2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
instagramda yesilanne diye bir kullanıcı buldum ordan söyledim canım. Koltukaltı içinde alüminyum içermeyen sebamed roll on kullanıyorum. Saçımı tam 13 aydır boyatmıyorum bembeyaz oldu, gri saç allahtan moda:) beyazım olmasa hiç boyatmam.buarada arapsabunuyla makinede mi yıkıyorsun, toz hacışakir kullanıyorum ben.

diş çıkarmadan şüpheleniyorum yada herseyin sebebi yine 3 harflimiz gaz:)
Teyzesi bizimkinin gaz konusunda maşallahı var ondan diyemem. Hele yüzüstü dönüpte başını kaldırmakla meşgulken daha rahat çıkarıyo sesler evlere şenlik oluyo maşallah deyim kuzuma. Dişi kaşınıyo olabilir ama. Bugün e-bebekte diş kaşıyıcı aradım o kadar bulamadım. Bi sürü çıngırak almışız kaşıyıcıyı es geçmişiz. Senin minnak hangi tarihte doğmuştu?

Evet canım A101'den sıvı arap sabunu almıştım kızım doğmadan önce şişe şişe depoladım yani onla yıkıyorum. Kızımın çamaşır yıkanıpta serilince eşim hemen diyor Azra hanımın çamaşırı olduğu beş metreden belli oluyo diye evet biraz kokuyor ama tamamen doğal. Ütületinceye kadar tüm koku kayboluyor zaten

Kızlar bu arada ben 3 senedir yoğurdumu kendim mayalıyorum. Bi ateş ölçer almıştım şu koltuk altı ölçerlerden. Eşim 5lt süt alır bir iki taşım kaynatırım. (Hatta onun kaymağınıda alırım bize bir hafta kahvaltılık olarak gider balla pek bi güzel oluyo.) Süt biraz soğuyunca yaklaşık 42-43 derece,dereceyle ölçüyorum,üç yemek kaşığı mayalık yoğurdu aynı sütle bi tabakta iyice ezer içine katarım. Üzerine de tencerenin kapağı yerine kevgir kapatırım ki süt buharı yoğurdu sulandırmasın. Battaniyeye sarar özellikle peteğin borularının geçtiği bi yer var orda 5-6 saat beklettikten sonra sarsmadan dolaba koyar bi 24 saatte hiç kullanmadan orda bekletirim. Bi deneyin evde zor bi iş değil. Derece ölçer çok işinizi görür bu konuda.

oy maşallah:) 21 ağustos. Senin? Bende şu meşhur sophie yi alayım diyorum.

ahaha süpersin ya maşallah:) bende hemen denicem

Merhaba kızlar :)

Benim kuzumun ağız içi ve dudakları beyaz beyaz yara oldu acaba pamukçuk mu oldu ki, aynı zamanda meme ucumun etrafı da kırmızı kırmızı sivilcemsi şeylerle dolmuş kızımdan mı bana geçti benden mi kızıma bilemiyorum

Karbonatlı suyla siliyorum inşallah çabucak geçer.

Doktor 5. Ayda yoğurtla başlarız demişti birazcık yoğurda birazcık elma rendeleyip verdim o mu yaptı acaba :S 2 gün verdim 2 gündür de vermiyorum ama her sabah daha da artmış oluyor bryazlıklar :

hayalimsin1 tatlışım sesin çıkmıyor sen nasılsın- tedaviye başladınız mı Nevşin kuzusu nasıl:)

Sinavın nasıl geçti canım, inşallah dilediğin sonucu alırsın

Geneldr huzursuz degil ama,geceleri cigliklar bitmedi,heleki 50 dkkaya fixledi uyanip mama yemesini

Ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum. Bulaşık makinemde 7-8yildir parlatıcı yerine sirke kullanıyorum. Deterjan da çeşitli şeyler denedim amway doğal dediler ben beğenmedim. En son farmasinin doğal sıvı bulaşık makinesi deterjanında memnum kaldım. Bulursanız deneyin .Sıvı olması güzel hiç kalıntı koku kalmıyor.
Yerlerde de mutlaka sirke kullanıyorum. Rol on yıllardır sebamed alüminyum süz olandan kullanıyorum.
Bebeğin camasirlarinda hacisakir granül. ..Ama bizimkilerde mis kokulu deterjan ve yumusaticidan vazgeçemiyorum. Bir de cif ve domestos vazgeçilmezim.wc banyo temizliğinde mutlaka kullanıyorum. Napim o kadarcikta olsun

Geçmiş olsun canım. Belki karıştırdığın için olmuştur. Doktor bize önce yoğurtla başlıcaz.Her verdiğini üst üste 3 gün sadece tek çeşit olarak dene ki dokunan bişey olursa anlarsın demişti. Yani 3 gün deneye deneye ne dokunur alerji yapar gozlemlicez demişti.

Dokundugunu nasil anlicaz benim kafam burda karisiyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…