Nasil salincak aldiniz cnm? Cnm 12.hafta atagi 1 hafta sürdü simdi de 15e adim attik basladi dellenmeler anlamadim kibizim de kaka oyle 4-5 gunde bir :) ama yapinca ertesi gunde yapiyor yani 4-5 gunde bir iki kere yapiyor :) eşim gündüze pazar gunu donecek ama c.tesi biz ailemin yanina istanbula gidecegiz :) pek faydasi olmayacak benim kiz o kadar saat uykusuz kalsa krize girer nasil dayaniyor kuzucuk yahu?? Bizimki 2 saatte bir yarim saat uyumali yoksa aglamaktan yikar ortalığı. Ama aksam 8den 12ye uyumaz direnir uykuya
Evet tavana asilmaliTavana asılıyor dimi cnm
Ben de 3 haftadır çalışıyorum. O kadar zor ki...Bazen ben bile şaşırıyorum nasıl dayanıyorum bu kosturmayaBen işe başlayalı 2 hafta oldu başımı kaşıyacak vaktim yok süt iznimin 1 saatini öğle molsına bitiştirdim 2 saati çıkışa öğlen eve geliyorum emzirmek için.babası bakıyo hala sadece anne sütü alıyo ve biberon tutmuyomuş 1 kez kaşıkla vermiş döke saça o da 50 cc yani sabah 7 ile 11,15 aradı aç beni bekliyo 9 gibi kalkıyo babadı oyalıyo biberonka ama hiç içmiyomuş çok zpor oluyo ben benlikten çıktım çok yorgunum gece en erken 12de yatıyo 1 i buluyo çoğu zaman 2,3 gibi süt sağmaya kalkıyom sonra oğlum sabahçı 6 da kalkıyom ve yatmayıp işe gidiyom çok zorrr
Ha ha hayytttŞu son ay canimiza okudu bizim. Gececek mi bu zor günler? Hayatım boyunca hic bu kadar uykusuz kalmadım. Ben yoruldum hayat diye şarkı soyleyesim var
AhahaaCanim benim ablam sana deli gibi gelebilir ama kucaginda hirpalaya hirpalaya uyutuyodu :)
Cocugu emzirme.pozisyonunda yatiriyordu, ziplaya.ziplaya ninni söyleye soyleye uyutuyodu. O kadar ziplamaya nasil uyuyodu bilmiyorum ama evin icinde dolaniyordu hoppidi hoppidi bi bakiyoduk uyumus. Hem oyle hirpalaninca gazinida kolay cikartiyormus oyle diyordu. Ben bir iki kez denedim de benimkii uyumadi tabi benim pil bitti kendisininde hosuna gitti etrafa bakiyodu cingoz mehmet ali :) ayakta ellerini tutarak sallaya sallaya uyutuyorum. Agir oldugu icin kucakta tutamyorum. Birde bi ara yanina yatip emzigi dayiyodum agzina elim yuzunde bi elimde popoyu pispislayip uyutuyodum onada dayanamadim cunku 40 dkkada anca uyuyo kolum felc oluyodu pispislamaktan ve artik emzik neredeyse hic tutmuyo atip duruyo ondanda uyumuyo.
Aşağı yukarı nasil hoplatiyorsunuz kucakta emzirme pozisyonu şeklinde miEsin evdeyse asagi yukari hoplatsin.ya oyle uyuyor.yada carsafla asagi yukari beraber yapin.bebekler aslinda anne karninda saga sola degl asagi yukari sallanrmis
Heh aynen illa yorgun düşecek yoksa yok. Ahh beni anlayabilecek biri :))) gündüz uyuyo mu peki seninki? Edu muydu ismi :)Benimki bütün n bunarı yapmama rağmen illa yorgun düşecek ki uykuya dalacak demek ki bebekleriniz aynı bemde çare arıyorum olmuyor
Aynisinin tipkisi ben :[ hamak bile var evde ne denediysek olmadi. gece uykusunda da emmeye uyaniyor zirt pirt. Uyuyamadigim icin sinir kupuyum. bittim ben 2.yi kesinlikle dusunmuyorum. Tek basina bakmak muthis zor bisey
Gunler gecsin diye gun sayiyorym yani, her gun duvara bi cizik atiiyorum
Ayak parmagumda tirnak batigi var 2 aydir, sismis iltihap olmus oyle geziyorum bi doktora bile gidemedim yahu
Yok ki canımCanım pilates topun varsa onun üzerine bi kundak at üzerine yüzüstü yatır,aşağı yukarı çocuğu sıkı sıkı tutarak,fazla da zıplatmdan salla. Hem gazını da rahat çıkarır. Dün instagramda emziren_anne'de gördüm bi kadın çocuğunu öyle uyutuyodu. Faydası olacaktır.
Bizim de geceler fenaMerhaba kızlar nasılsınız? Anladıgım kadarıyla herkes bebişlerden sıkıntı da biz de öyleyiz özellikle gece uykusuna geçmemiz sıkıntılı. Allah yardımcımız olsun.
Ayy gulumsettin beni :)) ben yoruldummmm hayattttttHa ha hayytttBu aralar favori şarkım. Dinleyip dinleyip bir de efkarlaniyorum ki sorma
Hiç gerek yok çünkü. Bizde 4. Aya gireceğimiz hafta neredeyse saat başı emdi. Göğüslerim bomboş geliyordu bana meğer sütü artırmış kuzu. Şimdi yine eski düzen devam.
Atak bitti çok şükür. Artık baya kaldırıyor kendini. Neredeyse oturacak sipacik.Merhabalar herkese :) artik aksamlardan korkmaya bssladim benim kiz uykuya direniyor bu aralareşim de gece calismaya basladi bakalim nspicaz kuzuyla başbaşa :) @cetrina cnm surup iyi geldi mi dun bari bugun naail kuzucuk? La Lune cnm Neva kuzusu nasıl? @goqce cnm yoksun arada ses ver? @nymeria-burcu cnm naptiniz bitti mi atak? kaftankef cnm siz de atak durumlari ne durumda?? kahvetelvesi cnm senin oğlan nasıl gunduz uyuyor mu? Kaka durumu ne alemde? @hayalimsin1 cnmmm nasilsin son durumlardan bizi de haberdar et aklim dualarim sende...
Bir de blw düşünen arkadaşlar lütfen bebek bogulmasında ilkyardim videolarını izleyin. Hatta hepimiz izleyelim yiyecek değil başka birşey de sokabilir ağzına. Doğru şekilde yapıldığı zaman boğulma riski çok cok az.Bende blw yi denemeyi dusinuyorum
Hadi hayirlisi
Canim yatarken çıkarıyor musun? Kv çıkar dedi ama ben sakınca görmedim.Kızlar bu arada biz de kehribar kolyemizi bugün ilk defa taktık bakalım gözlemliycem şifa olur inşallah kuzuma
biz boşaltıyor sanıyoruz dolduruyor bu yavrularHiç gerek yok çünkü. Bizde 4. Aya gireceğimiz hafta neredeyse saat başı emdi. Göğüslerim bomboş geliyordu bana meğer sütü artırmış kuzu. Şimdi yine eski düzen devam.
Hayatta uğraşmaz kaşıkla bile vermek zor geldi 2 hafta sonunda denedi bakıcıya param yok niye yaptıysam 2.ciyi 1 çocuk neyime yıllardır sırf bu nedenle yapmadım 11 yaş araları dedim yaşım geçiyo sonra pişman olmayım uapayım ama durum buCanım instagramda emzirmedestektimi'nde görmüştüm. Yurtdışında galiba annesinin memesini tutmayan bebeklere doktor parmağını veriyo ağzına emsin diye aradan şu serum hortumları varya biberonun içindeki süte bi ucunu atıyo bi ucunu da parmağıyla beraber bebeğin ağzına veriyo bebek o şekilde emiyo. Eşin bi de öyle denesin süt vermeyi. Alacaktır o şekilde. Allah kolaylık versin annelerimize işimiz zor ama çok tatlı
Aynen ayakkabi fena, ben bi de arada carpiyorum bi yerlere iyice fena oluyorya yok artık seninle tırnak batıklarımız bile aynıNowitzki :) evde hadi bir şekilde agrıyı tolere edebiliyorum ama ayakkabı giyince mahvoluyorum. Gecen esime ısırgan arattım bulamamış, saraçoğlu ısırganı önerdi çok iyi geliyormuş. Geçmiş olsun
Sogan da deniyim gecer ins, esin gunduz caliisyor benim ama aksam 8 de geliyo bi iki saat ilgileniyo bebisle, ben de ev isi yapiyorum, bulasik makinesi bile yerlestiremiyom gunduz vallaAhahaabende denedim bu yöntemi canım uyuyo uyumasina ama dalamiyor koyamiyorum bi yere. Ee kolum kopuyo zaten tombişi taşırken dalabilse ve yerine koyunca uyanmasa inan boyle uyuturum da yok işte.
Aşağı yukarı nasil hoplatiyorsunuz kucakta emzirme pozisyonu şeklinde mi
Heh aynen illa yorgun düşecek yoksa yok. Ahh beni anlayabilecek biri :))) gündüz uyuyo mu peki seninki? Edu muydu ismi :)
eşin gece mi calisiyor? Ayy o tırnak batigi ne fenadir of bilmem mi benim de oluyor ara ara soğan kozleyip oraya sar birkaç gün geçer Allah'in izniyle.
Yok ki canımama iyi fikirmis.
Bizim de geceler fenagunduzleri idare ediyorum bi şekilde kabullenerek ama gece garip garip davranıyor. Hep değişebiliyor. Bi gece salladiysan obur gece hayatta sallanmiyor falan
Ayy gulumsettin beni :)) ben yoruldummmm hayattttttAllah kolayliklar versin hepimizee.
Büyük oğlumla mı evet teyzesi artık annesi olduğumu biliyor beni öpüyor seviyor sarıyor kardeşinin ellerini okşuuor şükürya sen işe mi başlıcaksın keşke Daha zamanın olsaydı umarım hiç
ZOrluk yaşamazsın Can'ım arkadaşım
Ben işe başlayalı 2 hafta oldu başımı kaşıyacak vaktim yok süt iznimin 1 saatini öğle molsına bitiştirdim 2 saati çıkışa öğlen eve geliyorum emzirmek için.babası bakıyo hala sadece anne sütü alıyo ve biberon tutmuyomuş 1 kez kaşıkla vermiş döke saça o da 50 cc yani sabah 7 ile 11,15 aradı aç beni bekliyo 9 gibi kalkıyo babadı oyalıyo biberonka ama hiç içmiyomuş çok zpor oluyo ben benlikten çıktım çok yorgunum gece en erken 12de yatıyo 1 i buluyo çoğu zaman 2,3 gibi süt sağmaya kalkıyom sonra oğlum sabahçı 6 da kalkıyom ve yatmayıp işe gidiyom çok zorrr
kelebek.hill balim bende blw dusundum basta ama arastirinca bogulmalar vs gibii sonuclar gordum. Riske atmicam kendim yediricem kismetse 6.ayda subat gibi yani doktor onayiyla ufaktan baslamayi dusunuyorum.
Yogurt, meyve sulari, tuzsuz sebze corbalari vs vs. Bu sekilde kendim yedirerek insallah planim bu bakalim.
Birde kendi sutumuzle yogurdu nasil mayalayabiliyoruz. Yapaniniz var mi ? Ben hayatimda hic yogurt mayalamadim 5.ayda deneme amacli yapicam ki once biz tadalim ustalasinca bebe tatsin :)
Klasik bi şey aldık, Beneto'nun salıncağı.
Ama onda da uyutamıyorum, sadece uykusunu uzatabiliyorum sallaya sallaya.
Annenlerde rahat edersin yaşasın anneler :)
10 dakika bile kucağına alan olsa dinleniyor insan.
Krize giriyor zaten canım ya, bi gün polisle gelecek komşular siz napıyorsunuz bu çocuğa diye.
Çığlıklarından kulaklarımı tıkıyorum :)
2 saatte bir yarım saat gayet iyi bence.
Aman bozulmasın düzeni, daha da iyiye gitsin inşallah.
Hiç gerek yok çünkü. Bizde 4. Aya gireceğimiz hafta neredeyse saat başı emdi. Göğüslerim bomboş geliyordu bana meğer sütü artırmış kuzu. Şimdi yine eski düzen devam.
Atak bitti çok şükür. Artık baya kaldırıyor kendini. Neredeyse oturacak sipacik.
Bir de blw düşünen arkadaşlar lütfen bebek bogulmasında ilkyardim videolarını izleyin. Hatta hepimiz izleyelim yiyecek değil başka birşey de sokabilir ağzına. Doğru şekilde yapıldığı zaman boğulma riski çok cok az.
Ben bikere diline elma surdum bu zamana kadar baska hic bisi vermedim zaten cok kucuk teyzesi begum kardesi gibi degil :)Oh oh masallah cok sevindimm :))
Ben evet canm ucretsiz izindeyim su an Nisanda doluyor. Iyi bi isim olmasa kesin birakirdim zaten ama bebegim icin yine calismam lazm rahatiniz icinn gelecegimiz icn tabii
Oyy Allah yardimcin olsn canimm cidden zorrr ek gidaya gecince biraz rahatlarsiniz insallahh
Anladm canm bn de kendim yedirecegimm. Biz de ocakta yavastan baslicaz ek gidaya. Bu ay sulandirip pekmez veriyorm sabahlari bi cay kasigi. Arada baharatsiz ayirip corba tattiriyorm :) cok hosuna gidiyo su an zaten artik ne yesek gozu onda :))
Yogurdu ben de denicem bu ay canm alismak lazm. Zor olursa da makinasini alim diyorm, calisirken belki zorlanirm.
Ben bikere diline elma surdum bu zamana kadar baska hic bisi vermedim zaten cok kucuk teyzesi begum kardesi gibi degil :)
Yogurdu bir tutmaz 2 tutmaz sonra illaki beceririz ya :)
Kizlar bende bu kadar yorgunlugun arasinda organiklige taktim birde organik derken aslinda daha az kimyasal. Yerleri hep arapsabunu,sirke ile siliyorum. Camasir suyunu eve sokmayali epey oldu.bulasik mak.deterjanlari bildiginiz gibi kimyasal bomba. İctigim bardaktan buram buram sabun tadi almaktan biktim bende karbonat,tuz,lumin,sirkeyle makinede yikim dedim becremedim:) elde haci sakirle yikitorum. İnternetten organik sertifali tablet soyledim bakalim. Sutle bebegime finish gecsin istemiyorumbelki psikopatca ama bilmiyorum. Bu h.sonu mevlut yapacagim sacimi boyatsam mi diyorum gerci vakitte yok ama sutle yine bebege geccek diye vicdan yapiyorum. 1 kere boyatip yine ara versem birsey olmaz sanirim. Sizler nasilsiniz bu konuda? Takintilariniz var mi?
Sutcu geliyo aslinda kapiya kadar mesela onlardan alabilirim yada laktozsuz sut kullanabilirim gaz acisindan :)Ben 2 yıldır kendim mayalıyorum bi süre sonra yolunu yordamını öğreniyorsun merak etmeyin gerçi süt de önemli biz balıkesirdeyiz onun avantajı da var istanbuldayken bu kadar beceremiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?