2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya canım sen de biberona alıştıramadın dimi ben de alıştıramadım kara kara düşünüyorum ne olacak diye suluk fln denemişsindir. önceden alıyody benimki bir aydır almıyor

Ben bikere diline elma surdum bu zamana kadar baska hic bisi vermedim zaten cok kucuk teyzesi begum kardesi gibi degil :)

Yogurdu bir tutmaz 2 tutmaz sonra illaki beceririz ya :)

Tabi canm tam 1 ay var aramizda ben de 4 bittikten sonra tattirdim zaten en fazla 4-5 defa olmustur oyle her gun yedigimiz uymuyor zaten de :)

Aynen ya yaptikca alisiriz illa kii yogurda da

bende organik sertifikalı tablet buşdum bakalıö kullanıyım yorumlarımı yazarım

Battaniyeyle sallanmaktan hoşlanıyor mu?
Neyi seviyorsa onu bulcan uygulucan.
Uyumak apayrı bir şeymiş gerçekten.
Mis gibi ayağımda sallaya sallaya uyutuyordum 3 aya kadar, şimdi sadece emerken, o da çığlık çığlığa.

Biz hamak aldik cnm gündüz onda uyuyor akşamları uykuya direniyor maalesef battaniyeyi baslarda annemler bir iki kez denedi sonra biraktik ona da alismasin diye malum esim yok tek basimayim aksamlari bilmiyorum cnm ya ne seviyor gercekten dun sevdigini bugun sevmiyor bir ara ayagimda salliyordum simdi asla istemiyor besiginde salliyordum simdi onu da istemiyor. Gittikce akıllanacagina bizimki gittikce huysuzlaniyor bilmiyorum nolcak halimiz belim sirtim öyle cok agriyor ki bilmiyorum bu aksam napicaz

Bende birkac video izledim
Saglik ocagina gittigimde hemsireden de rica edecem, gostersin
Intetnetteki videolar pek tatmin etmedi beni

Ohh maşallah cnm bizimkide kendini zorlaya zorlaya baya kaldırıyor elinden tutunca oturur pozisyona geliyor hemen :) ne çabuk büyüyorlar :) çok şükür bugünlere
Öyle canım çok zor gibi görünse de 120den fazla gün atlattık. 1 yıl geçince hepsi daha kolay olacak. Uykuları düzene girersr konuşur yürür. Az kaldı inşallah güzel günler yakın.

Ben boyatiyorum. Phyto marka bakabilirsin tamamen doğal. Kanser hastaları falan kullanıyormuş.

Öyle canım çok zor gibi görünse de 120den fazla gün atlattık. 1 yıl geçince hepsi daha kolay olacak. Uykuları düzene girersr konuşur yürür. Az kaldı inşallah güzel günler yakın.

Umarım öyle olur canım aksini düşünmek istemiyorum gerçekten çünkü acayip yorgun hissediyorum kendimi

Bizimki bugün 4.aya girdi.bizimki de acayip sesler cikariyor.ciğlik atiyor.tükürüklerinden baloncuklar yapiyor tükürükler saciyor etrafa.yarin 4 aylik aşimizi olcaz.sadece emziriyorum.en son 18 gün once kontrole gitmistik boyu 65 cm kilo 6.150 di.bakalim.ne kadar kilo almisiz .kizlar ben 6 ayakadar sadece anne sütü vermek istiyom.6.aydan sonra ek gidaya gecmek istiyom.sizler ne düsünüyorsunuz.

Canım bende senin gibi düşünüyorum bulaşık makinası deterjanı baya baya kafamı kurcalıyor. Zaten parlatıcıyı bırakıp yerine sirke kullanmaya başlayalı epey oldu. Kızımın çamaşırlarını doğduğundan beri arap sabunuyla yıkıyorum. Yerleri bende senin gibi sirkeyle siliyorum. Ben epeydir sirkeyi hayatıma soktum yani. Koltuk altı deodorant bile kullanmıyorum süte geçecek diye karbonat sirke karıştırıp onunla siliyorum evet bi süre sirke kokuyor ama ordaki bakteriler öldüğü için terlediğinde koku da yapmıyor. Saç boyatmayı bende düşünüyodum ama süte geçerliliğini iyice bi tartmak lazım. Emin ol canım bu takıntı değil malesef her yanımız kimyasal oldu doğal olanına yönelmek en doğrusu. Bulaşık makinası tableti hangi markayı düşünüyosun canım bende bi bakıyım

Benimki de öyle kulak arkası saçlarını yoluyor. Sinirlenince hızlı hızlı yapıyor hatta bunu. Normal heralde kulağında problem olsa durmazdı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…