2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
aynn cnm gıtmedım 23 adet test verdı bana bende hastanede yaptırıcam ozel sağlık sıgortam var 200 tl falan tutuyo onunla bıle cok yanı o yüzden sordum olmazsa bı uğrayayım sağlık ocağına :)

RomaRoma, post: 44505182, member: 342874"]ya bende öyle hatırlıyorum ama bu sonuçlarda yok..

21 ocak ta kendi doktoruma randevum var bi daha sağlık ocağıyla ugrasmak istemiyorum.. doktorum eğer isterse tekrar tahlil yaptırır diye düşünüp erteledim.. kötü mü ettim ki ?[/QUOTE]
Gecmiste tiroidle ilgili sikintin yoksa umarim bisey olmaz.ben de dun sirf bu yüzden gittim.daha önceleri Saglik ocağında yaptiruluyordum.baska sehirdeyim simdi olmuyormus sanki burada .o yuzden hastanelerde gezdik dun.her yer grip insan dolu. Hasta olacam diye nefes bile alirken dikkat ettim..

[GUETE="ofelyaofi, post: 44504840, member: 725213"]benim ilk hamileliğimde doktor hanım 10. haftada bilmişti cinsiyetini doktorum Antlya'da. Dr Güray Ünlü[/QUOTE]
Cok erken bilmiş gerçekten.ben de 12 hafta olunca kontrole gideceğim.belki söyler .senin kini cinsiyeti neydi önceki erken bilinen ..

samyeli112233 ilk gebeliğimde tsh ile ilgili sorunum yoktu canım umarım bundada yoktur artık doktor isterse bi daha kan veririz napalım :) vere vere kan kalmadı inanki :)

aynen dediğin gibi hastanelerde mikrop çok Allah hepimizin yardımcısı olsun..

denizyoksunu aslında ben kendi doktoruma gitsem oda ücretsiz yapıcak ama şimdi daha kalp atışları bile başlamamıştır. gittiğim zaman kalp atışlarıda başlamış olsun 2 hafta sonra bi daha gitmek zorunda kalmıyım diye düşündüm..

bide sürekli izin almak istemiyorum.. kadın doğum doktorları çok yoğun randevu saatinden anca 1 saat sonra içeri girebiliyorsun.. ilk gebeliğimde çok bekledim bu sefer oğlumdan vakit çalıp beklemek istemiyorum..

neyse hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

ama sen yinede yapılabilenleri sağlık ocağında ücretsiz yaptır bence canım

aynn cnm gıtmedım 23 adet test verdı bana bende hastanede yaptırıcam ozel sağlık sıgortam var 200 tl falan tutuyo onunla bıle cok yanı o yüzden sordum olmazsa bı uğrayayım sağlık ocağına :)
Sağlık ocağı sadece,kan grubu, açlık kan şekeri ne bakıyor biliyorum. O yüzden 2 defa kan vermektense,gittim devlet hastanesine, dedimki ben tahlil yaptırmak istiyorum. Kadın doğum tabi. Oda hemen yazdırdı. Gittim internetten sonuçları aldım,doktoruma götürdüm, 1 lira bile ödemedim,vaktiniz varsa bence değerlendirin.

yok bende baya bi tahlile baktılar canım..sonuçları bugün aldım yani elimdeler şuan..

bende yaptıklarını bilmiyordum ama yaptılar yani

benim ilk hamileliğimde doktor hanım 10. haftada bilmişti cinsiyetini doktorum Antlya'da. Dr Güray Ünlü
Maşallah :) zaten belli oluyordur ama doktor emin olmak için bekliyordur diye düşünüyorum bana da 11. haftaya randevu verdi bakalım ben kendim anlarım zaten . Sizin ilk gebeliğiniz erkek mi ?

Listeyi eklesene. bir bakalım.bu arada hangi bölge burası.
HEMATOLOJİ TAHLİ SONUÇLARI
WBC
RBC
HGB
HCT
MCV
MCH
RDW
PLT
MPV
NEU%
LYM%
MONO%
EOS%
BASO%
NEU#
LYM#
MONO#
EOS#
BASO#

BİYOKİMYA TAHLİL SONUÇLARI
ALT
ALP
AST
GGT
ÜRE
KREATİNİN
POTASYUM
SODYUM

üşenmedim yazdım valla :)

Marmara bölgesi canım, bölgeye göre değişiklikmi gösteriyorki tahliller ?

merhabalar muayenede kaçıncı haftadan itibaren alttan değilde karından kontrole başlıyordu doktorlar.

Ben sadece ilk muayene alttan olmustm o da cok kicuk oldugundan alttan bile gorunmedi gerek de yokms yani.. 5 hafta bittikten sonra hic alttan olmadm kendi dr um hem karindan bakti her seyi de saglikli olarak gordk cok sukurr

Kac haftaliksin su an ? Ben 8. Haftada duydm kalp atislarini ama daha gec de olabilir gec dollenme de olabilir.. O dr a bi daha gitmeni tavsiye etmem baska kontroller yaptir ve asla umutsuz olma. Ibret olsn diye burda bi kac defa basima geleni yazdm ilk bi dr a gittim dunyami basima yikti daha 4 haftaliktik.. Sandm ki hamile falan degilm.. Allahima bin sukur hic sorun yokms iki gun sonra kendi eski dr uma gittim ve sorun yoktu.. Bence kotu dusunme asla inancini kaybetme ve kalbini ferah tut.. Dan diye kurtaj ne yahu

Bende ozel adana hastanesi muzaffer sengule gidiyorum.guler yuzlu bi doktor.canim
Ha iste teyzemin doktoru. O cok memnundu. İki dogumu da orda yapti. Ama annem cok sakaci dedi. Ben gereksiz yere samimiyetten sakadan hoslanmam. Adamı sevmeyebilirsin dedi. Sen ne dusunuyosun bi de ne kadar oduyorsun :)

Valla bravo,ben maltepedeyim istanbul,gittim sağlık ocağına listeyi gösterdim,bunlar yapılmaz burda git devlete dedi. Sen hallettirmişsin hepsini,başka test kalmamış.

Ha iste teyzemin doktoru. O cok memnundu. İki dogumu da orda yapti. Ama annem cok sakaci dedi. Ben gereksiz yere samimiyetten sakadan hoslanmam. Adamı sevmeyebilirsin dedi. Sen ne dusunuyosun bi de ne kadar oduyorsun :)
Cnm muayne ucreti 45 sanimrim on gin icinde gidersen ikincisi ucretsiz.ben memnunum dimdilik sakaci biraz ama sulu degil insani rahatlatiyo.bakalim insallh boyle devm eder.bi de hep kuyruk diger dr lar okadar yogun degil sanki. Yogunsa iyidir dedim hem

Canım ben de ne olduğunu anlamadım sadece karnıma 3 dk arayla kramplar girdi 2 saat içinde acile gittim hatta acildeki domuz kadın zaten bunlar hamilelikte normal şeyler dedi bende ilk hamileligimde yoktu dedim 2 saat bekledik tabi doktor alttan bakınca kanaman var senin dedi bende wc gelmedi hiç dedim dün gece içeri aldilar kanama devam etti küçük bi hap verdiler bana da wc banyo haricinde kalkmak yasak biraz kanama azaldi bekliyoruz işte ne olcak

Cnm demiştim sana ilaçlarla hallediyor çünkü forumda çok gördüm hamileler o şekilde devam eden

GEÇMİŞ olsun. Gece ne yazık başhekimler yok hastanede. 3 günden öncede birakmazlar. Araya hafta sonu giriyor. Belki pzt ye çıkarırlar..iyileşmeden çıkma

Aa cok az aliyomuş ya. Acaba ultrasonu falan nasil şu eskilerden mi yenilerden mi. Bi cok doktor.doguma.girmiyo bu adam bizzat kendi giriyomuş o yuzden de hosuma gitti. Ara tatilde gidecem doktor doktor gezecem galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…