya sallaya ama uyumuyor ne yapayım.
Kakası da bence düzene girdi :)
3-4 günde bir yapıyor.

Siz yine atağa mı girdiniz, yeni geçirmediniz mi ötekine ya?
Allah kolaylık versin.
Sizde kaka nasıl?
Eşin gündüze ne zaman dönüyor

Cnm peki ne zamana kadar kullanilir bu ? Asagi yukari sallamaktan bel kalmadi tum gece agridan donemedim bile

Nasil salincak aldiniz cnm? Cnm 12.hafta atagi 1 hafta sürdü simdi de 15e adim attik basladi dellenmeler anlamadim ki bizim de kaka oyle 4-5 gunde bir :) ama yapinca ertesi gunde yapiyor yani 4-5 gunde bir iki kere yapiyor :) eşim gündüze pazar gunu donecek ama c.tesi biz ailemin yanina istanbula gidecegiz :) pek faydasi olmayacak benim kiz o kadar saat uykusuz kalsa krize girer nasil dayaniyor kuzucuk yahu?? Bizimki 2 saatte bir yarim saat uyumali yoksa aglamaktan yikar ortalığı. Ama aksam 8den 12ye uyumaz direnir uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…