Ya canım sen de biberona alıştıramadın dimi ben de alıştıramadım kara kara düşünüyorum ne olacak diye suluk fln denemişsindir. önceden alıyody benimki bir aydır almıyorBen işe başlayalı 2 hafta oldu başımı kaşıyacak vaktim yok süt iznimin 1 saatini öğle molsına bitiştirdim 2 saati çıkışa öğlen eve geliyorum emzirmek için.babası bakıyo hala sadece anne sütü alıyo ve biberon tutmuyomuş 1 kez kaşıkla vermiş döke saça o da 50 cc yani sabah 7 ile 11,15 aradı aç beni bekliyo 9 gibi kalkıyo babadı oyalıyo biberonka ama hiç içmiyomuş çok zpor oluyo ben benlikten çıktım çok yorgunum gece en erken 12de yatıyo 1 i buluyo çoğu zaman 2,3 gibi süt sağmaya kalkıyom sonra oğlum sabahçı 6 da kalkıyom ve yatmayıp işe gidiyom çok zorrr
Ben bikere diline elma surdum bu zamana kadar baska hic bisi vermedim zaten cok kucuk teyzesi begum kardesi gibi degil :)
Yogurdu bir tutmaz 2 tutmaz sonra illaki beceririz ya :)
bende organik sertifikalı tablet buşdum bakalıö kullanıyım yorumlarımı yazarımÇok yok açıkçası ama ben de arapsabunu kullanmaya başlamayı düşünüyorum.
Sirke kullanımını arttırdım.
Ama bulaşık makinasından kesinlikle vazgeçemem.
Zaten yıkayamam da o mutfağı düşünemiyorum :)
Battaniyeyle sallanmaktan hoşlanıyor mu?inşallah cnm ama o bile yetmiyor sanırım çünkü uyanınca yine ağlanıyorbizde istanbul dönüşünde alalım dedik o yüzden sordum canım. Biz elifi emzirir pozisyonda kucağımıza yatırıyoruz ayağa kalkıp öne doğru eğilip aşağı yukarı yapıyoruz ama bunu 15dk boyunca yapınca belin kilitleniyor maalesef başka türlü uyutmayı başaramadık. akşamları da bu bile uyutamıyor bir de ben artık çok yorulmuş oluyorum uzun süreli sallayamıyorum
Battaniyeyle sallanmaktan hoşlanıyor mu?
Neyi seviyorsa onu bulcan uygulucan.
Uyumak apayrı bir şeymiş gerçekten.
Mis gibi ayağımda sallaya sallaya uyutuyordum 3 aya kadar, şimdi sadece emerken, o da çığlık çığlığa.
Bende birkac video izledimHiç gerek yok çünkü. Bizde 4. Aya gireceğimiz hafta neredeyse saat başı emdi. Göğüslerim bomboş geliyordu bana meğer sütü artırmış kuzu. Şimdi yine eski düzen devam.
Atak bitti çok şükür. Artık baya kaldırıyor kendini. Neredeyse oturacak sipacik.
Bir de blw düşünen arkadaşlar lütfen bebek bogulmasında ilkyardim videolarını izleyin. Hatta hepimiz izleyelim yiyecek değil başka birşey de sokabilir ağzına. Doğru şekilde yapıldığı zaman boğulma riski çok cok az.
Öyle canım çok zor gibi görünse de 120den fazla gün atlattık. 1 yıl geçince hepsi daha kolay olacak. Uykuları düzene girersr konuşur yürür. Az kaldı inşallah güzel günler yakın.Ohh maşallah cnm bizimkide kendini zorlaya zorlaya baya kaldırıyor elinden tutunca oturur pozisyona geliyor hemen :) ne çabuk büyüyorlar :) çok şükür bugünlere
Ben boyatiyorum. Phyto marka bakabilirsin tamamen doğal. Kanser hastaları falan kullanıyormuş.Kizlar bende bu kadar yorgunlugun arasinda organiklige taktim birde organik derken aslinda daha az kimyasal. Yerleri hep arapsabunu,sirke ile siliyorum. Camasir suyunu eve sokmayali epey oldu.bulasik mak.deterjanlari bildiginiz gibi kimyasal bomba. İctigim bardaktan buram buram sabun tadi almaktan biktim bende karbonat,tuz,lumin,sirkeyle makinede yikim dedim becremedim:) elde haci sakirle yikitorum. İnternetten organik sertifali tablet soyledim bakalim. Sutle bebegime finish gecsin istemiyorumbelki psikopatca ama bilmiyorum. Bu h.sonu mevlut yapacagim sacimi boyatsam mi diyorum gerci vakitte yok ama sutle yine bebege geccek diye vicdan yapiyorum. 1 kere boyatip yine ara versem birsey olmaz sanirim. Sizler nasilsiniz bu konuda? Takintilariniz var mi?
Ne oldu canım hayırdır? Anlat hele.Eğlenmek gezmek benim neyime ki? Uff cok kizginim cook. Kafami duvara falan vurmak istiyorum o derece. Otur ipek e bak iste. Offffff.
Eğlenmek gezmek benim neyime ki? Uff cok kizginim cook. Kafami duvara falan vurmak istiyorum o derece. Otur ipek e bak iste. Offffff.
Öyle canım çok zor gibi görünse de 120den fazla gün atlattık. 1 yıl geçince hepsi daha kolay olacak. Uykuları düzene girersr konuşur yürür. Az kaldı inşallah güzel günler yakın.
Bizimki bugün 4.aya girdi.bizimki de acayip sesler cikariyor.ciğlik atiyor.tükürüklerinden baloncuklar yapiyor tükürükler saciyor etrafa.yarin 4 aylik aşimizi olcaz.sadece emziriyorum.en son 18 gün once kontrole gitmistik boyu 65 cm kilo 6.150 di.bakalim.ne kadar kilo almisiz .kizlar ben 6 ayakadar sadece anne sütü vermek istiyom.6.aydan sonra ek gidaya gecmek istiyom.sizler ne düsünüyorsunuz.Kızlar tükürüğün yanında dilini ısırır gibi yapma, saçlarını çekme,kulakla oynar gibi hareketletde var mı minnaklarınızda? Delirme anlarında kulağının yanındaki saçları yoluyor ya
Canım bende senin gibi düşünüyorum bulaşık makinası deterjanı baya baya kafamı kurcalıyor. Zaten parlatıcıyı bırakıp yerine sirke kullanmaya başlayalı epey oldu. Kızımın çamaşırlarını doğduğundan beri arap sabunuyla yıkıyorum. Yerleri bende senin gibi sirkeyle siliyorum. Ben epeydir sirkeyi hayatıma soktum yani. Koltuk altı deodorant bile kullanmıyorum süte geçecek diye karbonat sirke karıştırıp onunla siliyorum evet bi süre sirke kokuyor ama ordaki bakteriler öldüğü için terlediğinde koku da yapmıyor. Saç boyatmayı bende düşünüyodum ama süte geçerliliğini iyice bi tartmak lazım. Emin ol canım bu takıntı değil malesef her yanımız kimyasal oldu doğal olanına yönelmek en doğrusu. Bulaşık makinası tableti hangi markayı düşünüyosun canım bende bi bakıyımKizlar bende bu kadar yorgunlugun arasinda organiklige taktim birde organik derken aslinda daha az kimyasal. Yerleri hep arapsabunu,sirke ile siliyorum. Camasir suyunu eve sokmayali epey oldu.bulasik mak.deterjanlari bildiginiz gibi kimyasal bomba. İctigim bardaktan buram buram sabun tadi almaktan biktim bende karbonat,tuz,lumin,sirkeyle makinede yikim dedim becremedim:) elde haci sakirle yikitorum. İnternetten organik sertifali tablet soyledim bakalim. Sutle bebegime finish gecsin istemiyorumbelki psikopatca ama bilmiyorum. Bu h.sonu mevlut yapacagim sacimi boyatsam mi diyorum gerci vakitte yok ama sutle yine bebege geccek diye vicdan yapiyorum. 1 kere boyatip yine ara versem birsey olmaz sanirim. Sizler nasilsiniz bu konuda? Takintilariniz var mi?
Benimki de öyle kulak arkası saçlarını yoluyor. Sinirlenince hızlı hızlı yapıyor hatta bunu. Normal heralde kulağında problem olsa durmazdı diye düşünüyorumKızlar tükürüğün yanında dilini ısırır gibi yapma, saçlarını çekme,kulakla oynar gibi hareketletde var mı minnaklarınızda? Delirme anlarında kulağının yanındaki saçları yoluyor ya
diş çıkarmadan şüpheleniyorum yada herseyin sebebi yine 3 harflimiz gaz:)Benimki de öyle kulak arkası saçlarını yoluyor. Sinirlenince hızlı hızlı yapıyor hatta bunu. Normal heralde kulağında problem olsa durmazdı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?