2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Klasik bi şey aldık, Beneto'nun salıncağı.
Ama onda da uyutamıyorum, sadece uykusunu uzatabiliyorum sallaya sallaya.
Annenlerde rahat edersin yaşasın anneler :)
10 dakika bile kucağına alan olsa dinleniyor insan.
Krize giriyor zaten canım ya, bi gün polisle gelecek komşular siz napıyorsunuz bu çocuğa diye.
Çığlıklarından kulaklarımı tıkıyorum :)
2 saatte bir yarım saat gayet iyi bence.
Aman bozulmasın düzeni, daha da iyiye gitsin inşallah.

Ben de 3 haftadır çalışıyorum. O kadar zor ki...Bazen ben bile şaşırıyorum nasıl dayanıyorum bu kosturmayaSonunda hasta oldum 20 iğne verdi doktor sabah akşam delik deşik totom

Ahahaa bende denedim bu yöntemi canım uyuyo uyumasina ama dalamiyor koyamiyorum bi yere. Ee kolum kopuyo zaten tombişi taşırken dalabilse ve yerine koyunca uyanmasa inan boyle uyuturum da yok işte.
Esin evdeyse asagi yukari hoplatsin.ya oyle uyuyor.yada carsafla asagi yukari beraber yapin.bebekler aslinda anne karninda saga sola degl asagi yukari sallanrmis
Aşağı yukarı nasil hoplatiyorsunuz kucakta emzirme pozisyonu şeklinde mi
Benimki bütün n bunarı yapmama rağmen illa yorgun düşecek ki uykuya dalacak demek ki bebekleriniz aynı bemde çare arıyorum olmuyor
Heh aynen illa yorgun düşecek yoksa yok. Ahh beni anlayabilecek biri :))) gündüz uyuyo mu peki seninki? Edu muydu ismi :)
eşin gece mi calisiyor? Ayy o tırnak batigi ne fenadir of bilmem mi benim de oluyor ara ara soğan kozleyip oraya sar birkaç gün geçer Allah'in izniyle.

Yok ki canım ama iyi fikirmis.
Merhaba kızlar nasılsınız? Anladıgım kadarıyla herkes bebişlerden sıkıntı da biz de öyleyiz özellikle gece uykusuna geçmemiz sıkıntılı. Allah yardımcımız olsun.
Bizim de geceler fena gunduzleri idare ediyorum bi şekilde kabullenerek ama gece garip garip davranıyor. Hep değişebiliyor. Bi gece salladiysan obur gece hayatta sallanmiyor falan
Ha ha hayytttBu aralar favori şarkım. Dinleyip dinleyip bir de efkarlaniyorum ki sorma
Ayy gulumsettin beni :)) ben yoruldummmm hayatttttt Allah kolayliklar versin hepimizee.

La Lune çok teşekkür ederim canım mama fikrini tamamen sildim kafamdan
Hiç gerek yok çünkü. Bizde 4. Aya gireceğimiz hafta neredeyse saat başı emdi. Göğüslerim bomboş geliyordu bana meğer sütü artırmış kuzu. Şimdi yine eski düzen devam.
Atak bitti çok şükür. Artık baya kaldırıyor kendini. Neredeyse oturacak sipacik.
Bende blw yi denemeyi dusinuyorum
Hadi hayirlisi
Bir de blw düşünen arkadaşlar lütfen bebek bogulmasında ilkyardim videolarını izleyin. Hatta hepimiz izleyelim yiyecek değil başka birşey de sokabilir ağzına. Doğru şekilde yapıldığı zaman boğulma riski çok cok az.

Hayatta uğraşmaz kaşıkla bile vermek zor geldi 2 hafta sonunda denedi bakıcıya param yok niye yaptıysam 2.ciyi 1 çocuk neyime yıllardır sırf bu nedenle yapmadım 11 yaş araları dedim yaşım geçiyo sonra pişman olmayım uapayım ama durum bu

Aynen ayakkabi fena, ben bi de arada carpiyorum bi yerlere iyice fena oluyorisirgani deniyim bakamn
Hamileyken oldugunu dusunuyorum yamuk kestik heralde gobekten gormeyince:)

Sogan da deniyim gecer ins, esin gunduz caliisyor benim ama aksam 8 de geliyo bi iki saat ilgileniyo bebisle, ben de ev isi yapiyorum, bulasik makinesi bile yerlestiremiyom gunduz valla
Sonra yorulup yatiyo gene bana kaliyo bebisim

Oh oh masallah cok sevindimm :))
Ben evet canm ucretsiz izindeyim su an Nisanda doluyor. Iyi bi isim olmasa kesin birakirdim zaten ama bebegim icin yine calismam lazm rahatiniz icinn gelecegimiz icn tabii

Oyy Allah yardimcin olsn canimm cidden zorrr ek gidaya gecince biraz rahatlarsiniz insallahh

Anladm canm bn de kendim yedirecegimm. Biz de ocakta yavastan baslicaz ek gidaya. Bu ay sulandirip pekmez veriyorm sabahlari bi cay kasigi. Arada baharatsiz ayirip corba tattiriyorm :) cok hosuna gidiyo su an zaten artik ne yesek gozu onda :))

Yogurdu ben de denicem bu ay canm alismak lazm. Zor olursa da makinasini alim diyorm, calisirken belki zorlanirm.

inşallah cnm ama o bile yetmiyor sanırım çünkü uyanınca yine ağlanıyor bizde istanbul dönüşünde alalım dedik o yüzden sordum canım. Biz elifi emzirir pozisyonda kucağımıza yatırıyoruz ayağa kalkıp öne doğru eğilip aşağı yukarı yapıyoruz ama bunu 15dk boyunca yapınca belin kilitleniyor maalesef başka türlü uyutmayı başaramadık. akşamları da bu bile uyutamıyor bir de ben artık çok yorulmuş oluyorum uzun süreli sallayamıyorum

Ohh maşallah cnm bizimkide kendini zorlaya zorlaya baya kaldırıyor elinden tutunca oturur pozisyona geliyor hemen :) ne çabuk büyüyorlar :) çok şükür bugünlere

Ben bikere diline elma surdum bu zamana kadar baska hic bisi vermedim zaten cok kucuk teyzesi begum kardesi gibi degil :)

Yogurdu bir tutmaz 2 tutmaz sonra illaki beceririz ya :)

Ben bikere diline elma surdum bu zamana kadar baska hic bisi vermedim zaten cok kucuk teyzesi begum kardesi gibi degil :)

Yogurdu bir tutmaz 2 tutmaz sonra illaki beceririz ya :)

Ben 2 yıldır kendim mayalıyorum bi süre sonra yolunu yordamını öğreniyorsun merak etmeyin gerçi süt de önemli biz balıkesirdeyiz onun avantajı da var istanbuldayken bu kadar beceremiyordum

Kizlar bende bu kadar yorgunlugun arasinda organiklige taktim birde organik derken aslinda daha az kimyasal. Yerleri hep arapsabunu,sirke ile siliyorum. Camasir suyunu eve sokmayali epey oldu.bulasik mak.deterjanlari bildiginiz gibi kimyasal bomba. İctigim bardaktan buram buram sabun tadi almaktan biktim bende karbonat,tuz,lumin,sirkeyle makinede yikim dedim becremedim:) elde haci sakirle yikitorum. İnternetten organik sertifali tablet soyledim bakalim. Sutle bebegime finish gecsin istemiyorum belki psikopatca ama bilmiyorum. Bu h.sonu mevlut yapacagim sacimi boyatsam mi diyorum gerci vakitte yok ama sutle yine bebege geccek diye vicdan yapiyorum. 1 kere boyatip yine ara versem birsey olmaz sanirim. Sizler nasilsiniz bu konuda? Takintilariniz var mi?

Çok yok açıkçası ama ben de arapsabunu kullanmaya başlamayı düşünüyorum.
Sirke kullanımını arttırdım.
Ama bulaşık makinasından kesinlikle vazgeçemem.
Zaten yıkayamam da o mutfağı düşünemiyorum :)

Ben 2 yıldır kendim mayalıyorum bi süre sonra yolunu yordamını öğreniyorsun merak etmeyin gerçi süt de önemli biz balıkesirdeyiz onun avantajı da var istanbuldayken bu kadar beceremiyordum
Sutcu geliyo aslinda kapiya kadar mesela onlardan alabilirim yada laktozsuz sut kullanabilirim gaz acisindan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…