- 3 Haziran 2012
- 405
- 830
- 123
instagramda yesilanne diye bir kullanıcı buldum ordan söyledim canım. Koltukaltı içinde alüminyum içermeyen sebamed roll on kullanıyorum. Saçımı tam 13 aydır boyatmıyorum bembeyaz oldu, gri saç allahtan moda:) beyazım olmasa hiç boyatmam.buarada arapsabunuyla makinede mi yıkıyorsun, toz hacışakir kullanıyorum ben.Canım bende senin gibi düşünüyorum bulaşık makinası deterjanı baya baya kafamı kurcalıyor. Zaten parlatıcıyı bırakıp yerine sirke kullanmaya başlayalı epey oldu. Kızımın çamaşırlarını doğduğundan beri arap sabunuyla yıkıyorum. Yerleri bende senin gibi sirkeyle siliyorum. Ben epeydir sirkeyi hayatıma soktum yani. Koltuk altı deodorant bile kullanmıyorum süte geçecek diye karbonat sirke karıştırıp onunla siliyorum evet bi süre sirke kokuyor ama ordaki bakteriler öldüğü için terlediğinde koku da yapmıyor. Saç boyatmayı bende düşünüyodum ama süte geçerliliğini iyice bi tartmak lazım. Emin ol canım bu takıntı değil malesef her yanımız kimyasal oldu doğal olanına yönelmek en doğrusu. Bulaşık makinası tableti hangi markayı düşünüyosun canım bende bi bakıyım
Teyzesi bizimkinin gaz konusunda maşallahı var ondan diyemem. Hele yüzüstü dönüpte başını kaldırmakla meşgulken daha rahat çıkarıyo sesler evlere şenlik oluyodiş çıkarmadan şüpheleniyorum yada herseyin sebebi yine 3 harflimiz gaz:)
Evet canım A101'den sıvı arap sabunu almıştım kızım doğmadan önce şişe şişe depoladım yani onla yıkıyorum. Kızımın çamaşır yıkanıpta serilince eşim hemen diyor Azra hanımın çamaşırı olduğu beş metreden belli oluyo diyeinstagramda yesilanne diye bir kullanıcı buldum ordan söyledim canım. Koltukaltı içinde alüminyum içermeyen sebamed roll on kullanıyorum. Saçımı tam 13 aydır boyatmıyorum bembeyaz oldu, gri saç allahtan moda:) beyazım olmasa hiç boyatmam.buarada arapsabunuyla makinede mi yıkıyorsun, toz hacışakir kullanıyorum ben.
oy maşallah:) 21 ağustos. Senin? Bende şu meşhur sophie yi alayım diyorum.Teyzesi bizimkinin gaz konusunda maşallahı var ondan diyemem. Hele yüzüstü dönüpte başını kaldırmakla meşgulken daha rahat çıkarıyo sesler evlere şenlik oluyomaşallah deyim kuzuma. Dişi kaşınıyo olabilir ama. Bugün e-bebekte diş kaşıyıcı aradım o kadar bulamadım. Bi sürü çıngırak almışız kaşıyıcıyı es geçmişiz. Senin minnak hangi tarihte doğmuştu?
ahaha süpersin ya maşallah:) bende hemen denicemEvet canım A101'den sıvı arap sabunu almıştım kızım doğmadan önce şişe şişe depoladım yani onla yıkıyorum. Kızımın çamaşır yıkanıpta serilince eşim hemen diyor Azra hanımın çamaşırı olduğu beş metreden belli oluyo diyeevet biraz kokuyor ama tamamen doğal. Ütületinceye kadar tüm koku kayboluyor zaten
Bizimkide 17 ağustos. Ya o bana pek bi pahalı geldi birde sevmeme olasılığını düşününce ben daha uygun bişey almayı düşünüyorum açıkcası canım.oy maşallah:) 21 ağustos. Senin? Bende şu meşhur sophie yi alayım diyorum.
Dene canımahaha süpersin ya maşallah:) bende hemen denicem
Kızlar bizde bugün Van'a gitcez sınavım var dua edin bana iyi geçsin inşallah. Kızıma da eşim arabada bakacak mecburen. Çünkü Van merkez evimize 90km. Orda gidecek bi yerde yok. İnşallah sınav süresince durur babasıyla ağlamaz yavrum. Babamız paniktir çünkü napacağını bilemezaklım sınav süresince ikisinde olacak. Siınav sonrası da kendimi avm'ye atcam. Uzun süredir dışarı yüzü görmüyorum iyi olacak benim için. Hatta eve gelmek istemeyebilirim diye korkuyorum inşallah kızım uslu durur dua edin bize. Herkesi çok seviyorum Allah için
Geneldr huzursuz degil ama,geceleri cigliklar bitmedi,heleki 50 dkkaya fixledi uyanip mama yemesiniMerhabalar herkese :) artik aksamlardan korkmaya bssladim benim kiz uykuya direniyor bu aralareşim de gece calismaya basladi bakalim nspicaz kuzuyla başbaşa :) @cetrina cnm surup iyi geldi mi dun bari bugun naail kuzucuk? @La Lune cnm Neva kuzusu nasıl? @goqce cnm yoksun arada ses ver? nymeria-burcu cnm naptiniz bitti mi atak? @kaftankef cnm siz de atak durumlari ne durumda?? @kahvetelvesi cnm senin oğlan nasıl gunduz uyuyor mu? Kaka durumu ne alemde? hayalimsin1 cnmmm nasilsin son durumlardan bizi de haberdar et aklim dualarim sende...
Ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum. Bulaşık makinemde 7-8yildir parlatıcı yerine sirke kullanıyorum. Deterjan da çeşitli şeyler denedim amway doğal dediler ben beğenmedim. En son farmasinin doğal sıvı bulaşık makinesi deterjanında memnum kaldım. Bulursanız deneyin .Sıvı olması güzel hiç kalıntı koku kalmıyor.Kizlar bende bu kadar yorgunlugun arasinda organiklige taktim birde organik derken aslinda daha az kimyasal. Yerleri hep arapsabunu,sirke ile siliyorum. Camasir suyunu eve sokmayali epey oldu.bulasik mak.deterjanlari bildiginiz gibi kimyasal bomba. İctigim bardaktan buram buram sabun tadi almaktan biktim bende karbonat,tuz,lumin,sirkeyle makinede yikim dedim becremedim:) elde haci sakirle yikitorum. İnternetten organik sertifali tablet soyledim bakalim. Sutle bebegime finish gecsin istemiyorumbelki psikopatca ama bilmiyorum. Bu h.sonu mevlut yapacagim sacimi boyatsam mi diyorum gerci vakitte yok ama sutle yine bebege geccek diye vicdan yapiyorum. 1 kere boyatip yine ara versem birsey olmaz sanirim. Sizler nasilsiniz bu konuda? Takintilariniz var mi?
Ben aldım. Benim kız pek bir sevdı. Kulağını ayağını kemirip duruyor.Bizimkide 17 ağustos. Ya o bana pek bi pahalı geldi birde sevmeme olasılığını düşününce ben daha uygun bişey almayı düşünüyorum açıkcası canım.
Geçmiş olsun canım. Belki karıştırdığın için olmuştur. Doktor bize önce yoğurtla başlıcaz.Her verdiğini üst üste 3 gün sadece tek çeşit olarak dene ki dokunan bişey olursa anlarsın demişti. Yani 3 gün deneye deneye ne dokunur alerji yapar gozlemlicez demişti.Merhaba kızlar :)
Benim kuzumun ağız içi ve dudakları beyaz beyaz yara oldu acaba pamukçuk mu oldu ki, aynı zamanda meme ucumun etrafı da kırmızı kırmızı sivilcemsi şeylerle dolmuş kızımdan mı bana geçti benden mi kızıma bilemiyorum
Karbonatlı suyla siliyorum inşallah çabucak geçer.
Doktor 5. Ayda yoğurtla başlarız demişti birazcık yoğurda birazcık elma rendeleyip verdim o mu yaptı acaba :S 2 gün verdim 2 gündür de vermiyorum ama her sabah daha da artmış oluyor bryazlıklar :
hayalimsin1 tatlışım sesin çıkmıyor sen nasılsın- tedaviye başladınız mı Nevşin kuzusu nasıl:)
Dokundugunu nasil anlicaz benim kafam burda karisiyirGeçmiş olsun canım. Belki karıştırdığın için olmuştur. Doktor bize önce yoğurtla başlıcaz.Her verdiğini üst üste 3 gün sadece tek çeşit olarak dene ki dokunan bişey olursa anlarsın demişti. Yani 3 gün deneye deneye ne dokunur alerji yapar gozlemlicez demişti.
oy maşallah:) 21 ağustos. Senin? Bende şu meşhur sophie yi alayım diyorum.
oy maşallah:) 21 ağustos. Senin? Bende şu meşhur sophie yi alayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?