- 24 Aralık 2015
- 56
- 26
- 3
Sağlık ocağı sadece,kan grubu, açlık kan şekeri ne bakıyor biliyorum. O yüzden 2 defa kan vermektense,gittim devlet hastanesine, dedimki ben tahlil yaptırmak istiyorum. Kadın doğum tabi. Oda hemen yazdırdı. Gittim internetten sonuçları aldım,doktoruma götürdüm, 1 lira bile ödemedim,vaktiniz varsa bence değerlendirin.aynn cnm gıtmedım 23 adet test verdı bana bende hastanede yaptırıcam ozel sağlık sıgortam var 200 tl falan tutuyo onunla bıle cok yanı o yüzden sordum olmazsa bı uğrayayım sağlık ocağına :)
yok bende baya bi tahlile baktılar canım..sonuçları bugün aldım yani elimdeler şuan..Sağlık ocağı sadece,kan grubu, açlık kan şekeri ne bakıyor biliyorum. O yüzden 2 defa kan vermektense,gittim devlet hastanesine, dedimki ben tahlil yaptırmak istiyorum. Kadın doğum tabi. Oda hemen yazdırdı. Gittim internetten sonuçları aldım,doktoruma götürdüm, 1 lira bile ödemedim,vaktiniz varsa bence değerlendirin.
yok bende baya bi tahlile baktılar canım..sonuçları bugün aldım yani elimdeler şuan..
bende yaptıklarını bilmiyordum ama yaptılar yani
Maşallah :) zaten belli oluyordur ama doktor emin olmak için bekliyordur diye düşünüyorum bana da 11. haftaya randevu verdi bakalım ben kendim anlarım zatenbenim ilk hamileliğimde doktor hanım 10. haftada bilmişti cinsiyetini doktorum Antlya'da. Dr Güray Ünlü
HEMATOLOJİ TAHLİ SONUÇLARIListeyi eklesene. bir bakalım.bu arada hangi bölge burası.
merhabalar muayenede kaçıncı haftadan itibaren alttan değilde karından kontrole başlıyordu doktorlar.
herkese merhaba
kontrol gunum 26 ocakti ilk kontrolum olcakti ozamana kadar bekleyemedim bugun baska bir doktora gittim iyi mi yaptim kotu mu bilemiyorum bebegin kalp atislari gorulmadi vajinal kontrol+doppler yapildi ama kalp atisi yok kese de duzgun deil kurtaj gerekli dendi.bu arada ne sancim ne kanamam var kafam cok karisti. size sorularim olacak
1.bebeklerinizin kalp atislarini kacinci haftada duydunuz.
2.biraz daha beklesem mi belki gec dollenmedir
fikirlerinize ihtiyacim var
Senin de mi doktorun levent bey diCnm bn osmaniyedeyim.ama oglumu ortadogu hastanesinde dogurmustum.hastanede ilgi cok iyi odalar guzel.doktor birebir ilgileniyor.
Ha iste teyzemin doktoru. O cok memnundu. İki dogumu da orda yapti. Ama annem cok sakaci dedi. Ben gereksiz yere samimiyetten sakadan hoslanmam. Adamı sevmeyebilirsin dedi. Sen ne dusunuyosun bi de ne kadar oduyorsun :)Bende ozel adana hastanesi muzaffer sengule gidiyorum.guler yuzlu bi doktor.canim
gecmis olsun doktora gittin mi cnmSoal un kızlar biz yatıyorum bebisimle kanama biraz azaldı bebeğin durum ne bilmiyorum
HEMATOLOJİ TAHLİ SONUÇLARI
WBC
RBC
HGB
HCT
MCV
MCH
RDW
PLT
MPV
NEU%
LYM%
MONO%
EOS%
BASO%
NEU#
LYM#
MONO#
EOS#
BASO#
BİYOKİMYA TAHLİL SONUÇLARI
ALT
ALP
AST
GGT
ÜRE
KREATİNİN
POTASYUM
SODYUM
üşenmedim yazdım valla :)
Marmara bölgesi canım, bölgeye göre değişiklikmi gösteriyorki tahliller ?
Cnm muayne ucreti 45 sanimrim on gin icinde gidersen ikincisi ucretsiz.ben memnunum dimdilik sakaci biraz ama sulu degil insani rahatlatiyo.bakalim insallh boyle devm eder.bi de hep kuyruk diger dr lar okadar yogun degil sanki. Yogunsa iyidir dedim hemHa iste teyzemin doktoru. O cok memnundu. İki dogumu da orda yapti. Ama annem cok sakaci dedi. Ben gereksiz yere samimiyetten sakadan hoslanmam. Adamı sevmeyebilirsin dedi. Sen ne dusunuyosun bi de ne kadar oduyorsun :)
Canım ben de ne olduğunu anlamadım sadece karnıma 3 dk arayla kramplar girdi 2 saat içinde acile gittim hatta acildeki domuz kadın zaten bunlar hamilelikte normal şeyler dedi bende ilk hamileligimde yoktu dedim 2 saat bekledik tabi doktor alttan bakınca kanaman var senin dedi bende wc gelmedi hiç dedim dün gece içeri aldilar kanama devam etti küçük bi hap verdiler bana da wc banyo haricinde kalkmak yasak biraz kanama azaldi bekliyoruz işte ne olcakÇok iyi anlıyorum yaşadıklarını.pazar günü birden bire şakır şakır kanamam başladı ped koymama rağmen 10dk lık hastaneye gidene kadar doldu taştı orda Bebek bezi koydular 2saatte doldu hiç durmadan kanadım kalp atışını görünce rahatladım ama yatırdılar hemen 3gğn hastanede yattım wc dışında kaldırmadılar şimdi de evde aynen yatıyorum ve bugün kahverengiye döndü içini ferah tut inşallah geçer ben gebeliğimi öğrendiğimden beri pedle dolaşıyorum be bulantı var ne başka bişey hamilelik sürekli yattığım adet dönemi gibi geçiyor
Cnm demiştim sana ilaçlarla hallediyor çünkü forumda çok gördüm hamileler o şekilde devam edenArkadaşlar Doktorum korkulacak birşey yok dedi ilaçlarla yok oluyor dedi guatır. Dahiliye gittim oda testler istedi belki de geçicidir dedi onun için 20 gün sonra tekrar gideceğim. Dua edin inş. Bu arada karından ultrason la bebeğim gözükmedi korktuk eşimle. Sonra alttan muayeneyle gözükdü meleğim GÜM. GÜM atıyordu kalbi şükür ya çok güzel birşeydi Rabbım herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inş
GEÇMİŞ olsun. Gece ne yazık başhekimler yok hastanede. 3 günden öncede birakmazlar. Araya hafta sonu giriyor. Belki pzt ye çıkarırlar..iyileşmeden çıkmaKızlar hastaneye aldilar düşünün bi anda oldu kanamam yoktu ama doktor aşağıdan bakınca kan geldi demire kanaman var dedi bebek allaha şükür iyi ama bunlar acil deki dotorlar baş doktor bakacak yarın sabah inşallah birsey olmaz
Aa cok az aliyomuş ya. Acaba ultrasonu falan nasil şu eskilerden mi yenilerden mi. Bi cok doktor.doguma.girmiyo bu adam bizzat kendi giriyomuş o yuzden de hosuma gitti. Ara tatilde gidecem doktor doktor gezecem galiba :)Cnm muayne ucreti 45 sanimrim on gin icinde gidersen ikincisi ucretsiz.ben memnunum dimdilik sakaci biraz ama sulu degil insani rahatlatiyo.bakalim insallh boyle devm eder.bi de hep kuyruk diger dr lar okadar yogun degil sanki. Yogunsa iyidir dedim hem
Progestan iğne yapip niye kanamayi durdurmuyorlarki..Ne bilim cnm karnıma kramplar giriyor birde 4 dk 5 dk bir durup dururken nerden çıktı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?