Canim benim ablam sana deli gibi gelebilir ama kucaginda hirpalaya hirpalaya uyutuyodu :)Bebek uyutma şekli önerisi istiyorum kızlarsallama pispislama memede uyutma işe yaramıyor
Sana tavsiyem yayli salincak al eve.hem vucudun agirmiyor.hem onada carsaf gbi iyi geliyo ben cok rahatim boyle.annemlere gttm 12.hafta atagnda hemde .orda salincak yoktu olmustm yorgnlktanAşı pztsiye kaldı. Kar yagiyordu gidemedik crs. Pztsi inşaAllah bakalim.
Benimki bütün n bunarı yapmama rağmen illa yorgun düşecek ki uykuya dalacak demek ki bebekleriniz aynı bemde çare arıyorum olmuyorBebek uyutma şekli önerisi istiyorum kızlarsallama pispislama memede uyutma işe yaramıyor
Aynisinin tipkisi ben :[ hamak bile var evde ne denediysek olmadi. gece uykusunda da emmeye uyaniyor zirt pirt. Uyuyamadigim icin sinir kupuyum. bittim ben 2.yi kesinlikle dusunmuyorum. Tek basina bakmak muthis zor biseyŞu son ay canimiza okudu bizim. Gececek mi bu zor günler? Hayatım boyunca hic bu kadar uykusuz kalmadım. Ben yoruldum hayat diye şarkı soyleyesim var
Canım pilates topun varsa onun üzerine bi kundak at üzerine yüzüstü yatır,aşağı yukarı çocuğu sıkı sıkı tutarak,fazla da zıplatmdan salla. Hem gazını da rahat çıkarır. Dün instagramda emziren_anne'de gördüm bi kadın çocuğunu öyle uyutuyodu. Faydası olacaktır.Bebek uyutma şekli önerisi istiyorum kızlarsallama pispislama memede uyutma işe yaramıyor
Canım instagramda emzirmedestektimi'nde görmüştüm. Yurtdışında galiba annesinin memesini tutmayan bebeklere doktor parmağını veriyo ağzına emsin diye aradan şu serum hortumları varya biberonun içindeki süte bi ucunu atıyo bi ucunu da parmağıyla beraber bebeğin ağzına veriyo bebek o şekilde emiyo. Eşin bi de öyle denesin süt vermeyi. Alacaktır o şekilde. Allah kolaylık versin annelerimize işimiz zor ama çok tatlıBen işe başlayalı 2 hafta oldu başımı kaşıyacak vaktim yok süt iznimin 1 saatini öğle molsına bitiştirdim 2 saati çıkışa öğlen eve geliyorum emzirmek için.babası bakıyo hala sadece anne sütü alıyo ve biberon tutmuyomuş 1 kez kaşıkla vermiş döke saça o da 50 cc yani sabah 7 ile 11,15 aradı aç beni bekliyo 9 gibi kalkıyo babadı oyalıyo biberonka ama hiç içmiyomuş çok zpor oluyo ben benlikten çıktım çok yorgunum gece en erken 12de yatıyo 1 i buluyo çoğu zaman 2,3 gibi süt sağmaya kalkıyom sonra oğlum sabahçı 6 da kalkıyom ve yatmayıp işe gidiyom çok zorrr
Sana tavsiyem yayli salincak al eve.hem vucudun agirmiyor.hem onada carsaf gbi iyi geliyo ben cok rahatim boyle.annemlere gttm 12.hafta atagnda hemde .orda salincak yoktu olmustm yorgnlktan
ya yok artık seninle tırnak batıklarımız bile aynıAynisinin tipkisi ben :[ hamak bile var evde ne denediysek olmadi. gece uykusunda da emmeye uyaniyor zirt pirt. Uyuyamadigim icin sinir kupuyum. bittim ben 2.yi kesinlikle dusunmuyorum. Tek basina bakmak muthis zor bisey
Gunler gecsin diye gun sayiyorym yani, her gun duvara bi cizik atiiyorum
Ayak parmagumda tirnak batigi var 2 aydir, sismis iltihap olmus oyle geziyorum bi doktora bile gidemedim yahu
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/svava-akel-yayli-bebek-hamagi-220356652 Bu cnm.tavana asmali.ben o kdr rahat ettimki.keske onceden kesfetseydim .11-12-1gibi cok yorgun uyutabiliyodum ancak.ne zaman huysuzsa oraya aliyorum.uykuya daliyo ordan biraZ ayagima gecirip salliyorum ki sok olmasin uyanipta.bunlari 8.30-9gibi yapiyorm .rahatim bi dahaCnm markası ne sizin salincagin?
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/svava-akel-yayli-bebek-hamagi-220356652 Bu cnm.tavana asmali.ben o kdr rahat ettimki.keske onceden kesfetseydim .11-12-1gibi cok yorgun uyutabiliyodum ancak.ne zaman huysuzsa oraya aliyorum.uykuya daliyo ordan biraZ ayagima gecirip salliyorum ki sok olmasin uyanipta.bunlari 8.30-9gibi yapiyorm .rahatim bi daha
Bana bir tanidigim onerdi .onun kizi var 2yasinda hala orda uyuyomus.tahmin ediyorum cnm.guya dinleneym diye annemlere gittim.daha cok yoruldum salincak olmayincaCnm peki ne zamana kadar kullanilir bu ? Asagi yukari sallamaktan bel kalmadi tum gece agridan donemedim bile
Y yapayalniz1 canım salıncak aldık, gündüz uykusunda başında bekliyorum uyandıkça sallıyorum.
Dün öğlen öyle 1buçuk saat uyuttum, sonra bi daha gece 10da uyudu.
Hiç böyle alıştırmak istemezdim sallaya sallaya ama uyumuyor ne yapayım.
Kakası da bence düzene girdi :)
3-4 günde bir yapıyor.
Siz yine atağa mı girdiniz, yeni geçirmediniz mi ötekine ya?
Allah kolaylık versin.
Sizde kaka nasıl?
Eşin gündüze ne zaman dönüyor
Bana bir tanidigim onerdi .onun kizi var 2yasinda hala orda uyuyomus.tahmin ediyorum cnm.guya dinleneym diye annemlere gittim.daha cok yoruldum salincak olmayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?